Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 20 Octombrie 2025 sunt:
Cat de des purtați împletitură în spic?
V-ați cumpărat deja încălțămintea de iarnă? Cum arată, ce fel?
Care este cordeluța (de păr) voastră preferată? Cum arată mai exact?
Salutare aveți o explicatie de ce fetelor le place să poarte par scurt și băieților par lung(mie îmi place să port parul mare dar nu lung)
Dacă sunt băiat si am frunte lată oare îmi pot lăsa părul lung?
Daca imi dau cu machiaj pe penis, pot acoperi bubitele?
De ce după o anumită vârstă unele fete care în adolescență și chiar după aceea, aveau un stil vestimentar compus din haine colorate, accesorii în culori și/sau bluze și tricouri cu imprimeuri...? (mai mult)
Azi m-am ras la cuc iar dupa m-am dat cu aftershave. Este in regula? Voi cu ce va dati?
Bună! Știe cineva cum pot lua legătura cu cei de la Shein? Am o comandă din data de 10 și din data de 12 scrie ' in transit batch information recived' Dau funda cine mă poate ajuta și explica...? (mai mult)
Cum deosebiți o persoană, bărbat sau femeie, care are gel în păr, față de una cu părul gras, nespălat?
Salut. Pot plati pe SheIn cu PayPal? Cum? In cate zile vine comanda? Cum pot face rost de reduceri? Transportul e gratuit?
O femeie/fata pare mai matură cu parul scurt sau lung? Ce zicei?
Ar fi practic (ușor) de purtat un asemenea sarafan sau cum sa îi zic? Are un sistem mai ciudat de închidere, cu nasturi pe lateral? https://storage.googleapis.com/welove- media/38/ml- 171010- 007.exact1980w.jpg ...? (mai mult)
Ce pot face ca o rană, nu neapărat marez sa nu se cicatrizeze? Sau macar sa fie căt mai mică
Stie careva un site care livreaza la easybox acest lucru? (Link de jos) https://www.amazon.de/-/en/Aneco-Socks-Thigh-Stockings-Cosplay/dp/B07CCH38P3
Bună! De curând m-am apucat să-mi fac unghiile prin tehnica dip powder. Cum faceți să nu vă crape? Mulțumesc!
Va place sa mergeți cu părul ordonat pieptănat/ făcut, sau dezordonat la școală?
Ce părere aveți despre produsele redist, ajută la creșterea părului?
Șamponul cu keratina ajuta la creșterea parului?
Buna! Am o intrebare, ieri mi- am pus ulei de ricin in par si am stat cu el aprox 2 ore dupa ce mi l- am spalat si s- a uscat s- a putut observa foarte bine, mai ales in partea din spate, ca parul ...? (mai mult)
Salut. Am 2 cosuri urate pe frunte care ma dureau si am zis sa pun Fastum Gel ca poate ma ajuta, dar ma ustura putin. Oare are ceva?
Salut, vreau sa îmi cumpăr o pereche de ghete de fotbal de la predator (de sala) dacă îmi iau 42 se mai lasa? Deoarece 42, 5 este mai larg.
Stie care un site cu haine gen feminine pentru baieti cum ar fi sosete lungi pana la coapse care livreaza cu sameday la easybox?
Sincer, voi mergeți la școală (liceu mai ales) cu parul împletit fix așa? https://braidhairstyles.com/wp-content/uploads/2022/08/Pigtail-French-Braids-768x769.jpeg.webp
Ce gen de tocuri ar fi mai potrivite pentru ghetele astea? Că așa cum sunt in poza nu îmi place tocul deloc? Mulțumesc https://strojeludowe.ipr.pl/data/imagegallery/13c7b716- d88a- 3bbb- d373-...? (mai mult)
Bună, o întrebare pentru fete, voi cum preferați unghiile, pătrate sau rotunde?
Buna, dupa ce ma fac cu lama imi apar niste bubute rosii pe picioare, nu este foliculita...ma exfoliez odata pe saptamana si dupa ce ma rad ma dau cu un gel de aloe vera si tot le ammmm. Cum pot sa scap...? (mai mult)
Am fost la dermato pentru acnee severa si mi- a dat niste creme sa ma dau pe fata. Dupa 1 saptamana fata imi parea mai curata.M- am dus iar la dermato sa imi prescrie si niste pastile de acnee (a trebuit...? (mai mult)
Salutare! Ce aparate știți de ras care ia toate firele de par? Eu de 3 ani mă dau cu lama de ras cu spumă și nu îmi ia tot, îmi lua de la 17 ani când am început să mă dau și am renunțat la...? (mai mult)
Mi- am cumparat o apa micelara de la Nivea pentru îndepărtrea machiajului. Eu ma dau doar cu rimel si cu fond de ten ca sa imi acopar câteva coșuri și problema e că atunci când vreau sa ma demachiez...? (mai mult)
Salut, am acnee severa pe toata fata si am fost la dermatolog. Si acum ma dau cu niste creme si iau niste pastile (acne out). Dar au trecut vreo 2 săptămâni si nu vad nici o diferență. E normal?...? (mai mult)
Bună! Există posibilitatea să vopsesc parul brunet, însă nu permanent sa iasă la câteva spălări? Știu că alte nuanțe se poate însă aceast fiind cea mai stridentă mă gândesc ca e mai...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat ca pentru un detartraj sa vi se facă și radiografie?
Recomandari de saloane de epilare definitiva cu laser in Iasi?
Buna! Am un piercimg in buric de o saptamana..in seara aceasta am observat ca este rosu pe langa si usor uscat pe langa el.(am auzit ca este normal sa faca asta la inceput) eu de obicei il curatam cu un...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare. Mi-am cumparat acum o luna o bratara de pe net, iar aceasta a ruginit, ii mai pot face ceva in a o repara sau imi puteti spune din ce material este facuta?
Buna fetelor, mi-am luat un epilator Braun skil epil 9, păreri? Cum vise pare acest epilator, eu l-am încercat și chiar sunt mulțumită de rezultate.
Va rog sa citiți și să mă ajutați! Mulțumesc! Salut și bună seara, scriu acest mesaj la ora 21:07. M- am gândit, vreau să îmi cumpăr adidașii Nike adapt auto max, am văzut pe internet,...? (mai mult)
Se pot face/coase ușor sau nu, astfel de fundițe de păr acasă? https://i.ytimg.com/vi/9pY2-sWgCp0/hqdefault.jpg
Ii cereți vreodată mamei sa va ajute sa va faceți părul, vreo pieptănătura, etc? De exemplu ce?
Bună! M- am uitat pe vreme și dimineață când plec la liceu vor fi 8 grade, iar până la ora 15 se vor ajunge la 18- 19 grade. Credeți ca aș părea vreo dubioasă sau ciudată dacă mă îmbrac...? (mai mult)
Hei prietenii,vreau și eu niște sugestii de parfumuri care persista in urma ta, și rămâne
Bună ziua, am nevoie de ajutor, in ultima perioadă mi-au ieșit niște coșuri mari și dureroase pe bărbie, cum aș putea să le tratez?
Trebuie sa scap de coșuri în 3 săptămâni și nu știu cum, ma poate ajuta cineva printr-o masca de față sau o rutina, va rog mult!
Știe cineva o rutina care te ajuta sa scapi de cearcane?(de precizat ca dorm cât trebuie) nu prea beau apa și as dori ceva care sa îmi hidrateze fața dacă problema consta în asta
Bună fetelor! Care e diferența dintre un fard mat și unul sidefat?
Ce părere aveți despre Uleiul Dabur Amla? Cel cu sticla verbe
Salut, dacă am lăsat parfumul la soare, nu mai e persistent?
Va place/ folosiți o coada de cal prinsa sus, in creștetul capului? Păreri?
Doresc sa știu un dermatolog din Constanța care se ocupa foarte bine de caderea parului
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!