Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Noiembrie 2025 sunt:
Nu mai am timp sa merg la cumparaturi, de unde sa imi dau comanda de 5-6 tricouri ieftine pe care le pot purta la birou? Am luat teapa cu unele comandand XL si fiind foarte mari pe care le-am returnat
Salut TPU! Stie cineva daca si unde pot sa imi fac abonament la un telefon chiar daca nu sunt angajat? Sunt student, am bursa si din acea bursa pot achita luna de luna telefonul. In schimb dorinta mea...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca site ul acesta este legit si daca acesti adidasi sunt originali? https://sportland.com/product/nike_air_force_1_mid_07_315123_111?footwear_size=6373
A avut cineva de aici un retur sau produs dat in garantie la cei de la Evomag? Tot aud ca nu sunt seriosi s- a.m.d.Mie de exemplu mi- au refuzat un Mouse care e defect.Astept sa aud si alte experiente ...? (mai mult)
Bună. Știți cumva daca comenzile de pe Shein pot fi livrate și în easybox?
Salut, am si eu o intrebare. Mi- am facut recent o comanda si am vazut ca vine prin fan courier si astazi am primit un mesaj in care trebuia sa confirm comada cu un pin, ce se intampla daca nu confirm...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca site ul sportselect.ro este legit si daca vine adidasi originali? Pentru ca am mai vazut review uri si nu stiu ce sa fac.
Bună TPU. Site ul de cumpărături Lightinthebox este de încredere?
Buget 500-800 lei: un fitness-watch sau un espressor? :)
Salutare, am si eu o intrebare. Caut de mult timp si n- am rezolvat nimic. Sunt adolescent am 14 ani, fac 15 luna viitoare, sunt slabuț, ma incadrez la marimea XS la tricouri? Pe toate tricourile ...? (mai mult)
Am o intrebare. Pe PCgarage sunt electrocasnice reparate sau noi? Este un fel de eMAG sau de flip(la mana a2-a)?
Salut! Stie cineva daca mai pot gasi produse Kendama Sweets in Mega Mall, Bucuresti? Si daca da, la ce magazin?
Daca am comandat ceva online de pe eMAG pot returna intr-un magazin fizic eMAG?
Salutare! Sunt legite hainele / adidasii de pe olx? Sau orice site care ar avea preturi decente la haine / adidasi.
Care colectioneaza marci?
Salut! Mai pot gasi kendama la Mega Mall, ParkLake sau alte mall-uri/hypermarket-uri din Bucuresti?
Adidasii de pe topsport sunt originali?
Un site de unde pot cumpara un card de unica folosinta, sa fie exact ca un card Visa sau MasterCard.
Utilizeaza cineva e-bay? Stiti cumva daca inainte sa trimiti oferta de pret trebuie puse toate in cos, ca sa nu ti le trimita in colete separat? (acelasi comerciant)
Buna ziua! Am o nelamurire vizavi de taxele vamale. In februarie am facut 10 comenzi pe Aliiexpres toate le- a adus acasa postasul fara a plati taxe in plus fata te suma platita pe Ali... Acum m- am...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi iau ceva de pe eMag, in rate. Si vreau sa stiu cum as putea proceda pentru ca, in oras nu am magazin eMag, cum as putea sa procedez in online? Pot plati cu cardul rata? O sa- mi ...? (mai mult)
Salut TPU! Doar ce am făcut o comanda acum cateva zile pe footshop pentru o pereche de adidași.Acum am primit un mesaj de la ei și îmi spun ca perechea de adidași este în tranzit.Din ce știam dacă...? (mai mult)
Mai trebuie cerfiticat verde în Jumbo (Suceava)?
Am dat comanda de o pereche de Balenciaga de pe Stockx si nu îmi vin. Cred că am dat- o acum 2 luni și nu găsesc numărul ordinului ca să fac reclamație. Am văzut pe site că se vând repede deci...? (mai mult)
Salut TPU, exista carduri The Witcher Gwent in jur de 460 carduri cu toate regatele, dar cred ca as cumpara 460, adica sunt 5 pachete de carti diferite regate. Sunt scumpe, cumpar pe rand, dar e...? (mai mult)
Stie cineva ce aplicatie, ce platforma similara cu Olx, Ebay se foloseste in Spania? Pentru vandut sau cumparat lucruri second-hand? Multumesc anticipat.
Cand creezi cont pe ebay, sellerul poate sa-ti vada datele de contact inainte sa lansezi o comanda?
Pentru persoane fizice, fara contract, e posibil sa trimiti prin curier un produs si sa iei ramburs un alt produs? A incercat cineva? (pentru PJ merge cf. contract)
Cand set blocheaza un srl pe olx sau ebay, blocheaza contul sau ip-ul?
De unde pot cumpăra lenjerie pentru bărbați de calitate?
Buna seara! Daca am comandat de pe un site o placa video si nu mi- a ajuns placa specificata in anunt si vreau sa ii dau retur, vanzatorul are voie sa imi diminueze suma returnata daca doar m- am uitat...? (mai mult)
Bună seara. Pot găsi undeva muștiuc pentru Aramax Power 5000?
Este libristo.ro legitim? Vreau sa îmi comand niște cărți cu un preț mai măricel și nu știu ce sa fac.
Salut, am o intrebare, am dat pe 21 ianuarie comanda la niste adidasi din China si pe 7 februarie la site- ul de tracking apare la Bucuresti bsi (c m e)in prelucrare are cineva idee cat trebuie sa astept...? (mai mult)
Cum e mai sigur sa faci plata la un comerciant, prin paypal sau direct cu cardul, ce face de fapt paypal?
Un prieten m-a întrebat unde poate găsi ochelari cu infraroșu, care se folosesc pentru găsit obiecte sau ceva de genul. Știe cineva dacă pot găsi pe vreun site acești ochelari?
Am vrut sa cumpar un produs de pe ebay, am trimis oferta de pret, sellerul a acceptat- o, am primit mesaj automat ca am 4 zile la dispozitie sa platesc. Azi, cand sa fac plata, apare jos sub produs...? (mai mult)
Buna.Stie cineva cum sta treaba cu site-ul wish? Ajunge totul bine și asa ca pe poze? Merita sa încerc? În caz ca nu ajunge produsul returnează banii? Va rog să-mi spună cine stie
DAU FUNDA! As vrea sa imi dau comanda la niste papuci de la converse de pe site ul Office Shoes. E de incredere siteul? Produsele care le vand sunt originale?
Salut. Vreau sa achizitionez un costum de tip sugar daddy pentru un eveniment social (majoratul unui prieten) si nu am gasit mai nimic. ROG SERIOZITATE
Ebay vinde in Romania? De fiecare data cand aleg ceva, imi apare un mesaj in care se specifica- utilizatorul nu vinde in Romania
E cineva din UK care poate sa contacteze un utilizator de e- bay? Vreau sa cumpar ceva cu livrare in Ro si utilizatorul vinde doar in Uk, doresc sa- i trimiteti un mesaj in care sa- l intrebati daca vrea...? (mai mult)
Salut! Am anulat aseară 0 comenzi de pe eMAG deoarece am găsit altceva mai bun în alta parte. La o comanda am plătit cu cardul doar ca nu era salvat... și la a doua comanda am salvat cardul. Ideea...? (mai mult)
Hei TPU. Sunt telefoanele de pe flip o alegere bună? Aș vrea să îmi iau un iphone. Pe net doar recenzii bune. Am o prietenă care și- a cumpărat de acolo și în scurt timp i s- a stricat butonul...? (mai mult)
Dacă comanzi de pe Amazon vine acasă coletul sau la poștă?
Din greșeală am anulat livrarea unui produs la eazybox. Si imi scrie ca statusul comenzii se va actualiza cand firma respectiva va anula comanda, oare ce pot face sa nu anuleze?
Daca fac o comanda de pe shein de 35 de euro trebuie sa platesc taxa vamala? Si daca da, cat? 19% adica 30 si ceva de lei sau mai mult?
Salut! De unde pot sa gasesc si eu un magazin cu katana (sabie japoneza) in Brasov? Multumesc!
Salut, am dat comanda de ceva de pe net pe un alt nume si culmea nu am auzit telefonul de la curier, din cate am inteles coletul il duc la ei la sediu, cum pot sa le dovedesc ca e pentru mine coletul?(cu...? (mai mult)
Salut, mărimea 176 ce este? S,M, X, XL
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!