TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Pricope_Marius_1997
în 24 August 2019 | Pricope_Marius_1997 întreabă:

Cum era organizată armata romană in antichitate si cam cat de mare era, adică cat de numeroasă era?

3
Răspunde Raportează
vianora
Întrebare recomandată în 23 August 2019 | vianora întreabă:

As vrea sa ma apuc sa pictez pe sticla prin tehnica punctului, insa nu imi dau seama de unde sa cumpar si ce acuarele/culori sa folosesc. M- am tot interesat pe net dar mi se par foarte vagi informatiile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
bartsimp
în 23 August 2019 | bartsimp întreabă:

Vreau sa fac graffiti la mine in camera si nu prea stiu daca se mentine vopseaua pe perete..deoarece am auzit niste lucruri ca este o problema intre vopseaua din can si cea de pe perete. Stie cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CorneaConstantin
în 20 August 2019 | CorneaConstantin întreabă:

Vreau sa devin mai interesant, sa am ce vorbi cand ma intalnesc cu o fata sau cu prietenii, o cultura mai bogata. Ce pot sa citesc si mai important ce sa fac ca sa imi intre in cap ce citesc, de multe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Zatman
în 20 August 2019 | Zatman întreabă:

Salutare.Traiesc in strainatate de aproape doua decenii, dar raman pasionat si atras de cultura din Romania, in toate domeniile.Cititor inrait fiind, aveti pentru mine o lista de carti, filme, siteu-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
oProasta
în 19 August 2019 | oProasta întreabă:

Am o mica problema. As avea nevoie de sfaturi pentru va imi doresc sa desenez in stil anime. Forma fetei si alte lucruri nu le desenez corect. Fata e mereu mai mere ca corpul. Cum as putea sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JakeS12
în 19 August 2019 | JakeS12 întreabă:

Salut, am o intrebare, care este varsta minima pentru a vinde ceva pe Fine art America sau daca dumneavoastra stiti alt site va rog sa-mi spuneti, multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 18 August 2019 | Maripapaia întreabă:

Peste câteva zile, mai exact joi, trebuie sa merg la o cumetrie si va trebui să dansez pe muzica populara. In hora stiu sa dansez, dar in doi, nu. Eu de mult tot incerc sa învăț dar nu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adrian1967
în 18 August 2019 | Adrian1967 întreabă:

Am un negativ karaoke și vreau sa-l cânt cu un ton mai sus. Se poate modifica de pe telefon? Este descărcat de pe Youtube.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2019 |

"Scornici" este un nume de familie românesc sau nu?

1
Răspunde Raportează
Inedb
în 15 August 2019 | Inedb întreabă:

La nunti, la cununii civile, mai vin invitatii cu vreun cadou? Ceva idei?

2
Răspunde Raportează
hopeandpeace
în 14 August 2019 | hopeandpeace întreabă:

Am mai creat încă o poezie cu aceeaşi temă, şi anume iubirea. Nu garantez că este ceva nemaipomenit, dar o să țin cont de sfaturile celorlalți utilizatori de la cealaltă poezie "Prea...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
SKjoeyjordinson
în 11 August 2019 | SKjoeyjordinson întreabă:

As vrea sa adresez aceaste intrebari exclusiv persoanelor care au trecut prin etapa de admitere a UNARTE pe secția grafica(facultatea de arte plastice) si care au intrat(sau nu). Am mai multe ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
suntcuriossastii
în 10 August 2019 | suntcuriossastii întreabă:

Se poate sa mi instalez pe laptop canalele de la televizor? Plătesc? Sau e un anume site de unde pot să mi descarc

7
Răspunde Raportează
suntcuriossastii
în 10 August 2019 | suntcuriossastii întreabă:

Ce vloggeri, canale, site uri etc îmi recomandati pentru dezvoltarea culturii generale în mod practic?

12
Răspunde Raportează
KurisutiGame
în 9 August 2019 | KurisutiGame întreabă:

Cum poti mura patrunjel?

3
Răspunde Raportează
Nimeni20192018
în 9 August 2019 | Nimeni20192018 întreabă:

Ce rasa este Odie din Garfield?

3
Răspunde Raportează
Lora8888
în 8 August 2019 | Lora8888 întreabă:

Ce facultati imi recomandati dupa profil uman? Din care sa se castige ok in zilele noastre. Mersii!

7
Răspunde Raportează
Ivan_Raul_1995
în 8 August 2019 | Ivan_Raul_1995 întreabă:

Cum pot lua legatura cu un profesor de canto sau de chitara clasica din Baia Mare. Nu am gasit pe net nimic

2
Răspunde Raportează
Ivan_Raul_1995
în 8 August 2019 | Ivan_Raul_1995 întreabă:

Ma tot gandesc pentru viitor. acum am 15 ani si ascult cam 14 15 ore pe zi muzica si sunt foarte pasionat. Pe langa invat la chitara si la voce, dar la voce nu ma cam pricep. Cum as putea intra in domeniul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2019 |

Există diferențe fizice între moldovenii din Republica Moldova și românii din România?

4
Răspunde Raportează
MrFireFighter
în 7 August 2019 | MrFireFighter întreabă:

Nu stiu daca este categoria potrivita dar nu am gasit una legata de poze/ filmari. As vrea sa stiu daca un om de la pompieri are o camera care filmeaza misiunea, incidentul etc are voie sa ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
unnumecarenuesteinbazadedate
în 7 August 2019 | unnumecarenuesteinbazadedate întreabă:

URGENT! La liceul de arte pe profil arhitectura pana in ce clasa se face matematica?

3
Răspunde Raportează
Adrian7art
în 6 August 2019 | Adrian7art întreabă:

Neața TPU! Aș vrea să fac cât mai cunoscut hobby- ul meu in pictură. de aceea am nevoie de voi să imi da- ti locatii site- uri galerii de artă din orașele voastre chiar si persoane interesate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
razvanrazory
în 6 August 2019 | razvanrazory întreabă:

stiti unde pot gasi design-ul tatuajului Deliei Matache? Am inteles, nu stiu sigur, ca genul tatuajului ar fi mandala dar nu il gasesc...

2
Răspunde Raportează
I3lacK
în 5 August 2019 | I3lacK întreabă:

Care este diferenta dintre facultatea de Grafica si cea de Design Grafic de la UNArte Bucuresti? Funda raspunsului cu cele mai multe detalii!

0
Sonia822
în 5 August 2019 | Sonia822 întreabă:

Cum se numeste, de cine e realizat tabolul acela unde 2 personaje stau la distanta si isi ating degetul aratator una alteia? Stau buric de deget in buric de deget, undeva, suspendata in aer. unul in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
celmaitarenume
în 4 August 2019 | celmaitarenume întreabă:

Care este diferenta dintre A++ si AAA+? (la niste ceasuri replica)

1
Răspunde Raportează
kaseak
în 4 August 2019 | kaseak întreabă:

Buna, am o intrebare, recent am inceput sa achizitionez monede de aur si vad mereu pe ele ex:( 1oz 1/25 oz 1/20 oz. Aici se refera la greutate sau puritate?

1
Răspunde Raportează
pukybam
în 3 August 2019 | pukybam întreabă:

Stele pe cer... E pleonasm?

9
Răspunde Raportează
lilianaloredana
în 2 August 2019 | lilianaloredana întreabă:

Cer o parere! Ma ocup cu HandMade, Personalizez foarte multe produse, si as dori sa imi schimb numele paginii ce o am acum ( HandaMade Loredana ) Doresc ceva mai "profi" dar sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AmeliaD
în 1 August 2019 | AmeliaD întreabă:

am si eu o intrebare.La machedoni/aromani e o traditie speciala in a alege numele copilului? De exemplu la romani se pune dupa numele nasului, la asta ma refer. Exista ceva special?

0
Maxxxi
în 31 Iulie 2019 | Maxxxi întreabă:

Salut, vreau sa imi iau o tableta grafica, sunt la inceput si nu imi iau ceva profesional, dar voiam sa va intreb.Care dintre acestea 2 e mai buna? Asta https://www.emag.ro/tableta- grafica- trust- flex-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2019 |

Am o curiozitate, care e faza la japonezi cu chematul pe primul nume?!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2019 |

Buna, puteti rade de mine daca vreti, dar am 9 ani si vreau sa ma apuc de chitara electrica. Ziua mea este pe 20 august, iar banii pe care ii am sunt 1000- 1200, este ceva la pretul asta? M- as orienta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CattanyMihai778
în 25 Iulie 2019 | CattanyMihai778 întreabă:

Stiti posturi de radio care pot prinde in Bucuresti fara muzica americana? In afara de cele de copii, culturale?

4
Răspunde Raportează
SkullKiller13
în 24 Iulie 2019 | SkullKiller13 întreabă:

Am citit o carte care se numea, , Assassin's Creed".In traducere in limba romana ar insemna, , Crezul Asasinului".Am aflat si de un joc pe PC sau PS 4 care se numea, , Assassin's Creed" si am aflat ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
hopeandpeace
în 24 Iulie 2019 | hopeandpeace întreabă:

Am creat o poezie ce are ca subiect: mărturisirea târzie a sentimentelor, intitulată "Prea târziu...". Vă rog, dacă doriți, să vă spuneți opinia. Mulțumesc! Prea târziu... ...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Billieeeeeeeeee10
în 20 Iulie 2019 | Billieeeeeeeeee10 întreabă:

Știe cineva care sunt probele de admitere la faculatea de arte vizuale? Dar mai ales, ce voi studia mai exact în materie de desen?

1
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 19 Iulie 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

Pentru cei care confectionati bijuterii handmade - coliere, cercei, bratari… Imi puteti recomanda cele mai bune magazine online cu materiale pentru acestea (cu o diversitate mare de produse)?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zeficsiki
în 19 Iulie 2019 | Zeficsiki întreabă:

Cum aș putea deveni actrița dacă am 12 ani?

7
Răspunde Raportează
Irinadarian
în 18 Iulie 2019 | Irinadarian întreabă:

am de desenat o natura statica cu obiecte naturale. Cum adica naturale? Ce as putea desena?

2
Răspunde Raportează
1q0p2w9o
în 18 Iulie 2019 | 1q0p2w9o întreabă:

DAU FUNDA! Planuiesc sa imi iau in curand prima masina. As vrea sa fie o marca fiabila, dar bine finisata, sa zic, precum Audi, Volkwagen, BMW. Ceva pana in 10k euro, maxim 15k. As prefera un model...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 17 Iulie 2019 |

Ce format trebuie sa aiba lucrarile din mapa de interviu de la Universitatea de Arta si Design din Cluj (grafica)? Profesorul meu mi- a zis sa fac cele 20 de lucrari pe A3, dar unii ziceau ca trebuia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
marianje
în 17 Iulie 2019 | marianje întreabă:

In ce consta proba scrisa la UNATC, mai exact eseul?

1
Răspunde Raportează
celmaitarenume
în 16 Iulie 2019 | celmaitarenume întreabă:

Stie cineva care au fost ultimele cuvinte ale lui Michael Jackson inainte sa moare?

19
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 16 Iulie 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

In Algeria se vorbeste franceza? Este cumva a doua limba? Mai exact, in nordul Algeriei… Ei pot discuta in franceza cum majoritatea europenilor pot in engleza?

1
Răspunde Raportează
suntcuriossastii
în 15 Iulie 2019 | suntcuriossastii întreabă:

Pe ce siteuri pe net pot sa-mi fac cont sa vând o carte de psihologice? E nouă si are la început sublinieri pe ea. Am auzit ca multi fac așa

2
Răspunde Raportează
lucaluk224
în 15 Iulie 2019 | lucaluk224 întreabă:

Vreau sa ma apuc de un instrument si trebuie sa aleg dintre pian,vioara,clarinet, saxofon si chitara.Pe care sa il aleg?

5
Răspunde Raportează
Misterioasa2020
în 15 Iulie 2019 | Misterioasa2020 întreabă:

Pentru ce se foloseste caietul cu puncte?

1
Răspunde Raportează
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandru9971
    trimisă pe 13 Octombrie

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 13 Octombrie

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 13 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?
    17 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 11 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.916
  • Întrebări: 3.951.978
  • Răspunsuri: 17.646.485
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Revolutia Romana de la 1989

Revolutia Romana de la 1989

Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.940 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii