TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Elena2Melania
în 6 Septembrie 2015 | Elena2Melania întreabă:

Ca bagaj de mana in avion pot sa am laptop?

3
Răspunde Raportează
NaturalLl
în 6 Septembrie 2015 | NaturalLl întreabă:

Ziceti- mi si mie niste site- uri foarte bune cu bilete de avioane. Site- urile as vrea sa fie cum am zis, cu bilete de avioane, daca se poate sa contina cat mai multe companii aeriene, cu hoteluri ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdan00501
în 6 Septembrie 2015 | Bogdan00501 întreabă:

Care oras va place mai mult Timisoara sau Bucuresti? Si de ce?(Sa nu raspunda cei care locuiesc intr-unul din orase).Dau funda

4
Răspunde Raportează
RMG
în 6 Septembrie 2015 | RMG întreabă:

Care ar fii destinatiile perfecte in cuplu?

9
Răspunde Raportează
Cara_3762
în 6 Septembrie 2015 | Cara_3762 întreabă:

Merg saptamana viitoare in Sibiu si m-ar interesa daca stie cineva niste restaurante cu mancare buna de tip fast food (shaorma, pizza, kebab etc.) care sa faca livrare la domiciliu? Mersi.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2015 |

As vrea sa plimb turistii cu tractorul prin centrul Brasovului. Ce credeti? E rentabil?

15
Răspunde Raportează
Swat_Saer_1984
în 4 Septembrie 2015 | Swat_Saer_1984 întreabă:

A fost cineva in 2015 in Caras-Severin pe cheile nerei mai precis cantonul damian? Mai este accesibil? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
3NGL3ZUL
în 3 Septembrie 2015 | 3NGL3ZUL întreabă:

Daca ar fi sa plec in provincia Quebec trebuie sa stiu foarte bine franceza tinand cont ca engleza stiu aproape la perfectie mi- ar fi de ajuns engleza ( intr- o fosta colonie britanica totusi ) multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheHobbitHere
în 3 Septembrie 2015 | TheHobbitHere întreabă:

vreau sa merg sambata aceasta in Hateg (Hunedoara) niste obiective turistice cat mai aproape de centrul Hateg-ului?

1
Răspunde Raportează
onuticuta200312
în 3 Septembrie 2015 | onuticuta200312 întreabă:

Cat dureaza drumul cu masina de la campulung moldovenesc pana la Suceava avand in vedere ca sunt cam 70 km? Mergem cam cu 60-70 la ora. Funda

4
Răspunde Raportează
yuliansch
în 3 Septembrie 2015 | yuliansch întreabă:

Imi puteti recomanda site-uri ( in afara de Tripadvisor si Amfostacolo.ro) cu pareri, poze, etc despre hoteluri, destinatii de vacanta? Multumesc.

6
Răspunde Raportează
alicetundra
în 3 Septembrie 2015 | alicetundra întreabă:

Buna seara, in cate ore se parcurge distanta dintre Ungaria si Austria? Multumesc anticipat.

6
Răspunde Raportează
Gdeni
în 3 Septembrie 2015 | Gdeni întreabă:

Buna :) plec și eu în Germania la sfârșitul lunii cu autocarul. As dori să știu și eu ce firma de transport este mai ieftină. Am găsit doar cu 100€. Și dacă știe cineva dacă mai plătesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 3 Septembrie 2015 | cetateandezgustat întreabă:

Cum se plateste la toaleta publica in Viena? Am auzit ca in Viena se plateste accesul la toaletele publice, indiferent de locatia acestora: parcuri, mall, benzinarii, etc. Care sunt modalitatile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 2 Septembrie 2015 | cetateandezgustat întreabă:

Este suficienta o foaie pentru biletul online CAT (Viena)? De aici https://www.cityairporttrain.com/ se poate cumpara CAT Return Ticket + Vienna Transport Ticket. Primul ar trebui sa fie valabil la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cetateandezgustat

Care este diferenta intre Vienna Card si Vienna Transport Authority ticket (de exemplu, pentru 72h)?

2
Răspunde Raportează
aaabbbcccc999
în 2 Septembrie 2015 | aaabbbcccc999 întreabă:

Salut TPU Sunt in Bulgaria Statiunea Nessebar si: 1. Trec\e un autobuz etajat si vreau sa stiu programul lui si de unde pana unde merge Va rog cat se poate de repede ptr cine a mai fost 2. Apoi : Suntem...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cetateandezgustat

Se poate obtine Boarding Pass-ul la Austrian Airlines inainte de a face checkin? Altfel spus, o persoana care are Boarding Pass-ul a facut checkin-ul cu succes?

2
Răspunde Raportează
cetateandezgustat

La Austrian Airlines, pe langa Boarding Pass mai e nevoie si de un bilet? Sau Boarding Pass-ul tine loc de bilet?

1
Răspunde Raportează
anonim228
în 1 Septembrie 2015 | anonim228 întreabă:

Ce părere aveți despre Baia Mare și despre oamenii de acolo? :)

1
Răspunde Raportează
20Less
în 1 Septembrie 2015 | 20Less întreabă:

Imi puteti spune cateva obiective turistice neexploatate din Romania, va rog?

1
Răspunde Raportează
Iullya17
în 1 Septembrie 2015 | Iullya17 întreabă:

Unde este mai bine, in USA sau in UK?

10
Răspunde Raportează
andreea_9339
în 31 August 2015 | andreea_9339 întreabă:

As vrea sa va imtreb daca vreau sa merg in germania, dar am 17 ani si dorescsa merg cu avionul, trebuie platit neaparat un insotitor de bord sau cum se procedeaza?

2
Răspunde Raportează
Anonimus100
în 31 August 2015 | Anonimus100 întreabă:

As dori si eu sa stiu pe unde ati mers la munte pe valea prahovei si v-a placut foarte foarte mult. Si sa imi spuneti si ce ati vizitat, si cat ati platit pe noapte acolo unde v-ati cazat.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2015 |

As dorii sa fac o excursie catre Berlin, problema este ca o sa am 17 ani si as vrea sa merg cu avionul neinsotit, acordul parintilor il am, deci daca stiti un site cu bilete mai ieftine si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2015 |

stiti un site pentru bilete de avion Romania-Germania, dar mai ieftine daca se poate si probabil daca dau voie doar copiilor 12-17 ani neinsotiti de adulti.Multumesc.

6
Răspunde Raportează
CarameleCuLapte
în 31 August 2015 | CarameleCuLapte întreabă:

dati-mi niste tari din toata lumea cu destinatii misto, si cu locuri de vizitat, dau funda!

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2015 |

imi poate spune cineva daca merg cu trenul in Ungaria imi verifica cineva buletinul sau pasaportul?

5
Răspunde Raportează
Elena2Melania
în 31 August 2015 | Elena2Melania întreabă:

Pe 7 ma duc in Valencia -Spania, si stau pana pe 8 octombrie...ce trebuie sa imi iau in bagaj, lucruri mai importante? Si stiti cumva cum este vremea acolo in perioada asta? FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Shadow4Yoou
în 31 August 2015 | Shadow4Yoou întreabă:

Ce poti face la Lacul Balaton? Merg impreuna cu parintii si o sa fie destul de plictisitor. Si este vreo sala gen NetCafe sau ceva de genu?

3
Răspunde Raportează
dara7
în 30 August 2015 | dara7 întreabă:

Ce pot sa fac daca merg o zi in Bucuresti

5
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 27 August 2015 | cetateandezgustat întreabă:

Cum face controlorul CFR verificarea biletelor cumparate online? Are un tabel cu ID- ul si numele titularului? Suna? Intra pe Internet? Am vazut ca pe site e doar recomandata tiparirea, deci ar putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 27 August 2015 | cetateandezgustat întreabă:

Ce reprezinta bifa SMS din formularul de inregistrare de la CFR calatori ( https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/adduser.aspx?lng=R )? Vreau sa achizitionez un bilet online fiindca ar fi mai ieftin ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlackCityossse
în 27 August 2015 | BlackCityossse întreabă:

Se poate schimba numele de pe biletele de hotel/cazare

2
Răspunde Raportează
Dorutzzu
în 27 August 2015 | Dorutzzu întreabă:

Heeeey! Saptamana asta tatal meu trebuie sa plece in suedia (si- a gasit un loc de munca platit foarte bine pe meseria care ii place), dar nu stiu eu cum sa ii gasesc un bilet de avion (eu i- am gasit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BlackCityossse
în 27 August 2015 | BlackCityossse întreabă:

Hey! Am si eu o intrebare. Am inchiriat o camera pentru 2 persoane la un hotel si am cumparat biletele pentru amandoi, acum.Eu o sa merg dar cealalta persoana nu din alte motive.Iar mama la nepotul meu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MarianaLuca
în 27 August 2015 | MarianaLuca întreabă:

m- ajutati si pe mine cu top 3 obiective in Munchen? si daca a luat cineva bilete de avion spre Munchen de la http://www.fly- go.ro, e ok sa zbori cu companii aeriene diferite, una pentru plecare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2015 |

Pe 4 septembrie o sa ma duc la Dragasani o saptamana si ceva ...stie cineva unde ma pot caza? pretul sa fie undeva la 30 de lei/noapte!(scuzati categoria)

2
Răspunde Raportează
onuticuta200312
în 26 August 2015 | onuticuta200312 întreabă:

Vineri merg la Bucuresti, o zi, si am auzit ca este tren joi seara si vom ajunge vineri dimineata pe la 7.Mergem la niste rude pana pe la 11:00 iar apoi vrem sa ne plimbam si sa vizitam orasul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DianaaGabrielaa
în 26 August 2015 | DianaaGabrielaa întreabă:

La 14 ani ai nevoie de pasaport ca sa pleci in Belgia?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2015 |

Cat dureaza sa traversezi Transfagarasanul? Prin traverdat ma refer la vizitat toate atractiile. Si am auzit ca la sfarsitul lui august acesta este inchis, este adevarat? Eu trebuie sa plec in vacanta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
opreamircea
în 26 August 2015 | opreamircea întreabă:

Salve! A folosit cineva site'ul www.kissandfly.ro pt a'si cumpara bilete de avion?

1
Răspunde Raportează
RuxiKasandra
în 25 August 2015 | RuxiKasandra întreabă:

Daca mi- am cumparat un bilet de avion pentru o tara si intre timp m- am razgandit sa plec in alta tara, voi putea sa imi schimb zborul fara sa platesc nimic? (eventual diferenta daca este mai scump)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
Întrebare recomandată în 25 August 2015 | cetateandezgustat întreabă:

In 1 septembrie 2015, lucratorii Romatsa, planuiesc de-o greva. Ce se intampla cu cetatenii care aveau bilete si ale caror avioane se anuleaza?

5
Răspunde Raportează
fis
în 24 August 2015 | fis întreabă:

am 17 ani, sunt in Germania si vreau sa vin in tara cu un prieten, pot sa trec granita fara sa am procura? Am auzit ca nu ai nevoie de procura doar atunci cand iesi din tara, nu si cand te intorci....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
subTooc
în 24 August 2015 | subTooc întreabă:

eu am sa scriu numele la cateva orase din tara si voi sa spuneti ce va inspira fiecare: Pitesti, Craiova.Vaslui, Bucuresti, Oradea, Ploiesti, Brasov, Calarasi, Targoviste Incep eu: Pitesti-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
HierbaSantaMarijuana
în 23 August 2015 | HierbaSantaMarijuana întreabă:

Ca cetatean roman, am nevoie de viza pentru a calatori (scurta durata) in Brasilia? Daca da, cum fac rost de viza, daca nu ce documente am nevoie sa duc cu mine? Dar in New York?

1
Răspunde Raportează
TeeaCup
în 23 August 2015 | TeeaCup întreabă:

Salut, stie careva vreun loc bun de mers cu cortul prin Maramures, dupa Sighetu Marmatiei spre Viseu si daca este in regula sa ma campez acolo? Nu prea vreau camping. Multumesc :)

1
Răspunde Raportează
FlyGoVoyager
în 22 August 2015 | FlyGoVoyager întreabă:

pe unde ati mai calatorit si a fost frumos, in ultima perioada? ce destinatii de city-break-uri recomandati?

4
Răspunde Raportează
sAnonimery
în 22 August 2015 | sAnonimery întreabă:

TPU! Am nevoie de ajutor! Vreau sa vizitez Castelul Peles. Vreau sa imi dati mai multe detalii. ( merita vizitat?; pret intrare si celelalte ) Funda!

1
Răspunde Raportează
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    15 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.877
  • Întrebări: 3.953.334
  • Răspunsuri: 17.655.294
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Numeste preparatul!

Numeste preparatul!

Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii