Cam cat m-ar costa sa aduc o masina din SUA?
In ce an s-a oprit productia de Dacia Supernova?
Cum pot obtine un atestat pentru motoscuter?
Ce acte/vize imi trebuiesc pentru a calatori cu masina pana in Israel?
De unde pot descarca niste harti updatate pentru GPS?
Ce masina imi sugerati buna pentru naveta?
Ce imi trebuie pentru elibararea cazierului pentru examenul auto? mersi
Ce parere aveti despre ATV-urile din oras? Mie mi se par potrivite doar pentru off-road, nu si pentru oras.
De ce nu trage motorul la cielo? La inceput mergea bine! Are senzori pe motor?
Care a fost masina anului 2008?
Cum ar trebui sa conduc in oras, in aglomeratie, pentru a face economie de benzina?
A facut cineva scoala de soferi la 'Scoala de Soferi Jiului' de langa ACR? Cum este?
Pana cand dureaza programul Rabla?
Toti spun ca Dacia logan nu e buna.De ce?
Ce marca de baterie de masina imi recomandati?
Primesc amenda si pasagerii care nu poarta centura de siguranta? Caci am auzit ca s-ar fi modificat codul rutier. Si cat ar fi amenda?
Ce dealer de masini second hand credeti ca este de incredere?
Am schimbat filtrul de aer, si bujiile la un motor de 1, 8 i de opel vectra si tot functioneaza neregulat, nu merge rotund. Oare de ce? Multumesc anticipat.
Ce asigurator pentru o polita CASCO imi recomandati?
Unde gasesc in Bucuresti piste de carting?
Cam cat ar costa sa imi imbrac volanul in piele? Si unde se face asta in Cluj?
Cand se schimba uleiul la cielo Euro 3 din 2005, iesit din garantie?
Are cineva un renault megane clasic (diesel)? Cum merge? Ati avut probleme cu el? Sunteti multumit de acesta?
Ceau! am si eu o intrebare. cam cat costa scoala de soferi. la voi in oras(comuna)... cu tot cu acte...:)... Ex:. --- > Resita Cat B Masina Skoda Fabia pret = 9 mil + 2 actele la voi in oras, localitate?!? (mai mult)
De ce in Marea Britanie, Japonia, Australia etc. se circula pe partea stanga a soselei si nu pe partea dreapta?
Cate tobe are un bugatti? Si cum sunt? In forma de triunghi sau are o toba pe mijloc si e patrata?:D
Stie cineva o firma care monteaza trape auto?
Cat de des este bine sa-ti speli masina astfel incat sa nu se deterioreze vopseaua?
Fetele care dintre voi ati mai vrea ca parul vostru sa fie natural? Am vazut cateva intrebari care ziceau fete ca, cum sa faca sa ajunga la parul natural Pfff...eu mai demult m-am vopsit un castaniu? (mai mult)
Cat de safe este sa calatoresti prin China de capul tau, fara ghid sau excursie organizata?
Credeti ca o masina mai mare (gen SUV) este potrivita pentru un sofer incepator?
Am un Cielo vechi de vreo 6 ani si scoate uneori, in timpul mersului, niste zgomote ciudate, scartie ca si cum s-ar freca doua placi de metal. Ce poate fi?
La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o masina sehond hand?
Cat costa sa inchiriezi o masina in Bucuresti? Cea mai ieftina varianta.
De unde pot cumpara un scuter electric pentru persoane cu handicap locomotor?
Se mai poate salva o masina care s-a scufundat in apa? A stat cateva ore in apa.
Care esre diferenta dintre coupe si cabrio?
Ce site-uri de chestionare online pentru categoria B imi recomandati?
As vrea sa ii fac masinii geamurile fumurii. Ce sa aleg: ionizat sau folie? Cat costa si ce avantaje si dezavantaje exista?
Se poate iesi din tara cu un scuter? Vreau sa inmatriculez un scooter in tara si sa umblu cu el in Luxembourg.
Ce imi puteti spune despre Daewoo Matiz si Chevrolet Spark?
Ce inseamna ETS la masini?
Ce masina este recomandata pentru un incepator?
Cum se calculeaza ecartamentul unei masini?
Ce trebuie sa fac ca sa trec masina pe numele meu?
Unde pot plati amenda auto?
Am schimbat radiatorul la masina, insa nu functioneaza, ce credeti ca poate fi?
Ce parere aveti de la dizpozitivul asta: http://wayteq.ro/WayteQ_x920.html Sunt inainte de cumparatura THX
Blow Off se poate pune si pe disel sau doar pe benzina?
Am probleme la parcarea laterala, ce sfaturi imi dati pentru astfel de parcari? Care sunt regulile generale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput