TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
Ro1000
în 31 Ianuarie 2024 | Ro1000 întreabă:

Bună! În 2 luni îmi fac majoratul și nu vreau să fac vreo petrecere, mi se pare că nu e ceva special la asta. Am un grup de 10 persoane și mă gândeam să ieșim în oraș, să mâncăm undeva,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
emma302010
în 31 Ianuarie 2024 | emma302010 întreabă:

Este important locul in care scrii? Va rogggg

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Ianuarie 2024 |

Salut,am 14 ani și am început să fumez dintr-un vape mă va afecta precizez că o să fie ultimul că părinți nu știu o să îmi iese in probele de sânge la spital?

5
Răspunde Raportează
rumi36
în 31 Ianuarie 2024 | rumi36 întreabă:

Salut TPU. Stie cineva o coafeza din Bucuresti care stie sa faca tunsori in trend acum? Precum butterfly cut, jellyfish, curtain bangs etc.

0
Răspunde primul Raportează
UmbraDeVulpe
în 31 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

E adevarat ca daca duci la curatatorie haine se poate intampla si sa ramai fara ele? Daca duci haine de nu stiu de care si din alea scumpe si asa? Ca mama mea asa a spus, ca se poate intampla sa ti le...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
Numaizicnimic1
în 31 Ianuarie 2024 | Numaizicnimic1 întreabă:

Bună, TPU! Am și eu o problemă pe care vreau să o împărtășesc aici și, dacă se poate, să îmi dați niște sfaturi. Deci, eu am 15 ani (fac peste 5 zile) și am o problemă în familie. ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AliSimpluro
în 31 Ianuarie 2024 | AliSimpluro întreabă:

Salut TPU! Eu de mai multi ani am o pasiune, anume electronica, numai ca ma gandesc ca daca devin tehnician electronist, pe mine asta ma limiteaza prea mult. Eu am fost de mic un copil supradotat, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabriel2007
în 31 Ianuarie 2024 | Gabriel2007 întreabă:

Vi se pare ciudat cand vedeti persoane, chit ca le cunoasteti sau nu, ca merg cu casti, dar nu d- alea de telefon, mici. De alea nici mari, nici mici, niste Jbl uri, care sa asculte muzica la ele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonima12t
în 31 Ianuarie 2024 | anonima12t întreabă:

Am fost lovită în partea stomacului și a ovarelor cu minge de basket puternic, acum când urinez e o culoare de sânge însă menstruatie nu am, știe cineva ce înseamnă asta?

3
Răspunde Raportează
iulian133ty
în 31 Ianuarie 2024 | iulian133ty întreabă:

Am si eu o mica intrebare,in primul rand salut, ce parere aveti daca ma destainui in fata iubitei, ce va crede despre mine, se va plictisi de mine?

7
Răspunde Raportează
Alex2126
în 31 Ianuarie 2024 | Alex2126 întreabă:

Iarăși am o perioadă mai nașpa dar nu știu exact din ce cauză … Am atacuri de panică,sunt deprimat de obicei seara, dimineața nu am chef de nimic.

6
Răspunde Raportează
MbMatei
în 31 Ianuarie 2024 | MbMatei întreabă:

Buna, din ce cauze se intra la centrul de reeabilitare? Ma tot cert cu tatal meu ca daca ma cert cu cineva sau ma iau la bataie o sa intru acolo, cine imi poate spune din ce cauze.

2
Răspunde Raportează
Marileena28
în 30 Ianuarie 2024 | Marileena28 întreabă:

Bună TPU! Am un coleg de clasa care tot face mișto de mine, de multe ori ma striga pe numele meu alintat si cand ma întorc la el devine foarte serios cu privirea. Mai demult la o activitate cu toti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreeaeml1200
în 30 Ianuarie 2024 | andreeaeml1200 întreabă:

De ce pentru aceasta generatie de adolescenti din ziua de azi, li se pare anormal sa mai fii înca virgin/a la 15- 16 ani? Nu mai zic daca cineva ar fi la 18- 19 ani, inseamnă, din punctu lor de vedere,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 30 Ianuarie 2024 | Miruna0909 întreabă:

Sunt clasa a 11 a si inca nu stiu unde vreau sa dau mai departe dupa bac. Notele de la scoala sunt bune, nu e ca si cum ma chinui sa trec clasa sau ceva de genu. Nu stiu ce ma pasionează, ce mi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sergiuhejej
în 30 Ianuarie 2024 | Sergiuhejej întreabă:

Cum sa ai mai multa vână în tine și ce inseamna sa ai vână, adică sa fii puternic?

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 30 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

E adevarat ca daca iti cumperi pantaloni cu o marime mai mari si mai largi nu o sa se rupa? Chiar daca ti se freaca picioarele cand mergi. Sau ce pantaloni ar trebui sa iau ca sa nu mi se mai rupa? Vreau...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Tpuuu899
în 30 Ianuarie 2024 | Tpuuu899 întreabă:

Bună TPU! La ce vârstă ați mers prima oara la mare cu prietenii? (Fără parinti)

6
Răspunde Raportează
AnonimDedicat
în 30 Ianuarie 2024 | AnonimDedicat întreabă:

Aveti idee daca eduboom contine video-uri cu toata materia de matematica 5-12?

2
Răspunde Raportează
AnneM123
în 30 Ianuarie 2024 | AnneM123 întreabă:

Buna, am 24 ani, dupa ani de zile de plans zilnic si crize, pe 27 decembrie am plans ultima data, s- a facut o luna si eu n- am mai varsat o lacrima... nu pot sa- mi explic... cum brusc nu mai am atacuri...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 29 Ianuarie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Am o problema ce nu imi da pace si de la care am ajuns la burnout. E vorba despre invatat, mai exact despre faptul ca imi ia foarte mult chiar si pentru cateva definitii, stau chiar si 5 minute pe una...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 29 Ianuarie 2024 | eliiiza05 întreabă:

Efectiv nu mai suport viata, vreau sa ma sinucid. Niciodata nu ma simt in siguranta si oricum cu oamenii nu pot conecta si mereu tin in mine totul si 7/24 ma abtin sa nu plang insa nu mai pot si chiar...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 29 Ianuarie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Până la ce oră stați seară la TV, in zilele cu școală, gen clasa a XI- XII?

4
Răspunde Raportează
Sponk23
în 29 Ianuarie 2024 | Sponk23 întreabă:

Dacă aveam o sticlă de vin în ghiozdan în incinta liceului, ce sancțiuni pot primi?

7
Răspunde Raportează
Criss_2552
în 29 Ianuarie 2024 | Criss_2552 întreabă:

Prietenul meu s-a despartir de mine luni, din cauza ca o fata si un baiat din care fata se dadea prietena mea, i-au zis ca eu i-am dat gara si ca-l urasc ceea ce nu e deloc adevarat. Si azi in pauze cand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Albertamihaela1996
în 29 Ianuarie 2024 | Albertamihaela1996 întreabă:

Buna! Ce materie este mai ușoară logica sau psihologia, vreau sa învăț pentru admitere. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 29 Ianuarie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună…eu sunt cu ochii pe un băiat din clasa la mine ..de la începutul școlii ..se uită la mine în pauze ..de câteva ori l- am prins ca se uita la mine iar când mă uitam la el își îndrepta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
emma302010
în 28 Ianuarie 2024 | emma302010 întreabă:

Buna TPU! Cine are de aici control parental sau FAMILY LINK va rog din tot sufletul, spuneti mi si mie CODUL DE ACCES. Daca aveti(control parental) si nu stiti unde este va spun eu dar spuneti mi va rog...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ellie2emma
în 28 Ianuarie 2024 | Ellie2emma întreabă:

Bună, deci o să încep prin a spune ca eu sunt genul de persoană care tinde să se gândească mereu la ce e mai rău și sunt un fel de overthinker. Am avut acum vreo 6 luni o întâmplare mai nașpa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KarmaRow
în 28 Ianuarie 2024 | KarmaRow întreabă:

Daca o fata se comporta frumos cu majoritatea persoanelor si cu mine este mai rea, inseamna ca ii place de mine?(nu i-am facut nimic sa fie rea cu mine)

4
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 28 Ianuarie 2024 | eliiiza05 întreabă:

De ce mereu lumea rade de mine cand ma vad pe strada, nu ma refer la necuoscuti, desi si la ei mi se mai intampla, ci la cunostinte, colegi etc? Ma cred ciudata? Sau ma considera prea blanda, sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aaaaaaa456
în 28 Ianuarie 2024 | Aaaaaaa456 întreabă:

Buna! Sunt clasa a 12 - a si as vrea sa dau la AMG in Pitesti.Stiu ca proba de admitere consta in 50%media din bac si 50% TESTUL GRILA.Intrebarea mea este in ce constau testele grila? Biologie, chimie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andra4862
în 28 Ianuarie 2024 | Andra4862 întreabă:

Buna! Am mai venit cu aceastea problema acum câteva luni, dar acum persistă. La începutul clasei a cincea mi- am făcut o "prietena" cu care m- am înțeles foarte bine până când a început să ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2024 |

Salut, cum pot sa ies din zona timiditatii la prima intalnire? Sunt timid abia pot scoate cateva cuvinte si nu stiu ce am, ma simt urat, am insecuritati.

7
Răspunde Raportează
917r9chwbejs9
în 28 Ianuarie 2024 | 917r9chwbejs9 întreabă:

Este normal sa ai ginecomastie la 15 ani? Va dispărea in timp?

3
Răspunde Raportează
kkiwi45miau
în 28 Ianuarie 2024 | kkiwi45miau întreabă:

Daca ma arunc de la etajul 10 in picioare, aterizez in picioare?

5
Răspunde Raportează
KarmaRow
în 28 Ianuarie 2024 | KarmaRow întreabă:

Cunosc o fata care se comporta frumos cu orice persoana pe care o intalneste, dar cu mine mereu este mai rea(nu i-am facut nimic rau). Asta inseamna ca s-ar putea sa ma placa?

2
Răspunde Raportează
Andra4862
în 28 Ianuarie 2024 | Andra4862 întreabă:

Buna! Vine sezonul olimpiadelor și anul acesta imi doresc foarte foarte mult să ma calific la etapa județeană și poate naționala de limba si literatura română (nu cred ca o să reușesc la națională...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2024 |

Bună TPU! Daca am 15 ani, mă pot duce la psiholog fără să știe părinții? Mă simt mult mai bine sa fiu eu și psihologul sa vorbim...am niște probleme cu anxietate și mă simt așa tristă, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 28 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Cum trebuie sa fie o geaca ca sa nu se strice nimic la ea la 1000 de turatii?

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 28 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Trebuie 500 ml de detergent daca spal doar o geaca si atat? Nu e cam mult detergent adica daca speli doar o geaca? Sau e ok atat?

3
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 28 Ianuarie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună aseară, am avut o discuție cu mama și am ajuns în punctul în care mi- a zis ca nu trebuie să mă dăruiesc niciunui băiat decât după căsătorie …suntem de religie ortodoxă.Si a spus...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndDns13
în 28 Ianuarie 2024 | AndDns13 întreabă:

Pot deschide SuitsMe account in Albania?

0
Răspunde primul Raportează
L3monx
în 28 Ianuarie 2024 | L3monx întreabă:

Salut, am 17 ani, cum as putea sa vad ce nivel de testosteron am, deoarece de un timp nu prea mai am erectii dimineata? Uneori mi se pare ca ciocanul nu prea mai e ciocan si ma mai stresez, acum un...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andraanda
în 28 Ianuarie 2024 | Andraanda întreabă:

Am facut un video in Movie Maker dar nu se aude vocea deloc. Ce trebuie sa fac? Fundaa

1
Răspunde Raportează
Larisamonica
în 27 Ianuarie 2024 | Larisamonica întreabă:

Va rog ajutati- ma vreau sa mor nu mai suport viata, am inceput sa urasc totul, toate îmi merg prost în familia mea e un haos mereu cearta tata nu ma suportă mereu vorbește urat de mine ma alunga...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Kiki20098
în 27 Ianuarie 2024 | Kiki20098 întreabă:

Mi- a trimis cineva un colet prin DHL, am dat adresa unui hotel ca aici stau, si nu am primit- o, gen ca nu mi- a gasit numele la sonerie sau nu stiu ce, i- a întors- o inapoi, :( am nevoie urgent...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Ianuarie 2024 |

De ce mereu părinți atunci cînd ai o relație la o vîrstă fragedă zic mereu astea (poate nu toți) - o să vă vad și mai departe cum va ține relația voastră! - o să văd relația voastră...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Oprealiviu
în 27 Ianuarie 2024 | Oprealiviu întreabă:

E normal sa ma epilez la penis la 14ani?

8
Răspunde Raportează
Kiki20098
în 27 Ianuarie 2024 | Kiki20098 întreabă:

Mi- a trimis cineva un colet prin DHL, am dat adresa unui hotel ca aici stau, si nu am primit- o, gen ca nu mi- a gasit numele la sonerie sau nu stiu ce, i- a întors- o inapoi, sad am nevoie urgent...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DanitoiuValentin
    trimisă pe 5 Octombrie

DanitoiuValentin întreabă:

Unde pot reclama o persoana care ia pensie de boala dar este apt de munca
    14 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă acum 18 ore

Johny12498 întreabă:

Buna seara. Auziti, dupa ce cumperi o masina, ce trebuie facut? Mers cu ea la DRPCIV si inmatriculat si atat? Nu mai trebuie mers si la primarie/politie? Multumesc.
    12 răspunsuri
  • Alexia87991
    trimisă pe 5 Octombrie

Alexia87991 întreabă:

Deci Am o dilema mare Nu ma pot regăsi în viața cotidiana Nu pot avea un job ca toată lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de câteva luni nu mai vreau, am intrat în depresie, m- am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • LaviniaMeda
    trimisă acum 15 ore

LaviniaMeda întreabă:

Aveți idee de un depozit sh care vinde poșete calitate crema? Ca până acum nu mai țepe am luat cu posetele????...
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.664
  • Întrebări: 3.951.648
  • Răspunsuri: 17.643.826
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Ariana Grande

Ariana Grande

Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 651.916 Adolescenţi
  • 55.527 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.712 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.892 Conversaţii