|

Salut TPU, cum pot sa NU mai adorm noaptea când vorbesc cu prietena mea prin mesaje? Nu pot sa fac mișcare pentru ca ma aud ai mei, am încercat multe metode și nu merg. Multumesc! Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stai in c.ur.

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Te pui la somn și gata, ai timp și ziua următoare să vorbești cu ea nu s-au terminat zilele și la cât stăm în casă...

| a răspuns:

De ce nu vorbești ziua cu prietena ta?

| a răspuns:

Cafea, cola si energizante. Nimic sanatos.
Daca auzeam ca vrei sa inveti pentru exemene sau altele, intelegeam, dar e o prostie. Vei fi foarte obosit, esti tanar si noptile nedormite se vor vedea in timp.
Eu am probleme cu somnul si ii invidiez pe cei care pot dormi normal...

| a răspuns:

Nu te mai forta sa ramai treaz, de aceea e noapte sa dormi, dar daca nu vrei bea o cafea sau un energizant, daca nu esti prea mic

| a răspuns (pentru CristianIonut00):

Pai ma trezesc la ora 10:30 și ma culc cam pe la 4:30 sau 5, dar am nevoie sa vorbesc cu ea, se supară ca tot adorm și se strica relația, avem naiba 1 an și nu sunt mic, pot bea cafea dar nu e sănătoasă.

| a răspuns (pentru AndreiPCB):

Pai cred ca ar trebui sa te inteleaga, oricum fata asta nu doarme? Faceti-va un program comun de somn

| a răspuns (pentru AndreiPCB):

Prietene ești cam prostuț se vede din vorbe că ești micuț și nu știi cum este viața, noaptea e noapte ca să dormi, ai o zi întreagă să vorbești cu ea, noaptea trebuie să dormi că numai crești astfel și nu ți se dezvoltă creierașul ală mititel, prietena ta ori e o obsedată cu probleme psihice ori își bate joc de tine ca să îți faci singur rău sau amândouă.
Treaba ta faci ce vrei! Dar te lași cam prea ușor manipulat de o curvă. Dacă ea se supără că nu te arunci în mare ce faci o asculți și te arunci în mare?

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Vreau sa stau cu ea ca ea noaptea sta pana tarziu si vreau sa stau si ea si daca tot ii zic ca vreua sa stau cu ea si adorm se supara ca adorm ca i-am zis ca stau cu ea. Si nu e curva, sunt primul ei iubit, o stiu de mult, nu ma las manipulat, e ceva ce amandoi vrem sa petrecem timpul impreuna, nu e obsedata chiar ma iubeste si astea, mai bine decat sa nu-i pese de nimic ca si celelalte fete. Si esti prea comunist cu "noaptea e noapte". Ho naiba ca de aia nu am eu 1.80 si tot corpul bine facut ca nu dorm noaptea? Dorm dimineata naiba, am 19 ani.

| a răspuns (pentru AndreiPCB):

No fă ce vrei, dar din punctul meu de vedere ești o persoană slabă dacă te lași pe mâna ei și ești usor manipulabil, cât despre ea e curvă că pun pariu că are sub 18 ani.
Mai bine comunist decât să mă manipuleze pandositele astea laughing.
Eu sunt aici să te ajut că pentru asta e acest site, tu faci ce vrei e viața tawinking.Hai baftă și sănătate

| a răspuns (pentru AndreiPCB):

A și btw dacă aveai 19 ani, întrebarea asta nu o puneai la categoria "Adolescenți" o puneai la categoria "Dragoste și Sex" sau categoria "Conversații".
Aici te-ai dat de gol singur, mai mult mult de 15-16 ani nu aiwinking

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Da ca adorm înseamnă dragoste și sex, superba descoperirea făcută. Și as fi vrut eu sa am 15-16 ani laughing))))) Scăpam de bac. Și nu ma manipulează nimeni naiba, cu ce naiba sunt slab dacă eu vreau sa vorbesc cu ea? Ești bătut rău în cap...