Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva care este diferenta dintre Xenon si Bixenon?
..scuzati de categorie dar am nevoie urgent de un raspuns Pentru Scutere / Atv, etc cu Cmc intre 50-70 este necesara legistlatia? va rog am nevoie urgent de un raspuns,,
Am de ales intre doua masini :) Ce ma sfatuiti sa iau?! OPEL ASTRA - an 2001, motor 1.5 cdti, 220.000 km, de 5 ani rulata in tara -> 3500 euro... gata inmatriculata si toate taxele platite sau... SKODA? (mai mult)
Sall ce parere aveti de tractorul CLAAS Xerion 5000? mie imi place eu sper ca peste 12 anii sa-mi pot cumpara unul si un CLAAS Lexion 770 si sper sa fac bani astia din hockey deci sper sa raspundeti si...? (mai mult)
Ce părere aveţi de marca de maşini Nissan? Mai precis, Nissan Qashqai... Merită că cumperi una?
Salutari la toata lumea.Am si eu o nelamurire in legatura cu o problema la scuterul meu:am un Piaggio Si pe care l-am achizitionat de 4 ani. a mai mers. L-am desfacut acum 2 zile si am vazut ca cureaua...? (mai mult)
Ce sanctiuni primesc pentru depasirea viezei legale cu peste 50 de km/h? Suspendarea permisului pe 3 luni si amenda nu? Sa nu imi spuneti ca anulare...masina de politie era asunsa dupa un gard, la ora? (mai mult)
Salut, ma gandesc sa plec 1 an in anglia sa strang in jur de 10.000e pentru un bmw 320d (e90) an 2006, sunt masini foarte frumoase si cu o motorizare buna, doar e bmw :), ce parere aveti despre aceste...? (mai mult)
Salut.Merita banii un Blaupunkt GTT 1200 Mk II? E ceva de el? http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_Mk_II/
La programul Rabla, din pretul masinii se scad cele 3 vouchere sau pe langa cele 3 vochere trebuie sa platesti pretul care e prin program?
Pentru cat timp se ia permisul la depasirea cu peste 50 de km/h in localitate? 3 luni?
Ce se intampla daca nu platesc amenda radar?
Ce toba sa imi iau la atv sa se auda mai tare si mai gros pentru atv 110cc automatic hummer? Funda si vot!
Salut, cred ca tocmai m-a luat radarul cu 100 km/h in localitate, as putea sti in cat timp vine amenda acasa si cam cat de mare ar fi? Era noapte si erau bagati dupa ungard, nu i-am vazut. Sper din suflet...? (mai mult)
Salut, cred ca tocmai m-a luat radarul cu 100 km/h in localitate, as putea sti in cat timp vine amenda acasa si cam cat de mare ar fi?:(. Era noapte si erau bagati dupa ungard, nu i-am vazut. Sper din...? (mai mult)
Cat costa sa imi pun motor la bicicleta? Si daca stiti dati`mi si un site! Funda!
Salut.Care este treaba cu categori ciclomotor? Ai voie cu atv-ul la 14 ani?
As vrea sa vad si eu cum arata un opel astra caravan G, pe niste roti 195 sau 205
Ce parere aveti de skoda octavia modelul III?
Cum joc horsez este un joc am vazut dar na nu pot sl iau scuze categoria
Buna dragii mei, am o nelamurire... a'si vrea sa-mi iau si eu o masina (aixam scouty r )sau (aixam crossline) cele doua masini se pot conduce fara permis? Daca nu ma insel cred ca depaseste masa de 550kg? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum pot scoate si eu flacari la un volvo c30? http://www.youtube.com/watch?v=VGPuAaTwXSQ (ca aici) Vreau sa stiu si de ce se intampla asa
Stie cineva la ce masina era reclama in care la final erai intrebat daca ai vazut eclipsa solara? Si mai era o alta, cred ca la aceeasi masina, cu o tipa ce plimba un leopard... Ms frumos:) (ofer fundita;? (mai mult)
Slautare. ce episod a fost la top gear ieri seara?
Ce parere aveti despre masina "Land Rover - Range Rover Classic"? Am 14 ani si vreau sa imi cumpar una la 18 si la ideea asta nu renunt mi-as dori sa conduc un SUV d'asta classic vechi. Dar sa il tunez...? (mai mult)
Am vazut azi prin oras o masina care seamana cu Ferrari, e rosie si foarte joasa.Semnul ei era o stema in mijloc si doua aripi... daca stie cineva ce masina este dau funda la rasp bun si restul? (mai mult)
Pe golf 4 1.9TDI 90cai 5+1trpte se poate pune o cutie de viteze cu 6+1?
Sal TPU tatal meu are nevoie de ceva: Cine vinde stop dreapta de Nissan BlueBird din 1990 HatchBack. Cine are sau poate face rost mai vb si negociem pret. Id meu de Messenger toma_vlad_alexandru@yahoo.com. Va...? (mai mult)
Daca am baut un pahar de bere se cunoaste la etilostest? care este gramajul maxim care nu se poate cunoaste la etilostest?
Daca ma prinde beat cu scuterul imi poate lua permisul de masina?
Ce parere aveti despre nissan 350Z? este o masina buna, consuma mult, etc.
In ce viteza se fac drifturile (tractiune spate)? FundA
Mi-am cumparat o masina si vreau sa imi spuneti si mie ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg pentru a o trece pe numele meu.
Bmw 320 (an 2002) sau fiat linea (an 2008)?
Care sunt tipurile de masini cu un consum foarte mic?
Care este principiul de functionare al valvei EGR la motoare?
Salut la toti, imi place foarte mult meredesul, daca sunt persoane la care le place mercedesul, as vrea sa-mi da-ti niste noutati despre mercedes(video, muzica, ) caci eu nu gasesc nimic interesant,...? (mai mult)
Care este tara de provenienta a brandului Chevrolet? Poate si o fundita :D
Cat costa un Derbi senda baja 125 SM si cati kw are?(FuNNNdA)
Am o bicicleta First Bike Raptor, si nu de mult timp mi-a furat roata din spate cu tot cu pinioane. Roata BERETTA de 26 inci, cu jeanta dubla si 8 pinioane. Nu stiti de unde pot face rost de aceste piese?...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa imi ia un motor de 125 ca nu e problema de bani doar ca sunt ingroziti de cate accidente se intampla? Sau ziceti-mi cum sa fac vreo 20 de milioane:)) sa imi cumpar 1
Dati-mi va rog un cont de metin de la lvl 40 in sus cu iteme de macar +4. Dau 25 de funde!(pun intrebari si userul care mi-a dat contul la mesaje primeste funde)!
Vand bicicleta cu motor 48cc, rezervor 2l, amestec benzina cu ulei, 1.5l/100km(bicicleta a fost folosita cam 40 de zile) Motor sigilat complet nou cu ambreaj, acceleratie, bujii si tot ce este necesar...? (mai mult)
De la ce varsta se sta in fata? Eu stiam ca la 14 dar am auzit si la 12 ani
Buna TPU.ro. maine voi scoate dosarul de la scoala de soferi, si ca sa-l pot depune e nevoie sa platesc unele taxe respectiv cazierul juridic. va rog explicati-mi pas cu pas. multumesc
Salut am cursu de legislatie pentru scutere daca merg si dau doar examenu pe moto de 125 iau a1?
SAL TPU. o intrebare pentru cei cu carnet de soferi.de curand am terminat de facut dosaru' l-am dus la pitesti, am dat si sala. da am aflat ca trrebe sa dau orasu pe 1.noiembrie si nu prea imi convine....? (mai mult)
Se poate sa pun bord de la honda civic ek in civic eg? Se potriveste? si rog seriozitate. Decat sa comentati aiurea mai bine nu comentati.
imi poate recomanda cineva un service auto bun in bucuresti, onorabil calitate/pret? vreau o diagnosticare auto(anumite masuratori, defectiuni, erori, nu ma pricep). presupun ca pot afla si km...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice