|

Buna! ce ati face in locul meu daca ati avea o prietena veche si acum au mai aparut inca doua noi.prietena cea veche mi-a spus ca daca mai vreau sa mai vb cu ea atunci sa nu mai vb cu cele doua noi.Si nu stiu ce sa fac.Nu stiu pe care sa o alg. Voi pe care ati alege-o?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
Poate prietena veche e un pic geloasa pentru ca iti imparti timpu si cu celelalte sau poate are dubii in privinta lor...
Ar trebui sa discuti cu ea.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe cele noi... daca cea veche nu poate accepta ca ai si alti prieteni atunci nu ti prietena adevarata
parerea meahh...tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna:X
In primul si primul rand prietenii adevarati nu te pun sa alegi :*!
Si daca tu ai incredere in cele 2 fete si sunt mai de treaba, si te inteleg mai bine ca si cealalata:* de ce nu thinking Dar uneori e mai bine sa ai un singur prieten adevarat decat 100 :X!
Explicai prietenei tale ca ea iti este o prietena mai veche:* si ca nu o sa uiti de ealove struck si ai dreptul sa ai mai multi prieteni :*!
O sa te inteleaga daca iti este prietena adevarata:X
Daca nu imi pare rau pentru tine straight face
Stiu ca este o alegerea grea:X! Gandeste-te cum ar fi mai bine pentru tine :X!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietena ta e prea egoista straight face te vrea numai pentru ea. Crede ca apropiindu`le pe ele de tine nu o vei mai considera aceeasi buna prietena. Ii e frica sa nu te atasezi mai mult de cele 2 thinking Eu sincer le'as alege pe toate 3 si as vorbi si cu cea veche la modul cel mai serios. Nu esti un obiect pe care sa il aiba doar eawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează