Buna TPU daca are cineva aragaz electric, ma poateti ajuta si pe mine, cam cu cat creste factura la curet? mersi
De ce strugurii albi sunt mai sensibili la rezistenta decit cei negrii adica ma refer ca la culegere se scutura de pe ciorchini si cad pe jos?
Buna seara vreau sa-mi plantez vita de vie cu struguri albi, Am intrebarea ca....Care este diferenta dintre un lastar de vita de vie STRUGURI ALBI fata de cel cu strugur NEGRII?
Mi-am cumparat un motor pentru usa de garaj. si dupa ce l-am montat, am incercat butoanele. In carte zice ca trebuie sa programez ceva si etc. nu ma pricep cum sa il programez. Ma poate ajuta cineva?
As vrea sa stiu: daca imi montez motor pe usa de garaj, mai pot sa deschide usa manual(fara telecomanda) avand in vedere ca nu am alta usa mai mica. Ce se intampla daca ai motor pe usa si se ia ...? (mai mult)
de pe ce site pot comanda un tapet mare cu poza mea pentru al pune pe perete.adica sa le dau eu o poza cu mine si ei sa o faca mare creionata sau un efect ceva. sper ca intelegeti.
Stiti unde se gasesc betisoare parfumate de camera? Dar nu d.alea care ard. vreau din.alea care se pune in ceva si miros...help!
Doresc sa aflu cum sunt legate prizele din casa intre ele, in serie sau in paralel (de asemenea si cum sunt legate cele din prelungitor). Ce fel de curent trece prin ele (continuu sau alternativ)? ...? (mai mult)
Salut prieteni! Am nevoie de ajutorul vostru. Poate cineva sa ma ajute cu in sfat? Cu ce credeti ca as putea dezinfacta solul din gradina? De vreo doi, trei ani apar tot felul de daunatori si toate interventiile...? (mai mult)
Imi dati si mie niste exemple de materiale izolatoare folosite in constructia locuintelor? Mersi!
Mdeah, sa incerc alta intrebare... Cat timp dureaza proba instalatiilor caloriferelor?
Doar pentru cei priceputi! Exista vreo posibilitate daca umblu la robinet (curge apa pe langa el) sa sara din locul lui?...? (mai mult)
Mașină de spălat http://www.flanco.ro/masina- de- spalat- rufe- samsung- wf60f4e0n0w- le- 1000- rpm- 6- kg- clasa- a- alb.html sau http://www.flanco.ro/masina- de- spalat- rufe- lg- f12b8nd1- 6- kg-...? (mai mult)
Vreau sa- mi explice un priceput in ale cultivarii zmeurei si murelui de casa cum sa- mi pot infinta o mica cultura la tara cu cele 2 fructe pe o sprafata mai mica. CUM se imultesc si cum se ingrijesc...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am și eu o drujbă stihl ms 291 și s- a uzat lanțul, am văzut la husqvarna pachet oregon lamă+ 2 lanțuri 130 lei, care ați folosit lanț și lamă oregon ce părere aveți, e...? (mai mult)
Cu ce se albesc mai repede adidașii și șireturile, ace sau dero?
Am pus Tannisol in must, in damigeana de 50 l, un sfert de pastila. Se mai limpezeste sau ramane must? Se poate remedia situatia? Cum? Multumesc.
O problemă la baie. Am siliconat, cu silicon alb sanitar, marginile la chiuvetă şi la cadă. Mai nou au apărut pe respectivul silicon nişte pete negre pe care nu reuşesc să le îndepărtez...? (mai mult)
Buna,o informatie mi-ar fi de mare ajutor, as dori cat mai multe site-uri serioase de unde pot lua calorifer electric cu ulei?
Cum se fac acele rame din carton [url=https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=8fKiJX7g1W35WM&tbnid=evOk26qtsUzEyM:&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Folx.ro%2Foferta%2Ftablou-...? (mai mult)
Buna TPU. Cum scot petele de alb, de la un nenorocit de deodorant de pe o camasa albastra? Funda+ vot! Fara OFF Topic!
O intrebare pentru cei ce stiu si vor sa invete si pe atlii :care sunt lucrarile de intretinere ce trebuie facute in livada cu meri,peri pruni,visini si gutui in acest sezon? Multumesc mult, Elena
Puteti sa-mi atatati imagini,videoclipuri sau ciar sa-mi explicati cum se impleteste (doua ochiuri pe fata si doua pe dos)... Urgeeent, multumesc!
Cu cat as putea vinde un butuc pentru roata fata shimano hb-rm50? Ce parere aveti despre el ar merita sa il pun pe un mountainbike?
Stau la bloc ( e din 75' ), am desfacut priza, sa ma uit de impamantare dar sunt doar doua fire, faza si nulul. Totusi, frigiderul/masina de spalat/pc- ul nu curenteaza. Ar putea fi impamantarea...? (mai mult)
Vreau si eu un site pe care sa pot afla pretul unui policarbonat negru care imi serveste pentru gard, din pacate eu nu am gasit anunturi cu preturi. Multumesc. FUNDA
Daca s a rupt putin cercul bicicletei pe calea de franare dar nu in profunzime se mai poate folosi sau lipi cu cositor apa tare sau ceva de genul?
Buna as dori o informatie daca se poate, am un televizor si un cablu tv ( televizorul e din generatia mai veche) acum mi- am mai luat un televizor tot asa si as dori sa stiu ce ar trebui sa cumpar pentru...? (mai mult)
Buna seara ma numesc alex am 26 ani si locuiesc in Germania munchen ..si caut pe cineva care sa putem l-oa o chirie impreuna rog seriozitate de preferat a fie fata ....astept raspunsuri!
Mi- am luat un cuptor HANSA FCGW61109 care e chiar fain, dar am urma problema cu el: cand aprind cuptorul si inchid usa, se stinge dupa cateva sec. cu usa deschisa merge... M- am gandit...? (mai mult)
Am bagat din greseala la masina de spalat un tricou galben impreuna cu niste blugi albastrii si pe tricou au ramas 2- 3 pete de la blugi. Va rog mult spuneti- mi se mai pot scoate petele ca e tricoul de...? (mai mult)
Cum aprind aragazul,cu aprinderea electrica, prima data invart de rotita de la plita care vreau sa se aprinda si pe urma apas pe buton sau cum?!
Ce chestii se mai pot prajii la un foc de tabără?
Buna vreau sa-mi plantez pomi dar am o intrebare.Cei care aduc puieti cum ii obtine? Ca sa ii vanda pe piata ?
Cum fac un acvariu din sticla, ce lipici sa folosesc, fara acesori numa acvariul?
Buna TPU. Cine stie unde pot gasi oferte imobiliare din ansambluri rezidentiale in Brasov? Ma intereseaza o caza sau o vila de vanzare in Brasov cu cel putin 3 dormitoare. Am gasit oferte de vanzari...? (mai mult)
Stie cineva o florarie sau ceva, orice de preferabil in Bucuresti de unde as putea cumpara/comanda TRANDAFIRI NEGRII? Va rog mult sa imi spuneti daca stiti.
Mi-am patat blugii cu ulei de floarea-soarelui. Cum sa scot petele?
Ieri mi- am schimbat cada din baia mea, si mi- am pus una care face masaj. Intrebare. Cum pot sa o reglez sa fac masaj mai tare? Sa simt mai puternic? Si inca ceva, legat de telefon. Ce husa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pilotele cu puf? Mai exact as vrea sa cumpar http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40271438/ si nu as vrea sa dau atatia bani si dupa sa fiu dezamagit.
Lastarul este o planta?
Am un aspirator MAXWELL MAXI POWER 2200W si când vreau sa aspir sufla aer, nu trage. Ce as putea face? Arata asa http://stack.olt24.ro/ao/2012-03/123811331297620.jpg.
Sall, cine stie de unde pot sa imi cumpar o panza pentru circular, ceva de genu ca si asta din link : https://www.youtube.com/watch?v=U2i0jDKodSw
Cine imi poate recomanda un magazin de unde pot cumpara lanturi de drujba :
Stie cineva un site de incredere cu piese de motocositoare? Imi trebuie un angrenaj unghiular pentru un Stihl Fs 55...
Unde gasesc un piston de 68 mm pentru generator de curent Honda Gx 160?
Stie cineva un magazin cu piese de drujba?
Salut tocmai ce am cules via acum 5 zile.Am separat boabele de ciorchine si i.am pus intr.un butoi de 60 de litrii(bineinteles zdrobiti si este cam 3 sferturi cu boabe).Cum pot face mai eficient? Trag...? (mai mult)
Unde gasesc sa cumpar un AVR de genereator 5.5 HP, cu sase fire. P.S :Am inteles ca AVR - ul se mai numeste si regulator de tensiune.
Unde gasesc un Kit Cilindru pentru drujba Husqvarna 55. Primiti funda pentru raspuns.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba