TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
shacoAP
în 29 Mai 2021 | shacoAP întreabă:

Salut! Ce știți despre siteurile shooos.ro și distance.ro? As vrea sa- mi dau comanda de o pereche de papuci de aici, însă sunt puțin sceptic. Mulțumesc anticipat! Vreau părerea celor care ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kakarotto2016
în 29 Mai 2021 | Kakarotto2016 întreabă:

Yo! Am primit de la un prieten un inel care scrie pe el 900. Ce inseamna asta? Aur, Platina?

1
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 29 Mai 2021 | Adinutzzaa întreabă:

Buna ziua! Ați comandat vreodată de pe site- ul Salamander? Este ok? Eu port 34 la picior, am găsit niște sandale drăguțe la mărimea asta și tare frica îmi e ca îmi vin vreun 35, in loc de...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 28 Mai 2021 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! De ce prețurile așa de mari la noile console Xbox ( Series X și S )? În perioada următoare se așteaptă o ieftinire la ele sau nu? Voiam să- mi iau Series S- ul, dar are puțină memorie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sadboy11
în 28 Mai 2021 | Sadboy11 întreabă:

Dacă am cumpărat ceva de pe wish, și am dat sa primesc bani înapoi pe produse trebuie sa trimit produsul înapoi? Chit ca e defect? Mai pe scurt am comandat ceva și a venit stricat am dat sa îmi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 27 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce înseamnă că un produs comandat a părăsit Centrul de Tranzit din China America UNITED KINDOM?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 27 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Cei ce ați comandat de pe WISH s-a întâmplat sa luați ȚEAPĂ?

5
Răspunde Raportează
existential
în 27 Mai 2021 | existential întreabă:

De unde sa iti cumperi in ziua de azi legume pentru salata? La supermarket, dintr- un kg de morcovi jumatate au gust de chimicale. Telinele sunt mari zici ca- s mutante. Rosiile sunt albe la interior....? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 26 Mai 2021 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Xbox Series S sau One S? Care este mai bun? Am înțeles că Series S nu are 4K

4
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 26 Mai 2021 | Jigokunokishi întreabă:

Salut! Sunt pe aici posesori de telefoane Google pixel 4a 5g? Dacă da, de pe ce site le- ați comandat? Vreau să achiziționez și eu unul, dar nu știu ce site- uri românești sunt de încredere. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 26 Mai 2021 | Jigokunokishi întreabă:

Salutare! Vreau să îmi cumpăr un telefon care nu e disponibil în magazinele mari de electrocasnice. Așa că, întrebarea mea este, care dintre următoarele site- uri stiți că ar fi safe (trimit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LaElly11
în 25 Mai 2021 | LaElly11 întreabă:

Cam după câte spălări se duce vopsea Manic Panic?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 25 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care este diferența între EBAY si WISH?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 25 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

1. Care este părerea voastră despre produsele de pe WISH? 2 Cum pot sa urmăresc starea comenzii de pe WISH?

4
Răspunde Raportează
Ferii
în 25 Mai 2021 | Ferii întreabă:

In cam cat timp livreaza cei de la smokemania cu gls?

2
Răspunde Raportează
Ziser
în 25 Mai 2021 | Ziser întreabă:

Ce stiti de Farmacieproprie.com? Cat de incredere sunt? As vrea sa comand de la ei, dar nu stiu ce sa zic.

1
Răspunde Raportează
PiessosTacoss
în 24 Mai 2021 | PiessosTacoss întreabă:

Salut TPU! Am o mica întrebare: prețurile de pe site-ul H&M la haine sunt la fel ca si cele din magazin? Referindu-ma la situația de la noi din tara.

2
Răspunde Raportează
EdiLaver
în 23 Mai 2021 | EdiLaver întreabă:

Https://www.vapori.ro/Aramax- POWER- 5000- mAh- Negru Pareri? Sunt incepator la vapat si m- am informat putin si am gasit ca asta ar fi cam cel mai bun vape de buget si de incepatori. Oare este safe site-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei9887andy
în 22 Mai 2021 | Andrei9887andy întreabă:

Buna TPU! Ce trotineta electrica sa imi cumpar? La un pret decent!

1
Răspunde Raportează
ionut235
în 21 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,de la ce vârstă îmi pot face card de cumpărături Penny?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Mai 2021 |

Bună ziua, poate să îmi spună cineva dacă acest papuc este rezistent la crengi, mers prin padure? https://www.emag.ro/incaltaminte- pentru- barbati- columbia- north- plains- ii- wtp- maro- 42-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
christian90
în 20 Mai 2021 | christian90 întreabă:

Am reusit sa ma inscriu pentru rabla electrocasnice si stiu ca maine se ofera voucherul pentru masina de spalat si altele, insa nu am gasit toate informatiile de care am nevoie (cel putin eu). Totodata,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dariaelena359
în 19 Mai 2021 | dariaelena359 întreabă:

Buna! As vrea sa îmi cumpăr niște haine de pe un site din America dar vreau sa îmi ziceți daca stiti vreunul și dacă livrează in ro. Mersi!

1
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 19 Mai 2021 | Jigokunokishi întreabă:

Salut! Ce părere aveți despre site- urile quickmobile și telefonultau.eu? Vreau să achiziționez un telefon prin plată online și nu știu dacă sunt sigure și nu- mi iau o țeapă. Ce spuneți?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 19 Mai 2021 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Ceva recomandări pentru un aparat de ras? Am înțeles că la aparatul one blade de la Philips s-ar face doar reclamă, nu ar fi bun.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2021 |

M- am gândit să fac un cadou bunei fete ce o să împlinească 18 ani. Am vrut să cumpăr două rochii la fel. Una pentru mine și una pentru ea. Dar mi s- a spus că nu e un cadou potrivit. Voi ce ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
RalphTheManYT487
în 19 Mai 2021 | RalphTheManYT487 întreabă:

Cine stie un magazin din Afi Cotroceni de unde pot lua funko pop uri cu anime uri in afara de Carturesti fiindca acolo nu am gasit decat dragon ball si bnha, pe mine m- ar interesa death note, hxh, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Meckgraffity
în 18 Mai 2021 | Meckgraffity întreabă:

Salut, azi un baiat mi- a pus un colet si as vrea sa stiu cand va ajunge. Coletul tau este in tranzit.18 Mai 20:33ClujColetul tau a fost ridicat.18 Mai 16:18ClujColetul tau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 18 Mai 2021 | Jigokunokishi întreabă:

Salutare! Vreau să îmi cumpăr un Google Pixel 4a 5g și mă uitam la prețurile de pe compari.ro. Momentan cel mai bun preț este de 2.349 de lei (mai sunt doar câteva pe stoc) și de anul trecut ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2021 |

Buna seara! Doresc sa comand un hanorac de la Brandul Porc. Intrebarile mele sunt in cât timp vine comanda și ce înseamnă ca plătesc cu card online Mobilpay? Sunt din București.

8
Răspunde Raportează
agtgr
în 18 Mai 2021 | agtgr întreabă:

Daca am comandat ceva, voi primi un mesaj in ziua in care vine?

10
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 17 Mai 2021 | c0pil1n întreabă:

Salut. Am anulat 2 comenzi de la pcgarage si altex pe data de 7 si 8 mai. Plata a fost facuta cu cardul la ambele. In cat timp o sa-mi trimita suma respectiva? Ca au cam trecut 10 zile de atunci

1
Răspunde Raportează
Voicu_Toma_2000
în 17 Mai 2021 | Voicu_Toma_2000 întreabă:

Salut! A cumparat cineva pana acum ceva de pe site-ul https://www.buzzsneakers.com? E totul legit? Ma gandesc sa nu iau teapa si sa comand ceva fake.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Doolllskdid
în 17 Mai 2021 | Doolllskdid întreabă:

Salut, vreau să comand haine din Turcia și vânzătorul mi- a cerut să- i fac plata numerar...Este bine să fac plata numerar? Menționez este vorba de haine engross în valoare de 40 de milioane.Cum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
拉维尼亚
în 16 Mai 2021 | 拉维尼亚 întreabă:

Bună! De pe ce site aș putea să-mi comand o pereche de pantofi ca aceștia sau asemănători? Pe acest site nu mai sunt disponibili. https://www.imbracamintedama.com/......448167.jpg Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
agtgr
în 16 Mai 2021 | agtgr întreabă:

Daca imi comand ceva de pe Altex sambata si va veni in 1-2 zile lucratoare, cand va veni? Luni, marti, miercuri?

6
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 16 Mai 2021 | Rienmedire întreabă:

Buna TPU! Cunoasteti un brand de haine romanesti pentru barbati? Sa aibe bluze, geci, tricouri, pantaloni etc. Dau funda!

4
Răspunde Raportează
Anonima975
în 15 Mai 2021 | Anonima975 întreabă:

Ce magazine cu accesorii si haine metal/rock știți in Baia Mare?

1
Răspunde Raportează
PaltineanAlex
în 15 Mai 2021 | PaltineanAlex întreabă:

Buna ziua! As dori sa stiu de unde as putea lua o pereche de Jordan Air 1 Mid in Romania. Multumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Mai 2021 |

Stiti un site bun de unde pot cumpara narghilea? Si daca ati putea sa-mi explicati putin va rog cum functioneaza, cum trebuie montata? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Valentin_Lamasanu_1998
în 14 Mai 2021 | Valentin_Lamasanu_1998 întreabă:

Salut TPU. Poșta Română are posibilitatea de Ramburs în cont? Ca Fan Courier- ul? Întreb asta deoarece nu am timp sa stau după postarita să- mi aducă banii ca acum 20 de ani... Serviciile lor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2021 |

Hey lume Cei care ati mai comandat chestii de pe Amazon, ati platit taxe vamale? Ati luat coletul de la vama s-au a venit curierul la voi acasa?

3
Răspunde Raportează
Ghengbeng18381
în 14 Mai 2021 | Ghengbeng18381 întreabă:

Salut TPU, contul meu ebay a fost închis deoarece nu a respectat politica, cand creez altul de asemenea este închis chiar daca schimb toate datele. Cred ca cumva aceștia își dau seama ca sunt tot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anca2008
în 14 Mai 2021 | Anca2008 întreabă:

Buna seara! Cum ma pot dezabona de la Emag genius varianta gratuită? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Robi28934
în 13 Mai 2021 | Robi28934 întreabă:

De unde pot cumpara tricouri cu marci de bere? Becks Timisoreana Tuborg etc etc

1
Răspunde Raportează
Laurrius
în 13 Mai 2021 | Laurrius întreabă:

Ce vape imi recomandati până in 300 lei?

1
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 13 Mai 2021 | c0pil1n întreabă:

Am dat comanda la o plasa pentru praf la o carcasa de pe joom. Am primit un mail ca produsul a fost expediat si un buton pentru a urmari comanda. Doar ca atunci cand ma loghez pe site- ul lor nu imi apare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FanGaming98
în 13 Mai 2021 | FanGaming98 întreabă:

Cum pot afla ce firmă de curierat îmi va livra un pachet dacă am primit doar codul AWB?

2
Răspunde Raportează
qlTlp
în 13 Mai 2021 | qlTlp întreabă:

Salut TPU, eu am tenul super alb asa ca in timpul verii ma ard super repede la soare, exista haine cam ca bluza de trening dar facuta special sa se poarte vara?

6
Răspunde Raportează
PrindiiAndreea2021
în 13 Mai 2021 | PrindiiAndreea2021 întreabă:

Buna! Știe careva ce parfum folosesc în magazin cei din Swarovski? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 17 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 16 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 16 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Antonia

Antonia

Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii