TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
  • 1129
Antonies
în 9 August 2017 | Antonies întreabă:

În liceu din ce motiv v.ati despărțit de partenera voastră?(/partenerele). As vrea sa știu la majoritatea din cea.a terminat o relație că sa știu ce ați făcut voi greșit sau ea ca sa nu repet...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Madalina748u4
în 8 August 2017 | Madalina748u4 întreabă:

Cum este la facultate? Am auzit ca vom fi pe grupe asta ce însemnând? Sau cum vom fi in clase? Un sfat, va rog

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2017 |

Ce cadou sa ii cumpăr unei prietene de ziua ei? I-am luat un tricou, ciocolata bineînțeles și ce i-aș mai putea lua? Cat mai multe idei va rog frumos!

4
Răspunde Raportează
fasfasfasafas
în 8 August 2017 | fasfasfasafas întreabă:

Salut, astazi am vazut o fata la metrou foarte frumoasa, cea mai frumoasa fata pe care am vazut- o in toata viata mea! stateam pe scaun unul in fata celuilalt si ne mai aruncam priviri, ne- am privit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elena567223
în 8 August 2017 | Elena567223 întreabă:

Vreau sa- mi comand ceva de pe answear.ro si vreau sa stiu cat dureaza livrarea. Ei spun ca sunt trimise in aceeasi zi... asta inseamna ca primesc produsul exact in ziua cand il comand? PLS AM NEVOIE DE...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
crazypop
în 8 August 2017 | crazypop întreabă:

Salut dragilor, m-ar interesa ce lucruri, activitati, hobby-uri va fac placere cel mai mult si ati vorbi oricand despre el chiar foarte multe ore.

2
Răspunde Raportează
LinaIone666
în 8 August 2017 | LinaIone666 întreabă:

Hei TPU, doresc sa pun si eu o intrebare, cum se fac "Zilele" pe Snapchat? (DAU FUNDĂ)

1
Răspunde Raportează
Otto19
în 8 August 2017 | Otto19 întreabă:

Am si eu o problema =)) ca toti Nu pot sa mai dorm noaptea adorm pe la 5 dimineata asa m-am invatat si vreau sa ma dezvat ce sa fac sa adorm?

5
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 8 August 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

Dacă cineva ma intreaba in public(exe: la fotbal) "Stii macar ce inseamna aia l*aba?"/"Ai facut vreodata l*aba?" ce ar trebui să îi răspund ca sa nu ma fac de ras? P.S. Eu stiu ce inseamna.

5
Răspunde Raportează
DeSeCo
în 8 August 2017 | DeSeCo întreabă:

Vreau sa ma mut in Anglia si am cateva intrebari. Am 17 ani. Mai pot sa ma inscriu la liceu? Daca nu vreau sa stiu unde ma pot inscrie pentru a face studii. Se merita sa ma mut acum sau sa astept...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
hatteya
în 8 August 2017 | hatteya întreabă:

Bună, mă numesc Alexandra, am 15 ani și acum cateva luni am cunoscut un băiat de vreo 29 de ani cu care m- am înțeles super bine pentru că e atât de copilăros, la fel ca mine. Acum 2 zile ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gmxmail
în 8 August 2017 | gmxmail întreabă:

Salut, problema mea este ca sunt un om foarte rusinos, poate chiar o dau in anti social, nu ma descurc bine in situatii sociale, si totul a inceput la liceu pentru ca pana atunci nu aveam nimic eram...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
spionu
în 8 August 2017 | spionu întreabă:

Sall! cine stie notele muzicale de la melodia "Ochii tai" de la L.A. (Liviu Varciu)? Funda!

0
Răspunde primul Raportează
wazza
în 8 August 2017 | wazza întreabă:

Idei de cadouri ieftine pentru un baiat de 17 ani? Saau macar dati- mi site- uri de accesori/haine/lucruri pentru barbati, sau magazine din mall unde as putea gasi ceva dragut. Poate imi puteti da idei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Belet_Alexandra_1971
în 8 August 2017 | Belet_Alexandra_1971 întreabă:

Hey! As vrea sa ma epilez dar nu prea știu cum as putea sa o întreb pe mama. Am 13 ani

5
Răspunde Raportează
Tiberiu1232
în 8 August 2017 | Tiberiu1232 întreabă:

Cand fac sex cu iubita mea nu simt nimic si imi dau drumu foarte greu oare de ce? Sa fie prea larga? Problema e ca nu simt nimic cand il bag și nici cand o penetrez...va rog ajutati-ma

3
Răspunde Raportează
ArianaArianaSheryy
în 8 August 2017 | ArianaArianaSheryy întreabă:

Azi dimineată am vomitam cam tot ce am mâncat ieri, si am ramas cu o durere de stomac.mi s-a spus ca am mâncat ceva care mi-a picat greu la stomac, ce as putea să am totusi?

3
Răspunde Raportează
în 8 August 2017 | ??t?????A?D?tu?oar?a? întreabă:

Va rog sa ma ajutați in legătura cu alegerea unei rame. Calvin Klein sau Police. https://m.emag.ro/rame- ochelari- ck- 5892- 001- a100210/pd/DZ4PD7BBM/?ref=similar- exp_center- 1_15&recid=j63lyqqm-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sorina024
în 8 August 2017 | Sorina024 întreabă:

Vreau sa ma tund in scari, dar stiu ca exista mai multe tipuri de coafuri si chiar nu as stii cum sa ma exprim cat sa inteleaga ce vreau. Mi s- a spus sa merg cu o poza, dar sincer mi se pare penibil ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gheorghe_Iulian_1979
în 8 August 2017 | Gheorghe_Iulian_1979 întreabă:

Cum fac sa-mi schimb numele DE UTILIZATOR de pe snapchat?

2
Răspunde Raportează
ngina
în 8 August 2017 | ngina întreabă:

Saluatare! Cum pot sa uit un baiat? Am incercat mai multe posibilitati dar nu a mers.

7
Răspunde Raportează
Yvonnnee
în 8 August 2017 | Yvonnnee întreabă:

Ce activități pot sa fac sa ma relaxez singura? :)

4
Răspunde Raportează
Choasmakerangel
în 8 August 2017 | Choasmakerangel întreabă:

Ce sa fac daca iubesc o fata cu care am 0, 1% sanse si nici n-am vorbit vreodata cu ea?

8
Răspunde Raportează
Otto19
în 8 August 2017 | Otto19 întreabă:

Merita sa fii prieten cu unu care se lauda cu ce l-ai invatat tu, spune acealasi glume, se poarta exact la fel ca tine, iar lumea il apreciaza pe el mai mult decat pe mine?

1
Răspunde Raportează
GeorgiPop
în 8 August 2017 | GeorgiPop întreabă:

Cum îți dai seama ca un băiat se da la tine prin vorbe? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 8 August 2017 | Samariteanul întreabă:

Poate sa- mi spuna si mie cineva cum se numeste carte de limba engleza pentru gramatica de clasa a 9- a?(nu aceea English my love, ci alta).Daca puteti sa- mi dati si un link cu ea facuta in pdf m- ati...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristinutza09864
în 8 August 2017 | cristinutza09864 întreabă:

Vreau sa va spun ca sunt o persoana foarte ghinionista.Niciodata nu a mers asa cum trebuie, intodeauna se intampla cate ceva foarte rau cu mine eu nu stiu ce inseamna norocul deoarece niciodata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristinutza09864
în 8 August 2017 | cristinutza09864 întreabă:

Salut TPU Ma numesc Cristina invat la colegiu si stau la camin.Numai ca am o problema,cineva imi fura hainele, mincarea si cosmetica cum sa fac ca sa prind furatoarea?

2
Răspunde Raportează
EugenGA5
în 8 August 2017 | EugenGA5 întreabă:

La Instagram poti filtra filtra limbajul la comentarii? Adica cand posteaza cineva un comentariu care contine o injuratura acesta sa nu poata fi postat? Vreau sa stiu daca merge si la Facebook sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
popescucarmen43
în 8 August 2017 | popescucarmen43 întreabă:

sunt fata si din toamna incep liceul, am 16 ani si sunt sa zic asa o CIUDATA in toata regula! :)) :)) am trecut prin multe suferinte.si am trecut peste ca sa zic asa.dar niciun baiat nu m- a atins,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
belanelu123
în 8 August 2017 | belanelu123 întreabă:

Daca plec din tara,pot să-mi iau machiajele cu mine, adică mă lasă la aeroport sa trec cu ele?

2
Răspunde Raportează
mona01
în 8 August 2017 | mona01 întreabă:

Poate cineva sa îmi spună cum sa vad comentariile de la prieteniile de pe Facebook? Deci nu la pozele prietenilor, Ci in momentul in care mă împrietenesc cu cineva. mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Madalina748u4
în 8 August 2017 | Madalina748u4 întreabă:

Buna, ce parere aveți despre fondul de ten mat si iluminator, care este cel mai bun? O părere va rog

1
Răspunde Raportează
??????
în 8 August 2017 | ?????? întreabă:

Cum salvez un video de pe InstaStory în telefon?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2017 |

Din curiozitate am cautat pe internet poze cu himen (cum arata, etc.). Am vrut sa vad cum este al meu dar se pare ca nu exista sau poate ca nu imi pot da eu seama. In copilarie, cand inca invatam...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2017 |

Buna ieri 07.08. 2017 am fost la o pizzerie nu da- u numele nu fac reclama ca poate se i- a nimeni de mine.M- am dus la acea pizzerie cica oferta de Luni 1+ 1 gratis si m- am gandit sa intru mare greseala!.Am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HoriaMC
în 8 August 2017 | HoriaMC întreabă:

am o problema nu pot sa imi fac un banner pentru YouTube cu programul photoscape daca iau o poza de 2560 x 1440 imi pune o rezolutie mult mai mica in photoscape si daca vreau sa iau o imagine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Biancajulan8888888
în 8 August 2017 | Biancajulan8888888 întreabă:

Intr.o relatie ce importanta ii acordati respectului de sine?

5
Răspunde Raportează
Ronaldo_Messi_2001
în 8 August 2017 | Ronaldo_Messi_2001 întreabă:

Vreau niste replici dure cand cineva te face "gay".

5
Răspunde Raportează
Alina_Alii_1999
în 8 August 2017 | Alina_Alii_1999 întreabă:

Dupa Facultatea de Drept ce trebuie sa fac pentru a fi politista la o sectie..sau politista la frontiera? Inca o intrebare...este posibil sa ma ajute o Facultate de Drept impreuna cu una de Asistent...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova

Fetele cu cosuri preferă băieții cu cosuri sau ceilalti?

6
Răspunde Raportează
Catalina1524
în 8 August 2017 | Catalina1524 întreabă:

Buna, TPU! Am 13 ani, si toata lumea spune ca nu sunt grasa, insa am coapsele mari si am si burta... Cum as putea slabi usor? Mentionez ca fac miscare, aproape in fiecare seara merg cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova

Oare ce liceu sa aleg? Cel mai bun din oras(Frații Buzesti), dar cam mic, cu reguli si profesori stricti, cu multe camere de luat vederi și cu un DITAMAI zidul mai ceva ca la inchisoare(pe bune), ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
vilceagheorghe1234
în 8 August 2017 | vilceagheorghe1234 întreabă:

Cine a vazut The lake House?

3
Răspunde Raportează
Morello_Cristian_1998
în 8 August 2017 | Morello_Cristian_1998 întreabă:

Buna seara, am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la chestii care tin cont de vapat ! Acest atomizor/clearomizor https://www.smokemania.ro/ro/atomizor- aspire- k3.html Este compatibil cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex99999999
în 8 August 2017 | Alex99999999 întreabă:

Cum sa imi fac parintii sa ma lase sa bag 10e pe clash royale? mi am intrebat mama acum cateva luni in legatura cu 5e si nu prea a fost de acord...cat despre tata. El nu stie.

7
Răspunde Raportează
în 8 August 2017 | ??t?????A?D?tu?oar?a? întreabă:

Am 18 ani și încă nu am descoperit cum sa îmi acopăr coșurile de pe fata. Vad o groaza de fete ca își pot acoperi coșurile atât de bine dar eu nu reușesc? Ce produse trebuie sa folosesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DarkNightmare
în 8 August 2017 | DarkNightmare întreabă:

de o saptamana ma doare capul, la tample si in spate, nu r o durere mare e mica dar enervanta, am luat pastile si nu ma mai durea dar dupa o zi incepe iar durerea! nu stiu daca sa ma duc la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bisbiavatar12
în 8 August 2017 | Bisbiavatar12 întreabă:

De ce dureaza atat de mult sa se afiseze repartizarea pe clase la unele licee? Adica serios, le trebuie aproape 2 luni pentru a publica 3 clase?

2
Răspunde Raportează
Bianca777
în 8 August 2017 | Bianca777 întreabă:

De ceva vreme vreau sa ma apuc de vlogging, sa imi fac un canal dar mama mea nu e de acord cu asta si nu stiu cum sa o conving, chiar vreau sa fac asta foarte mult dar mama imi sta in cale Dacă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
  • 1129
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 13 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 29 Septembrie

DrMihailovici întreabă:

Salutare, stimabililor și preafericiților useri! Mda, iar pune doctoru' întrebări... Ce să fie oare? Politică? Ceartă? Probleme vaginale? Nup. M- am actualizat și eu. Astăzi, vă surprind...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.493
  • Întrebări: 3.951.451
  • Răspunsuri: 17.642.404
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Criminal Minds

Criminal Minds

Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.865 Conversaţii