Ce jante se potrivesc pe un wollskwagen sharan 1996 poze
Am si eu o YAMMAHA V3.0, si cand depasesc limita de 150 Kmh/h, imi cam jumatate din benzina, am fost si la reprezentatie si mi-a spus ca-i de la pompa de benzina, este asa? P. S. Ajutati-ma va rog...? (mai mult)
Salutare tuturor.Sunt baiat si am o problema cu parul meu.Este cret si il urasc.nu pot sa il aranjez deloc.Este prea cret pentru a-l face tepi si nici nu pot sa il fac stil afro. Ce imi recomandati? Eu...? (mai mult)
Buna ziua! Cine imi poate explica detaliat cum se monteaza un dinam (cu frecare) pe bicicleta? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic ce m-ar putea ajuta. Multumesc!
Este o remarca proasta de-a mea sau super-sporturile din ziua de azi sunt din ce in ce mai mici fata de modele precedente?
Care este diferenta intre bmw si bmw alpina?
De ce nu-mi merge acceleratia la masina mea, am un Mercedes C200?
De ce nu merge volanul meu wingman force feedback la NFS Most Wanted (nu merge nici la gta san andreas) poate candva sa ma ajute atunci cand vrea sa pun controalele pe acceleratie cu pedala nu ma lasa si...? (mai mult)
Am venit cu inca o intrebare intrebatoare :)) Suzuki katana 50cc are motor in 2t sau 4t?
Salut.as vrea si eu niste sfaturi. vreau sa ma duc in germania sa imi cumpar o masina.si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa imi dea si ce proceduri trebuies facute(carte verde, numere de tol).
Cum aflu caii putere la o masina inmatriculata in anglia?
Ce inseamna toate acestea?:motor: 49cc, in 2 timpi, un cilindru, racire pe aer. putere maxima: 2.5Kw la 7500 rpm cuplu maxim : 3.5Nm at 6000rpm ambreaj automat
Vreau sa va intreb care emisiune vi se pare mai interesanta:In the fifth gear sau "Top gear"? Argumentati raspunsul, pentru cel mai interesant argument dau fundita.
Care credeti ca este cea mai buna masina dintre skoda octavia si skoda fabia?
A vazut careva frana pe spate cu disc si tambur? la ce masini se foloseste, de ce e folosita? nu era de ajuns doar discul sau doar tamburul?
Cine stie un garaj de inchiriat in orasul Deva? Daca stie cineva sa ma contacteze.
Pana cand este valabil programul rabla? Care este stadiul minim in care trebuie sa fie masina? Cam cat valoreaza un tichet de rabla? Ce acte iti trebuie la masina? Si daca mai stit ceva ce trebuie stiut...? (mai mult)
Cum se schimba pompa de apa la fiat punto 1996?
Ce s-ar intampla daca am omfla amvelopele masinilor cu Heliu?
Aprilia RS 250 se incadreaza pe subcategoria A2?
Daca am platit taxa de poluare in 2008, si din diferite motive (nu am fost in tara)nu am imatriculat-o, si vreau sa inscriu masina anul asta, mai trebuie sa platesc iar taxa de poluare? Va multumesc!
am un audi a4 Quattro, motor : 2500, 150cp, euro 2 diesel Kilometraj: 217000 Cutie de viteze: automata. cat ma costa sa o inmatriculez?>
Ce sa aleg intre yamaha tzr 50 si aprilia rs 50? Imi puteti spune daca stiti cumva si viteza maxima, la fiecare? Multumesc
aveti idee unde as putea sa gasesc huse pentru volan din blanita? din acelea pufoase.nu am gasit de nicaieri, desi am vazut la masini.
Imi spune si mie cineva de unde pot cumpara senzori de parcare Hiunday Accent gri vreau senzorii. dau funda.
A reusit careva sa-si recupereze taxa de poluare(sau de prima inmatriculare)dand statul in judecata? Daca da, ce demersuri trebuie facute si cat dureaza? multumesc.
Am un mare necaz cu masina. Aseara a plouat cu grindina cat oul de gaina si am masina facuta praf. Parbrizul si luneta sparte iar tabla indoita de zici ca e batuta cu ciocanu. Nu am nici casco...? (mai mult)
Am doua alternative, doua masini aproape identice ca forma, motorizare, culoare, an de fabricatie etc. Singura diferenta majora este ca una e FORD alta este Renault. Pentru care sa optez si de ce?
Cum sa imi conving parinti sa imi cumpere Atv am vazut deja pe net unu am scris la mini avut pe google, a si am 11 si am deja un scooter de 49, 9cmc! dar imi doresc si un atv pentru. ca un copil din vecini...? (mai mult)
am un hyundai getz si as vrea sa ii pun inchidere centralizata.stie cineva cam cat m-ar costa?
Stie cineva un program bun cu care pot gasi coduri la casetofoane
am un motor cu pedale puch maxi...si as vrea sa stiu cum fac sa nu mai fie limitat sa mearga incet daca stie cineva va rog:D.mersi
Si inca o intrebare?! Tot pentru opel astra break din 2002, as dori sa-mi cumpar un cd player dar sa se conecteze cu computerul de la masina sa arate melodia si tot ce trebuie, la fel cum e si tape-ul,...? (mai mult)
Cat costa o planetara de audi A3 an 2003?
Cei mai bun o masina BMW sau Volkswagen?
Am si o problema legata la masina? Si anume la computer, nu cel de bord, acela din dreapta pe mijloc sus.Cine are opel astra stie la ce ma refer.Am un opel astra break din 2002 si problema este...? (mai mult)
Stiti ceva despre masini?
Ce credeti despre ferrari enzo si bugatti veyron?
O intrebare care merita o fundita daca stiti sa raspundeti la ea;;) De pe ce site pot descarca "NEED FOR SPEED" zis "NFS"?:)
am cumpparat o motocicleta yamaha fzr 600 luna trecuta in 06 mai 2010. atunci am facut si contractul. am inteles ca aveam 30 de zile sa o transcriu pe mine dar nu am transcris-o. mai e valabil contractul.? (mai mult)
Cine are atv ca asta. imi puteti spune cum se comporta. http://www.atvuri.go.ro/images/atv%20125%203.jpg
Cine ma poate ajuta cu un site sau... De motoare, pentru aprilia rs 125? Deci nu motocicleta aprilia! motor pentru aprilia.
Se gasesc ateliere pentru un upgrade la motor ( sau se poate face ) la un Ford Focus Duratec 1.6 L 16V, catalizator, injectie electronica, M5, 100 CP?
Un prieten care nu are cont aicea, m-a rugat furmos sa intreb. O persoana cu stabism la ochiul stang poate conduce o masina? Prietenul meu nu prea vede cu ochiul respectiv, adica vede doar la 2 metri,...? (mai mult)
Stateam azi si ma intrebam...carer e mai bun? malagutti f12 sau suzuki katana? :d am auzit ca suzuki ar avea un demaraj foarte bun. Pareri?:D
La motociclete[de viteza, scutere etc.]kilometrajul[nu bordul] este pus pe roata din spate sau din fata? Eu am o nelamurire fiind ca am vazut un videoclip in care se ridica pe o roata si kilometrajul...? (mai mult)
De ce la masini toate indicatoarele de bord sunt analogice cand ar fi mult mai usor de citit daca ar fi digitale!
am 13 ani si as vrea as stiu daca este o alegere buna sa imi cumpara un scuter! nu este prin oras este pe la tara si pe acolo nu prea e politie!
Tocmai am vazut pe youtube niste masini cu BLOW OFF VALVE. ce e chestia asta? :)) un fel de turbo sau ce?
Trabant sau dacie 1310
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!