TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
CristianAlin25
în 12 Septembrie 2022 | CristianAlin25 întreabă:

Este vreo diferență între extrasul de cont de la deschiderea contului și un extras de cont lunar? Dacă da, care? Și cum arată fiecare

2
Răspunde Raportează
Anonimus000012
în 12 Septembrie 2022 | Anonimus000012 întreabă:

Voi cum economisiți mai mulți bani? Ce metode de a economisi există?

4
Răspunde Raportează
CristianAlin25
în 12 Septembrie 2022 | CristianAlin25 întreabă:

Îmi pot printa extrasul de cont obținut online sau trebuie neapărat să-l scot de la un ghișeu al băncii?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2022 |

Salutare! Daca vreau sa pun bani pe card trebuie să merg la bancă? Multumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2022 |

Este adevărat ce se spune că în Statele Unite ai nevoie de două joburi ca să îți achiți toate cheltuielile( chirie, facturi, taxe, mâncare, cumpărături, ieșiri în oraș, tratamente medicale)...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Leonard02
în 11 Septembrie 2022 | Leonard02 întreabă:

Salut TPU, am nevoie de 1.750 lei că sa îmi cumpăr o trotineta electrica dar sunt minor ce pot face sa fac niste bănuți cat mai repede? Nu vreau sa fur.

10
Răspunde Raportează
sadrian46
Userul anului
în 10 Septembrie 2022 | sadrian46 întreabă:

Mai mulți au întrebat în ultimul timp dacă o afacere cu o rulotă ce deservește publicul cu mâncare ar fi o afacere care ar merge, ce presupune ea și ce costuri ar fi. Eu fiind sceptic și presupunând...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
SideBySide11111
în 10 Septembrie 2022 | SideBySide11111 întreabă:

Daca cineva imi trimite o suma de bani in paypal, cat de repede imi va actualiza paypal wallet-ul cu suma primita?

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 10 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Dacă am cont BCR de elev, pot să transfer o anumită sumă de bani din contul meu intr-un alt cont eu fiind minor? Sau trebuie să fiu major pentru a face transferul?

1
Răspunde Raportează
Dr0gul3tz
în 10 Septembrie 2022 | Dr0gul3tz întreabă:

Bună TPU. (Situatie teoretica) Sa spunem ca am un credit ipotecar pe care îl plătesc de câțiva ani și pe lângă dobândă, din principal am plătit undeva la 10.000€. Este vreo posibilitate sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Tudy000
în 10 Septembrie 2022 | Tudy000 întreabă:

Salut,ce site-uri de vanzari mai circulate puteti sa-mi recomandati pe langa OLX si Publi24? Accept si gurpuri de FB.

7
Răspunde Raportează
CristianAlin25
în 10 Septembrie 2022 | CristianAlin25 întreabă:

Salut. Am nevoie de un extras de cont de la BT, însă am o nedumerire. În 2 luni fac 18 ani, pot scoate extras de cont fiind minor sau am nevoie de tutorele legal?

4
Răspunde Raportează
Anoninus102
în 10 Septembrie 2022 | Anoninus102 întreabă:

Ce produse în afara de croissante spre exemplu se pot comercializa în școli? Doresc să amplasez un automat de produse și aș dori să știu ce se poate comercializa. Ce e permis. Se pot comercializa...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2022 |

Salut, folosesc card Banca Transilvania și atunci când fac o plată într- un joc folosind cardul BT(Banca Transilvania) mă pune sa confirm plata in aplicație, când mi- a apărut asta am ieșit ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 9 Septembrie 2022 | SynapseNinja întreabă:

Salutare! Ce bancă din România îmi recomandați? Care vi se pare că are cel mai bun raport preț- calitate și cele mai mici comisioane? Mă interesează păreri obiective sau păreri pro- contra. ...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
alinadian134
în 9 Septembrie 2022 | alinadian134 întreabă:

Buna ziua, am si eu o intrebare. Doresc sa fac o procura/imputernicere pe cineva sa imi ridice cardul bancar si sa fac tranzactii etc. Se poate face cu o copie dupa buletin, ca buletinul nu il am, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cami2003
în 9 Septembrie 2022 | Cami2003 întreabă:

Salutare! Ce părere aveți despre conturile curente la CEC Bank? Se percep comisioane mari pentru orice, cum ar fi interogarea soldului?

10
Răspunde Raportează
neculaidragoscutcan
în 9 Septembrie 2022 | neculaidragoscutcan întreabă:

De ce ar trebui... să te accepte în programul său de mentorat? Cei in domeniu un raspuns clar va rog.Multumesc

4
Răspunde Raportează
Cami2003
în 8 Septembrie 2022 | Cami2003 întreabă:

Buna! Voi ați reușit să aveți un job in timpul facultății? Eu mă gândeam să îmi găsesc ceva de weekend, dar nu găsesc nimic pentru weekend, doar part- time sau full time, însă part-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 8 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Care sunt pașii, actele necesare, autorizații etc... pentru deschiderea unui club?

7
Răspunde Raportează
daidaidaida
în 8 Septembrie 2022 | daidaidaida întreabă:

Salut. Daca vreau sa imi deschid o frizerie, ceva mic. Este obligatoriu ca spatiul sa aiba si toaleta? (grup sanitar)

5
Răspunde Raportează
anonimulmut
în 8 Septembrie 2022 | anonimulmut întreabă:

Bună! În cât timp intră o tranzacție euro de la brd la ing?

7
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 8 Septembrie 2022 | Generalgrevious întreabă:

Buna! Am auzit de la un prieten cum ca face bani pe Fiverr si ma gandesc si eu sa fac bani pe acest site, dar nu am experienta, cum se lucreaza pe acest site? Si cum castig bani? Dati- mi raspunsuri...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 8 Septembrie 2022 | Generalgrevious întreabă:

Buna! Maine vreau sa ma duc la BT ca sa imi creez un card bancar, ce trebuie sa am la mine in afara de buletin si ce ma pun ei sa fac ca sa imi pot crea un card bancar?

7
Răspunde Raportează
Lunaticartist
în 8 Septembrie 2022 | Lunaticartist întreabă:

Buna! Am si eu un cont bancar de elev pe care mi l-am făcut la 14 ani si primesc alocatia in el. Acum am 18 si vreau sa nu mai fie mama imputernicita pe contul meu. Cum procedez?

2
Răspunde Raportează
bibby1234321
în 7 Septembrie 2022 | bibby1234321 întreabă:

Salut! Am primit azi mesaj de la BT din cauza unei tranzacții de 15 euro și câțiva cenți respinsa(din cauza fondurilor insuficiente). Problema este ca eu nu am vrut sa plătesc nimic și nici nu am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ade0mm
în 7 Septembrie 2022 | Ade0mm întreabă:

Salut, azi am fost la banca sa imi creez un card si am fost nevoit sa semnez niste foi. Pe o foaie trebuia sa scriu data si am scris data gresit astazi 07/09/2022 eu am scris 09/09/2022. Eram grabit si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alinadian134
Întrebare recomandată în 7 Septembrie 2022 | alinadian134 întreabă:

Buna ziua, am si eu o problema. Eu de la 9 luni si pana de curand am stat intr- un centru de plasament. Si directia si cei la camin ne- au facut cate un cont la o banca pentru alocatii si alte sume...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Danaciocan
în 7 Septembrie 2022 | Danaciocan întreabă:

Poti sa te angajezi ca food delivery la part time daca esti minor?

5
Răspunde Raportează
beautygirl10
în 7 Septembrie 2022 | beautygirl10 întreabă:

Buna! A trimis cineva colet prin OLX cu Livrare Prin Fan Curier si imi poate spune cum se face plata? Cumparatorul plateste curierului si vanzatorul primeste ulterior banii? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
beautygirl10
în 7 Septembrie 2022 | beautygirl10 întreabă:

Buna! Vreau sa vand o carte cuiva si sa o trimit prin posta. Eu, vanzatorul, trebuie sa platesc ceva? Primesc suma de bani prin mandat postal dupa ce coletul a fost achitat de catre cumparator? Va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Timgad
în 6 Septembrie 2022 | Timgad întreabă:

Salut, am văzut la un prieten o aplicație pe telefon pe care poate să cumpere cripto monede și să scoată banii de pe ele foarte ușor, pe lângă a primit și 30 de lei bonus la o depunere de 50.Stie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Savualex1
în 6 Septembrie 2022 | Savualex1 întreabă:

Am un pfa de colectare credite inca din 2011 iar eu din 2012 nu am desfasurat nici o activitate. Daca nu l-am inchis patesc ceva? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 6 Septembrie 2022 | Anonim12t întreabă:

Idei de active in care pot investi 5000 euro? Fara riscuri foarte mari

5
Răspunde Raportează
alexxukk
în 6 Septembrie 2022 | alexxukk întreabă:

Salut. Folosesc aplicația george dar nu pot face un tranfer pentru ca nu am 18 ani. Ce as putea face deoarece trebuie sa fac urgent transferul.

8
Răspunde Raportează
king5151
în 6 Septembrie 2022 | king5151 întreabă:

Poti sa transferi bani de pe paysafe pe card daca n-ai 18 ani?

3
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 5 Septembrie 2022 | Beyourself1245 întreabă:

IFN- urile in general sunt rele? Adică daca ai un credit la IFN și pe viitor după ce te achiți și vrei sa faci la bancă credit, ești acceptat? Ii aud pe mulți că între Banca și IFN ar fi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Flavyuseduard
în 5 Septembrie 2022 | Flavyuseduard întreabă:

Salut, am retras 209 dolari de pe etoro și mi-au apărut doar 9 adica profitul, de ce nu am primit și cei 200?

7
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Septembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Știe cineva dacă s- au făcut studii despre cheltuielile unei universități? Aș vrea să știu pe ce lucruri dau universitățile banii, orientativ (dincolo de mentenanță) și daca ar avea alte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Blueeyy
în 5 Septembrie 2022 | Blueeyy întreabă:

Salut, am auzit de la o prietena de familie ca s- a schimbat impozitul pe venit (oarecum). Eu stiam ca platesti 10% impozit daca salariul tau anual nu depaseste 12 x salariul lunar brut minim pe economie. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2022 |

Buna! Sunt o persoana cu handicap si vreau sa stiu daca sunt site- uri unde poti face bani cu adevarat. M- am saturat sa tot caut un loc de munca si m- am gandit sa lucrez de acasa, dar nu stiu programare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Seba4dormeo
în 4 Septembrie 2022 | Seba4dormeo întreabă:

M- a oprit poliția deoarece am dezlipit un abțibild de pe un stâlp. Au spus ca amenda este între 500- 1000 de lei. Mi- au luat adresa și numele dar nu mi- au dat o amendă fizică. Va veni la domiciliu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sfrengeu
în 4 Septembrie 2022 | Sfrengeu întreabă:

Buna ziua, va rog spuneti-mi un depozit second hand haine cu calitate și preț ok, multumesc

7
Răspunde Raportează
ALEXICAmarketing
în 4 Septembrie 2022 | ALEXICAmarketing întreabă:

Pentru un magazin online cu rulaj de 10.000 de euro pe luna la cat estimați stocul și spatiul necesar?

2
Răspunde Raportează
RebbiRebi
în 4 Septembrie 2022 | RebbiRebi întreabă:

Bunà ziua, daca am un ceas care valoreaza approx 400-500 de lei, as putea sa il duc la un amanet? Si daca da, cam ce suma mi-as lua pe el? Stiu ca ei ofera un pret mai mic. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2022 |

Salut! Un prieten de ai mei a dat upgrade de la paysafecard standard in unlimited, a citit termenii si conditile si aparent nu ii cere ceva abonament daca are unlimited, se intampla ceva rau daca are...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 3 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Se poate deschide o "afacere" de tipul truck food ( rulotă comercială cu mâncare) prin fonduri europene nerambursabile? Care este suma pe care o primești pentru asta?

5
Răspunde Raportează
NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios
în 2 Septembrie 2022 | NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios întreabă:

Salut. Imediat urmeaza sa ajung pe banii mei, voi avea un salariu de ~4000 lei. Imi puteti spune cam cat voi cheltui IN MEDIE pe o chirie (simplist, un apartament cu o camera, bucatarie baie etc, ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 2 Septembrie 2022 | Anonim12t întreabă:

Daca ar crește salariu minim pe economie se mareste la toata lumea sau doar cei ce luau inainte salariu minim?

13
Răspunde Raportează
PringAloe
în 2 Septembrie 2022 | PringAloe întreabă:

Salut, Dupa cum bine stim, toate firmele au un contabil, la care trebuie sa- i trimitem niste facturi, ce anume sunt acele facturi? facturi de la ce? de la produsele pe care le vinde firma respectiva...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 19 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Ce vom face dacă AUR castiga în 2028?
    15 răspunsuri
  • OpenLow
    trimisă pe 30 Noiembrie

OpenLow întreabă:

Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 30 Noiembrie

9PM întreabă:

Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
    11 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.076
  • Întrebări: 3.953.680
  • Răspunsuri: 17.657.584
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Hip Hop Romanesc

Hip Hop Romanesc

In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.

Start quiz
Categorii
  • 652.045 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.839 Auto & Moto
  • 144.243 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.081 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.216 Conversaţii