TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
BlackRose03
în 20 Iunie 2022 | BlackRose03 întreabă:

Salut. Daca fac un an de facultate in tara(Afaceri/Management)ma pot transfera dupa la o facultate in strainatate? Sau trebuie sa raman in tara?

1
Răspunde Raportează
LaElly11
în 20 Iunie 2022 | LaElly11 întreabă:

Bună! Am nevoie de ajutor de la cineva care știe despre ce este vorba. Urmează să mă angajez la un restaurant pe postul de „asistent manager", însă pe fișa postului prezentată de ei, figurează...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sebiramses
în 20 Iunie 2022 | sebiramses întreabă:

Salut, am si eu nevoie de un cod de invitatie pentru a crea cont la FD Company... dau fundita.

0
Răspunde primul Raportează
BaRbie02
în 20 Iunie 2022 | BaRbie02 întreabă:

Buna, TPU! Credeți ca am șanse sa intru la FABIZ (administrarea afacerilor) in limba franceza la buget, cu media 9, 55?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 19 Iunie 2022 |

Am auzit ca unii au obtinut interviuri de angajare pe Linkedin datorita faptului ca s- au bagat in seama cu recrutorii si, in felul asta, au iesit in evidenta fata de ceilalti candidati. As vrea sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fr3You
în 19 Iunie 2022 | Fr3You întreabă:

Salut, Imi puteti recomanda un site sau o sursa de informatie de unde pot sa verific in functie de domeniu, profesie, studii si experienta ce suma as merita sau care este intervalul salarial pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BaRbie02
în 19 Iunie 2022 | BaRbie02 întreabă:

Buna, TPU! Ce profesii poți avea după ce termini facultatea de administrarea afacerilor de la ASE?

1
Răspunde Raportează
BaRbie02
în 19 Iunie 2022 | BaRbie02 întreabă:

Buna! As dori sa ca întreb ce părere aveți despre facultatea de administrarea afacerilor in limba franceza de la ASE. Este o facultate buna?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2022 |

Poti ajunge la S.A.S din jandarmerie? Stiu ca e foarte greu sa ajungi in S.A.S, dar nu stiu daca poti din jandarmerie... Cei din sas pot da amenzi? sa faca dosar penal etc...

2
Răspunde Raportează
daaria1509
în 19 Iunie 2022 | daaria1509 întreabă:

Bunaaa, am nevoie de niște păreri.Ce părere aveți despre postul de call center colector creanțe?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2022 |

Salut, ieri am fost in Viena si ma gandeam cum e sa lucrezi acolo, este complicat? Sau imi e usor dupa ce rezolv locul de munca si ma accepta? Adica daca imi gasesc chirie job si ma descurc, o sa imi...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
sweetys
în 18 Iunie 2022 | sweetys întreabă:

Bună! Ce studii trebuie sa ai ca să ajungi negociator în cadrul politiei?

2
Răspunde Raportează
alexiaionasch
în 18 Iunie 2022 | alexiaionasch întreabă:

Cat castiga un medic kinetoterapeut la privat?

3
Răspunde Raportează
alexiaionasch
în 18 Iunie 2022 | alexiaionasch întreabă:

Hey! Care ar fi meserii banoase, in afara de doctor?

6
Răspunde Raportează
gingerbread88
în 17 Iunie 2022 | gingerbread88 întreabă:

Buna! Exista printre voi persoane care lucreaza/au lucrat la libraria anticexlibris din Bucuresti? M-ar interesa sa stiu parerea voastra despre job-ul la ei.

1
Răspunde Raportează
daaria1509
în 17 Iunie 2022 | daaria1509 întreabă:

Buna, am un interviu mâine pentru consultant colector creante și am nevoie sa mai aud și alte păreri. Daca ar trebui sa sunați anumiți clienți pentru a le spune ca au de achitat datoria și ar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2022 |

Am auzit ca unii au obtinut interviuri de angajare pe Linkedin datorita faptului ca s- au bagat in seama cu recrutorii si, in felul asta, au iesit in evidenta fata de ceilalti candidati. As vrea sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 17 Iunie 2022 | Darkshadoww întreabă:

Buna :) Am o întrebare, acum ceva timp am urmat cursurile unei postliceale, toate locurile erau la buget acum as vrea sa ma inscriu la o a doua.Stiu ca ai dreptul doar la o singura postliceala/ facultate...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Laurye
în 17 Iunie 2022 | Laurye întreabă:

Bună seara. Tocmai mi- am luat bacul în comerț și m- am înscris la o facultate, acum aștept să fiu admisă. Mă gândesc la viitorul meu foarte des si încă nu știu ce vreau să fac când va...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Micky123
în 17 Iunie 2022 | Micky123 întreabă:

Buna seara! Doresc sa ma angajez la ANAF pe postul de inspector fiscalitate.In anuntul concursului se specifica ca participantii trebuie sa detinta diploma de studii superioare, licentiat in stiinte economice/juridice.Eu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlisaGabrielaaa91998
în 16 Iunie 2022 | AlisaGabrielaaa91998 întreabă:

Hei, TPU. Cum nu am o persoană serioasă în viața mea caruia să îi povestesc planurile mele, aleg să vă cer vouă sfaturi si incep prin va a povesti planurile mele in viața urmate de niște sfaturi. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2022 |

Ce as putea sa scriu la competente de comunicare într-un cv? N-am idee ce sa scriu având in vedere ca n-am experienta. As putea sa las necompletat?

2
Răspunde Raportează
stephanierose
în 16 Iunie 2022 | stephanierose întreabă:

Buna! Doresc sa ma inscriu la facultatea de informatica de la UNIBUC, invatamant la distanta (ID). Este cineva care a facut acolo in regim ID si mi- ar putea da cateva detalii: cat de exigent este, cat...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
gigelitos
în 16 Iunie 2022 | gigelitos întreabă:

Salut TPU, stiti un loc de munca pentru minori de 12-13 ani pe perioada verii?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2022 |

Buna TPU, pentru a te face mecanic de locomotiva îti trebuie liceu? Eu am facut profesionala si as vrea sa ma fac mecanic de locomotiva sau merge sa ma fac mecanic de locomotiva daca fac seral?

3
Răspunde Raportează
AlinaMereuta
în 16 Iunie 2022 | AlinaMereuta întreabă:

Hei.De mult timp ma gândesc sa muncesc vara aceasta la mare, dar nu stiu dacă merita sau nu.Care sunt avantajele și dezavantajele.Sunt studenta in anul 1 si vreau sa strâng niște bani pentru anul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexiaionasch
în 15 Iunie 2022 | alexiaionasch întreabă:

Cat lucreaza un IT-ist pe zi? Are program de 8 ore?

2
Răspunde Raportează
Anoniimm20000
în 15 Iunie 2022 | Anoniimm20000 întreabă:

Pot da la academia de politie sau la scoala de politie daca fac liceul la fq si dau bacul?

1
Răspunde Raportează
Lolo2377
în 15 Iunie 2022 | Lolo2377 întreabă:

Salut! De curând am început un nou job, comisioner (nu în România) și pot spune că mă descurc cu liza, sunt rapid. Deocmadată nu am o normă, sunt de 1 săptămână, dar după 3 săptămâni...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SpintecatorulDeMandarine
în 15 Iunie 2022 | SpintecatorulDeMandarine întreabă:

Salut! As vrea sa ma angajez la tazz by eMAG part time sa livrez 4 ore pe zi.Din cate am auzit eu vad ca toata lumea zice ca este un salariu foarte bun si nu iti trebuie calificari sau experienta si vreau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie 2022 |

Salut. Dupa terminarea bacalaureatului, vreau sa depun dosarul pentru a fi admis la academia de politie. Printre documentele necesare se cere si autobiografia candidatului iar un paragraf mi- a atras ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2022 |

Ma pot angaja la KFC sau McDonald's pe timpul verii desi am 16 ani?

17
Răspunde Raportează
99290
în 14 Iunie 2022 | 99290 întreabă:

Bună! E cineva voluntar ISU? Daca da, imi poate explica in ce consta activitatile de voluntariat? Dar pregatirea dinainte si proba sau examenul aceala de dupa pregatire? Cam care e orarul? E cam aceeasi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimul0724
în 14 Iunie 2022 | anonimul0724 întreabă:

Salut TPU. Administratie publica sau drept? Unde am mai multe posibilități de angajare? Spumeți-mi si mie diferența între drept id și drept if. Dau funda, mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
Kitty11Kat
în 14 Iunie 2022 | Kitty11Kat întreabă:

Am terminat mate info. Ce facultate imi recomandati: ASE sau inginerie economica?

3
Răspunde Raportează
StefanNumeDeCod
în 13 Iunie 2022 | StefanNumeDeCod întreabă:

Inginerie civila in limba engleza UTCB. Este cineva student sau a terminat aici? As fi recunoscator daca ma poate ajuta cu diferite detalii si sa- mi impartaseasca experienta lui. Cat de grea este facultatea,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Marian92821
în 12 Iunie 2022 | Marian92821 întreabă:

Salut! Vreau sa ma inscriu la o profesionala duala pe mecanica auto si imi zice pe foaia de inscriere ca Completeaza FISA UNICA DE INSCRIERE IN ANUL SCOLAR 2022- 2023, alegand ca optiune INVATAMANTUL...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2022 |

Salut TPU! Daca urmez facultate de Mecanica specializarea Mecatronica numai inginer de sistem pot deveni? Daca aceasta specializare include mecanica, electronica, informatica, matematica pot sa lucrez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2022 |

Cu specializarea UMF Cluj de radiologie și imagistica ieși tehnician de radiologie sau asistent medical de radiologie? Ca nu am văzut sa menționeze. E super ca înveți numai aceasta specializare deci...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Crystalul
în 12 Iunie 2022 | Crystalul întreabă:

Salutare tuturor Unde se castiga cele mai mari salarii? In special in care dintre aceste 5 tari germanice? 1) Germania 2) Olanda 3) Danemarca 4) Suedia 5) Norvegia Multumesc mult pentru fiecare ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 12 Iunie 2022 | Anonim20000000 întreabă:

Facultatea de Drept "Ovidius" Constanta sau "Titu Maiorescu" Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
Anonim20000000

Cat de greu este examenul de admitere pentru grefieri? Credeti ca au sanse sa intre si cei care au terminat Facultatea de Drept in centrele mai mici(ex Constanta)?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2022 |

Merita sa faci Medicina Veterinara? Este grea facultatea? Ce oportunitati de angajare sunt dupa terminare?

3
Răspunde Raportează
Anonim20000000

Controlul și expertiza produselor alimentare și chimia alimentara sunt similare ca si materie predată? Ma refer la facultăți.

1
Răspunde Raportează
RandomJ
în 12 Iunie 2022 | RandomJ întreabă:

În legătură cu Facultatea de Limbi Străine, secția Limba Rromani, ce posibilități de angajare îmi vor apărea după absolvire? La mine în familie se vorbește, dar nu atât de des, și mi-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei41242521
în 11 Iunie 2022 | Andrei41242521 întreabă:

Salut TPU. Vreau sa dau la teologie pastorala, ar putea sa imi zica cineva din ce carti ar trebui sa invat ca sa trec examenele ca sa intru la facultate? Si cum sunt repartizat in parohie, daca vorbesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
schajuman1344
în 11 Iunie 2022 | schajuman1344 întreabă:

Salutare tuturor. Pentru cei care ati primit marire de salariu cu cat v-a fost marit? Si cam dupa ce perioada de la inceperea job-ului? Dau funda si vot.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2022 |

Ce cursuri poți face de pe urma cărora sa ai un venit bun, un salariu peste 2500lei ma refer. Vreau sa fac o facultate, insa durează câțiva ani pana o voi termina și o sa trebuiască sa ma întrețin...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2022 |

Păreri despre cariera de asistent medical de radiologie? Știu ca ar exista efecte adverse datorita radiațiilor, dar se poate sa fie un job din care sa te poți pensiona? Sau aceste radiații te afectează...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 11 Iunie 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! Îmi poate spune și mie cineva cat se câștigă în Germania lucrând în producție(fabrica) ca angajat român? Și cât oprește agenția de recrutare pentru cazare și utilități? As dori ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 11 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 14 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.428
  • Întrebări: 3.954.266
  • Răspunsuri: 17.661.671
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
One Direction

One Direction

Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.870 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.310 Conversaţii