Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Buna.Eu sunt clasa a 9 a si la romana doamna ne- a dat un eseu de facut ca tema despre importanta literaturii in viata unui adolescent.Doar ca eu nu am mai facut niciodate eseuri.Imi dati va rog niste ...? (mai mult)
Buna TPU:) Anul trecut de cand am intrat la liceu ma intorceam cu autobuzul dar peste ceva timp colega mea de banca a zis ca poate sa ma aduca mama ei cand o ia si pe ea ca ii face placere. M- a adus...? (mai mult)
Salut, am si eu o mica nelămurire, cine se ocupa de, desenul tehnic (desenat si cote)? Strungarul frezorul sau inginerul proiectant? Eu din ce am inteles ca strungar doar execut desenul tehnic, ...? (mai mult)
Buna.Sunt in clasa a 9 a si imi place de un baiat din clasa.Ma emotionez cand il vad, si nici nu ma pot uita la el si nici el nu ma baga in seama.
Dupa ce aprinzi pastila pentu tantari trebuie sa iesi din acea camera pentru o vreme sau poti sa ramai ca pentru om nu e toxic acel fum?
Buna.Ieri a murit bunicul meu.Eram la camin eu fiind la liceu si mama m- a sunat si mi- a spus.Am plans, insa luni este inmormantarea si eu vreau ca luni sa ma intorc la liceu nu sa merg la inmormantare.Eu...? (mai mult)
Salut. Ce părere aveți despre țigările marlboro red king size? (Le-am văzut la un prieten în Irlanda) Sunt tari, slabe etc? O descriere despre acest pachet va rog, mulțumesc!
Bunaaaa, nu mai mult intru la liceu. Stiti de ce medie as avea nevoie pentru. a intra la Grigore Moisil, mate-info din Timisoara? Nu ma prea pricep.
Hey TPU, am gânduri de sinucidere, pentru că am văzut ca România este numita mereu tara țiganilor și ca românii în ochii europenilor sunt tigani din cauza numelor asemănătoare dintre Romanian...? (mai mult)
Dacă beau 1, 2,3 hell uri pe zi îmi strica sănătatea? Sau măcar 1, 2 pot sa beau?
Salut,mă puteți ajuta și pe mine cu un liceu bun în Arad cu profil filo la care sunt profesori ok și ore mai lejere?
Buna, as vrea sa vorbesc un subiect mai deranjant pentru mine.As vrea daca puteti sa imi dati sfaturi sau sa ma încurajați. Sunt elev si am niste parinti Ok. Problema e cu tatal meu, parca incepe din...? (mai mult)
Cum se șterg conturile de watppad?
Buna de curand am inteles ca cei de la Ajipis ofera o indemnizatie tinerilor care au fost in plasament cu conditia ca acestia sa continuie studiile sau sa aiba un loc de munca, intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Salut... Am o stare foarte proasta ca niciodata Am vb de scoala si mna la liceul la care sunt ne duce si in alte tari si sora mea de acolo o zis "nu il lasa sa mearga ca o sa vina cu volanul pe dreapta" ...? (mai mult)
Cum se poate aprinde din nou acea scanteie la o fata sa o faci din nou sa te placa? :(
Va rogg TPU ajutați ma sa scap de rosu in gat, am o voce groasa rău și mâine trebuie sa merg undeva și trebuie sa scap urgent va rog spuneți-mi ce sa iau
Unde pot gasi haine pentru stilul streetwear. Imi este greu sa gasesc unele potrivite deoarece sunt si scunda( 1.60) si sunt si slaba.
Care este duma cu sefa clasei? Fundaa
Salut! Daca am lipsit de la scoala o saptamana (nu intrebati de ce motive pers)si am anuntat diriginta de ce am lipsit primesc absentele sau mi le motiveaza?
Deseori nu stiu cum sa ma comport langa oameni si in situatii sociale, nu stiu cum sa reactionez, cum sa imi misca mainile si nu stiu, este anxietate sociala? Si se poate vindeca?
Salut, s-a aprobat legea cu permis la 17 ani cu cineva însoțit in dreapta?
Salutare! Am o problema foarte penibila care mi s- a intamplat chiar in dimineata asta si sper sa nu radeti de mine. Am urinat in pat! Tind sa mentionez ca aseara am baut multa apa ca imi era sete si poate...? (mai mult)
La cate rapoarte inchide un Facebook fals?
Voi va puteti plati comanda shein cu cardul CEC? La mine nu merge si nu stiu cauza
Iti spun ca asta o sa fie o poveste lunga asa ca imi cer scuze daca va irosesc timpul dar simt ca nu mai pot. Poveste incepe acum 8 luni cand a inceput sa- mi placa de o fata nebuneste. Nu am avut curajul...? (mai mult)
Buna seara TPU! Este asa dificil sa traiesti cu Aspergers. Cand trec pe langa oameni straini/apropiati cred ca sunt "arogant" si "nesimtit" o mare parte din cauza fapului ca nu fac eye- contact si ma uit...? (mai mult)
Hey. Acum câteva zile mama a găsit vechiul ei ceas și telefonul surorii mele era conectat la ceasul acela, dar ea nu știa. A găsit tot ce vorbea ea pe whatsapp cu oricine Daca telefonul nu este ...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa aud cât mai multe parareri sa vad dacă nu sunt singura cu aceasta gândire! Vi se pare NORMAL ca profesorii și educația sa se concentreze asa mult pe machiajul și îmbrăcămintea...? (mai mult)
La anul, voi intra la liceu. Însă vreau la un liceu care sa fie linistit si bun. Vreo sugestie?
De un un an jumate simt ca traiesc numai in capul meu, am avut in trecut si depersonalizare din cauza asta si inca nu mi- a trecut de tot, insa am mai rar, ideea e ca poate acesta este un mecanism de...? (mai mult)
Salut... Astazi am avut o zi grea. Eu am niste colegi ok, mai glumim intre noi, iar un coleg azi ba s- a prefacut ca ma prinde de picior, ba ca ma loveste, dupa cand am stat in statie jos pe cand...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am fost la biserica din Ciocanai aia cu moartea care cică e bântuită și am avut o experienta foarte grozava. Pe la ora 23: 40 a venit o pisica din curtea bisericii și se dădea incontinuu...? (mai mult)
Salut, am indeplinit 16 ani acum 2 luni. De obicei odată la câte luni începi sa crești 1 cm, 2 (am 183)?
Salut TPU, sunt în primul an de facultate la UNIBUC și am o restanta pe care nu am luat-o în toamna, mai pot sta la cămin dacă am o restanta?
Ce părere aveți despre Mensa? Mie personal mi se pare o irosire de timp
Salut. Am 17 ani și acum vreo 3 ani a început sa mi se schimbe vocea..ca la un om normal. Intrebarea mea este..pana când o sa mi se mai schimbe? Bănuiesc ca nu se oprește aici nu? Am vocea foarte,...? (mai mult)
Salut! Mă puteți ajuta cu câteva sfaturi pentru examenul de clasa a8a? "Cum să învăț mai ușor?", "Să am memoria mai bună?", "Să scap de stres" gen metode mai bune... Și cum pot lua o notă...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmezi pentru a deveni polițist și în ce orașe sunt aceste școli?
Buna TPU,am nevoie de ajutorul tau,e un tip de care îmi cam place, nu știu ce să fac, sa ii spun că îl plac sau sa nu îi spun? Imi e frica de cum va reactiona:((
Hey! Pun o intrebare pentru băieți. Vă place mai mult cand ea face primul pas intr-o relație sau când îl faceți voi?
Câți ani de la diagnosticul coaliței ulcerativa am șanse sa trăiesc? Dau funda, nu am avut alimentație echilibrata și am ajuns la acest stadiu. Dau funda.
Știe cineva o sala de box buna in Pitesti? As vrea detalii despre preț și cum pot sa mă înscriu
Bună,știe cineva locuri sau clădiri abandonate în Bistrița?
Salut, eram singur in fata unui bloc din cartierul meu, nu faceam galagie, eram pe telefon si fumam o tigara. Eram acolo ca sa nu ma vada cineva cunoscut ca fumez si apare la geam un domn si imi spune...? (mai mult)
Astăzi alergam cu două colege prin clasă și noi avem o bancă care e rupta si un coleg și- a lăsat telefonul pe banca aia care tot cade, cand eu am alergat pe langa banca, am lovit banca si am cazut...? (mai mult)
Plac de ceva timp un baiat, dar ne vedem doar o dată pe sapt, la meditații. Nu- mi dau seama daca și el mă place, deși facem eye contact destul de des și este primul care îmi sare in ajutor daca...? (mai mult)
Salut, o tunsoare de băieți pentru față ascuțită?
Salut, in poze am fața mai lungă decât în oglindă și aș vrea să știu cum e de fapt.
Buna. Ma simt ciudata si simt ca este ceva in neregula cu mine, parca as fi total paralele cu lumea asta si pare ca as trai intr- o lume a mea, insa simt ca sunt un nimeni si la cea mai mica chestie,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!