TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
Bonchi?_Cristi_1994
în 12 Octombrie 2014 | Bonchi?_Cristi_1994 întreabă:

Buna TPU daca are cineva aragaz electric, ma poateti ajuta si pe mine, cam cu cat creste factura la curet? mersi

2
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
Întrebare recomandată în 11 Octombrie 2014 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

De ce strugurii albi sunt mai sensibili la rezistenta decit cei negrii adica ma refer ca la culegere se scutura de pe ciorchini si cad pe jos?

3
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 11 Octombrie 2014 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna seara vreau sa-mi plantez vita de vie cu struguri albi, Am intrebarea ca....Care este diferenta dintre un lastar de vita de vie STRUGURI ALBI fata de cel cu strugur NEGRII?

5
Răspunde Raportează
Moldovan_Alin_1999
în 11 Octombrie 2014 | Moldovan_Alin_1999 întreabă:

Mi-am cumparat un motor pentru usa de garaj. si dupa ce l-am montat, am incercat butoanele. In carte zice ca trebuie sa programez ceva si etc. nu ma pricep cum sa il programez. Ma poate ajuta cineva?

3
Răspunde Raportează
Moldovan_Alin_1999
Întrebare recomandată în 10 Octombrie 2014 | Moldovan_Alin_1999 întreabă:

As vrea sa stiu: daca imi montez motor pe usa de garaj, mai pot sa deschide usa manual(fara telecomanda) avand in vedere ca nu am alta usa mai mica. Ce se intampla daca ai motor pe usa si se ia ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 9 Octombrie 2014 |

de pe ce site pot comanda un tapet mare cu poza mea pentru al pune pe perete.adica sa le dau eu o poza cu mine si ei sa o faca mare creionata sau un efect ceva. sper ca intelegeti.

4
Răspunde Raportează
TruLove
în 9 Octombrie 2014 | TruLove întreabă:

Stiti unde se gasesc betisoare parfumate de camera? Dar nu d.alea care ard. vreau din.alea care se pune in ceva si miros...help!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Octombrie 2014 |

Doresc sa aflu cum sunt legate prizele din casa intre ele, in serie sau in paralel (de asemenea si cum sunt legate cele din prelungitor). Ce fel de curent trece prin ele (continuu sau alternativ)? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
smaranta
Întrebare recomandată în 9 Octombrie 2014 | smaranta întreabă:

Salut prieteni! Am nevoie de ajutorul vostru. Poate cineva sa ma ajute cu in sfat? Cu ce credeti ca as putea dezinfacta solul din gradina? De vreo doi, trei ani apar tot felul de daunatori si toate interventiile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ank09Oana
în 8 Octombrie 2014 | Ank09Oana întreabă:

Imi dati si mie niste exemple de materiale izolatoare folosite in constructia locuintelor? Mersi!

3
Răspunde Raportează
ooAndrewoo
în 8 Octombrie 2014 | ooAndrewoo întreabă:

Mdeah, sa incerc alta intrebare... Cat timp dureaza proba instalatiilor caloriferelor?

4
Răspunde Raportează
ooAndrewoo
în 8 Octombrie 2014 | ooAndrewoo întreabă:

Doar pentru cei priceputi! Exista vreo posibilitate daca umblu la robinet (curge apa pe langa el) sa sara din locul lui?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
riki10004
în 8 Octombrie 2014 | riki10004 întreabă:

Mașină de spălat http://www.flanco.ro/masina- de- spalat- rufe- samsung- wf60f4e0n0w- le- 1000- rpm- 6- kg- clasa- a- alb.html sau http://www.flanco.ro/masina- de- spalat- rufe- lg- f12b8nd1- 6- kg-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stanciu_Ghita_1944
în 7 Octombrie 2014 | Stanciu_Ghita_1944 întreabă:

Vreau sa- mi explice un priceput in ale cultivarii zmeurei si murelui de casa cum sa- mi pot infinta o mica cultura la tara cu cele 2 fructe pe o sprafata mai mica. CUM se imultesc si cum se ingrijesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KaPy2
în 6 Octombrie 2014 | KaPy2 întreabă:

Salutare tuturor! Am și eu o drujbă stihl ms 291 și s- a uzat lanțul, am văzut la husqvarna pachet oregon lamă+ 2 lanțuri 130 lei, care ați folosit lanț și lamă oregon ce părere aveți, e...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mariuss32
în 6 Octombrie 2014 | Mariuss32 întreabă:

Cu ce se albesc mai repede adidașii și șireturile, ace sau dero?

4
Răspunde Raportează
Copili??
în 6 Octombrie 2014 | Copili?? întreabă:

Am pus Tannisol in must, in damigeana de 50 l, un sfert de pastila. Se mai limpezeste sau ramane must? Se poate remedia situatia? Cum? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
eduard1
în 6 Octombrie 2014 | eduard1 întreabă:

O problemă la baie. Am siliconat, cu silicon alb sanitar, marginile la chiuvetă şi la cadă. Mai nou au apărut pe respectivul silicon nişte pete negre pe care nu reuşesc să le îndepărtez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DjSannan
în 6 Octombrie 2014 | DjSannan întreabă:

Buna,o informatie mi-ar fi de mare ajutor, as dori cat mai multe site-uri serioase de unde pot lua calorifer electric cu ulei?

3
Răspunde Raportează
JustaLittle
în 5 Octombrie 2014 | JustaLittle întreabă:

Cum se fac acele rame din carton [url=https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=8fKiJX7g1W35WM&tbnid=evOk26qtsUzEyM:&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Folx.ro%2Foferta%2Ftablou-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WoKy
în 5 Octombrie 2014 | WoKy întreabă:

Buna TPU. Cum scot petele de alb, de la un nenorocit de deodorant de pe o camasa albastra? Funda+ vot! Fara OFF Topic!

4
Răspunde Raportează
etudor
în 5 Octombrie 2014 | etudor întreabă:

O intrebare pentru cei ce stiu si vor sa invete si pe atlii :care sunt lucrarile de intretinere ce trebuie facute in livada cu meri,peri pruni,visini si gutui in acest sezon? Multumesc mult, Elena

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Octombrie 2014 |

Puteti sa-mi atatati imagini,videoclipuri sau ciar sa-mi explicati cum se impleteste (doua ochiuri pe fata si doua pe dos)... Urgeeent, multumesc!

2
Răspunde Raportează
andrei690
în 4 Octombrie 2014 | andrei690 întreabă:

Cu cat as putea vinde un butuc pentru roata fata shimano hb-rm50? Ce parere aveti despre el ar merita sa il pun pe un mountainbike?

1
Răspunde Raportează
m4n1ak
în 4 Octombrie 2014 | m4n1ak întreabă:

Stau la bloc ( e din 75' ), am desfacut priza, sa ma uit de impamantare dar sunt doar doua fire, faza si nulul. Totusi, frigiderul/masina de spalat/pc- ul nu curenteaza. Ar putea fi impamantarea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alynush95
în 4 Octombrie 2014 | Alynush95 întreabă:

Vreau si eu un site pe care sa pot afla pretul unui policarbonat negru care imi serveste pentru gard, din pacate eu nu am gasit anunturi cu preturi. Multumesc. FUNDA

1
Răspunde Raportează
andrei690
în 4 Octombrie 2014 | andrei690 întreabă:

Daca s a rupt putin cercul bicicletei pe calea de franare dar nu in profunzime se mai poate folosi sau lipi cu cositor apa tare sau ceva de genul?

2
Răspunde Raportează
DjSannan
în 4 Octombrie 2014 | DjSannan întreabă:

Buna as dori o informatie daca se poate, am un televizor si un cablu tv ( televizorul e din generatia mai veche) acum mi- am mai luat un televizor tot asa si as dori sa stiu ce ar trebui sa cumpar pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ogleja
în 4 Octombrie 2014 | ogleja întreabă:

Buna seara ma numesc alex am 26 ani si locuiesc in Germania munchen ..si caut pe cineva care sa putem l-oa o chirie impreuna rog seriozitate de preferat a fie fata ....astept raspunsuri!

4
Răspunde Raportează
Ladiesman
în 3 Octombrie 2014 | Ladiesman întreabă:

Mi- am luat un cuptor HANSA FCGW61109 care e chiar fain, dar am urma problema cu el: cand aprind cuptorul si inchid usa, se stinge dupa cateva sec. cu usa deschisa merge... M- am gandit...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
xbox360
în 3 Octombrie 2014 | xbox360 întreabă:

Am bagat din greseala la masina de spalat un tricou galben impreuna cu niste blugi albastrii si pe tricou au ramas 2- 3 pete de la blugi. Va rog mult spuneti- mi se mai pot scoate petele ca e tricoul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ChrisNOW
în 2 Octombrie 2014 | ChrisNOW întreabă:

Cum aprind aragazul,cu aprinderea electrica, prima data invart de rotita de la plita care vreau sa se aprinda si pe urma apas pe buton sau cum?!

3
Răspunde Raportează
Ccaattaa11
în 2 Octombrie 2014 | Ccaattaa11 întreabă:

Ce chestii se mai pot prajii la un foc de tabără?

11
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 29 Septembrie 2014 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna vreau sa-mi plantez pomi dar am o intrebare.Cei care aduc puieti cum ii obtine? Ca sa ii vanda pe piata ?

3
Răspunde Raportează
wwwasy
în 29 Septembrie 2014 | wwwasy întreabă:

Cum fac un acvariu din sticla, ce lipici sa folosesc, fara acesori numa acvariul?

3
Răspunde Raportează
crika
în 29 Septembrie 2014 | crika întreabă:

Buna TPU. Cine stie unde pot gasi oferte imobiliare din ansambluri rezidentiale in Brasov? Ma intereseaza o caza sau o vila de vanzare in Brasov cu cel putin 3 dormitoare. Am gasit oferte de vanzari...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MariaAvMi
în 29 Septembrie 2014 | MariaAvMi întreabă:

Stie cineva o florarie sau ceva, orice de preferabil in Bucuresti de unde as putea cumpara/comanda TRANDAFIRI NEGRII? Va rog mult sa imi spuneti daca stiti.

4
Răspunde Raportează
d0areu
în 29 Septembrie 2014 | d0areu întreabă:

Mi-am patat blugii cu ulei de floarea-soarelui. Cum sa scot petele?

3
Răspunde Raportează
AlexAndrei96
în 28 Septembrie 2014 | AlexAndrei96 întreabă:

Ieri mi- am schimbat cada din baia mea, si mi- am pus una care face masaj. Intrebare. Cum pot sa o reglez sa fac masaj mai tare? Sa simt mai puternic? Si inca ceva, legat de telefon. Ce husa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Castielo
în 27 Septembrie 2014 | Castielo întreabă:

Ce parere aveti despre pilotele cu puf? Mai exact as vrea sa cumpar http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40271438/ si nu as vrea sa dau atatia bani si dupa sa fiu dezamagit.

1
Răspunde Raportează
valerica20012
în 27 Septembrie 2014 | valerica20012 întreabă:

Lastarul este o planta?

5
Răspunde Raportează
Alexxxxxx34
în 27 Septembrie 2014 | Alexxxxxx34 întreabă:

Am un aspirator MAXWELL MAXI POWER 2200W si când vreau sa aspir sufla aer, nu trage. Ce as putea face? Arata asa http://stack.olt24.ro/ao/2012-03/123811331297620.jpg.

3
Răspunde Raportează
Razvy2922
în 26 Septembrie 2014 | Razvy2922 întreabă:

Sall, cine stie de unde pot sa imi cumpar o panza pentru circular, ceva de genu ca si asta din link : https://www.youtube.com/watch?v=U2i0jDKodSw

2
Răspunde Raportează
RaduFllorin
în 26 Septembrie 2014 | RaduFllorin întreabă:

Cine imi poate recomanda un magazin de unde pot cumpara lanturi de drujba :

5
Răspunde Raportează
RaduFllorin

Stie cineva un site de incredere cu piese de motocositoare? Imi trebuie un angrenaj unghiular pentru un Stihl Fs 55...

1
Răspunde Raportează
RaduFllorin

Unde gasesc un piston de 68 mm pentru generator de curent Honda Gx 160?

1
Răspunde Raportează
AlinSorin
în 26 Septembrie 2014 | AlinSorin întreabă:

Stie cineva un magazin cu piese de drujba?

6
Răspunde Raportează
Ciprian1994
în 26 Septembrie 2014 | Ciprian1994 întreabă:

Salut tocmai ce am cules via acum 5 zile.Am separat boabele de ciorchine si i.am pus intr.un butoi de 60 de litrii(bineinteles zdrobiti si este cam 3 sferturi cu boabe).Cum pot face mai eficient? Trag...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlinSorin

Unde gasesc sa cumpar un AVR de genereator 5.5 HP, cu sase fire. P.S :Am inteles ca AVR - ul se mai numeste si regulator de tensiune.

3
Răspunde Raportează
AlinSorin

Unde gasesc un Kit Cilindru pentru drujba Husqvarna 55. Primiti funda pentru raspuns.

2
Răspunde Raportează
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 21 ore

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    20 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 10 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.489
  • Întrebări: 3.954.395
  • Răspunsuri: 17.662.873
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 652.078 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.346 Conversaţii