Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot calcula unghiul de fuga al rotilor de la masina mea?
Am auzit ca ar exista un top al celor mai economice masini pe un site, dar nu stiu unde, ma puteti ajuta sa-l gasesc?
Poti monta un volan multifunctional la logan? Multumesc
Dupa ce faci ITP-ul unei masini aduse din afara, cat timp poti sa circuli cu ea pana o inscrii?
Am o masina adusa din Spania si e pe numele parintilor mei (care au cetatenie spaniola). Se poate sa imi fac ITP-ul fara sa o inmatriculez? Mentionez ca merg cu ea in Romania de un an de zile si in curand...? (mai mult)
In cat timp, de la inscrierea la scoala de soferi, ma pot apuca efectiv de cursuri?
Fratele meu are o masina imatriculata in strainatate si eu as vrea sa imi fac asigurare in romania pentru. a putea circula cu ea. SE POATE? TREBUIE SA FIE PROPRIETARUL MASINI PREZENT? va multumesc
Ce defineste o cabrioleta?
Vreau sa cumpar o masina cu nr. de Ungaria. ce parere aveti, ma pot risca? Asigurarea 6 luni si revizia 1 an pot fi prelungite, daca fac un contract de vanzare-cumparare la notar? Proprietarul, un roman...? (mai mult)
Ce calcule(matematice) trebuiesc facute pentru a afla consumul unui autoturism?
Cum se calculeaza, matematic, consumul unui autoturism?
Vreau sa cumpar o masina cu nr.de Ungaria, este riscant? are revizia valabila1an, asigurarea 6 luni.acestea mai pot fi prelungite de mine daca voi face un contract de vanzare-cumparare? ce ar trebui sa...? (mai mult)
As dori niste date concrete despre dobandirea si examenul pentru permis, categoria A. Posed deja B. Ma intereseaza eventual costurile, procedurile, in ce consta efectiv scoala si examenul. Multumesc
Ce masina aveti? Ce modificari a-ti adus masinii(tuning)?
Capota masinii este doar partea metalica de deasupra motorului sau intregul invelis de tabla de pe masina?
Cati kilogrammetri pe secunda are un cal putere?
La ce serveste catalizatorul dintr-o masina?
Cum deosebesti un parbriz normal de unul laminat? Am auzit ca cel laminat se sparge mult mai greu...
Pot sa vand o masina daca nu e pe numele meu? am platit-o am toate actele daca o vand proprietarul poa sa o dea furata si sa am probleme?
Ce inseamana kick down la masinile cu transmisie automata?
Daca cumpar o masina, cum sa procedez daca, momentan nu doresc sa o trec pe numele meu, care sunt formalitatile? gasesc un auto, max.800 euro in brasov?
Ce e ala un lonjeron MacPherson?
Unde se gasesc jicloarele de combustibil la o dacie 1310?
Care e diferenta dintre farurile normale si cele de tip proiectoare?
Ce rol are cremaliera dintr-un autoturism?
Doresc sa cumpar o masina audi a8 si nu imi permit ultimul model cel ci falift ce doar modelul din inaintea lui si as vrea sa stiu daca pot schimba grilajul acela din fata ca de fapt aia este toata diferenta...? (mai mult)
Am si eu o problema. m-a luat radarul dar nu m-a oprit nici un echipaj de politie ulterior. dupa cat timp vine amenda acasa?:-s.multumesc anticipat:D
Vreau sa-mi iau o motocicleta la mana a doua, dar are una dintre oglinzi stricate. Daca o inlocuiesc, se strica aspectul otelului?
Care motor e mai eficient, unul cu ciclul in doi timpi sau cu ciclul in patru timpi?
Exista pneuri pentru toate anotimpurile?
Cat e masina in leasing, am voie sa ii schimb placuta de inmatriculare?
Exista vreun site pe care sa pot face virtual tuning la masina mea?
Parintii mei vor sa vinda masina.Si doresc sa afle aproximativ pretul. Masina::Opel vectra, an.1995,culoare,verde-metelizat,putere 1, 8 {e in stare buna}. Daca stiti raspundeti-mi.pa pa
Parintii mei vor sa vinda masina.Si doresc sa stie aproximativ pretul.
Cam cat costa un BMW seria 5 din 2003, la 150000 km, impecabil? Nu vreau link-uri, sunt satula de site-uri cu anunturi. Vreau doar sa stiu din ce ati auzit voi, preturi reale.
Care e cea mai tare masina auto?
Pot sa vand o masina daca nu e pe numele meu? am platit-o am toate actele iei propietarul poa sa o dea furata si sa am probleme?
De unde pot face rost de un atv second hand mai ieftin?
Care sunt diferentele dintre cele 2 motorizari de la Ford: TDCI si TDDI?
Care stie marca aceea auto care s efabrica in germania si nu se mai fabrica. o productie incheiata cam prin anii 80`. am vazut una prin constanta si nu mai tin minte cum mi-a spus tata ca se numea.
Credeti ca cei care au suv-uri sufera de inferioritate? P. S. nu am suv:D
Unde pot gasi spalator far octavia 1 elegance? second hand sau nou
Stie cineva o firma care transporta autoturisme din Spania in Romania, pe platforma?
Cine dintre voi este din Basarabia?
In engleza, care e diferenta dintre Gasoline, Diesel Fuel si Fuel Oil?
Ce credeti baieti despre noua dacia logan?
Imi trebuie permis pentru condus un scuter?
tocamai mi-am cumparat o masina in italia.am radiato si urmeaza peste 4 zile sa o pun pe platforma pentru export in romania.as vrea sa stiu (pentru ca eu o sa plec cu avionul) ce acte trebuie...? (mai mult)
Cum deblochezi un id :((am citit de la voi si daca nu deblocheaza sau daca nu ii parola aia :(
Motorul functioneaza bine dar cuplez in treapta 1 sau marsalier si masina nu se misca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?