Bună tuturor! Am și eu o întrebare mai ciudată. Am pus o comanda de pe Shein și știu ca de obicei coletele vin cu Sameday. De data asta mi- a apărut ExpressOne care este o firma de curierat în...? (mai mult)
Salut TPU! Ați dat comandă de pe Nike de adidași Custom - Nike By You? Daca da, sau daca cunoașteți prieteni care și- au dat... în cât timp i- au primit? Eu daca as da astăzi comanda...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac card la e-mag?
Ce parere aveti de urgent cargus? Sunt seriosi? Am dat comanda de o tastatura de pe eMAG ieri si deabi astazi a fost preluat de curier.
Buna seara, se poate sa ți se refuze returul unori perechi de adidași in cele 14 zile, doar pe motiv ca au urme de purtare? (Doar am mers putin afara cu ei și ma băteau), au toate etichetele pe ...? (mai mult)
Cum sunt hainele reps?
Bună, am vrut să întreb, merita de cumpărat de la altex telefon? Pur și simplu telefonul pe care îl vreau eu în alte magazine e mai scump, iar la ei e mai ieftin și mă întreb de ce oare e ...? (mai mult)
În ce magazine pot găsi alimente din plastic ( banane porumb, pizza, burger, lapte etc)?
Bună TPU! Dacă îmi puteți spune va rog ce curier livrează o comanda shein? DPD sau SAMEDAY?
De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO?
Salut TPU, am o intrebare in legatura cu o comanda pe shein, nu stiu daca este categoria potrivita insa imi pare rau daca nu, pe 11 martie am plasat o comanda pe shein, fiind prima mea comanda, pe...? (mai mult)
Salut! Care pc credeți că își merită mai mult banii? https://cel.ro/c/OV4xaVpzNEZ7 https://cel.ro/c/OV4xaVprdXpm
Salut TPU! Aș vrea să achiziționez un Pc de Gaming și niște dubii https://www.cel.ro/pc- gaming- diaxxa- smart- choice- amd- ryzen- 5- 4600g- ssd- 512gb- 16gb- ddr4- radeon- graphics- pNiczNDwoNA-...? (mai mult)
Daca dau comanda de vape uri de pe vozol.ro imi cere buletinul la livrare?
Salut TPU, am nevoie de un sfat pentru ca sunt foarte confuz, merita sa cumperi un laptop la 1000-1300 de lei sau un Iphone la mana a 2 a?
Ce parere aveti de siropurile butterscotch/ciocolata/vanilie de la sweet freedom ( cu animalute pe sticla)? E vreo diferenta de gust intre caramel si butterscotch?
De ce nu pot plati la primirea comenzii? Nu dispun de card de nici un fel. Multumesc
Pot sa cumpar proteina cu cardul de masa (Sodexo)?
Daca selectez livrea gratuita trebuie sa plătesc doar prețul căștilor nu? https://www.emag.ro/casti-wireless-i12-tws-earbuds-bluetooth-5-0-alb-00001/pd/D9JSJWBBM/
Salut, Imi poate spune cineva in cat timp aproximativ livreaza cei de pe nike.com?
Bună TPU! Am dat acum câteva zile comanda pe shein și vreau sa știu dacă livrează un curier sau prin posta, dacă livrează curierul vreau sa îmi spuneți dacă vorbește romana, mulțumesc!:D
Salut TPU! A gasit cineva vreun cuptor incorporabil cu cotele astea lățime 56 înălțime 61 adâncime 53? Nu am masurat si cel standard nu intra
Salut! Ce părere aveți despre Cel.ro? Aș dori să cumpăr de la ei un Pc de Gaming. Ați cumpărat vreodată vreun PC sau altceva? Dacă da ați avut o experientă bună sau rea?
Bună! Am găsit un site numit "collective online" de pe care aș dori să cumpăr un hanorac nike tech fleece. Stiți cumva dacă sunt de încredere? Nu am mai comandat vreodată de acolo și este chiar...? (mai mult)
Salut, am si eu o nelamurire legata de aliexpress, am o comanda de 150ron, sunt de incredere chinejii astia? Daca nu ajunge coletul si producatorul nu raspunde ce fac? ps:marimea coletului e cat 3 pumni.Dau...? (mai mult)
Merită să iau un Sony PlayStation 5 de pe amazon? Costă 2, 704 lei
Buna ziua! Am dat comanda după SHEIN și din greșeala am confirmat livrarea comenzii fără ca ea sa ajungă, o mai voi primi acum?
Buna ziua, am dat comanda după SHEIN pentru prima data și din greșeala am confirmat livrarea comenzii, fără a ajunge, voi mai primi comanda?
Stiti cam cu cat se vinde gramul de aur la amanet in Bucuresti? Ma refer sa cumpar nu sa vand la amanet. Cu aproximatie
Salut, daca spune pe AWB Tracking "Expeditia a plecat din hub- ul FAN Courier Bucuresti spre hub- ul de destinatie in data 10.03. 2023 20:44" e posibil sa vina astazi coletul? Pe comanda imi spune 3- ...? (mai mult)
La Timisoara unde pot cumpara măști de carnaval?
Salut, TPU! A comandat cineva ceva de pe acest site https://hainestar.com/? Întreb pentru că nu au recenzii, nu au nimic, vad că oricum produsele nu sunt originale însă mă întreb dacă totuși...? (mai mult)
Cam câți bani cheltuiți la mall într-o vizită, așa, de obicei?
Buna. Am un card de elev de la brd si as vrea sa stiu daca pot cumpara alcool online si sa platesc cu el.
Ai voie sa mergi in eMAG la varsta de 12 ani singur?
Cum ajuge un colet de pe AliExpress? Ce se intampla daca nu sunt acasa cand ajunge? Il trimite la posta? Se poate livra direct la posta si nu acasa? Cum selectez sa se livreze direct la posta? Cum se procedeaza...? (mai mult)
Pe ce site găsesc un PS5 sub 3.000 lei?
Pe ce site găsesc un PlayStation 5 + Joc God of War Ragnarok mai iefrtin sub 3.000 lei?
Salut TPU: De unde pot cumpăra fotografii pe care să le pot folosi într-o carte la care lucrez? Inclusiv poze nud.
Bună! Știe cineva care sunt magazinele ce accepta plata PayPo? Mulțumesc!
Salut, mai știe cineva acele paiuri colorate cu praf acru ce erau pe la abc-uri? Știe cineva unde mai găsesc? Poate are cineva un link, mulțumesc.
Salut! De unde pot cumpara argint (monede, lingouri)? Merci
Salut, vreau sa-mi iau o pereche da papuci dar nu stiu cum vine 268- 274mm adica 26 cm pana la 27 cm? Daca ar fi fost asa de ce nu era din prima 27cm?
Bună, site- ul/aplicația pe care poți sa vinzi și să cumperi, un fel de OLX, "( numele aplicației: OFFERO ), este un site sigur? Adică dacă negociezi cu vânzătorul unui produs, trebuie să...? (mai mult)
Un magazin in Cluj-Napoca in care sa gasesc carti de joc Bicycle cu modele?
La ce tipuri de magazine as putea gasi prafuri de colorat? Gen, aruncat direct pe hartie sau pe cineva. As face o surpriza unui prieten, dar nu am gasit la magazinele mari.
Stie cineva unde se află showroom Cel.ro?
Stie cineva daca site-ul https://www.7star.ro/ este de incredere?
Salut ce părere aveți despre Cel.ro? Vreau doar experiente personale dacă ați comandat vreodată de la ei
Daca mergem la cinema city in city mall din Constanta la un film de varsta 16+ un copil de 10-11 ani are voie sa intre cu un adult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
9PM întreabă:
Ion777345674367687 întreabă:
Jeguldesubunghii întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?