Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Pot găsi tutun vărsat, foite și filtre în benzinăriile Petrom?
Stie cineva unde se gasesc takis in oradea?(chipsurile)
Salut! Am citit diferite articole despre parfumurile de tip tester, precum că ar fi aceeași calitate ca parfumurile originale. Chiar așa e? Scria că parfumurile tester sunt mai ieftine pentru că ...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe stockx, am primit formularul pentru vama, dar acum nu mai vreau comanda respectiva. dacă nu trimit nici o informație pentru vama. comanda se anulează. stiti cumva dacă primesc...? (mai mult)
Oare de unde as putea cumpăra și eu o masca de Halloween în Cluj?
Salut! Se găsește în România cidru fără alcool? La Kaufland, Carrefour, Lidl, Cora n-am găsit, în Spania am văzut că au la Mercadona. Mulțumesc!
Bună seara! Când se bagă Black Friday în Media Galaxy?
Pentru cei care și- au luat telefon în rate pe Flip.ro Mi- am luat un iPhone în rate pe flip.ro și mi- a luat toată suma de pe card în loc să- mi ia doar pe o rata adică o luna 160 lei îmi primesc...? (mai mult)
La ce fel de magazine gasesc, tija/sarma/bara subtire de alama? 2.5mm maxim 3mm, singurul loc in care am gasit este online pentru aeromodele, dar nu vreau sa comand online pentru ca e mai scump transportul,...? (mai mult)
Sunt în căutarea unui inel de logodnă, în special din aur de 18k, dar merge si cu 14k. Din experiența proprie, vă rog, dacă răspunde cineva. Unde aș putea găsi unul bun cu un preț accesibil? ...? (mai mult)
Salutare, cum pot cumpara un lucru din alta tara (Germania)? Exista vreo firma de curierat de incredere sau face astfel de servicii sa am incredere ca merge la expeditor acasa si imi plateste achizitia...? (mai mult)
Salut! Am comandat ceva de pe AliExpress și îmi arăta că transportul va fi efectuat de către AliExpress Standard Shipping. Absolut toate coletele din spațiul non- european, se direcționează ...? (mai mult)
Salutare! Am făcut o primă comanda pe aliexpress și am apăsat butonul "confirm receipt" neștiind cum se procedează. O sa mai primesc comanda?
Poți comanda prin glovo cu banii de la up?
Stie cineva daca cu cardurile UP social se poate plăti si la LIDL?
Unde pot gasi sa cumpăr un carucior pentru cumparaturi in Cluj? Online se gasesc dar nu vreau sa comand online pentru ca imi trebuie maine si nu pot astepta pana vine comanda prin curier.
Ce televizoare cu fire TV recomandați? Nu am nici un produs de la amazon prin casă și am auzit doar lucruri bune despre produsele care funcționează cu acest soft așa că mă gândeam să- mi cumpăr...? (mai mult)
Știți unde mai pot găsi Neostiks (kent) pentru glo prin București?
Bună grup, am o întrebare... In legătură cu cardul de puncte pentru Rompetrol și Mol, ce poți cumpăra cu punctele și unde aș putea face cumpărături cu acele puncte? Am înțeles că nu oriunde...? (mai mult)
La voi cat e o savarina? Eu am dat 8 lei pe o savarina,mi se pare un preț incredibil de mare, nu mai e de trăit în țara asta
Cine si a mai luat adidasi dupa site ul https://doaradidasi.com/? Vreau sa stiu daca vine ce comanzi
Salut, Am 15 ani imediat 16 ani si as dori sa ii comand prietenului meu de ziua lui un vape kit de pe emag.Comanda vreau sa o fac cu cardul si sa imi ajunga in easybox. Oare ma suna emagul sau primesc ...? (mai mult)
Salut,as dori sa stiu dacă site https://sporth.ro/ este legit da sau nu?
Stie cineva daca jordans Romania este legit? In sensul daca ajunge comanda, deoarece plata se efetueaza cu cardul.
Buna, TPU! Ce as putea sa-i iau iubitului meu cadou de craciun?
Ce este inscripția xpy7?
Salut! Imi puteti spune va rog un site de replici pentru jordani?
Salut, TPU! A achizitionat cineva din aceasta comunitate de pe site- ul celor de la Mobino? Sunt cateva 2 produse care au un pret foarte bun si nu stiu ce sa zic, e teapa sau nu? Adresa site- ului...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare, am comandat online de pe altex un produs si as vrea sa știu cand sosește curierul trebuie să prezint buletinul? Că nu il, am e la reinnoit.
De unde pot lua repuri ieftini sa fac resell in România?
Buna, a cumparat cineva oale inox 18/10? Ati putea sa-mi recomandati un site de unde ati luat si ati fost multumiti sau un magazin fizic unde gasesc? Multumesc.
Buna. As avea o rugăminte. Daca sunt persoane care fumează Dunhill, oare ați putea sa-mi dați codurile de pe pachet, va rog? Mai am nevoie de cateva
De unde pot cumpara petarde in Valcea?
Cineva care a dat comandă pe Pull&Bear si a anulat-o? În cât timp intră banii?
Salutare, vreau sa stiu daca cineva din Germania doreste sa imi trimita un laptop de pe amazon poate sa trimita? Trebuie sa faca firma respectiva shipping in Romania? Sau ce solutie ar mai fi? Stiti ceva...? (mai mult)
Știe cineva de cati lei trebuie sa fie comanda pe eMAG? Ca eu vreau sa dau o comanda si totalul sumei este de 73 de lei, oare este prea puțin?
De unde pot cumpăra o foaie ciocan în Iași? Mulțumesc
Salut! Spuneți-mi și mie va rog un smartwatch bun și ieftin, sa poți accepta și vorbi la telefon cu acesta, pași sa dai și mesaje etc. Mersi mult!
Salut.Vreau sa cumpar o bara de tractiuni https://www.emag.ro/bara- pentru- tractiuni- mt- malatec- otel- lungime- ajustabila- 81- 5- 130- cm- maxim- 100- kg- manere- neopren- is00005246/pd/DD0NW2MBM/?X-...? (mai mult)
Daca cumpar de pe olx un produs cu garantie la eMAG, pot sa folosesc garantia? Nu am nevoie de contul lui de eMAG, buletin sau alte chestii?
Voi reușiți să evitați să faceți cumpărături?
Salut TPU! Am nevoie de niste ajutor, eu si cu niste prieteni dorim sa ne cumparam petarde si nu stim daca site- ul https://artificii- online.ro este legit. A comandat cineva si stie daca este sau nu ...? (mai mult)
Dupa ce am plasat si platit o comanda online si mi-a aprobat-o cu ridicare personala, in easybox trebuie doar sa o ridic?
Bună! Stie cineva dacă virgulă căștile Sony sunt la oferta de black Friday?
Știu că pare imposibil dar așa este. Am căutat să cumpăr/comand o biluța (sau pandantiv) simpla de aur de 14 k, de 1 cm si nu am gasit. Doar mai mică sau cercei etc.Chiar si charm ar fi bun, ...? (mai mult)
Cand sunt reducerile de iarna? Dupa anul nou sau de craciun?
Salutare la toată lumea. Voi anul asta de pe ce site-uri luați artificii pentru sărbători?
Salut. Care outlet din Ungaria vi se pare cel mai bun la prețuri? Nu ma intereseaza sa fie cele mai tari firme, sa fie firme medii la prețuri bune. Nu imi recomandați Parndorf (Austria) Mersi
A mai comandat cineva de pe siteul voore.ro?
Am comandat de pe eMAG cu cardul si cand sa confirm plata din aplicatie trebuia sa ii dau update, dupa a disparut confirmarea si o comanda a fost plasata, dar nu am platit. Sa anulez comanda si sa o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion777345674367687 întreabă:
Miruna0 întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...