TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
Hehehahah
în 5 Aprilie 2021 | Hehehahah întreabă:

Salut. Cât se câștigă ca muncitor... De exemplu ca și cel care renovează?

3
Răspunde Raportează
gheroghegica56
în 5 Aprilie 2021 | gheroghegica56 întreabă:

Buna ziua! De unde se pot lua haine din Turcia en-gros, gen fake-urile?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2021 |

Care sunt cele mai serioase firme de curierat? Dupa mine sunt Sameday si Fan Courier, o data am comandat ceva de pe alt site si mi- a livrat prin GLS cu succes. Acum am dat comanda pe eMAG un radio auto...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CattanyMihai778
în 5 Aprilie 2021 | CattanyMihai778 întreabă:

Vreau sa cumpar o casa ieftina la tara si vreau sa platesc vanzatorului(in fata notarului)in euro ca sa nu mai schimb la banca euro in lei sa le mai dau si la aia in plus, deci se poate trece in acte ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bogdan7461
în 4 Aprilie 2021 | Bogdan7461 întreabă:

Hey, din câte știu eu legat de paypal, dacă cineva îți trimite o suma de bani în contul paypal acesta ii poate și retrage din păcate. Întrebarea mea este dacă eu trimit bani primiți pe paypal...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gheroghegica56
în 4 Aprilie 2021 | gheroghegica56 întreabă:

Buna ziua! Ma gândesc sa deschid un magazin de haine online de bărbați! Este o afacere profitabila? De unde pot face rost de haine? Vreau sa am propiu stoc de haine! De ce acte am nevoie?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 4 Aprilie 2021 | EUeStEEu întreabă:

O micuță idee de a face bani online? Mă gândeam la meditații sau chestii pentru jocuri

2
Răspunde Raportează
ejymas
în 4 Aprilie 2021 | ejymas întreabă:

A accesat cineva de aici fonduri europene? Ce cerinte cuprinde startup-ul pentru tineri?

4
Răspunde Raportează
lucyannicolae
în 4 Aprilie 2021 | lucyannicolae întreabă:

Am nevoie de 1500 de lei, stie cineva unde sa fac creditul si sa-l aprobe rapid, la o banca fara dobanda foarte mare?

2
Răspunde Raportează
Elenuska12
în 4 Aprilie 2021 | Elenuska12 întreabă:

Buna ziua! Am observat ca am soldul cardului BT pe minus cu 0.06 dar nu am achiziționat nimic recent care a depășit suma de pe card. Folosesc aplicația BT pay pentru confirmarea plăților si nu cred...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RazvanC28
în 3 Aprilie 2021 | RazvanC28 întreabă:

Salut! Vreau sa fac banuti in mediul online, nu ma intereseaza cati bani fac, e ok si 2/lei sa fac, as vrea sa imi spuneti si cum sa primesc banii (am cont bancar de adolescent). Multumesc si ofer...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iuli122122
în 3 Aprilie 2021 | Iuli122122 întreabă:

Pot transfera banii de pe un cont paypal pe card? Care ar fi demersurile?

1
Răspunde Raportează
fanezodo
în 3 Aprilie 2021 | fanezodo întreabă:

Buna ziua! Vreau sa adresez o întrebare celor care au habar de fondurile europene de anul acesta. Am o clădire care în trecut a fost ceva și am decis sa o fac pensiune agroturistica cu fonduri bineînțeles....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Salut TPU. Dacă am făcut credit La TBI Bank și acum nu mai lucrez pot sa mai fac unul la ei? Dau Funda!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Un apartament valoreaza 50.000 euro. Eu platesc cash la dezvoltator 5.000 euro. Prin credit imobiliar reusesc sa acopar si restul de 45.000 In viitor, daca voi ajunge sa fiu executat silit de catre...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
noodlemaster222
în 3 Aprilie 2021 | noodlemaster222 întreabă:

Buna! Am o intrebare. As vrea sa ma apuc de affiliate marketing dar avand in vedere ca aproape toate siteurile de genul cer un cont paypal, n- am putut sa ma apuc. M- am interesat de toate dar nu stiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2021 |

Cum as putea sa- mi fac proprii bani online? (am auzit de dropshipping, stocks etc dar nu stiu nimic despre ele ) sau macar sa invat din educatia financiara ceva. Am 14 ani si nu vorbesc de sume mari ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
blackbone1776
în 2 Aprilie 2021 | blackbone1776 întreabă:

Hei TPU, M- am inscris la proba de traseu la scoala de soferi si am fost programat abia peste 2 luni si ceva si as vrea sa ma reprogramez in baza unei urgente (pe care am s- o inventez). Ce as ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mortish
în 2 Aprilie 2021 | Mortish întreabă:

Salut, am o întrebare am fost la interviu la mc Donalds, am primit ceva, foi, pentru a face analize urmând sa le duc când termin.Așa am și făcut am depus dosarul.De acum ce urmează? Voi fi angajat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2021 |

Salut, am 14 ani si as vrea sa incep sa imi fac banii singur, cum as putea face? Am auzit de diferite metode, dropshipping, stocks etc dar nu stiu exact cum se procedeaza, as vrea o parere de la un...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
alexxxxxxxxxx
în 2 Aprilie 2021 | alexxxxxxxxxx întreabă:

Salut! Am un cont la BCR din 2018.Anul trecut în decembrie mi- a expirat cardul și mi- a fost livrat unul nou.Cu doua săptămâni inainte de livrare am fost la sucursala unde mi s- a emis primul card...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Cristi2345143
în 2 Aprilie 2021 | Cristi2345143 întreabă:

Buna. Ce notiuni de contabilitate trebuie sa cunoasca un antreprenor la inceputul activitatii? Stie cineva ceva carte in acest sens?

2
Răspunde Raportează
Alinnbr
în 2 Aprilie 2021 | Alinnbr întreabă:

Buna seara baieti si fete, am o intrebare, pot sa- mi fac card bancar de la varsta de aproape 16 ani, adica sa pot plati cu el, sa trimit bani, sa bag bani pe el etc? Vreau sa imi spuna o persoana...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Razvan500Raz500Razvan
în 1 Aprilie 2021 | Razvan500Raz500Razvan întreabă:

Funda. Metode de a face bani pe internet?

9
Răspunde Raportează
Szili_Szabo_1985
în 1 Aprilie 2021 | Szili_Szabo_1985 întreabă:

Am găsit un site Expansetrade.com și as vrea sa știu dacă e legal sau scam. Ma poate ajuta cineva va rog? Va mulțumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
lamasanustefan
în 31 Martie 2021 | lamasanustefan întreabă:

Bună ziua. A mai făcut cineva împrumut la Provident până acum? Dacă da, cum a fost(mă refer la comision etc.)? Și cum ati primit banii?

5
Răspunde Raportează
TheGoodDr
în 31 Martie 2021 | TheGoodDr întreabă:

Salut! Exista si la noi, carduri gen American Express cu care poti plati si apoi sa returnezi banii la sfarsitul lunii?

3
Răspunde Raportează
starheart
în 31 Martie 2021 | starheart întreabă:

Poti plati o casa in rate?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2021 |

Salutare, vreau sa imi fac cont pe Netflix si vreau sa imi deschid un cont bancar cu card aferent, dar nu stiu ce card sa aleg ce tip ca- s mai multe si nu stiu care ma avantajeaza cel mai tare : Visa,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bia294
în 31 Martie 2021 | Bia294 întreabă:

Buna TPU! Stiti daca un minor (16+) roman se poate angaja in strainatate (Germania)? Acesta va putea trece granita prin imputernicirea unui individ de catre parintii acestuia.

4
Răspunde Raportează
Mihai1616263
în 30 Martie 2021 | Mihai1616263 întreabă:

Salut, momentan locuiesc la casă dar trebuie renovata iar costurile ajung la peste 25 000 euro, casa cu terenul aferent se estimeaza undeva la 60 000 euro, eu m- am gandit sa o vand si sa- mi caut ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Desmnvj
în 30 Martie 2021 | Desmnvj întreabă:

Monedele virtuale în ce au acoperire, în ce consta valoarea lor?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2021 |

Salut.Recent am inceput sa investesc in bursa,aur,criptomonede etc.Voi in ce investiti, de curiozitate? Niste sfaturi in investitii nu ar strica.

3
Răspunde Raportează
Anonimous5
în 30 Martie 2021 | Anonimous5 întreabă:

Salut TPU. Cine a făcut Card Emag Raiffeisen Bank? Cine și-a făcut sa îmi zică și mie pașii care trebuie făcuți va rog. Dau Funda!

7
Răspunde Raportează
gabbrriielaaiommm12345
în 30 Martie 2021 | gabbrriielaaiommm12345 întreabă:

Cum as putea sa fac bani online?

6
Răspunde Raportează
Lawerence
în 30 Martie 2021 | Lawerence întreabă:

Salut TPU! Am 17 ani si doresc sa fac bani. Ma puteti ajuta va rog cu idei? Ce as putea face? Cum as putea sa inmultesc banii? As putea schimba display- uri as putea plimba caini, vreau sa obtin exemple...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
HalfEvil333
în 30 Martie 2021 | HalfEvil333 întreabă:

Cat credeti ca valoreaza un domeniu.ro de trei litere?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2021 |

Buna! Am o intrebare, eu folosesc PayPal pentru a face cumparaturi de pe net and stuff. Am card BRD si acum PayPal imi zice sa vorbesc la banca pentru card. Nu stiu daca e din cauza ca am facut o tranzactie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Robo2
în 30 Martie 2021 | Robo2 întreabă:

Poate altcineva sa se duca la banca si sa depuna bani in contul meu? Eu fiind in imposibilitatea de a ma duce? Banca este Raiffeisen

6
Răspunde Raportează
Cristi61yf13
în 30 Martie 2021 | Cristi61yf13 întreabă:

Salut, tocmai ce mi- am activat un card de credit in contul meu de paypal si nu ma lasa sa il mai scot, imi zice sa incerc mai tarziu din cauza unor probleme. Tin sa mentionez ca am adaugat cardul pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndrewR
în 29 Martie 2021 | AndrewR întreabă:

Pentru cumpararea unui apartament de 56mp, cat m-ar costa actele la notar?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2021 |

Aproximativ cât câștigi la Glovo lucrând 5 ore cu mașina?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2021 |

Apartament luxos departe de locul de munca sau apartament modest aproape de locul de munca? Diferenta dintre apartamente consta in confort si distanta parcursa pana la locul de munca. Daca aleg lux...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Alexalb
în 29 Martie 2021 | Alexalb întreabă:

Salut, am o intrebare, am card din acela de student la BRD și am și aplicație și cineva care are card la alta banca mi- a trimis o sumă de bani prin aplicație și comisionul mi l- a luat mie. Iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BucurDenisAdrian
în 29 Martie 2021 | BucurDenisAdrian întreabă:

Buna ziua, vreau să vând ceva, am pus anunț pe OLX și mi s- a spus sa trimit in țară, cum fac sa trimit fara sa îmi iau țeapă? Sau ceva o modalitate ce sa iau banii din mână și să- mi dea?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2021 |

Bună ziua. Dacă cineva lucrează in acest domeniu și ma poate ajuta... Eu lucrez acum ca educatoare 5 ore și as vrea ca după muncă sa lucrez la un salon ca manichiurista. Pe lângă cursul de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maxx23
în 29 Martie 2021 | Maxx23 întreabă:

Ce părere aveți despre deschiderea magazinului Ladoipasi în colaborare cu Metro?

5
Răspunde Raportează
Razvan1234grd5
în 29 Martie 2021 | Razvan1234grd5 întreabă:

Bună! Știe cineva dacă aș putea să îmi fac un card de debit la 16 ani singur, fără ajutorul părinților?

1
Răspunde Raportează
RedIcsX
în 29 Martie 2021 | RedIcsX întreabă:

Ce trebuie să fac dacă am rupt cardul de credit?

3
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 29 Martie 2021 | Khizarix12 întreabă:

Salut, aveti idee cum poți face bani online? Exista ceva site pentru care poți face sigle, flayers, carți de vizita, orice editat și creat in Photoshop pentru firme?

2
Răspunde Raportează
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 12 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Seful armatei a declarat ieri ca femeile vor trebui sa învețe si ele sa tragă cu arma. Asta cumva suna a armata obligatorie pentru femei nu?!
    19 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 14 ore

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 12 Octombrie

farcry444 întreabă:

În ziua de azi toți aleargă după bani, după mașini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer să am timp pentru mine, liniște sufletească și un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 7 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.892
  • Întrebări: 3.951.937
  • Răspunsuri: 17.646.266
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Stiri ciudate, dar adevarate

Stiri ciudate, dar adevarate

Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?

Start quiz
Categorii
  • 651.934 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.733 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.939 Conversaţii