Hei! Vreau niste idei...ce poze as putea lua de pe net, sa le printez si sa le pun pe peretii camerei mele? Ceva de genul Like A Boss, semnul de like pe facebook si alte chestii...Thx :)
Ce mobila sa pun intr-o camera verde? funda
As vrea si eu sa stiu cam cat timp rezista floare Craciunita? Adica...as vrea sa o cumpar acum pentru cadou de Craciun si nu stiu daca imi tine pana atunci. As vrea ca sa fie inflorita de Craciun....? (mai mult)
Ce magazine cu articole de genul 'cani de ceai cu infuzor'/ 'cesti', etc stiti in Bucuresti? de asemenea, pe langa un ceai bun ce poti oferi cadou in plus? mersi anticipat, dau funda.
Pentru ridicarea unei case,pot folosi ca proiect, proiectul altcuiva ca sa numai dau eu bani pe altul?
Ok...pana acum focul in soba il facea sora- mea, dar il faceam si eu.Astazi am vrut ceva mai fain decat un simplu foc si am luat 7 lemne normale mai mici...peam stropit cu putin spray si le- am pus in...? (mai mult)
Cam cat poate sa ajung sa faci actele pentru un teren intravilan de 2000 de metri?
Cine stie din sursa sigura cat costa o racordare a unei cladiri la electricitate? Cu cat de multe detalii daca se poate..multumesc..funda:
Cum se scoate o pata de maioneza dupa fata de masa? Mentionez ca fata de masa este de matase sintetica.
Cat ma poate ajunge sa construiesc 2 camere si un hol? fara mana de lucru doar materialele.camerele sa fie 4 pe 4 si holul 8 pe 2
Cine ma poate lamuri cu o problema de incalzire termica; stau la et 9 in bl cu 10 et si mi- am pus in dormitor calorifer de aluminiu cu 10 elementi iar in bucatarie de otel tip portprosop- de 60/65cm,...? (mai mult)
Stiti cu ce pot scoate niste litere scrise cu un marker pe jante de tabla? Nu vreau sa fie ceva care sa stearga si vopseaua jantelor, ele sunt negre si marker-ul e albastru.
As vrea sa fac o soba de teracota mobila pe suport de fier(cornier).Cum se fac fumurile? As vrea detaliat.
De unde pot lua un pinion de betoniera lescha sm145s cu 9 dinti.
As vrea si eu sa stiu cate persoane(nr. maxim) se pot lega de o conducta de apa de 2 toli. Va multumesc!
In care parte a zilei isi procura vrabia hrana? Dar cucuveaua?
As vrea sa stiu si eu nr. maxim de case care se pot lega la o conducta de apa de 2 toli. Multumesc!
Stiti cumva cum se numeste aceasta planta? Imi place foarte mult si in plus, trebuie sa scriu despre ea jumatate de pagina. http://www.photogic.com/wp- content/uploads/nice- carnivorous- plant-...? (mai mult)
Ce se va intampla cu o planta dupa ce este asezata la o lumina alba puternica si ce se va intampla cu ea la o lumina alba mai slaba?
Am plantat un bambus cu doua luni in urma si nu a crescut deloc, ce sa fac?
Stie cineva de unde pot cumpara din Bucuresti tapet autocolant care sa aiba ca imagine o biblioteca, sau rafturi cu carti? multumesc
Cum se numeste piatra semipretioasa, portocalie, facuta din clei de tei, parca, in care se prind insecte si raman acolo, dragute, colorate, sau in care se pun flori? Se mai dau ca martisoare. Costa...? (mai mult)
De ce mi se incalzesc firele de curent daca bag in priza un calorifer electric si o aeroterma? Ce pot sa fac ca sa nu se mai incalzeasca?
Care sunt cele mai bune si cele mai moderne sectoare din Bucuresti unde sa iti iei un apartament la un pret ok?
Hey, va rog daca puteti ma puteti ajuta cu sfaturi despre cum as putea sa decorez in casa pentru sarbatorile de iarna? gen... origami sau chestii din astea merci
Urgeeent! De ce nu se stinge cuptorul!?
Voua cum vi se pare la scoala? Mie imi place la scoala! FUNDA
Multumesc tuturor celor care ma pot ajuta cu un sfat.in anii 90 am montat in casa acele apometre care cred ca multi dintre dumneavoastra le aveti.dar intr- o zi am constatat ca acel fir care este legat...? (mai mult)
Cand se pune grau azi sau maine?
Carne de curcan de crescatorie sau de pui
Cum sa imi invat cainele [ bichon maltez]sa nu mai faca pipi pe covor? :)) NU face pe scutece pentru caini ...Are 2 luni :)
Ma mut in alta camera si nu stiu cum sa o decorez sa nu ramana pustie. Ce imi recomandati?
Puteti sa imi spuneti becurile economice? avantajele si dezavantajele lor fata de un bec incandescent, si sa spuneti care becuri economice sunt bune, ca de exemplu un prieten de al meu are un ...? (mai mult)
De unde as putea cumpara miceliu pentru cresterea ciupercilor. multumesc.
Hei TPU am si eu o problema vreau sa imi pun langa piscina placi de gresie cauciucate si nu stiu cum se pune dau funda cine imi zice
Cine a vandut mobila veche si cum a evaluat-o?
Am bagat la masina o geaca care in captuseala are puf de gasca. Problema e ca dupa spalare acel puf s- a strans in ghemotoace. Dupa uscare isi va mai reveni? Adica se va imprastia iar in toata geaca sa...? (mai mult)
Ce cantitate de bca imi trebuie pentru o casa cu pereti exteriori de 10 m lungime 10 m latime 2, 5 inaltime?
Ajutor! va rog sa ma ajutati, astazi mi s-a instalat un contor de curent nou si mi-a cazut siguranta de 2 ori, ce poate avea? mi-l vor inlocui?
Am un put de 50 m, am montat o pompa si nu pot sa o mai scot.Ce sa fac?
Am un frigider putin mai vechi si a luat cateva socuri electrice la viata lui (multumesc Electrica!), iar acum se ineaca practic; merge 2 secunde dupa care se opreste, care ar putea fi problema?
De revelion vreau sa inchiriez impreuna cu niste prieteni un apartamen/o garsoniera preferabil (spatioasa), din Bucuresti, Drumul taberei, sector6(sau prin zona). Imi puteti spune unde as putea...? (mai mult)
Cat consuma un boiler de 80 l fiind tinut la jumatate si folosit doar pentru dus, 10 min odata pe zi. Si cum este mai economic sa il tin non stop sau sa il scot din priza si il pun doar cand am nevoie? ...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti in ce perioada are loc inmultirea vitei de vie prin marcotaj, primavara sau toamna?
Am mare nevoie de ajutorul vostru! Situatia cu care ma confrunt sta in felul urmator: locuiesc intr- o garsoniera cu o camera, o mica baie si bucatarie. Anul acesta am achizitionat un mobilier din lemn...? (mai mult)
Când e bine să-ți împodobești casa pentru Crăciun? Eu m-am gândit să încep de la 1 decembrie. Ce ziceți?
Ce chirii stiti in Braila in zona vidinului?
Spuneti-mi si mie e bun de ceva laptopul Lenovo g575gl? Ofer funda!
Vreau sa imi fac o soba cu serpentina, dar nu prea stiu cum, daca stie cineva pas cu pas cum se face va rog sa ma ajutati.Miar fi foarte folositor si un tutorial.Fundita. Vreau sa pun in jur...? (mai mult)
Intrebare pentru.cei care au, montat mobila: trebuie sa decupez o bucata din blatul mobilei de bucatarie (am teava de gaz unde vine blatul) ce diametru trebuie sa iba burghiul dca teava are diam....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?