TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
anonim_4396
în 14 Martie 2023 |

Va salut. Am 20 de ani si, din pacate, lucrez intr- o fabrica, pe trei schimburi. De ce zic din pacate? Pentru ca inca din clasa a 11 a, cand restul colegilor voiau sa urmeze o facultate, doar de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
C?t?_C?t?lin_2000_4NvW
în 14 Martie 2023 | C?t?_C?t?lin_2000_4NvW întreabă:

Salutare, am fost in Germania, am venit în concediu de Crăciun și nu am mai plecat înapoi, am avut probleme, nu am închis contul bancar Postbank și nici aok, ce sfaturi imi dați, se poate întâmpla...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mentolol
în 14 Martie 2023 | mentolol întreabă:

Salut TPU, cum pot face bani la 14 ani? Vreau sa imi iau niste adidasi si niste haine ..Va rog ajutati-ma :), Dau funda pentru cine ma ajuta!

11
Răspunde Raportează
M1h0i
în 14 Martie 2023 | M1h0i întreabă:

Salut, am 16 ani și știu că îmi pot face un card bancar dar nu știu ce pot face cu el. Îmi poate spune cineva daca pot face plati online cu el?

1
Răspunde Raportează
___Enzo
în 14 Martie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Cât de scumpe erau produsele în 2008?

8
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 14 Martie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, cum reactionati atunci când sunteți într- un magazin și se aglomerează cu clienți, iar vânzătoarea isi cheamă colega din pauza de cafea și tigara ca sa ajute la servit și se aude...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 14 Martie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salutare TPU! Am câteva întrebări în legătură cu card de PayPal Debit Card. 1. Ce fel de plati pot face cu el? 2. Pot plăti on- line? 3. Pot plăti NFC? 4. PayPal Debit Card este fizic sau ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Manticora
în 14 Martie 2023 | Manticora întreabă:

Cum e la SRL, poti scoate banii oricand (o data pe luna, cum ar veni) si sa platesti taxele cand vrei (pana la data care trebuie) sau trebuie sa tii banii acolo si ii scoti doar cand ai toate taxele ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GandacelScumpicel
în 14 Martie 2023 | GandacelScumpicel întreabă:

Buna.Am făcut un cont la ING in octombrie(din acela pentru student, fara comisioane) și luna asta o să îmi bage comisionul pentru administrarea de cont.Eu nu am folosit contul deloc și acum vreau...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
GandacelScumpicel
în 14 Martie 2023 | GandacelScumpicel întreabă:

Buna.Am făcut un cont la ING in octombrie(din acela pentru student, fara comisioane), și luna asta o să îmi bage comisionul pentru administrarea de cont.Eu nu am folosit contul deloc și acum vreau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2023 |

La momentul actual, care este compania cu cel mai mare nr. de angajați din România?

3
Răspunde Raportează
Petruu07
în 14 Martie 2023 | Petruu07 întreabă:

Salut TPU! Stie cineva cum as putea sa fac niste bani in plus? Ceva legal bineinteles. P.s. Eu deja am un loc de munca.

5
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 14 Martie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Când câștig la pariuri sportive, ar trebui să plătesc la impozitul la ANAF, chiar daca este o sumă de 10-50 lei?

4
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 14 Martie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut! Am cont PayPal pe andoird. Și vrea să aduc un card sau un cont de card pentru a verifica contul să vadă că am peste 18 ani. Daca bag un card am înțeles că mi se retrage o sumă de bani...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Someonehere2001
în 13 Martie 2023 | Someonehere2001 întreabă:

Hei, imi poate spune cineva niste serviciuri ok pentru o fata?

6
Răspunde Raportează
micata129273g3geuwjw
în 13 Martie 2023 | micata129273g3geuwjw întreabă:

Buna, eu anul acesta termin scoala profesionala pe meseria de bucatar. Din toamna vreau sa merg la liceu pentru a- mi da examenul de bacalaureat. Eu mi- am dorit dintotdeauna sa- mi deschid o afacere,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tancauemilian
în 13 Martie 2023 | tancauemilian întreabă:

Am un teren de 2400 mp, 11m lățime 217lungime ideal pentru panouri fotovoltaice, stalpul electric fix in capatul lui. Cate panouri ar încăpea, cat ar fi investitia si in cat timp se amortizează?

2
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 13 Martie 2023 | DanielDanny întreabă:

Intrebare pentru cei care au luat in rate de pe eMAG prin TBI, dupa ce aleg numarul de rate si dau Trimite Comanda, ce se intampla pe urma, banca tbi isi ia automat rata pe luna din card pur si simplu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Denila123
în 13 Martie 2023 | Denila123 întreabă:

Salut, câți bani se câștigă la un solar de roșii 30 de metri? Sa zicem ca întra 800 de fire de roșii. Pe mine ma interesează cât se câștigă pe ani nu cu aproximatie

8
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 12 Martie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut, am cont la PayPal virtual wallet pe android. Am 56 de euro în wallet și pe lângă cei 56 in wallet 37 reținuți, de ce? Toți au fost primiți banii. Cum sa ii bag in wallet pe cei reținuți?...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Girly97
în 12 Martie 2023 | Girly97 întreabă:

Spuneti- mi va rog ce pot face in aceasta situatie. Pe 1 martie am vrut sa fac o tranzactie de tip "porteaza banii" in ING din cardul meu de debit de la Banca Transilvania ca sa platesc un comision, contul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Deooo
în 12 Martie 2023 | Deooo întreabă:

Salut! Cam cati bani cer artistii trap pentru a canta intr-un club? Spre exmemplu astia mai cunoscuti: Ian,Rava, Nane etc.

2
Răspunde Raportează
ALEXICAmarketing
în 12 Martie 2023 | ALEXICAmarketing întreabă:

Care este costul de promovare al unui serviciu sau produs?

4
Răspunde Raportează
Freya1
în 12 Martie 2023 | Freya1 întreabă:

Poti sa transporți marfa dacă iti deschizi o întreprindere individuala sau un pfa? De ce ai nevoie?

3
Răspunde Raportează
Allexxxxx0
în 12 Martie 2023 | Allexxxxx0 întreabă:

Buna ziua, știți cumva cât costa sa sun o firma sa îmi scoată afara un pat dintr-un apartament și sa îmi aducă altul din celălalt?

2
Răspunde Raportează
biancaminodora16
în 11 Martie 2023 | biancaminodora16 întreabă:

Buna! Ce credeti despre PFA? Este o forma buna de legalizare a activitatii pentru un designer de interior la inceput de drum? Mentionez ca ma adresez mai ales celor care sunt designeri de interiori ca ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aditu94
în 11 Martie 2023 | Aditu94 întreabă:

Un individ face un credit la banca de 250.300 lei. In primul an plateste rata lunara plus doband de 600 lei din care rata propriu- zisa este de 200 lei si restul fiind dobanda. La inceput dobânda este...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
kami10000
în 11 Martie 2023 | kami10000 întreabă:

Hei! Aveți idee dacă prețul unei livrări diferă în funcție de destinație? Pe mine mă interesează în mod special dacă trimit un colet cuiva care locuiește tot în același oraș cu mine, cel...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 11 Martie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Pentru cei care ați scos banii din Forex trading in general. Ce înseamnă deel withdraw? Cum sa extrag banii eficient fara multe taxe și timp aștept să intre banii? De preferat pe Revolut sau PayPal ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Martie 2023 |

Bună, aș vrea sa ma apuc să pun unghii cu gel. Ce curs ar fi bun?

2
Răspunde Raportează
Suntsaracnuambani
în 11 Martie 2023 | Suntsaracnuambani întreabă:

Fan Courier costa mai mult de 25 de lei? Adică care e prețul maxim la o livrare? Mă puteți ajuta?

7
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

La PayPal pe a android in aplicație. Ce trebuie sa configurez in aplicație pentru a primi banii de la alte persoane? Adică să îmi fie transferați banii. Menționez că n- am cont bancar și nici...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

Am vazut ca unii isi pun un link de PayPal pe care intri si iti da contul lui de paypal sa donezi, cum as putea face si eu asta? Si chiar doneaza lumea? Unde sa il pun sa vada cat mai multa lume si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Van??
în 11 Martie 2023 | Van?? întreabă:

Cum pot trimite colete in Republica Moldova? Caut pe internet servicii care oferă livrare către Moldova dar nu găsesc.Recomandari va rog. Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
AdioTPU
în 11 Martie 2023 | AdioTPU întreabă:

E vreo posibilitate ca prețurile să scadă și să fie cum erau inainte de pandemie și război?

17
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

A făcut cineva bani din jocurile alea care te plătesc în PayPal daca te joci? Și cam cat așa într- o ora, zilnic, săptămânal și lunar? Și merită sau e o sumă prea mica ca sa merite...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

Pentru cei cu PayPal pe android. Cum active dark theme in aplicație daca exista așa ceva Eu la telefon am dark theme și pe alte aplicații, WhatsApp, YouTube etc Și cum îmi schimb numele in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

Pentru cei ce folosesc PayPal. Cum se transfera banii? Care ar fi toate metodele de transfer? E adevărat că PayPal poate fi folosit că virtual wallet fara sa ai cont bancar sau card la ei in app? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23

Știi cumva un site unde as putea sa vând niste conturi pe niște jocuri? În afara de olx că îmi dă anunțul joc că cică as vinde arme și altele. Un site unde sa vând niste jocuri și cursuri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanDaria1990
în 11 Martie 2023 | IoanDaria1990 întreabă:

Salut... am 2 coduri paysafecard DE. Au o vechime de un an jumate. Credeti ca mai sunt valabile? Nu am cont paysafecard Germania, doar de Romania.

1
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 10 Martie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salutare Câteva întrebări Cum funcționează Revolut. Sunt minor am 15 ani și mi- am instalat Revolut pe telefon. Trebuie neapărat să am cont bancar sau card de credit/debit pentru a putea avea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Martie 2023 |

Salutare Câteva întrebări Cum funcționează PayPal. Sunt minor am 15 ani și mi- am instalat PayPal pe telefon. Trebuie neapărat să am cont bancar sau card de credit/debit pentru a putea avea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 10 Martie 2023 | supadeceapa întreabă:

Helău, am nevoie de o recomandare de un program de facturare de la cineva care chiar folosește și știe din experiență că e bun. În afară de SAGA și Smartbill. Idei? Mulțu.

8
Răspunde Raportează
Ple?aMihai21
în 10 Martie 2023 | Ple?aMihai21 întreabă:

Salut! Spuneti- mi si mie va rog, cum se procedeaza cu imprumuturile bancare. Adica de exemplu daca mi se ofera 6- 7 mii de euro, cum se calculeaza plata in functie de numarul de ani? As vrea sa fac ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ThatGuywith
în 10 Martie 2023 | ThatGuywith întreabă:

Ce sa fac dacă am apăsat din greșeală pe butonul de blocare temporară a cardului ( ING ) în aplicația HomeBank? Se deblochează automat o perioada de timp? Dacă da, după cât timp

2
Răspunde Raportează
MIRCEA9989
în 9 Martie 2023 | MIRCEA9989 întreabă:

Doresc să deschid o fabrică de suc din gogonele,,, este o idee ok sau?

6
Răspunde Raportează
TeoHikaru
în 9 Martie 2023 | TeoHikaru întreabă:

Salut TPU. Vreau să fac o firmă S.R.L. dar nu îmi dau seama ce acte sunt necesare. Pe site- ul ONRC sunt peste 20 de pdf- uri selectate prin mai multe categorii. De ex; 'Înregistrare persoane juridice'...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ThatGuywith
Întrebare recomandată în 9 Martie 2023 | ThatGuywith întreabă:

Ce sa fac daca accidental am blocat cardul ( ING ) din aplicatia HomeBank? Se deblocheaza automat dupa o anumita perioada deoarece este temporar? Daca da, dupa cat timp?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2023 |

Salut TPU! Am depus niște bani numerar la banca BRD si nu au întrat. De obicei intrau instant nu era o ora tarzie cand i-am depus. A mai pățit cineva asa?

4
Răspunde Raportează
___qAFG
în 9 Martie 2023 | ___qAFG întreabă:

De obicei când primești bani din alta tara trimiși pe card durează undeva la 12 ore sau 24? Iar persoana respectiva dacă a confirmat trimiterea însă eu încă nu i-am primit, poate anula?

4
Răspunde Raportează
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Vi se pare normal sa dam pe o felie de tort mai sub?ire decat o felie de pine sub?ire 12 lei? Din ce am v?zut la o cofetarie toate feliile erau a?a, ?i savarina mai mica! nainte d?deai 8 lei...? (mai mult)
    38 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

De ce oamenii ce te discrediteaz?, def?imeaz? nu ?i spun in fa?a ce le doare? De ce sunt a?a de la?i? ?i de ce ceilal?i de?tep?i i cred? I- au totul n considerare fara sa cunoasc? omul/cauza?...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 16 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

De ce nu pot dormi f?r? Olanzapin??
    14 răspunsuri
  • Anamariapricop
    trimisă acum 20 ore

Anamariapricop întreabă:

Sunt la menstruatie de o lun? de zile.Am snger?ri normale dar e normal s? m? ?in? att de mult? Ar trebui s? merg la un control?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.975
  • Întrebări: 3.953.479
  • Răspunsuri: 17.656.346
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 652.031 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.829 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.072 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.183 Conversaţii