Care este diferenta dintra o usa anti efractie, usa anti glont, si usa blindata? Ma refer aici la usile pentru apartament. Usile blindate sunt chiar indestructibile? Am vazut pe net un clip, care...? (mai mult)
Stiti cumva in ce magazine as putea sa gasesc plante carnivore, cum ar fi Dionaea Muscipula? p.s. :am deja Sarracenia, dar nu face prea multe...multumesc anticipat, funda pentru cel mai util...? (mai mult)
BUNA TPU! Vreau sa stiu un pret la mierea de salcam, am de vanzare 700 kg
trebuie sa primesc un catel din Anglia cam cat m-ar costa transportul asa in mare? catelul e mic are 12 saptamani
Buna TPU. Cine stie cat costa un metru de alee turnata imprejurul casei? Metru patrat banuiesc. Stie cineva? Dau fundita.
Am primit de curand un lamai si nu stiu cum sa il ingrijesc, am auzit ca ar trebui sa i pun o bucata de fier la pamantu din ghivechi, si vreau sa mai stiu daca tr pus pamant din ala de la...? (mai mult)
spuneti- mi si mie de ce mi se crapa peretele la camera..recent am renovat, am incarcat cu glet si dupa 4- 5 zile vad o fisura mica deasupra geamului. stau la casa intr- o zona intens circulata...? (mai mult)
Ce se intampla daca as avea centrala termica pe lemne in fuctionare si s-ar produce o pana de curent? dau funda :)
Am o alee cu un beton crapat/macinat (materialul a fost foarte slab cand l- a facut fostul proprietar), alee de 20m. lungime / 4m.latime, alee pe care merg pietonal si cu autoturism. Intrebarea mea ...? (mai mult)
As vrea niste idei(si cu poza, daca se poate) pentru decorarea unui birou cu rafturi. Ce as putea sa pun pe fiecare raft, astfel incat sa arate cat mai bine(nici prea gol, dar nici prea incarcat). Sa...? (mai mult)
Buna :) Vreau sa imi renovez camera si nu stiu ce culoare sa imi fac peretii.Am un tapet pe care vreau sa il pun pe un perete dar nu pe tot ci o fasie (ma mai gandesc). Vreau sa va intreb in ce culoare...? (mai mult)
Saluut! :) Imi puteti spune in ce magazine pot gasi beculete (albe, dar ca cele de la bradul de Craciun)?
Am gasit un pui de vrabie ce sa fac cu el l-am adus acasa si i-am dat de mancare ce sa ii dau de mancare? si sa ii dau de drumul sau nu? dau fundita.
Vecinu are spatele casii in curtea mea, el zice ca 0, 50cm este a lui nu am construi nimic am doar o gradinita cu flori si pomi thuia la distanta de 0, 50cm, el zice ca cei0, 50 cm sunt a lui si...? (mai mult)
As dori niste site-uri cu mobila pentru tineret si sa fie din Brasov
Ajutor! Am nevoie de conductor electric de 4 sau 5 mm. Dana puteti sa imi dati un link de unde sa cumpar ca nu gasesc.
Eu sunt un pasionat al cititului, studiatului, am dorinta de a a invata ceva nou in fiecare zi.Cateodata cred ca creierul meu este imens dar nu stiu daca este asa.....In unele zile spre exemplu acum...? (mai mult)
Am inteles ca se poate face aparat de sudura din doua transformatoare de la cuptoarele cu microunde. 1.Bobinajul primar se leaga in serie la retea(220V) 2. Cel secundar stiu ca nu este...? (mai mult)
Poate ca apa de fantana sa provoace dureri abdominale, diaree sau alte probleme de acest gen? Este destul de curata, dar dura. De fiecare data cand ma duc la tara, cam dupa 3- 7 zile incep sa ma simt...? (mai mult)
Cu o luna in urma, dupa ce am observat ca ai mei cactusi devin cam mari pentru ghivecele, iar unul dintre ei a inceput sa creasca stramb, le- am schimbat vasele. Totul a decurs OK, iar pe...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare, azi m- a chemat un vecin la el si mi- a zis sa dau cu banda izolatoare dea lungu 2 metri de copex, nu stiu ori nu inteleg eu termenul dea lungu ori el, eu am infasurat...? (mai mult)
aseara am vrut sa fac un sirop doar din zahar si apa dar l- am fiert prea mult si sa cristalizat, cum pot sa mai curat oala, am lasat- o toata moaptea cu apa ca sa se inmoaie zaharul dar e ...? (mai mult)
Pe la ce firme se pot gasi mesu cu scaune incluse din lemn masiv?
Cine imi poate spune cum se numeste acest instrument? http://www.instrumtorg.ru/published/publicdata/SHOPDB/attachments/SC/products_pictures/252285.jpg
Sal.Cam cat m- ar costa un gard cu fundatie de beton ca si acesta http://www.google.ro/imgres?um=1&sa=N&biw=1024&bih=655&hl=en&tbm=isch&tbnid=l_Dm6Gmsbgt3vM:&imgrefurl=http://www.clubafaceri.ro/produsehot/plasa-...? (mai mult)
Buna TPU cum pot sa schimb cablul electric de la o pompa submersibila WTX 6000-36?
Cum se lipesc corect acele autocolante pe geam?
Coaja De Ananas Este Otravitoare?
Se poate da cu glet peste vopsea lavabila? multumesc! dau funda!
Vreau sa- mi cumpar vreo 50 mp parchet, Ct 126, 127, Thermo universal, plinta pentru parchet, , vopsea lavabila( si colorant ), silicon transparent, vata minerala, plasa pentru...? (mai mult)
URGENT PRIMUL FUNDA! Am nevoie urgent de un model de contract vanzare cumparare de mana pentru un taur. Multumesc primul ce-mi scrie un contract care-mi este de folos ii ofer cu mare placere funda!
a folosit cineva stickere decorative pentru decorarea casei? Eu am descoperit site-ul: http://www.stickere-decorative.com/ si mi se pare ca au modele super frumoase.
La casuta mea din vaioaga vreau sa schimb la acoperis grinzile si leturile(eu asa stiu ca se numesc, asa le cer la depozit aici in Oradea), dar mesterul mi- a zis ca sa nu schimb grinzile...? (mai mult)
Va salut! Locuiesc la curte, am o fosa septica de 18mc. In aceasta fosa se acumuleaza apa provenita din baie/bucatarie/pluviala (cand ploua!), este compartimentata in doua, grosier/subtire, peretii...? (mai mult)
Hey! Am o piscina dar din greseala eu am spart- o si nu stiu cum si cu ce so lipesc :am incercat cu petice de bicicleta, de maisini dar tot nu s- a lipit! Stiti voi o solutie cu care o pot lipi?! dau ...? (mai mult)
Era o perina dormeo care iti pastreaza suprafata rece cum se numeste? funda!
Va rog spuneti-mi si mie cum se face ingrijirea prunului in primul an.
Cum se pot scoate petele de ulei de pe peretii varuiti cu vopsea lavabila?
Am nevoie de un sfat: Vreau sa- mi iau prima mea locuinta dar nu stiu cum sa procedez? Sa- mi inchiriez cu banii stransi o garsoniera iefnita si sa strang din ce in ce mai multi bani fara...? (mai mult)
Cine imi poate spune aproximativ la 10mp cati litri de lavabila am nevoie?
URGENT! Stiti cum sa schimb mirosul in camera cat mai rapid? Am facut o fumigena si din greseala am lasat- o pe jos langa ea.era o sticla, frate- miu a dat cu picioru in sticla iar aceasta a activat fumigena,...? (mai mult)
De unde pot cumpara un picior de blender pentru un mixer BOSCH mfq3560 dau funta
Nu stiti vreo metoda de a alunga porcii din lanurile cu porumb?
Cum arata o garsoniera cu o camera? Ce are mai exact? Are o camera, bucatarie si baie sau cum? Sufragerie nu, nu-i asa? :))
Buna seara, dragi prieteni, Am o problemade rezolvat dar nu ma pot descurca singura si cer ajutor celui ce mi- l poate oferi cat mai rapid. Anul acesta, prin luna mai am cumparat de la piata de pasari...? (mai mult)
Cu ce se curata pielea intoarsa? Programul de clatire si stoarcere al masinii de spalat e nepotrivit?
Este apa din foraje adânci (peste 100 m) sănătoasă pentru consum? Sau trebuie curățată/filtrată? Cât de adânc trebuie să fie forajul pentru a găsi apă potabilă care nu necesită filtrare?...? (mai mult)
Cat de eficiente sunt de fapt filtrele de apa? Daca te iei dupa reclamele de pe internet se pare ca transforma robinetul de Bucuresti in izvor de munte. Mi se pare absurd dar n- am incercat niciodata. ...? (mai mult)
Cum este calitatea apei potabile in judetul Ilfov (adica in comunele din jurul capitalei)? Am citit tot felul de zvonuri dubioase pe internet (nitrati, contaminare etc.).
Cautati pe Google "camere adolescenti", apasati pe "Dormitoare adolescenti - Personal Packing System" si faceti click pe al 20- lea dormitor, cel roz. Daca va uitati atent, dupa pat este ceva care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!