|

Salut, daca imi cumpar un laptop Endless Os si vreau sa imi iau un Win 10 Pro cu licenta electronica, cum trebuie sa procedez?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Faci un disc bootabil cu Windows 10 Pro, intri in bios ( sau boot manager )' selecteazi ca primul dispozitiv sa fie discul bootabil. Se booteaza de pe disc. Acum e doar o chestiune de apăsat next, next, selectat limba și cam atât. Undeva o să te pună sa selectezi partițiile și dimensiunea lor. In cazul tau formatezi absolut tot. După primul restart e recomandat să scoți discul bootabil. La final o să te pună sa introduci licență ( un cod format din mai multe caractere ). Cam atât.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumperi windows-ul pe usb sau il face pe stick usb cu aplicatia aia de la Microsoft, intri in bios cu f2 sau ce tasta o fi avand si la boot setezi usb-ul sa fie primul si hdd sau ssd al doilea si daca ti-ai cumparat licenta legit si nu esti pirat intri in setari la activare, sau in timpul instalarii windows-ului si bagi cheia, iar cand iti da restart in 10 secunde scoti usb ul, a si cand instalezi windows ul dai la custom install si format partitiie si delete sa ramana doar o partitie(eu asa fac). Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează