Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Pot să mă transfer de la școală duală? M- am înscris la școală duală că mi- au zis că e bine și nu știu ce dar nu îmi plac nici colegii, nici profesorii, nici liceul nu îmi prea place,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, cum as putea sa nu mai am atâtea prejudecăți despre mine? De fiecare data când ma privesc în oglinda pur si simplu ma vad urata din orice punct de vedere. Multe persoane imi...? (mai mult)
Bună ziua, Doresc să abordez o problemă importantă cu care mă confrunt. Deja din clasa a 5- a, am experimentat dificultăți majore în înțelegerea matematicii. Aceasta se datorează în mare...? (mai mult)
Buna searaa, o intrebare, am intrat clasa a 6 a si eu in vacanta am avut multe de facut si multe probleme si nu prea am avut timp sa citesc, eu am citit 50- 60 de pag din 3 carti si maine am doua ore...? (mai mult)
Bună dragi TPU, am pierdut încărcătorul însă nu și usb. Pot sa cumpăr un alt încărcător? Oare se va incarca la fel de repede?
Salut! Vin și eu cu o problema mai delicata puțin... Sunt anxios, ma simt inferior față de ceilalți deși știu ca nu sunt, și vreau sa- mi fac o relație, am o fată de care îmi place și este...? (mai mult)
Salut TPU, eu sunt la liceu pe profil electric și as vrea sa știu ce inseamna m1 și m2? Mulți îmi zic ca este matematica dar nu cred ca pe profil electric am atâtea ore de mate într- o zi, pentru...? (mai mult)
Bună, când mă pot transfera de la liceu, clasa a XI- a, la seral? Am intrat într- o clasă care nu- mi place deloc și vreau să mă transfer pe seral. Aș putea după ce se termină modului întâi...? (mai mult)
Bun, încep de la capăt. Nu știu dacă am făcut alegerea buna ducând uma la școală duală, tot simt că am făcut alegerea greșit chiar daca oricum în evaluare nu am luat o nota mare luasem 5...? (mai mult)
Salut TPU, a inceput liceul si am trecut a 9a, eu cu un tovaras din clasa am vrut sa ne punem in ultima banca, dar maicamea nu ma lasa in ultima banca, ce pot face? Am nevoie urgent de ajutor:) dau ...? (mai mult)
Ce as putea sa iau sa retin mai bine cand invat pentru scoala? Pastile, ciocolata, orice ar putea ajuta! Vreau raspuns repede va rog.
Salut, am 16 și sunt clasa a 11- a și vreau să ajung in S.A.S.. Eu am auzit că după ce termin academia de politie sau de agenți pot da o cerere pentru a intra la S.A.S. dupa voi da niste probe din...? (mai mult)
Salut, cât de safe este sa mergi cu trenul ca și adolescenta în România? Ar fi recomandat sa iti iei masca și dezinfectat? Poti lua ceva boli de acolo? Am auzit ca sunt tare murdare trenurile. Nu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu ceva, îmi ziceți și mie niste farse(pentru școală sau pentru acasă)mai inofensive va rog?
Pe ce data începe facultatea?(Vb despre cei de la licenta)
Nu am fost niciodata un copil rau, mereu am ascultat de părinți si am incercat sa fiu o sora bună și sa nu fiu egoista. Dar de la 10 ani tatăl meu a început sa ma certe pentru niste lucruri marunte...? (mai mult)
Prescurtare CE vine de la colegiul economic sau energetic? Vâlcea Hai noroc
De ce nu ma pot integra si eu in societate? Prima zi de liceu a fost oribila pentru mine. Am intarziat mult si am ratat festivitatea de incepere din curte unde s- au cunoscut toti. M- am dus direct in ...? (mai mult)
Ce materii se elimina in clasa a 12-a tehnologic?
Băieți se uda? Sau?
Bună, am și eu o problema și ași vrea sa ma ajutați, sunt fata am 16 ani și am o relație cu un băiat de 17 ani de aproximativ o luna, iubitul meu vrea sa îmi cunoască părinți pentru ca...? (mai mult)
Buna TPU Am o problema si chiar nu stiu ce sa fac sper ca poate sa ma ajute cineva cu un sfat Eu de la inceputul verii tot incerc sa slabesc, nu am mai pus paine in gura m- am abtinut cat de mult am...? (mai mult)
Salut..as vrea un sfat Maine incepe scoala si am o stare proasta, cateodata am niste starii pe care nici eu nu le prea stiu asa bine pentru ca apare de la sine, de ex daca unu imi zice ceva eu tac ...? (mai mult)
Este adevarat ca in clasa a 12-a se elimina cateva materii cum sunt religia, istoria, geografia, etc si se fac mai mult ore de pregatire la bac?
Te poti imbolnavii de la lenjerie intima care e spalata dar patata cu materii fecale? Ca na, se mai fac si de astea... Si chiar si daca nu faci pe tine. Si acum vreau sa stiu daca e ok sa porti...? (mai mult)
Buna. Stiu ca e mult de citit, insa mi- ar fi de folos un sfat. Am inceput sa imi pierd cam toti prietenii. Mi am pierdut cam si cea mai buna prietena, inca din copilarie stateam 7/24 impreuna. Ceva ...? (mai mult)
Ce credeti despre baietii aia care isi poarta parul lung, cu pantalonii lasati in jos si cu chilotii la vedere nespalati de aproape o saptamana? Roakeri de aia cu skateboard? Vă place acest tip de baieti?...? (mai mult)
Unde pot sa vad sa inceapa aventura in romana gratis?
Care e cel mai bun loc de stat in banca? Clasa a noua
În prima zi de școală din clasa a IX-a, trebuie să vi însoțit de un părinte?
Au voie sa ma controleze in genata cei de la camin in prima zi de scoala?
Unde pot să găsesc fete care asculta rock si metal in Târgoviște?
Ce le plac fetelor la vârste mici?
Hey TPU, am și eu o curiozitate, de ce mai mult de jumătate din echipa nationala a Franței de fotbal sunt de culoare ( africani )?
Buna TPU, am nevoie de ajutorul tau, îmi place mult de un băiat și nu știu dacă mă place sau face mișto doar, ne- am întâlnit acum câteva zile și el tot îmi zicea "vtm, iubire etc" și nu...? (mai mult)
Buna oare dacă am 66 kg la 1.73 este bine?
Stie cineva cu ce medie se intra la UMC constanta in 2023 navigatie?
Salutare am 26 de ani, 1.80 si 58 de kg (barbat). Mentionez ca nu mananc foarte mult pentru ca ma satur repede, dar consum zilnic fructe, legume, ma hidratez corespunzator si merg destul de mult (In...? (mai mult)
Cum sa ma imbrac maine in prima zi de liceu? Blugi, pantaloni de trening, pantaloni scurti sau fusta? Tricou, maieu sau top? Trebuie sa ma duc machiata? Sunt boboaca si vreau sa las impresie buna ca...? (mai mult)
Buna! Daca tatal meu are undeva la 183-185 la ce inaltime pot ajunge si eu. Sunt baiat, am 16 ani si deocamdata undeva la 173.
Buna. Pentru ca in 2 zile incepe scoala, as dori un program pe care sa il respect. Gen la ce ora sa ma culc, la ce ora sa imi fac temele etc. Eu am incercat sa fac unul, dar parca nu e ce trebuie. O sa...? (mai mult)
Unde gasesc emoloaice prin Oradea?
Ce mașini bune îmi recomandați sub 4000 euro, cum ar veni la 3000-3500 lei adică tot cu băgat bani ea sa mă ia atât?
Cum pot fi evitate cel mai bine transfuziile de sange?
Salut...as vrea un sfat va rog. Eu stau cam prost cu bani de ex daca am un ban il stric in ziua respectiva m- as fi gandit sa lucrez in timpul liber:sambata, duminica, fiindca am si scoala merg in ...? (mai mult)
Am impresia ca sunt paranoica sau poate am axietate in combinatie cu depersonalizare. Cand vad oameni ma speri foarte tare, adica imi trec ganduri in cap, in aceeasi timp nu simt niciun gand, ca si cum...? (mai mult)
Visez fata care ma plăcut acu 2 ani când m- am pus cu prietena mea împreună, asta e anustiu a cata oara când o visez și nu ma gândesc la ea, doar o data am avut o interacțiune cu ea și am fost...? (mai mult)
Copilul meu vrea sa se sinucidă a mai încercat se poate sinucide cu orice medicamnet? Dacă da sa scap de ele
Cum e la liceu? Intru în cls. IX și vreau să știu cum e la liceu.
Hey salut, credeți că sunt o persoana rea?:nu îmi place să bârfesc sau sa critic, ii pun pe alti pe primul loc, sunt respectuos.Am două părți una calma alta energica de acea la școală în pauza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
angel6lust întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!