Buna! Am nevoie de ajutorul utilizatorilor Shein. Vreau să dau o comanda mai mare de pe Shein și niște cadouri, asta înseamnă mai mulți bani, asa ca va rog dacă puteți să scrieți codul acesta:...? (mai mult)
Mama mea ma imbraca dupa capul ei de cand eram mica. Acum am intrat la liceu in a9a si inca imi alege hainele. Problema e ca gusturile ei sunt oribile, cred ca inca a ramas in anii 80'. Mereu primesc ...? (mai mult)
Bună! Care manichiură alegeți? Cea clasică, semipermanentă sau dip powder? Și de ce?
Buna, sub fund am celulita si vergeturi cun pot sa fac sa estompez "problema "
Ar fi la modă asemenea cizme? Păreri? Fundiță https://www.americanduchess.com/cdn/shop/products/bessie-coleman-vintage-leather-aviator-boots-brown-of-2_720x.jpg?v=1634939750
Chiar există vreo metodă de creștere a sânilor fără operație de niciun fel care chiar funcționează? Vă rog fără răspunsuri de genul "Nu ai nevoie de așa ceva"
Daca ma vopsesc in fiecare lună cu o vopsea fara amoniac, și pun si pe lungime vopsea, se poate deteriora parul? Totusi nu are oxidant.
Am niste stickere pentru unghii cu frunze de toamnă.Pe le are un fel de lipici mai crem așa.Problema e că dacă desprind o frunza se descprinde si jumate din alta frunză pentru că unele sunt lipite...? (mai mult)
A comandat cineva haine de pe siteul zoot.ro sau zalando.ro? As vrea niste recenzii. Mulțumesc!
Salut, am niste converse chuck taylor all stars si au o eticheta cu un cod qr care nu duce nicaieri, dar acolo scrie ca e sample not for sale, credeti ca sunt rari? Stiu ce inseamna sample not for sale,...? (mai mult)
Cei pasionați de modă, vreau un outfit complet de pe SHEIN(puteți să îmi dați link/codul la produs) ca sa arat extrem de bine la școala! Un outfit pentru toamna pentru ca e destul de frig! Și ...? (mai mult)
Salut, le mai pot face ceva? https://prnt.sc/TPWHvgyZXmGc
Caut un creion pentru stilizarea sprancenelor similar ca acesta (nu se mai gaseste in stoc) https://md.oriflame.com/products/product?code=41712. E transparent nu coloreaza.
Tusul spre deosebire de creion se poate aplica doar pe partea de sus a pleoapei (partea superioara)?
Sunt băiat și as vrea să îmi recomandați un loc din Buzău pentru pensat.Am sprâncenele prea groase și cam mari iar eu nu prea mă pricep
Eu îmi rod unghiile de când eram mică și într- o vreme mă duceam la mama unui fost coleg ca să îmi facă unghiile și de fiecare data îmi dădea cu oja semipermanentă, dar acum nu mai pot pentru...? (mai mult)
Daca mi-am vopsit parul negru albastrui ce pot face sa scap de nuanța de albastru si sa raman doar cu negru?
Bună. Care e faza cu aboutyou outlet? În aplicație au niște prețuri parcă prea reduse să pară pe bune. Sunt la mâna a doua hainele/încălțămintea?
Salutare TPU, Am o problemă legat de barbă, am 25 de ani şi încă am puf în loc de barbă pe obraji şi sub bărbie. Am barbă doar pe bărbie, atâta tot. M- am ras cam rar ce- i drept, dar...? (mai mult)
Salut, stie cineva salonuri bune in Bucuresti care se specializeaza in permanent? Nu am putut gasi pe google. Pe google sunt doar salonuri care promoveaza permanente pentru femei care tin 2 spalari, ...? (mai mult)
Salut TPU! Aș vrea o recomandare de 2 parfumuri arăbesti pentru această perioadă, să persiste cel puțin 8 ore și de preferat sa fie de pe site-ul Olfactiv.ro Dau Fundă!
Bună TPU! Acum câteva zile mi- am luat o extensie coada de par și pana acum totul a fost foarte ok, are în jur de 24 inch, iar de ceva vreme am început sa o pieptăn cam des și s- a "Zbarlit", ...? (mai mult)
Salut,d&p parfum sau infinite love?
Buna, știe cineva ceva asemănător la miros cu uleiul clasic galben de par de la olaplex? Parfum, balsam de rufe, absolut orice? Miroase extrem de bine și as vrea sa miros toată asa, nu doar parul,...? (mai mult)
Salutare! De ce mereu după ce mă tund mi se pare că arat super naspa și apoi după câteva zile maxim o săptămână mi se pare că arat bine! Frizerul nu tunde rău, tunde chiar bine! Odată mă ...? (mai mult)
Bunaaa, știe cineva cum îmi pot alege nuanță de la fond de ten? întotdeauna o iau prea inchisa sau prea deschisa, nu ma judecați, sunt pasionata de makeup dar nu ma machiez cu ele, pur și simplu...? (mai mult)
Buna! Acidul salicilic de cate ori trebuie aplicat saptamanal? Si trebuie aplicat inainte sau dupa crema hidratanta sau matifianta?
Bună TPU! Am o intrebare, pot sa aplic vopsea pe parul decolorat ca sa ajung la culoarea parului meu initial? Am cateva suvite decolorate si nu- mi place cum arata, am parul natural un brunet mai inchis,...? (mai mult)
Salutare Cum scot mirosul urât din addiasi? Din interiorul lor de precizat că mă spăl zilnic pe picioare și tot zilnic schimb și ciorapi Ce pot face sa scap de miros? Înafara săi spăl? Ceva ...? (mai mult)
Dau funda Care este diferența dintre pantaloni trening băieți și fete gen Adidas, Nike mai strânși pe picior?????
Salut! Iarna trecuta am început sa folosesc samponul uscat, , Batistuta" pe care îl foloseam destul de des. Toate bune și frumoase pana când frizerul meu mi- a spus ca mi s- a rărit parul din cauza...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa ma tund ca sa nu se simta fire de par cand fac cu mana, doar piele si sa nu se vada.Cu ce sa ma fac?
Gagici ce părere aveți despre The black dress parfum Avon, cum miroase, ce aromă are și dacă e persistent :*
La adolescență, dacă ma epilez în zona intimă va crește mai rapid?
Sunt bărbat și vreau să îmi fac parul creț. Cum se face? Merge cu bigudiuri?
Am comandat un fond de ten și când l- am testat, se vedea mai deschid și am folosit și pudră. Am avut un fond de ten culoarea nud, iar acesta e c- am aceiași culoarea, doar că pe față se vede...? (mai mult)
Dupa decolorare am pus vopsea Londa cenusiu si a iesit un verde urat, mi-e rusine asa. Am deja parul distrus sa pot face ceva, as vrea sa stiu cand sau cum scap de culoarea asta.
Salut! Unde pot să-mi fac găuri în urechi și să fie foarte igienic(sunt din Buzău)
Buna seara, ce părere aveți despre produsele de la Bruno vassari? Gel demachiant toner și crema? Pentru tenul uleios.
Bunaaa, eu ma rad cu lama pe picioare iar dupa imi raman niste punctulete mici rosii(ca niste iritatii), cum pot sa scap de ele? Par crescut sub piele nu am, ma exfoliez odata pe sapt si ma dau cu creme...? (mai mult)
Stie cineva cat dureaza sa nu mai miroase parfumul calvin klein one?
Daca fierb in apă, Se pot steriliza obiecte de inox/metal (care se folosesc în cosmetica)? Câteva minute (5-10min)? Mulțumesc
Pudra de cărbune activ albeste dintii? :)
Stie cineva unde pot gasi un fond de ten foarte deschis la culoare in Romania? Gen "very pale", dar sa nu fie foarte scump. Imi trebuie pentru un anime cosplay si nu sunt suficient de deschisa la...? (mai mult)
Hello! Am un tricou care vine lung. Ce as putea sa ii fac ca sa il scurtez sau cum sa il prind ca sa stea sa para mai scurt?
Există saloane bune în București care fac „hair dusting" pentru femei? Vă mulțumesc anticipat!
Buna, am aplicat la prestige model management si după ce am semnat asa zisul contract care era sub forma de chestionar nu cu o semnătura, dar ei spun ca e echivalentul semnăturii, in fine. Și la...? (mai mult)
Hello. Cum pot scapa de gaurile din fata de la cosuri? Am fost la mai multi dermatologi si tot ce mi- au spus a fost sa nu mai pun mana pe fata (asta dupa ce mi- au recomandat o gramada de creme care nu...? (mai mult)
Credeți ca ar fi ciudat sa port acești adidași acum? Sau merg mai mult ca gheata? Nu vreau sa par vreo ciudata… https://images.app.goo.gl/fwa7NhGJavnMga6RA
Cam cat costa sa-mi dau 2 piercuri in limba si unul in buric? Cele 2 piercuri din limba gen clasic pe mijloc si inca unul snake eyes.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?