TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
anonim_4396
în 8 August 2013 |

Care este diferenta dintra o usa anti efractie, usa anti glont, si usa blindata? Ma refer aici la usile pentru apartament. Usile blindate sunt chiar indestructibile? Am vazut pe net un clip, care...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
simpleme23
în 8 August 2013 | simpleme23 întreabă:

Stiti cumva in ce magazine as putea sa gasesc plante carnivore, cum ar fi Dionaea Muscipula? p.s. :am deja Sarracenia, dar nu face prea multe...multumesc anticipat, funda pentru cel mai util...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
darypolistu
în 8 August 2013 | darypolistu întreabă:

BUNA TPU! Vreau sa stiu un pret la mierea de salcam, am de vanzare 700 kg

3
Răspunde Raportează
Silviuigor
în 7 August 2013 | Silviuigor întreabă:

trebuie sa primesc un catel din Anglia cam cat m-ar costa transportul asa in mare? catelul e mic are 12 saptamani

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2013 |

Buna TPU. Cine stie cat costa un metru de alee turnata imprejurul casei? Metru patrat banuiesc. Stie cineva? Dau fundita.

7
Răspunde Raportează
fabi123
în 6 August 2013 | fabi123 întreabă:

Am primit de curand un lamai si nu stiu cum sa il ingrijesc, am auzit ca ar trebui sa i pun o bucata de fier la pamantu din ghivechi, si vreau sa mai stiu daca tr pus pamant din ala de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Broadband
în 6 August 2013 | Broadband întreabă:

spuneti- mi si mie de ce mi se crapa peretele la camera..recent am renovat, am incarcat cu glet si dupa 4- 5 zile vad o fisura mica deasupra geamului. stau la casa intr- o zona intens circulata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
laprilaur
în 6 August 2013 | laprilaur întreabă:

Ce se intampla daca as avea centrala termica pe lemne in fuctionare si s-ar produce o pana de curent? dau funda :)

6
Răspunde Raportează
Marian_Marius_1973
în 6 August 2013 | Marian_Marius_1973 întreabă:

Am o alee cu un beton crapat/macinat (materialul a fost foarte slab cand l- a facut fostul proprietar), alee de 20m. lungime / 4m.latime, alee pe care merg pietonal si cu autoturism. Intrebarea mea ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2013 |

As vrea niste idei(si cu poza, daca se poate) pentru decorarea unui birou cu rafturi. Ce as putea sa pun pe fiecare raft, astfel incat sa arate cat mai bine(nici prea gol, dar nici prea incarcat). Sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
C?p?uni
în 6 August 2013 | C?p?uni întreabă:

Buna :) Vreau sa imi renovez camera si nu stiu ce culoare sa imi fac peretii.Am un tapet pe care vreau sa il pun pe un perete dar nu pe tot ci o fasie (ma mai gandesc). Vreau sa va intreb in ce culoare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dogslover
în 6 August 2013 | dogslover întreabă:

Saluut! :) Imi puteti spune in ce magazine pot gasi beculete (albe, dar ca cele de la bradul de Craciun)?

2
Răspunde Raportează
Nick2001
în 6 August 2013 | Nick2001 întreabă:

Am gasit un pui de vrabie ce sa fac cu el l-am adus acasa si i-am dat de mancare ce sa ii dau de mancare? si sa ii dau de drumul sau nu? dau fundita.

5
Răspunde Raportează
SinzianaMacean1992
în 5 August 2013 | SinzianaMacean1992 întreabă:

Vecinu are spatele casii in curtea mea, el zice ca 0, 50cm este a lui nu am construi nimic am doar o gradinita cu flori si pomi thuia la distanta de 0, 50cm, el zice ca cei0, 50 cm sunt a lui si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim13333
în 5 August 2013 | anonim13333 întreabă:

As dori niste site-uri cu mobila pentru tineret si sa fie din Brasov

4
Răspunde Raportează
EvlSantos
în 5 August 2013 | EvlSantos întreabă:

Ajutor! Am nevoie de conductor electric de 4 sau 5 mm. Dana puteti sa imi dati un link de unde sa cumpar ca nu gasesc.

4
Răspunde Raportează
comsacodrut
în 4 August 2013 | comsacodrut întreabă:

Eu sunt un pasionat al cititului, studiatului, am dorinta de a a invata ceva nou in fiecare zi.Cateodata cred ca creierul meu este imens dar nu stiu daca este asa.....In unele zile spre exemplu acum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
EvlSantos
în 4 August 2013 | EvlSantos întreabă:

Am inteles ca se poate face aparat de sudura din doua transformatoare de la cuptoarele cu microunde. 1.Bobinajul primar se leaga in serie la retea(220V) 2. Cel secundar stiu ca nu este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 August 2013 |

Poate ca apa de fantana sa provoace dureri abdominale, diaree sau alte probleme de acest gen? Este destul de curata, dar dura. De fiecare data cand ma duc la tara, cam dupa 3- 7 zile incep sa ma simt...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mamaligoi
în 4 August 2013 | Mamaligoi întreabă:

Cu o luna in urma, dupa ce am observat ca ai mei cactusi devin cam mari pentru ghivecele, iar unul dintre ei a inceput sa creasca stramb, le- am schimbat vasele. Totul a decurs OK, iar pe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
unucavoi
în 4 August 2013 | unucavoi întreabă:

Salutare, am si eu o intrebare, azi m- a chemat un vecin la el si mi- a zis sa dau cu banda izolatoare dea lungu 2 metri de copex, nu stiu ori nu inteleg eu termenul dea lungu ori el, eu am infasurat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Eucupersoanamea
în 4 August 2013 | Eucupersoanamea întreabă:

aseara am vrut sa fac un sirop doar din zahar si apa dar l- am fiert prea mult si sa cristalizat, cum pot sa mai curat oala, am lasat- o toata moaptea cu apa ca sa se inmoaie zaharul dar e ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihaela_Miha_1992
în 4 August 2013 | Mihaela_Miha_1992 întreabă:

Pe la ce firme se pot gasi mesu cu scaune incluse din lemn masiv?

1
Răspunde Raportează
Steaua10
în 4 August 2013 | Steaua10 întreabă:

Cine imi poate spune cum se numeste acest instrument? http://www.instrumtorg.ru/published/publicdata/SHOPDB/attachments/SC/products_pictures/252285.jpg

5
Răspunde Raportează
ForeverWarrior
în 3 August 2013 | ForeverWarrior întreabă:

Sal.Cam cat m- ar costa un gard cu fundatie de beton ca si acesta http://www.google.ro/imgres?um=1&sa=N&biw=1024&bih=655&hl=en&tbm=isch&tbnid=l_Dm6Gmsbgt3vM:&imgrefurl=http://www.clubafaceri.ro/produsehot/plasa-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ciuhat_Florin_1971
în 3 August 2013 | Ciuhat_Florin_1971 întreabă:

Buna TPU cum pot sa schimb cablul electric de la o pompa submersibila WTX 6000-36?

3
Răspunde Raportează
PfloO
în 3 August 2013 | PfloO întreabă:

Cum se lipesc corect acele autocolante pe geam?

2
Răspunde Raportează
DavidRo
în 3 August 2013 | DavidRo întreabă:

Coaja De Ananas Este Otravitoare?

4
Răspunde Raportează
laprilaur
în 2 August 2013 | laprilaur întreabă:

Se poate da cu glet peste vopsea lavabila? multumesc! dau funda!

12
Răspunde Raportează
andreyy96
în 2 August 2013 | andreyy96 întreabă:

Vreau sa- mi cumpar vreo 50 mp parchet, Ct 126, 127, Thermo universal, plinta pentru parchet, , vopsea lavabila( si colorant ), silicon transparent, vata minerala, plasa pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gizy
în 2 August 2013 | Gizy întreabă:

URGENT PRIMUL FUNDA! Am nevoie urgent de un model de contract vanzare cumparare de mana pentru un taur. Multumesc primul ce-mi scrie un contract care-mi este de folos ii ofer cu mare placere funda!

3
Răspunde Raportează
Emil_Ciubuc_1977
în 2 August 2013 | Emil_Ciubuc_1977 întreabă:

a folosit cineva stickere decorative pentru decorarea casei? Eu am descoperit site-ul: http://www.stickere-decorative.com/ si mi se pare ca au modele super frumoase.

5
Răspunde Raportează
marcelinio11
în 2 August 2013 | marcelinio11 întreabă:

La casuta mea din vaioaga vreau sa schimb la acoperis grinzile si leturile(eu asa stiu ca se numesc, asa le cer la depozit aici in Oradea), dar mesterul mi- a zis ca sa nu schimb grinzile...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 August 2013 |

Va salut! Locuiesc la curte, am o fosa septica de 18mc. In aceasta fosa se acumuleaza apa provenita din baie/bucatarie/pluviala (cand ploua!), este compartimentata in doua, grosier/subtire, peretii...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
xBlackB0y
în 2 August 2013 | xBlackB0y întreabă:

Hey! Am o piscina dar din greseala eu am spart- o si nu stiu cum si cu ce so lipesc :am incercat cu petice de bicicleta, de maisini dar tot nu s- a lipit! Stiti voi o solutie cu care o pot lipi?! dau ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheBoyTheCool24
în 2 August 2013 | TheBoyTheCool24 întreabă:

Era o perina dormeo care iti pastreaza suprafata rece cum se numeste? funda!

1
Răspunde Raportează
Raducanu1996
în 1 August 2013 | Raducanu1996 întreabă:

Va rog spuneti-mi si mie cum se face ingrijirea prunului in primul an.

5
Răspunde Raportează
Lily8
în 1 August 2013 | Lily8 întreabă:

Cum se pot scoate petele de ulei de pe peretii varuiti cu vopsea lavabila?

8
Răspunde Raportează
cipry73
în 1 August 2013 | cipry73 întreabă:

Am nevoie de un sfat: Vreau sa- mi iau prima mea locuinta dar nu stiu cum sa procedez? Sa- mi inchiriez cu banii stransi o garsoniera iefnita si sa strang din ce in ce mai multi bani fara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Diana_Roxana_1995
în 1 August 2013 | Diana_Roxana_1995 întreabă:

Cine imi poate spune aproximativ la 10mp cati litri de lavabila am nevoie?

4
Răspunde Raportează
Shimozukushiki
în 1 August 2013 | Shimozukushiki întreabă:

URGENT! Stiti cum sa schimb mirosul in camera cat mai rapid? Am facut o fumigena si din greseala am lasat- o pe jos langa ea.era o sticla, frate- miu a dat cu picioru in sticla iar aceasta a activat fumigena,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sosetuta
în 1 August 2013 | Sosetuta întreabă:

De unde pot cumpara un picior de blender pentru un mixer BOSCH mfq3560 dau funta

1
Răspunde Raportează
Ionici_Florin_1977
în 1 August 2013 | Ionici_Florin_1977 întreabă:

Nu stiti vreo metoda de a alunga porcii din lanurile cu porumb?

4
Răspunde Raportează
tuGatita
în 1 August 2013 | tuGatita întreabă:

Cum arata o garsoniera cu o camera? Ce are mai exact? Are o camera, bucatarie si baie sau cum? Sufragerie nu, nu-i asa? :))

16
Răspunde Raportează
etudor
în 31 Iulie 2013 | etudor întreabă:

Buna seara, dragi prieteni, Am o problemade rezolvat dar nu ma pot descurca singura si cer ajutor celui ce mi- l poate oferi cat mai rapid. Anul acesta, prin luna mai am cumparat de la piata de pasari...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ina
în 31 Iulie 2013 | ina întreabă:

Cu ce se curata pielea intoarsa? Programul de clatire si stoarcere al masinii de spalat e nepotrivit?

3
Răspunde Raportează
WinniePooh
în 31 Iulie 2013 | WinniePooh întreabă:

Este apa din foraje adânci (peste 100 m) sănătoasă pentru consum? Sau trebuie curățată/filtrată? Cât de adânc trebuie să fie forajul pentru a găsi apă potabilă care nu necesită filtrare?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
WinniePooh
în 30 Iulie 2013 | WinniePooh întreabă:

Cat de eficiente sunt de fapt filtrele de apa? Daca te iei dupa reclamele de pe internet se pare ca transforma robinetul de Bucuresti in izvor de munte. Mi se pare absurd dar n- am incercat niciodata. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
WinniePooh
în 30 Iulie 2013 | WinniePooh întreabă:

Cum este calitatea apei potabile in judetul Ilfov (adica in comunele din jurul capitalei)? Am citit tot felul de zvonuri dubioase pe internet (nitrati, contaminare etc.).

1
Răspunde Raportează
MgtfDinamo
în 30 Iulie 2013 | MgtfDinamo întreabă:

Cautati pe Google "camere adolescenti", apasati pe "Dormitoare adolescenti - Personal Packing System" si faceti click pe al 20- lea dormitor, cel roz. Daca va uitati atent, dupa pat este ceva care ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • AndreiAdrian012
    trimisă pe 24 Decembrie

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    18 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    13 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă pe 24 Decembrie

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.512
  • Întrebări: 3.954.453
  • Răspunsuri: 17.663.236
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
American Dad

American Dad

Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.359 Conversaţii