Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Daca imi comand ceva de pe Altex sambata si va veni in 1-2 zile lucratoare, cand va veni? Luni, marti, miercuri?
Buna TPU! Cunoasteti un brand de haine romanesti pentru barbati? Sa aibe bluze, geci, tricouri, pantaloni etc. Dau funda!
Ce magazine cu accesorii si haine metal/rock știți in Baia Mare?
Buna ziua! As dori sa stiu de unde as putea lua o pereche de Jordan Air 1 Mid in Romania. Multumesc anticipat.
Stiti un site bun de unde pot cumpara narghilea? Si daca ati putea sa-mi explicati putin va rog cum functioneaza, cum trebuie montata? Multumesc!
Salut TPU. Poșta Română are posibilitatea de Ramburs în cont? Ca Fan Courier- ul? Întreb asta deoarece nu am timp sa stau după postarita să- mi aducă banii ca acum 20 de ani... Serviciile lor...? (mai mult)
Hey lume Cei care ati mai comandat chestii de pe Amazon, ati platit taxe vamale? Ati luat coletul de la vama s-au a venit curierul la voi acasa?
Salut TPU, contul meu ebay a fost închis deoarece nu a respectat politica, cand creez altul de asemenea este închis chiar daca schimb toate datele. Cred ca cumva aceștia își dau seama ca sunt tot...? (mai mult)
Buna seara! Cum ma pot dezabona de la Emag genius varianta gratuită? Multumesc
De unde pot cumpara tricouri cu marci de bere? Becks Timisoreana Tuborg etc etc
Ce vape imi recomandati până in 300 lei?
Am dat comanda la o plasa pentru praf la o carcasa de pe joom. Am primit un mail ca produsul a fost expediat si un buton pentru a urmari comanda. Doar ca atunci cand ma loghez pe site- ul lor nu imi apare...? (mai mult)
Cum pot afla ce firmă de curierat îmi va livra un pachet dacă am primit doar codul AWB?
Salut TPU, eu am tenul super alb asa ca in timpul verii ma ard super repede la soare, exista haine cam ca bluza de trening dar facuta special sa se poarte vara?
Buna! Știe careva ce parfum folosesc în magazin cei din Swarovski? Mulțumesc!
Salut! Daca comand ceva de pe eMAG cu cardul imi ia banii de pe card imediat ce am comandat sau dupa ce primesc comanda idk?
Salut, Vreau sa cumpar frigiderul asta: https://www.emag.ro/combina- frigorifica- indesit- 372- l- clasa- e- fast- cooling- less- frost- h- 201- cm- argintiu- li9s1es/pd/DHZN7TMBM/ Cum aflu daca il...? (mai mult)
Hey lume. Ce sa fac daca un la anumit produs de pe amazon din cos scrie "Your selected delivery location is beyond seller's shipping coverage for this item"? Innebunesc! Fix produsul ala e motivul...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare pentru oamenii care au mai comandat de pe joom, comandat și eu prima data de pe site- ul ăsta și nu prea știu ce taxe o să plătesc când îmi ajunge coletul, știu...? (mai mult)
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 sau Melitta Purista? Sunt în Germania şi aş vrea să cumpăr una din ele.
Am comandat ceva de pe Amazon dar nu am primit pachetul de unde îl pot ridica? De la poștă? (PS-locuiesc în Germania)
Pot cumpara sucuri pe bonuri de masa?
Bună! Știe cineva unde pot găsi bucket hats(pălărie stil găleată, ca cea a pescarilor) în Timișoara la un preț rezonabil?
Salut TPU, stiti de unde mi-as putea comanda o pereche de Nike air force 1 low/mid marimea 42/42, 5 EU? Am cautat peste tot, nu gasesc
Salut TPU, m-am mutat recent in Brăila și îmi plac shaormele, unde pot gasi cea mai buna shaorma din oras? Dau funda, multumesc.
Dedeman, jisk si astea se inchid tot la ora 18 azi in Bucuresti?
La ce magazine pot gasi narghilea si cam cat costa?
Easybox livreaza si sambata?
Salut! Pe care o recomandati mai mult: 1 : https://carrefour.ro/produse/bicicleta-omega-rowan-29-alb-albastru-19-33525091/ sau 2 : https://afisport.ro/bicicleta-mtb-afisport-m2-29-inch-l-argintiu
Magazine pe langa gara Bucuresti Nord care au sirop de Monin sau 1883? (pentru cafele)
Hei TPU! De ceva timp urmăresc o cântăreață de muzica populară care a născut recent. Încă de dinainte sa nască, primea lucruri gratis (inclusiv fotoliul pentru alăptat, căruciorul si coșul...? (mai mult)
La ce magazine din București pot găsi adidași marca Puma?
Hei TPU! De ceva timp urmăresc o cântăreață de muzica populară care a născut recent. Încă de dinainte sa nască, primea lucruri gratis de la diferite pagini care doreau sa le crească numărul...? (mai mult)
Buna! Vivantis are parfumuri originale? Caut un site de pe care sa pot cumpara parfumul Invictus original si unde sa pot plăti ramburs.
Ce parerea aveti despre hainutele pentru bebelusi de pe acest site https://www.carokids.ro?
Salut. Voiam sa întreb daca știți vreo marca de haine care face tricouri mai grele cu material mai gros, nu ca cele nike sau adidas obișnuite.
Unde pot gasi scaune de birou (directorale) calitative?
Cu cat sa vand o placa video Gigabyte Nvidia Geforce GTX 1660 OC 6GB VRAM, folosita 5 luni?
Buna seara! Am dat O comanda la elefant ieri si am ales sa o primesc la posta. Cand am primit mail ca s- a înregistrat comanda scria ca timpul estimat de livrare este azi. Trebuie sa astept sa ma sune...? (mai mult)
Abonament la cafea in Romania. Exista vreun site de genul?
Buna TPU. Se poate cumpara in rate prin Credex de pe un site ex. Altex, daca esti in baza de date la Biroul de Credite ca rau platnic? Mentionez si ca datoriile respective au fost platite si a trecut ...? (mai mult)
Pe la ce fel de magazine se gasesc tije de alama 3-4mm? La dedeman si brico nu am gasit... Si n-am chef sa dau comanda pentru cativa centimetri care imi trebuiesc xD
De unde e mai safe sa cumperi un telefon:din magazine de telefonie (gen Orange, Vodafone), magazine de electronice (Altex, Flanco etc) sau magazine locale care vând telefoane?
Unde se gasesc nituri sau bara / sarma de alama in jur de 3-4mm? In dedeman si brico nu am gasit! Imi trebuie sa repar manerul la un briceag!
Hei TPU! A comandat cineva parfumuri de pe Elefant? Sunt originale? Mulțumesc!
Buna! Cu ce firma de curierat lucreaza Fashion Days? Cu GLS, Fancourier sau SameDay?
Buna! Eu vreau sa cumpăr un cuptor electric Tefal, dar vreau sa și încălzească mâncarea, nu doar sa gătească. Nu pot sa îmi dau seama dacă el și încălzește. Eu vreau foarte mult sa ...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca acest site este real sau teapa? https://www.saleromania.com/
Caut în Baia Mare și nu găsesc folie de protecție HUAWEI P40 lite e, ma poate ajuta cineva cu un răspuns?
Salut! Am primit recent un mic voucher cadou de la Emag care este valabil undeva pana spre toamna. Am citit despre el pe site- ul lor si am am inteles ca il pot aplica pe mai toate produsele. Ei bine,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
TanaseEvelina întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!