Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
De unde pot cumpara bucket hats in Romania modele jmk pentru adolescenti
ma framanta ceva si aș vrea cateva sfaturi aseara am fost la club si prietenul meu nu a venit dar în schimb fostul meu prieten era pe acolodar nu m- a deranjat prezenta lui ca am stat cu o...? (mai mult)
Cine dorește să iasă la o întâlnire cu mine 13 ani
Cum ar putea iubita mea sa sara peste ultimu an de liceu Adica sa dea doar bacu Eu trebuie sa plec in vara in strainatate sa lucrez iar masa si taicasu iubitei mele spre surprinderea mea au...? (mai mult)
Dacă vorbesc doar o singură dată (mai recent) cu o persoană pe Facebook şi cu alta de mai multe ori am vorbit dar mai demult dacă aceea cu care am vorbit doar o dată este prima în lista de prieteni(cănd...? (mai mult)
Hello! Ce cadou i as putea face unei prietene pe care am cunoscut o pe internet acum un an si ceva si ne intelegem super bine! M ar fi tentat sa ii trimit ceva prin curier, dar nu am reusit sa fac rost...? (mai mult)
fratele meu termina facultatea,iar eu si parintii mei am vrea sa ii luam un cadou, dar suntem in pana de idei si am vrea cateva sugestii de cadouri(si nu stilouri ca are deja)
Pai am putina burtica si nu stiu cum sa scap e ea. Am 15 ani si 65 kg am incercat sa fac genoflexiuni cate 10- 15 a cate 4 seturii si intre setruii pauza de 90 de secunde dar cam nimic, recunosc...? (mai mult)
Ce pica la Evaluarea nationala 2017, subiectul 1, B, stie cineva? Poate ati vorbit cu cineva care are pile la Comisariat.
ajutați- mă ai pe mine. am o problema. am locuit împreună timp de 3 ani cu fata ce o iubesc iar acum s- a despartit de mine fără niciun motiv și sufăr enorm. Am facut tot ce mi- a stat ...? (mai mult)
As vrea sa port tanga.Cum sa îi spun mamei că vreau sa port? Am 12 ani
Ieri mi- am cumpărat un câine din rasa Cane Corso este cu pedigree are toate vaccinele făcute și este in vârsta de 2, 5 luni, el doarme apropie toate ziua! Ce sa fac? Și ce mâncare...? (mai mult)
Nu stiu ce am, cand ma intalnesc cu tampitu ala, incepe sa ma dezamageasca, dupa ce plec, sunt asa suparata ca imi vine sa il bat, dupa cateva zile, iar imi place de el, si dupa ce ma intalnesc cu ...? (mai mult)
Cum e cu examenul? Daca iau spre exemplu 4 la amândouă ce de întâmplă? Rămân repetent? Sau cum e faza... Eu am luat 10 la "examenul" de la liceu când am fost sa dau probele de aptitudini ( seminar...? (mai mult)
Vrea cineva sa facem focuri pe snap? RSP : nume de utilizator in raspunsuri
Dacă aș folosi un program, prin care pot sparge un cont de Facebook, în urma căruia proprietarului îi va apărea calul troian când se va loga este vreo șansă să afle că eu am intrat? Să facă...? (mai mult)
Eu am 16 ani si am o iubita de 12 ani. ( nu ma injurati) totul a inceput vorbind pe messager, eram doar niste amici si am inceput sa tinem unul la altul. acum suntem impreuna de ceva timp ...? (mai mult)
Vreau să mă fac la păr,violet de gențiana Ce trebuie să fac ca să nu îmi murdăresc hainele, perna și ce mai ating cu părul?
fratele meu termina facultatea,iar eu si parintii mei am vrea sa ii luam un cadou, dar suntem in pana de idei si am vrea cateva sugestii de cadouri(si nu stilouri ca are deja).
Vreau niste comentarii sincere la acest articol: http://www.garbo.ro/articol/Psihologie/6185/Barbatul- manipulator- barbatul- care- se- joaca- cu- mintea- ta- pentru- a- ti- face- praf- inima.html Nu,...? (mai mult)
Ce credeti ca inseamna daca o persoana simte atunci cand o privesti? Ca sa fiu mai clara, va dau exemplul meu. Imi placea de un baiat, acum el s- a casatorit recent. Obisnuiam sa ii arunc priviri pe ...? (mai mult)
Am vazut aseara in cinema filmul Overdrive si nu reusesc sa aflu o melodie ce a fost pe coloana sonora la un momentdat... aveti idee?
Cine poate sami spună si mie definiția la genul liric?
Ma pueti lamuri cu bongo adica daca nu am abonament pe ce vine costu suplimentar sau nu pot da sms Dau funda
Am 17 ani, de fel sunt slab. Adica ma ingras foarte foarte greu. Am inceput sa trag de greutati acasa, flotari, etc. Problema este urmatoarea : as vrea un program ce exercitii, ce tip de mancare,...? (mai mult)
Acum am 12ani ci. Ar trebui sa misenceapa ciclul menstrual
Eu un baiat care face misto de noi! Si mi-e rusine sa le spun parintilor, Ma puteti ajuta sa-mi fac curaj?
Salut am 17 ani. si am ceva timp libert cum as putea sa "produc" niste bani in acesti timp liber? ceva de facut de acasa de la laptop / pc invat repede. si chiar as vrea sa imi ocup aces timp liberc...? (mai mult)
Ca sa îmi iasă parul alb ce oxidant trebuie sa folosesc? Eu sunt bruneta
Cine stie sa imi spuna si mie niste glume ca sa le zic prietenilor da nu bancuri ci glume gen ce burta ai o ridici cu cricu sau ce urechi ai zici ca e taxiu cu usile deschise gen din astea
Schita, nuvela si romanul nu mai sunt in programa?
Ce inaltime va doriti S'aveți?
Caut un nume bun pentru un grup pe Facebook, de exemplu : " AllForOne sau OffTopic " Dau funda
Dați o porecla pentru un băiat stupid care spune minciuni sa fie strani si amuzante, baftă?
Am o problema. Am o stare de nimic, si nu reusesc sa ma regasesc. Simt ca nu am incredere in mine, nu prea imi reuseste nimic, tot timpul gandesc negativ, nu prea mai vreau sa vorbesc cu nimeni,...? (mai mult)
Care sunt șansele sa fie argumentare opera epica luni?
Hei TPU, acum cateva zile am avut un conflict cu un om de 26 ani si eu i.am spus tatalui si la batut. ( tata se are bine cu politia si degeaba la dus ala la politie ca nu i- a facut nimic)dar acum e alta...? (mai mult)
Buna ma puteti ajuta va rog! Am o problema! Deci e un baiat care nu imi da pace tot face misto de noi si ne loveste, credeti ca drebuie sa le spun parintilor?
Cum calculez media de admitere liceu sportiv in 2017 Am luat cel mai rau caz 5 romana 2 mate Nota proba 8
Ce parere aveti despre adolescentii de vreo 15-16 ani ( adolescentele in cel mai comun caz) care-si vopsesc parul in anumite culori precum roz, mov, verde?
Am un nas mare. Conteza chiar atat de mult in randul baietilor? Si cum pot sa il fac sa para mai mic fara operatie?
Salut am o intrebare Luând cel m-ai rau caz imi puteti calcula media de admitere la liceu sportiv NOTE ROMANA 5 MATEMATICA 2 PROBE SPORTIVE 8 FUNDA
am 19 ani am niste stari nasoale am sentimentul ca se opreste inima duc mana imediat pe inima si am o frica de moarte sete de aer am consultat si un medic sa fie atacuri de panica s.au altceva...? (mai mult)
Cum pot sa slăbesc repede? Am 1.57m si 50 kg la 13 ani ceea ce e mult pentru mine. In partea de sus sunt relativ ok in timp ce picioarele sunt grase. Nu mănânc prea multe porcarii si faceam sport cam...? (mai mult)
Cum aș putea să învăț engleză singur? Adică înțeleg aproape tot doar cu vorbitul nu sunt prea ok și cu gramatica.
De ce doare sufletul cand iubesti?
Maine dau Evaluare Nationala la romana, si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un mic rezumat ce ar trebui sa invat / repet. Daca se poate sa imi explicati si mie propozitiile subordonate ( cat...? (mai mult)
Dacă ma vopsesc cu vopsea de la loncolor gri pe parul meu brunet îmi iese ceva?
Salutare fratilor. De aproximativ 1 an m- am implicat in proiecte pe Facebook, cu grupuri si pagini de Facebook, etc. Acum detin un grup de 18.700 membrii si unul de 5.700 membrii. Eu as dori ...? (mai mult)
Buna,ma poate adauga cineva in grupul Junimea?(cel secret) Am 14 ani iar facebookul meu este David Bogdan Zeres.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!