TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Santinela
în 5 Martie 2023 | Santinela întreabă:

Salut! Caut niște sfaturi/coordonări pentru ce aș vrea să fac. În primul rând vreau să strâng bani, în de ajuns să cumpăr două utilitare 3.5T, apoi vreau să știu ce firmă trebuie să-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Roliii
în 4 Martie 2023 | Roliii întreabă:

Buna seara! Vin si eu cu o intrebare. Este fiverr un site in care ma pot baza pe freelanceri pe ceea ce am eu nevoie? Nu de alta dar le- am trimis mesaj la mai multi freelanceri cu cererea mea si mi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Martie 2023 |

Ce înseamnă mai exact cheltuieli cu amortizarea la un pfa? Este obligatoriu?

6
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 4 Martie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Bună seara! Sunt persoana cu dizabilități și doresc sa deschid o firma. Nu am idei. Dresc ceva cu un sngur angajat, maxim 2. Fra prea mari batai de cap, online sau fizic. Mă poate ajuta cineva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 4 Martie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Bună seara! Sunt pe aici persoane cu dizabilități sau asistenți personali care au propria firma? PFA, SRL, orice... Sunt persoana cu dizabilități și doresc sa deschid o firma. Nu am idei. Dresc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
coadadematura
în 4 Martie 2023 | coadadematura întreabă:

Salut. Am 20 ani si lucrez la poliție, programul este o saptamana cu o saptamana. Problema este ca mai am nevoie de bani si in saptamana libera as putea sa lucrez ceva insa nu știu ce. As fi vrut ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
PostolacheFlavius
în 4 Martie 2023 | PostolacheFlavius întreabă:

Salut, am o întrebare, i- am vândut unui băiat un cont de fn și mi- a trimis bani PayPal și pe PayPal îmi zice bani in așteptare. Ce înseamnă că bani sunt in așteptare și cum pot rezolva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bosznic
în 4 Martie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, dacă primesc transfer in contul de PayPal acea persoana îmi poate da refound la banii primiți?

1
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 3 Martie 2023 | Anonim420420 întreabă:

Salut! Am un cont de economii la BT și am o dobânda anuală de 5, 5%. Un cont de 40000 lei. Este aceasta cea mai buna alegere? Nu ma interesează alt tip de investiții. La ce banca am cea mai buna...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 3 Martie 2023 | SynapseNinja întreabă:

Salutare tuturor! Mă interesează să știu ce bancă comercială este cea mai bună pentru persoane juridice (firme) și argumentată alegerea. Aș dori ca, în principal, să nu ia comision la încasările...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OdicaNicoleta
în 3 Martie 2023 | OdicaNicoleta întreabă:

Buna ziua, dacă am dat o comanda pe shein,iar aceasta a ajuns la alta adresa de livrare și I am dat retur,banii pe care i am plătit, mi se vor vira în cont? dacă da, în cât timp?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2023 |

Ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura?

7
Răspunde Raportează
lupulsugar69
în 3 Martie 2023 | lupulsugar69 întreabă:

Buna TPU! am o intrebare: ai nevoie de bac ca sa te apuci de videochat? Multumesc!

12
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 3 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Salut TPU, am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit o cu cardul firmei pe site, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul felul nr, acolo ce trec? practic nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2023 |

Am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit o cu cardul firmei pe site, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul felul nr, acolo ce trec? practic nu am chitanta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 2 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit- o cu numerar la livrare, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul, felul, nr, acolo ce trec? Practic nu am chitanta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 2 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Salut, eu dețin un pfa cu cod caen 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, pot sa cumpar o plita pe gaz si o deductez total?

3
Răspunde Raportează
skypaer
în 2 Martie 2023 | skypaer întreabă:

Salut! Sunt minor si am deschis un cont la banca transilvania (cont kiddo). Recent mi- am schimbat telefonul si reinstalat aplicatia BT pay. Problema e ca imi cere buletinul pentru a inregistra un card....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Erikan27
în 2 Martie 2023 | Erikan27 întreabă:

Ce banca accepta sa imi depuna altcineva bani cash in cont fara sa aiba si el cont la acea banca?

9
Răspunde Raportează
alexgerchev
în 2 Martie 2023 | alexgerchev întreabă:

Salut! Exista un site de tip print on demand pentru Romania?

7
Răspunde Raportează
tulin
în 2 Martie 2023 | tulin întreabă:

Am cateva linguri si un polonic de argint, unde as putea sa le vand repede?

3
Răspunde Raportează
Shoker
în 2 Martie 2023 | Shoker întreabă:

Salutare TPU, Intrebare despre CONTABILITATE. Scenariul: PFA înființat in Septemrie anul trecut. Venit real, impozabil 10%. In declarația unica de anul trecut la venituri estimate: 1500 lei,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 2 Martie 2023 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, unde pot gasi cursuri gratuite ca sa invat sa fac clipuri mai faine decat unul clasic legat de educatie? Ca nu fac in general pe tik tok mai mult de 300- 600 views si like- uri pe vizionare e cam...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Erikan27
în 2 Martie 2023 | Erikan27 întreabă:

Ce banca accepta depunerea cash?

12
Răspunde Raportează
PavelVladescu
în 1 Martie 2023 | PavelVladescu întreabă:

Buna seara, pentru vanzarea de bijuterii din otel inozidabil se poate sub codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet?

1
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 1 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Salut TPU, am un pfa si la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? Am cumpărat materiale si am platit cu cardul si am doar...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 1 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Salut TPU, la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? am cumpărat materiale si am platit cu cardul si nu am bon sau chitanța...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Girly97
în 1 Martie 2023 | Girly97 întreabă:

Bună dimineața! Am vrut să fac o tranzacție de portare a banilor către contul meu ING folosind cardul meu de debit BT și, pentru că am un card emis în decembrie cu date diferite, încă nu le...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
davidpopa949
în 1 Martie 2023 | davidpopa949 întreabă:

Cum sa câștigi 1 dolar pe minut din sondaje online?

3
Răspunde Raportează
Iusti04
în 1 Martie 2023 | Iusti04 întreabă:

Dacă accesez Fonduri Europene îmi pot continua facultatea?

2
Răspunde Raportează
davidpopa949
în 1 Martie 2023 | davidpopa949 întreabă:

Care sunt cele mai bune forumuri în limba engleza despre câștigarea banilor online?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2023 |

Salut TPU, la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? am cumpărat materiale si am platit cu cardul si nu am bon sau chitanța...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sarab21
în 1 Martie 2023 | Sarab21 întreabă:

Pentru cei care se pricep la Tik Tok:Am un cont cu aproape 30K urmăritori, peste 200k aprecieri. La 100k urmăritori voi primi bani pe vizualizări? Sau în România încă nu se plătesc vizualizările?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
utilizatorsmek123
în 28 Februarie 2023 | utilizatorsmek123 întreabă:

Buna ziua. Am cont pe Superbet si am facut in jur de 300 de lei din bilete puse la pariuri sportive. Am 2 intrebari: 1) In conditiile in care nu retrag banii, castigurile trebuie raportate la stat? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei84474
în 28 Februarie 2023 | Andrei84474 întreabă:

Buna seara, am 16 ani si vreau sa incep cu o mica afacere de inchiriere de narghilele la domiciul clientului, vreau sa stiu daca este posibil pe persoana fizica sau imi trebuie firma si daca nu am nevoie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Floridori
în 28 Februarie 2023 | Floridori întreabă:

Pentru cei care au Binance (sau alte platforme de genul/wallet de crypto) si vor sau pot sa primeasca bani intr- un cont bancar si sa trimita o parte din suma cuiva, in Bitcoin sau alte crypto, as avea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
davidpopa949
în 28 Februarie 2023 | davidpopa949 întreabă:

Exista site-uri unde poți câștiga 500 $ pe zi din click-uri sau din vizionat video-uri? Și care sunt acestea?

1
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 28 Februarie 2023 | antoniaidk întreabă:

Buna! In ce pot investi 200de euro in momentul de fata? Absolut orice Daca va referiți la o koned a Bitcoin va rog sa o și menționați.credeți ca este profitabil?

9
Răspunde Raportează
davidpopa949

Sunt site-uri unde poți câștiga bani online doar ascultând muzica, fără a face review? Și da ca da, o poți face pe mai multe dispozitive simultan?

2
Răspunde Raportează
davidpopa949

Sunt bănci în România la care îți poți deschide cont bancar online fără bani? Și care sunt acestea?

1
Răspunde Raportează
croissant
în 28 Februarie 2023 | croissant întreabă:

Bună dimineața! Lucrez ca educatoare până la 13 și cum am mult timp liber după mă gândeam să îmi iau un al doilea job! Așa că am găsit sa lucrez part time la un KFC însă problema a fost ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cineva62627
în 27 Februarie 2023 | Cineva62627 întreabă:

Cam cat ar consta un fotograf pentru un banchet?

1
Răspunde Raportează
Denis91
în 27 Februarie 2023 | Denis91 întreabă:

Pot sa platesc cu Apple pay sau revolut la casa de marcat?

5
Răspunde Raportează
ElenaIssa1999
în 27 Februarie 2023 | ElenaIssa1999 întreabă:

Buna TPU! Dupa ce infiintezi un PFA pentru un coafor si il inregistrezi la Anaf, care sunt pasii urmatori care trebuie facuti? Unde trebuie sa mai merg?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2023 |

Am un card de minori 'isic' azi l- am luat de la bancă pentru ca l- am rupt dar nu merge activat, am sunat la ei nu au rezolvat nimic, am fost la banca tot nimic. Este cea mai proastă bancă. Întrebarea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Suntanonim0888
în 27 Februarie 2023 | Suntanonim0888 întreabă:

Buna ziua, doresc sa îmi înființez un SRL și să angajez o persoana cu norma întreaga (soțul). Întrebarea mea este cum e cu salariul? Trebuie scos la propriu? Daca in primele luni castigurile nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deea798dede
în 26 Februarie 2023 | Deea798dede întreabă:

Bună! Am 13 ani și aș vrea să îmi deschid o mică afacere online. Nu sunt genul să ceară bani părinților și chiar vreau să îmi iau un laptop nou pentru că cel pe care îl am merge foarte greu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2023 |

Ce aș putea face handmade, pentru a vinde? Acest băiat, din tik tok- ul de mai jos, face slime si după cum se poate observa are foarte multe comenzi. Eu nu doresc să fac slime, ci altceva,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Utilizator2222
în 26 Februarie 2023 | Utilizator2222 întreabă:

Salut, ma puteti sfatui si pe mine cu recomandari de siteuri pentru a cumpara dividente? As dori sa investesc lunar bani si am inteles ca dividentele ar fi o optiune buna pentru venit pasiv doar ca am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexHazulThau
în 26 Februarie 2023 | AlexHazulThau întreabă:

Salut, as avea o intrebare, sper sa nu pare ca e aroganta sau ceva dar daca eu sa zicem as avea o sursa de venit de 700 de lei pe zi, in cat timp mi-as permite sa inchiriez ceva unde sa dorm?

7
Răspunde Raportează
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 8 ore

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • Alexb89
    trimisă acum 4 ore

Alexb89 întreabă:

Bună la toată lumea, cineva o trecut prin operație de scoaterea fierei? anestezie generală etc? mi-e o frică de moarte sunt foarte speriat! Multumesc
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 10 ore

LisaJulie întreabă:

Ce idei v-ar apărea daca ar fi sa scrieți o carte high fantasy precum,, The Witcher ",, Malazan "?
    15 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă acum 11 ore

Johny12498 întreabă:

Buna ziua, daca am depus o plangere penala la politie pentru inselaciune pe net oare e normal sa nu primesc dovada plangerii? Un nr de inregistrare nimic… ieri am depus… m- am intors tot ieri sa le...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.329
  • Întrebări: 3.951.251
  • Răspunsuri: 17.641.145
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 651.894 Adolescenţi
  • 55.509 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.687 Auto & Moto
  • 144.206 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.974 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.844 Conversaţii