TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
anonim_4396
în 28 Decembrie 2022 |

Recent am auzit de creditul credit family start și am zis sa aflu mai multe detalii despre creditul asta. Vreau sa știu ce părere aveți. Dacă merita sau nu, eu as dori sa îl ofer ca un avans pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaMiauDeeaMiau
în 28 Decembrie 2022 | AndreeaMiauDeeaMiau întreabă:

Bună, știți o modalitate de a câștiga bani? Nu îmi spuneți caută pe google sau îmi dați link- uri de la jocuri...sau du- te termină școala și după! Nu pot merge la lucru deoarece nu am...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2022 |

Buna! Am si eu nevoie de un imprumut rapid, problema e ca am doar o luna vechime la locul de munca si nu stiu de un as putea face rost. Stie cineva daca se poate si de unde? Va multumesc!

12
Răspunde Raportează
Mamaluieric
în 28 Decembrie 2022 | Mamaluieric întreabă:

Buna, ce furnizori in regim droppshiping cunoasteti si recomandati (in special pentru nisa de tehnologie)?

1
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 27 Decembrie 2022 | RobertMrc întreabă:

Buna seara! Unde pot afla daca un obiect este patentat?

2
Răspunde Raportează
Johny22
în 27 Decembrie 2022 | Johny22 întreabă:

Ce fel de autorizatie am nevoie pentru o afacere cu instalarea panourilor fotovoltaice? Situatia mea: Persoana fizica Diploma profesioanala cu profil electronist Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 27 Decembrie 2022 | RobertMrc întreabă:

Buna ziua! Doresc sa produc o masa din lemn, dar deja acest model exista sub alt nume. Daca eu produc masa aceea identica cu cea care deja exista, dar sub alt nume, pot sa am probleme?

7
Răspunde Raportează
Girly97
în 26 Decembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Buna ziua! Cineva care are cont la ING si care trebuia sa imi trimita niste bani mi- a cerut numarul de telefon in loc de IBAN si a reusit instant sa imi trimita bani doar cu numarul de telefon. Asa ceva...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
BlanaruGeorgeta
în 26 Decembrie 2022 | BlanaruGeorgeta întreabă:

Am platit un abonament pe o singura luna.Doresc sa nu mai continui pe acest site.De ce mi- a luat banii si pentru urmatoarea luna, daca eu nu mi- am dat acceptul? Doresc sa- mi recuperez banii si sa nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
s0uNNd69
în 26 Decembrie 2022 | s0uNNd69 întreabă:

Bună seara, am depus pe betano cu paysafecard și vreau să fac o retragere și spune că trebuie să fac retragerea prin metoda pe care am depus am înțeles și dacă fac asta aș putea să transfer...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pufulet901
în 25 Decembrie 2022 | pufulet901 întreabă:

Buna, daca am dat un bun la amanet, pot sa il iau inapoi daca am pierdut foaia de mi-a dat-o la momentul respectiv?

2
Răspunde Raportează
Mariobmb
în 25 Decembrie 2022 | Mariobmb întreabă:

Va salut, am o firma și am datorii pe ea, ulterior m- am contactat cineva care cumpără firme in datorii. As dori să știu ce poate face cu ea daca eu o vând acelei persoane care cumpără firme ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2022 |

Salut, am o întrebare, daca eu am făcut ceva bănuți din cs go din pariuri/daily reward (adică am colectat câțiva centi in fiecare zi) și doresc să- i vând pentru crypto (btc/eth/usdt), când...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 25 Decembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Am observat ca atunci cand cineva imi trimite bani prin Revolut prin virament bancar, nu vad numele persoanei care imi trimite bani ci doar ca primesc bani de la Revolut Bank UAB. Asa este la toti?

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 25 Decembrie 2022 | Girly97 întreabă:

De ce se pot face plati instant intre Revolut si Banca Transilvania daca Revolut nu este o banca romaneasca?

4
Răspunde Raportează
djdidjdj
în 24 Decembrie 2022 | djdidjdj întreabă:

Saluuttt guys :> Am 14 ani, Aici e vorba de bacnote și monede Am câteva monezi de 1 ban si 5 ban Și habar n am ce sa fac cu ele :) Mam gândit sa I schimb în harti de lei Da la magazine nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AjutoameniipeTPU
în 24 Decembrie 2022 | AjutoameniipeTPU întreabă:

Salut. Credeti ca CBDC ca va fi in toate tarile va fi despre control? Asa se spune peste tot.

4
Răspunde Raportează
pandrei6382
în 23 Decembrie 2022 | pandrei6382 întreabă:

De ce nu ma lasa aplicatia BT Pay sa imi fac cont? Am card la ei si cand m- am dus la un sediu de al lor ei mi- au spus ca am voie sa folosesc aplicatia chair daca am sub 18 ani. Cand incerc sa imi fac...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MareanN
în 23 Decembrie 2022 | MareanN întreabă:

Salut TPU. Ieri am primit primul salar din viata mea. Ce imi recomandati sa fac cu banii primiti?

20
Răspunde Raportează
Mereneu202007
în 22 Decembrie 2022 | Mereneu202007 întreabă:

Saluuut! Este vreun Parior pe aici? (SUPERBET, BETANO, ETC)? Voi ce tactici folosiți pentru a câștiga cât mai des? Bilete multe cote mici sau bilete puține cote mari? Eu folosesc cote mari, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2022 |

Eu cred că publicitatea stradală și online al siturilor de pariuri/jocuri de noroc și studiourilor de videochat ar trebui interzisă. Cel puțin mașinile parcate cu reclamă la CharmStudio și alte...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
elena20andreea
în 22 Decembrie 2022 | elena20andreea întreabă:

Am plasat un bid pe Stockx si din ce stiam nu trebuia sa- mi ia banii de pe card pana cand nu- mi accepta cineva oferta dar banii au fost luati si nu a acceptat nimeni oferta. Pot sa- mi recuperez banii?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Josh1001
în 22 Decembrie 2022 | Josh1001 întreabă:

Salut, Chuck and Cheese trebuia sa se deschida pentru prima data in Bucuresti(si primul din Europa) anul asta.Primul restaurant in Europa de genul asta din Statele Unite.Dar nu se mai aude nimic despre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ParleaNicoleta
în 22 Decembrie 2022 | ParleaNicoleta întreabă:

Unde aș putea găsi să lucrez fără contract de muncă?

2
Răspunde Raportează
Mereneu202007
în 22 Decembrie 2022 | Mereneu202007 întreabă:

Saluuut! Am o mică mare problemă :...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ElenaIssa1999
în 22 Decembrie 2022 | ElenaIssa1999 întreabă:

Hei, TPU! Dacă îmi deschid salon cu forma I.I. (Întreprindere individuală), pot să ofer locuri în salon spre închiriere către persoane cu PFA? Adică să nu fie angajații mei, ci să închirieze...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RAY
în 21 Decembrie 2022 | RAY întreabă:

În prețul chiriei in Germania,România este inclusa și căldura,internetul, gazul, TV? Cât costa în total?

23
Răspunde Raportează
SingleForOne
Întrebare recomandată în 21 Decembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Prin ce modalități poate o bibliotecă publică să aducă mereu cărți noi? Cum se atrag investiții într- o bibliotecă în care, de regulă fiind publică, cărțile sunt împrumutate gratis?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ElenaCoseriuDorel
în 21 Decembrie 2022 | ElenaCoseriuDorel întreabă:

Cum scot bani din tik tok?

6
Răspunde Raportează
123Balan
în 20 Decembrie 2022 | 123Balan întreabă:

Salutare, cum platesc si pe aliexpres cu paysafecard? Ca am auzit ca cica merge sa platesti da nu stiu cum

3
Răspunde Raportează
MateiTinu
în 20 Decembrie 2022 | MateiTinu întreabă:

Buna. Sunt in Germania si am card Sparkasse. Numarul cardului este format din 10 cifre iar când vreau sa cumpar ceva online imi apare sa completez un camp liber din 16 cifre. Stie cineva de ce numarului...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BiraSorina
în 20 Decembrie 2022 | BiraSorina întreabă:

Bună seara! Nu știu care este venitul net pe membru de familie? Cum pot să aflu?

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 20 Decembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

De ce multor afaceri li se pare greu sau rușine să exprime faptul că sunt la început de drum? Argumentul faptului că "nu arată experiență, nu dă dovadă de seriozitate, etc" nu este convingător,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dan9008
în 20 Decembrie 2022 | dan9008 întreabă:

Salut, am o întrebare, am auzit nu știu unde ca se pot face imprumuturi la banca Transilvania și poți face împrumut și dacă ai 16 ani e adevărat?

7
Răspunde Raportează
Marian92821
în 20 Decembrie 2022 | Marian92821 întreabă:

Am balanta pe minus cu 20 de euro la paypal. Ma suna intruna unul de la fire credit si am primit un mesaj ca sa- l sun ca daca nu se vor face proceduri legale. M- am chinuit acum 1 2 luni sa platesc dar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AndreiPotorac
în 20 Decembrie 2022 | AndreiPotorac întreabă:

Am 17 ani, pot lua in rate un telefon?

3
Răspunde Raportează
Young27338273
în 20 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Buna ziua, daca cumpar telefoane din astea RETRO S4, S4 MINI S3 MINI, S3/S3+ J7 S7 EDGE ETC SI MAI APOI UN PRIETEN LE "ACTUALIZEAZA" urmând că mai apoi SA LE VINDEM este ca e o AFACERE PROFITABILA?

7
Răspunde Raportează
Valixst
în 19 Decembrie 2022 | Valixst întreabă:

Buna seara, am si eu o intrebare legata de un card de cumparaturi. Vreau sa imi fac un card de cumparaturi la Raiffaisen Emag sau la BT, chestia este in felul urmator eu sunt angajat cu salariu minim...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexMMG727
în 19 Decembrie 2022 | AlexMMG727 întreabă:

Salut! Am 17 Ani. Daca obtin venituri din drepturi de autor pe internet trebuie sa platesc impozit sau ceva? Sau doar daca sunt matur?

4
Răspunde Raportează
gongsterbeep
în 19 Decembrie 2022 | gongsterbeep întreabă:

Salut! Daca sunt contabili experti pe aici si cunosc regulamentul CECCAR, va rog sa ma sfatuiti. Sunt studenta la ASE (FABBV) anul 1 si vreau sa imi deschid o firma de contabilitate. Pot obtine autorizatia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
djdjdj
în 19 Decembrie 2022 | djdjdj întreabă:

Salut, daca imi fac un card visa, pot trimite bani catre altcineva care detine un altfel de card? de exemplu revolut?

6
Răspunde Raportează
adimam
în 19 Decembrie 2022 | adimam întreabă:

Salutare, Am citit noua lege despre modificarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2023 pe https://calculator- salariu.net/salariu- minim.html Si, din cate inteleg, un salariat care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 19 Decembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Care considerați că sunt cele mai bune bănci pentru o afacere? De exemplu, o afacere online, la început.

2
Răspunde Raportează
Hsgjwb256
în 18 Decembrie 2022 | Hsgjwb256 întreabă:

Pot deveni parfumier fara a termina Facultatea de Parfum? As dori lucra in laboratoarele de parfumerie, dar nu as prea face o facultate de 3 ani...Intreb de parfumeriile din Franța. Mulțumesc!

12
Răspunde Raportează
AuGabi
în 18 Decembrie 2022 | AuGabi întreabă:

Vreau și eu sa știu cum sa face bani pe tiktok.

3
Răspunde Raportează
KaZor
în 18 Decembrie 2022 | KaZor întreabă:

In domeniul digital marketing! Este vorba de SEO, recent am terminat un curs si as vrea sa incep. Dar am o intrebare care nu a fost acoperita in curs. Cum incep efectiv toata treaba? Tehnic vorbind. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dumitru_Bi?te_1991
în 18 Decembrie 2022 | Dumitru_Bi?te_1991 întreabă:

Salutare, cat fac de euro 4000 în banii vechi? Va rog un răspuns, va mulțumesc.

5
Răspunde Raportează
Girly97
în 18 Decembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Persoane care utilizați Revolut, există o modalitate prin care îmi pot transfera banii din Revolut în contul meu Banca Transilvania fără comisionul de 5lei perceput de BT pentru încasările...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lester23
în 18 Decembrie 2022 | Lester23 întreabă:

Salut. Am un lantisor din argint care scrie "925" pe el. Ideea e ca as vrea sa-l sau la amanet insa s-a facut negru pe parcurs. Am sanse sa il dau in conditia asta?

6
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 17 Decembrie 2022 | AnonimXnX întreabă:

Salut, pe ce data se dau banii de ajutor de incalzire stiti careva? Sau cand ati luat banii anul trecut?

2
Răspunde Raportează
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceea?i problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa l scot din priza sa mearg?, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ie?i pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă acum 22 ore

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidal? si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 18 ore

farcry444 întreabă:

Ce calitate sau defect crede?i c? se vede prima dat? la mine dup? conversa?ie?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.361
  • Întrebări: 3.951.291
  • Răspunsuri: 17.641.461
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Tres metros sobre el cielo

Tres metros sobre el cielo

Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.899 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.689 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii