Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Salutare TPU, fetele in general sunt mai reci decat baietii? Vorba fiind despre relatie si de a place. Adica unele iti zambesc chiar si rad si dau multe semnale, si cand te pomenesti ca vorbesti prin...? (mai mult)
Daca faci public un numar de telefon fara acordul persoanei care detine acel numar si apoi aceea persoana este sunata incontinu de tot felul de necunoscuti, ce poti patii? (fiind major) ...? (mai mult)
a venit vacanta de vara si ma plictisesc foarte tare imi puteti da idei de ce sa fac? Cu prietenele mele nu pot sa ies de cat de la ora 17- 18 pentru ca nu ma lasa parintii fiindca soarelel...? (mai mult)
Hey! Am aproape 12 ani(fac luna viitoare) si am destul de mult par pe picioare, dar este spre blond(un blond mai inchis). Am vorbit cu mama despre acest fapt si i- am spus ca as vrea sa ma epilez. Raspunsul...? (mai mult)
Am racit rau de tot la ovare.Ciclul imi intarzie de 6 zile.Am toate simptomele Premenstruale(dureri de sani etc)si ma doare foarte tare sub burta(am secretii albicioase).Si cosuri mi- au iesot, asa cum...? (mai mult)
Oamenii de ce fumeaza? Ii relaxeaza sau asa ceva?
Folia de protectie pentru telefon "alien" este din silicon, sticla, plastic? Sau...din ce este?
Deci, vreau sa imi spuneti voua cum vise pare si daca credeti ca am vreo problema (nu imi pasa daca e sau nu, acesta sunt eu). Deci mie imi pasa de mama, tata, frate, foarte mult,...? (mai mult)
Dacă o persoană este băgată într- un grup pe messenger din greșeală iar eu o șterg imediat, îmi poate vedea conversațiile anterioare? Menționez că acea persoană nu o am în lista de...? (mai mult)
Heii ☺, știți că sunt sutienele acelea doar cupele care se lipesc de sâni, mi-am cumpărat și eu unul de curând și nu stă lipit
Am si eu o intrebare: Stiti cumva cu ce medie aa va admite anul acesta la domeniul filologie la liceul Nicolae Titulescu Pucioasa? Sau Daca nu stiti exact media imi puteti spune daca creste sau...? (mai mult)
Heei TPU! Mi se pare ca e o prostie sa nu stai cu o persoana doar pentru ca a suferit un accident in copilarie, chiar daca persoana respectiva e perfect normala. Si ce e si mai grav, adultii, care se...? (mai mult)
Salut.Am intrat pe un video american si am vazut un comentariu in care scria "I am 6'2". Ce inaltime inseamna? Si ce unitate de masura este?
Am 12 ani si am sanii foarte mici (adica de abia se vad ).Imi este rusine, alte colege fiind mult mai dezvoltate.Ce pot sa fac sa imi creasca mai repede?
De ce nu recunosc fetele cand plac un baiat? Nu se dau deloc, dar in rest ele dau atentie si foarte multe semnale.
Am 12 ani si niste sani foarte mici. Toate colegele mele sunt foarte dezvoltate in timp ce mie imi este rusine cu sanii mei super mici.Cum pot sa fac sa imi creasca mai repede?
Imi place foarte mult sa scriu. Credeti ca exista pe undeva (asa in general nu intr- o anumita localitate) cluburi (sau ceva de genu ) de lectura unde ma pot intalni cu alte persoane pasionate...? (mai mult)
Tocmai ce am terminat clasa a 8 a și acum realizez ca îmi place de o colega... ma luam cu ea la cearta din orice in clasa, și acum realizez ca îmi este dor de ea, și as vrea sa o scot...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu cadavrul lui Euronymous?
Realist/a sau visator/are? In ce categorie te incadrezi? Argumentati raspunsul.
Mie îmi place de un băiat și lui de mine dar nu știu de ce nu îmi spune daca vreau sa fiu iubita lui? Oare să îi zic eu daca vrea sa fie iubitul meu?
Ce parere aveti de atitudinea luptatorilor de box, a celor care canta hip hop, ma refer la persoanele de culoare in special negrii, am vazut ca sunt infipti, tupeisti, in sensul ca par a se descurca...? (mai mult)
De ce toata lumea il uraste pe Mayweather cand posteaza o poza cu o masina, un ceas, etc? Pana la urma banii sunt facuti de el prin munca petrecuta la antrenamente si pumni luati in fata. Mereu am ...? (mai mult)
Daca scot pe cineva de la prieteni pe Facebook, dar nu il blochez, mai poate vedea cand sunt on?
Vreau si eu un sfat mai ales de la baietii de 18 ani.Am 16 ani( neimpliniti inca)si dau la liceu la seminar, sunt doua profiluri :ghid turistic si pastoral..ghid e pentru fete+ baieti iar pastoral...? (mai mult)
am o intrebare urgenta, daca mi-am cumparat o pereche de ochelari vr cardboard si nu am senzor gyroscopic ca sa vad la 360 de grade, merge sa vizualizez doar videori vr?
Ce sa fac sa nu-si mai bata joc prietenii de mine?
As vrea sa va întreb ceva:Am un telefon Samsung Galaxy J1 (nu e 2016 lol) si o husa.Am luat un breloc, dar nu stiu cum sa il pun.Brelocul il pun la husa sau la tel?
Se merita sa cumpar un Jaguar x-type/s-type? Din 2004, imi place cum arata, am gasit pe la circa 2000 de Euro. Cam cat ar costa sa schimb numerele?
Am un telefon Asus Zenfone si cand vreau sa bag castile in mufa nu se aude decat daca tin cu degetul apasat pe mufa, altfel iese din gaura 1mm cam asa si se aude cu paraituri. Are cineva telefon Asus,...? (mai mult)
A rezolvat cineva problema cu cuperoza (roseata in obraji ). Daca da, atunci va rog sa-mi spuneti si mie.
E vreo sansa sa scap de roseata de pe obraji o am de 2 luni? Puteti sa-mi spuneti ce sa fac sa reduc din ea?
Heyy, m- am certat cu Bff- ul, bine oarecum...sa va zic ce s- a intamplat: Mai intai o sa pun niste numere ca sa le stiti: 1 si 2 Am fost la joaca impreuna cu cele 3 bff- uri, am mers la 2 si ...? (mai mult)
De ce toata lumea il uraste pe Floyd Mayweather cand pune o poza cu o masina, un ceas sau pur si simplu se pozeaza. Pana la urma banii castigati de el au fost obtinuti prin antrenamente grele si pumni...? (mai mult)
De ce copii de 12- 14 ani fumează, nu este normal....nu înțeleg au pachetul la ei in fiecare zi.....eu am 16 ani și sunt singurul din grupul meu care nu fumează și nu înțeleg de ce ei fumează...? (mai mult)
Ce pot sa fac ca sa nu ma prinda ai mei ca fumez? ( in afara de a ma lasa :)) - mentionez ca fumez tigari tari, de obicei marlboro rosu lung.
Pentru cei din Severin: există internat la Colegiul Național Gheorghe Țițeica? Mulțumesc
Cum pot sa ajung de la Cora (rahova) la Liberty Center Mall?
Ce tigari imi puteti recomanda? Cu un gust mai "bun" Dar fara: nu e bine sa fumezi etc.
Cum lot sa ajung de la Cora Alexandriei la Liberty Mall? cu ce tramvai?
Azi- noapte am visat ca aveam o relatie cu o amica de a ea si ca ma pupam cu ea, totul parea atat de real, era minunat, puteti sa imi spuneti cei ce ati mai visat sau stiti, este vreun semn...? (mai mult)
Bună mă numesc Diana și am 15 ani și cam toată lumea îmi spune ca sunt prea copilăroasăsta Cum pot sa fac sa nu mai fiu așa Cum spun ei și sa mă matutizez?
Cum as putea sa mă distrez ca și introvertit? Cred că sunt introvertit, ma simt mult mai bine singur, atunci când găsesc ceva ce- mi place, decât in compania celorlalți. Când eram în generală...? (mai mult)
Intrebarea este pentru o prietena ( ea nu poate intra sa posteze ) • Am 17 ani, de 2 ani jumate am o relatie cu un baiat putin mai mare. In ultimele luni am dormit la el ( nu in fiecare noapte )....? (mai mult)
As dori idei de cadouri pentru majoratul iubitului meu, suntem impreuna de 2 ani si vreau sa fie ceva frumos. Despre el: este romantic, calm, ii plac bicicletele, muzica, tehnologia, ii place sa scrie....? (mai mult)
Vreau sa primesc pe Facebook mesaje doar de la prieteni, adica sa nu imi poata da nimeni mesaj daca nu il am in lista de prieteni. Am vazut la mai multe persoane ca nu le poti da mesaj. Cum pot face ...? (mai mult)
Buna, O app sau site de unde sa pot descarca melodii cu imaginea albumului (sau o img a trupei/solistului ceva.). Stiu app care descarca muzica, dar vreau cu imagine, daca stiti. Multumesc!
Hey...am ca tema de vacanta sa fac niste rezumate dupa carti citite in vacanta... Imi dati si mie idei de carti..va rog
Ce sa fac dati- mi idei mama a innebunit tât da in mine si urla orice as face o ajut in casa fac si mancare dar iei nimic nu- i place urla da in minde si eu am 23 de ani si nici afara nu ma pot duce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!