TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
NeKuLetzZz
în 29 August 2016 | NeKuLetzZz întreabă:

vreau să mă mut în SUA, însă nu știu exact ce acte îmi trebuie. Îmi puteți explica: Ce acte am nevoie, n- am înțeles cum stă treaba cu visa americană. Și pot să- mi cumpăr...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
simonabuburuza44
în 28 August 2016 | simonabuburuza44 întreabă:

Ce haine iau pentru 2-3 zile la mare?

2
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
în 28 August 2016 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

Cati dintre voi ati calatorit cu nasul? (stiti voi, sa dati bani la controlorii din tren si sa mergeti fara bilet.) Si cat de aplicabila mai e azi? (am vazut ca in majoritatea trenurilor sunt camere de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ge4n1n4
în 27 August 2016 | Ge4n1n4 întreabă:

Știe cineva cum este cazarea la Hotel Casa Tineretului din Câmpina? Aș vrea să rezerv o cameră și nu știu la ce să mă aștept :)). Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Tureatca_Mihaela_1975
în 27 August 2016 | Tureatca_Mihaela_1975 întreabă:

Top stațiuni de mare in Romania?

7
Răspunde Raportează
YellowPerson
în 27 August 2016 | YellowPerson întreabă:

Mai exista Lego Land si in alte tari in afara de Germania?

1
Răspunde Raportează
Alexandru_Miu_1988
în 27 August 2016 | Alexandru_Miu_1988 întreabă:

Salutare, eu sunt in germania de vreo 3 luni, as vrea sa trimit acasa un colet ( o tableta si un telefon) dar sunt nelamurit. cu ce sa trimit sa fie coletul in siguranta? Atlassibul era bun ca este ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
imihaistoian
în 26 August 2016 | imihaistoian întreabă:

Care este cea mai frumoasa plaja din Halkidiki/Sithonia si ce puncte turistice ar fi?

3
Răspunde Raportează
wolfshadow9996
în 26 August 2016 | wolfshadow9996 întreabă:

Aș dori niște recomandări de vacanță. Aș prefera ceva în Insulele Pacificului dar rămâne de văzut. Vreau opinii/păreri! Mulțumesc anticipat! :D

1
Răspunde Raportează
Blackqueen
în 25 August 2016 | Blackqueen întreabă:

Pe ce site.uri as putea gasi grupuri de oameni care fac drumetii la Arieseni? Am inteles ca exista anumite site- uri in care oamenii se strang sa viziteze anumite zone. Mentionez ca am 15 ani....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dumitrache_Andrei_1998
Întrebare recomandată în 25 August 2016 | Dumitrache_Andrei_1998 întreabă:

Daca doresc sa plec in Grecia in septembrie, iar pasaportul imi expira in ianuarie 2016 pot pleca?

5
Răspunde Raportează
Tureatca_Mihaela_1975
în 25 August 2016 | Tureatca_Mihaela_1975 întreabă:

Unde ziceți ca e bine sa merg la mare?

9
Răspunde Raportează
RoxiiIoana
în 25 August 2016 | RoxiiIoana întreabă:

Astazi plec la Eforie Nord e ciudat ca plec la sfarsitul verii? Si este vreun loc in Eforie Nord unde sunt carusele,tiribombe, etc?

4
Răspunde Raportează
Blackqueen
în 25 August 2016 | Blackqueen întreabă:

O sa ziceti ca sunt nebuna, dar la sfarsitul clasei a IX- a as vrea sa fac o excursie cu clasa in zona Arieseni. As dorii sa stam 2 nopti/3 zile. Problema este ca marea majoritate din clasa sunt...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
kmillbee
în 24 August 2016 | kmillbee întreabă:

Care sunt oamenii care folosesc o in loc de a ("O fost frumos", "O mers) si cum se conjuga acest o?

2
Răspunde Raportează
Sav_Alexandru_1990
în 24 August 2016 | Sav_Alexandru_1990 întreabă:

Bună, TPU! Am o întrebare destul de importanta. Eu lucrez prin internet și urmează sa mă duc pe 26 din București la Craiova Știe cineva dacă trenul / trenurile de pe această linie au...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
în 23 August 2016 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

Practica careva dintre voi "train hopping"? Adica sa sari pe un tren de marfa pentru a calatori gratuit dintr- un loc in altul. :) Eu tot vreau sa fac asta de ceva timp, dar vreau sa ma informez putin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
valentin1989
Întrebare recomandată în 23 August 2016 | valentin1989 întreabă:

Salut, As dori sa stiu si eu ce agentii de turism sunt de incredere in momentul de fata daca stie cineva. Cu cine calatoriti, experiente... Si daca stiti ceva despre Pan Euro Travel. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
Întrebare recomandată în 23 August 2016 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

Stiti cumva cum e vremea la Vama Veche pe la sfarsitul lunii septembrie in general? Mai e soare? Se mai poate face baie? Sau e prea frig?

2
Răspunde Raportează
Stancev_Selena_2001
în 22 August 2016 | Stancev_Selena_2001 întreabă:

Am stat mult timp la soare si acum mi sa inrosit nasul si am mici umflaturi ca si niste besici. Cum pot scapa de ele cat mai repede?

2
Răspunde Raportează
Blackqueen
în 22 August 2016 | Blackqueen întreabă:

am 15 ani(fata)! si o dragoste nebuna pentru tot ce inseamna munte. Am facut trasee de 4- 5 ore la Padis dar am vazut ca exista si de 7- 8 sau 9- 10 ore. Am o conditie fizica foarte buna si mi.as...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CrAzYAbOuTMuSiC
în 22 August 2016 | CrAzYAbOuTMuSiC întreabă:

Pentru cei din Bucuresti, exista metrou pe langa zona caminului de la Agronomie/SNSPA?

2
Răspunde Raportează
Enescu_Alexandru_1993
în 21 August 2016 | Enescu_Alexandru_1993 întreabă:

O persoana in scaun rulant poate sa circule cu avionul fara insotitor?

2
Răspunde Raportează
Luca_Cristian_1989
în 20 August 2016 | Luca_Cristian_1989 întreabă:

Peste câteva zileo să călătoresc cu wizz Air, stie cineva cum se taxează kg în plus la bagajele de cală?

1
Răspunde Raportează
Usernameon
în 20 August 2016 | Usernameon întreabă:

Salutare, cat de departe este Cascada Urlatoare de Gara Busteni? Este un drum accesibil daca doresc sa ajung pe jos? Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Tureatca_Mihaela_1975
în 20 August 2016 | Tureatca_Mihaela_1975 întreabă:

Care ziceți ca e cea mai frumoasa stațiune din Romania, Bulgaria respectiv Grecia?

3
Răspunde Raportează
XtzRaulXtz
în 19 August 2016 | XtzRaulXtz întreabă:

Cum este mai frumos sa mergi pe Transalpina? Nord-sud sau Sud-Nord? Si care ati fost pe ea imi puteti spune niste obiective turistice care trebuie neaparat vazute? Cel mai bun raspuns ia funda!

1
Răspunde Raportează
DamianTPU
în 19 August 2016 | DamianTPU întreabă:

Stie cineva niste locuri frunoase de vizitat in Romania? Un traseu (pentru ca noi vrem sa mergem intr- un oras de vizitat si sa ne cazam o noapte, apoi dimineata la prima ora sa mergem in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tureatca_Mihaela_1975
în 19 August 2016 | Tureatca_Mihaela_1975 întreabă:

Unde credeti ca este cel mai bine sa merg la mare? Bulgaria, Turcia, Romania sau Grecia?

2
Răspunde Raportează
Teogmp
în 19 August 2016 | Teogmp întreabă:

Salut. As dori sa va intreb daca se poate cumpara bilet avion online de pe site- ul oficial al lor de la o firma straina, as vrea sa platesc cu cardul MasterCard, dar eu am cont facut in lei si biletul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DeeaDede1010
în 18 August 2016 | DeeaDede1010 întreabă:

Hei! Ce pot vizita in Atena?

3
Răspunde Raportează
DamianTPU
în 18 August 2016 | DamianTPU întreabă:

Stie cineva niste locuri frunoase de vizitat in Romania? Un traseu (pentru ca noi vrem sa mergem intr- un oras de vizitat si sa ne cazam o noapte, apoi dimineata la prima ora sa mergem in alt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
suomynona
în 18 August 2016 | suomynona întreabă:

Salut, TPU. Stii vreun loc/statiune in munti la noi in tara unde poti sa stai linistit si sa te odihnesti, dar, in acelasi timp, sa vizitezi ceva in imprejurimi (gen trasee montane, pesteri, lacuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 18 August 2016 |

Ce înălțime au Turnul Eiffel, London Eye și BurjKalifa?

3
Răspunde Raportează
steluta07
în 18 August 2016 | steluta07 întreabă:

Imi puteti spune atractii turistice din Saturn unde sa iti petreci timpul liber[ in afara de plaja ].

3
Răspunde Raportează
Yoana26
în 17 August 2016 | Yoana26 întreabă:

Ajutati- ma va rog am un catel de talie mica care vrea sa il aduc din Liban in Romania am toate actele necesare si are facute toate vaccinurile facut dar am inteles ca mai trebuie o analiza de sange care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2016 |

Vreau sa plec peste cateva saptamani in Grecia in vacanta. Intrebarea este urmatoarea: ca sa trec din Romania in Bulgaria, masina trebuie sa fie pe numele meu neaparat? Ca am mai auzit chestii de genul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bianca_Carla_1993
în 16 August 2016 | Bianca_Carla_1993 întreabă:

Dacă un zbor durează 2 h, din aceste 2 h cât durează zborul propriu zis? Decolarea și aterizarea?

2
Răspunde Raportează
Mariuszee
în 16 August 2016 | Mariuszee întreabă:

Buna,TPU.Știți cumva cam care este prețul aplicat de Fun Courier pentru expediția unui colet din Iași în Bucuresti? Greutatea ar fi in jur de 1_kg-2.Am nevoie sa îmi fac o idee.Multam

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2016 |

Heeei! Prin septembrie aș vrea să merg la Hunedoara să- i fac o surpriză cuiva. O să iau un tren din Ploiești și cred că o să mă opresc în Simeria. De acolo mă descurc. Am intrat pe http://www.mersul-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionela_Otylya_1992
în 15 August 2016 | Ionela_Otylya_1992 întreabă:

As vrea sa procur o viza pentru america.O viza de sedere. Ce motive sa spun pt a o prelungi. Vreau sa ma stabilesc acolo

4
Răspunde Raportează
anonim2892
în 14 August 2016 | anonim2892 întreabă:

stie cineva de ce acte am nevoie ca sa intru in Moldova? Deci ce acte mi se cer la vama? Si daca masina nu e inscrisa pe numele meu procura auto de la notar e buna? Sau trebuie neaparat contract...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
FuturePlayerFootball
în 12 August 2016 | FuturePlayerFootball întreabă:

As dori si eu niste orase din afara tarii, in Europa, unde iti poti face revelionul si unde ai ce sa vizitezi. Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Pitic
în 12 August 2016 | Pitic întreabă:

In Grecia, Thassos, ma poate ajuta cineva sa găsesc o cazare mai sigura ceva mai aproape de plaja? Ceva recomandări?

3
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 11 August 2016 | LanguageMaster întreabă:

Puteți să-mi recomandați nişte țări balcanice sigure de vizitat?

13
Răspunde Raportează
Pitic
în 11 August 2016 | Pitic întreabă:

Vreau sa merg in Grecia - Thasos, ma puteți ajuta cu câteva sfaturi, indicatii? Nu am mai fost plecat din țara si nu stiu daca am sa ma descurc, familia se bazează e mine sa conduc si sa vorbesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim2892
Întrebare recomandată în 11 August 2016 | anonim2892 întreabă:

Este cineva care a calatorit cu masina in Moldova? ce acte trebuie? si trebuie sa platesti ceva taxe?

7
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 10 August 2016 | Num3Ascuns întreabă:

Ce traseu sugerati pentru a parcurge Transalpina (in ce directie)? Eu as prefera ca majoritatea kilometrilor sa ii cobor decat sa ii urc.

4
Răspunde Raportează
Malin2003
în 10 August 2016 | Malin2003 întreabă:

Saliu! As dori sa stiu daca in statiunea Calimanesti sunt locuri de campare. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Galan_Alexandra_1990
în 8 August 2016 | Galan_Alexandra_1990 întreabă:

Planuiesc sa merg in weekend in Maramures. Imi puteti da va rog niste informati despre mocanita, tarif, orar etc. va rog?

1
Răspunde Raportează
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

Suntem n 2025 ?i unii din zona nu ?tiu pur ?i simplu s? m? ntreb dect, daca lucrez! Altceva nu ?tiu s? m? ntrebe! ?i pe unii i fu.e grija asta, de parc? ei mi- ar da sa m?nnc sau...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Qazws
    trimisă pe 19 Noiembrie

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 6 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.846
  • Întrebări: 3.953.287
  • Răspunsuri: 17.654.928
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Piratii din Caraibe

Piratii din Caraibe

Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.820 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii