| SwizZ a întrebat:

Buna TPU!
De ceva timp mi-am schimbat placa video, iar dupa ce am schimbat-o, p.c-ul imi dadea blue-screen. Cand am constatat problema, m-am dus inapoi la service si mi s-a spus ca e de la RAM, ori e oxidat ori trebuie schimbat. Pana la urma era doar oxidat. Mi l-au curatat si cand am ajuns acasa, p.c-ul mi se inchidea. Cand ascultam muzica, cand ma jucam sau chiar cand stateam pe Facebook, pur si simplu lua shutdown... Am stat cam 3 luni asa, dar m-am saturat la un moment dat (nu m-am dus imediat pentru ca nu prea mai aveam bani). Azi mi s-a spus ca e de la windows si ca trebuie schimbat. Zis si facut, mi-au pus Windows 7 si am dat 80 de lei (cam mult). Problema e ca inca mi se inchide si am ramas si fara bani. Maine ma duc totusi la service, chiar daca n-am bani si le spun problema.

Intrebarea mea este : Ce ar putea sa aiba p.c-ul meu?

Ofer funda happy

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Ce placa video ai pus? Trebuie sa te asiguri dinainte ca sursa de alimentare a calculatorului este suficient de puternica pentru a o alimenta corespunzator.
1. Ce model este placa video?
2. Ce sursa are pc-ul ( putere W, eficienta, protectii, firma )

| Eastwood a răspuns:

Mai ai nevoie de cativa Rami!

| Corpade_Rafael_1924 a răspuns:

Îi trebuie ram mai mult și placă video versiunea 5.9 gaming. și trebuie windows pe 62 bits gaming. și trebuie crystal nou. și schimbăți hard discul pe 1 terrabite. sper că merge.