Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ce se intelege prin combina frigorifica NO FROST?
Stie cineva care este pretul la DHL pentru traseul Cluj - Bacau?(coletul are cam 25 de kg).
vara asta vreau sa imi renovez camera....si nu stiu in ce culori sa o fac.Initial ma gandeam la rosu, dar cred ca e prea tipator.Camera este destul de spatioasa si luminoasa(eu vreau sa o fac? (mai mult)
Buna TPU ce mai faci? Am si eu o intrebare...Ce se intampla daca dau peste o culoare inchisa de maro data cu lac, cu o culoare de pin deschisa ce se intampla, merge? FUNDA! >.
cum se face corect cimentul lafrage? la o caldare de ciment de pun doua de nisip sau numai una?
Am o jucărie a fetiţei în care au curs bateriile şi a ruginit... Ştie cineva cu ce se poate curăţa că să o fac să meargă iar?
Cu 55.000 euro imi pot face o casa cu 3-4 camere undeva la marginea bucurestiului? Sa fie din caramida sau bca.
Buna TPU doresc sa renovez o camera mentionez casa e din caramida si e veche.care este sfatul vostru sa pun pe peretii care acum sant zugraviti cu huma placi din rigips? si daca este mai convenabil asa...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca am varsat "picatura"(superglue) pe covor? am sters si acum are o pata alba. pot sa ii mai fac ceva?
Am primit ieri un lamai de la o cunostiinta. Faza e ca nu sunt sigura daca e un lamai sau nu.Si daca e altoit sau nu. Are frunza formata din doua frunze, una mai mica si una mai mare.Si are tepi...? (mai mult)
Buna TPU cam cat m-ar costa sa fac o piscina in pamant simpla
Ce plante de apartament cunoasteti? Urgent! Funda
Stie cineva un site cu o poza calumea de unde se vede casa spioanelor? Vreau mai multe siteuri sau daca aveti o poza vreau urgent :) Merci
Ajutorr! cum pot scoate petele de ulei de pe pavele:((?
Cum realizez funde mari din panglica
Unde gasesc si eu o orhidee mai ieftina? Funda cel mai bun raspuns.
As vrea sa stiu si eu ce legume pot planta luna asta.Mersii.Dau funda :*
Asi dori sa imi fac o schimbare in camera, nu prea am bani asa multi, stau la bloc ap confort 1 va dati seama cam cit ar fi dormitorul nu e mare, ma gindeam ori sa cumpar un var lavabil, ori sa pun un...? (mai mult)
Pentru cineva care locuieste la tara la tulcea...cat costa un maldur de stuf?
Salut TPU, as dori sa stiu cat ma costa toate actele inclusiv racordarea la lumina, gaz, apa, pentru o casa tip prefabicat de 70mp. Sunt in afara si nu stiu cat ma ajunge, ofer Funda :)
Cât costa m3 de apa calda in Arad?
Salutare deci860 reprezinta lungimea zidului, h40 reprezinta inaltimea la cota cea mai mica, h100 reprezinta inaltimeadata de nivel, si 30 grosimea betonului. cati metri cubi de beton imi trebuie? ca...? (mai mult)
Salut, Poate cineva sa imi spuna care este randamentul plopului la taiere? Mai exact daca tai un metru cub de bustean cata scandura voi obtine? Sau cati metri cubi de bustean trebuie sa tai pentru...? (mai mult)
Buna seara am o intrebare la voi, stie cineva cu ce pot sa desfac mazare ceva aparat de desfacut sau ceva masina cine stie? eu tot am cautat dar nu am gasit, pana desfac manual 4 galeti de mazare ma apuca...? (mai mult)
Am un bolero crem si la m pus aseara la spalat cu niste blugi si a iesit din blugi si mi sa papat boleroul cu ce pot scoate petele de pe bolero...dau fundita,
Deci... la bucatarie am o fereastra care da exact in balcon. Si as vrea sa fac o mica modificare in bucatarie..in loc de fereastra sa fac o usa! De unde pot obtine aprobarile pentru o astfel de modificare?? (mai mult)
As dori sa imi construiesc o casa si vroiam sa stiu daca ma incadrez in suma de 60 000 euro, este vorba de o casa cu amprenta de 120 mp (p+ 1) as vrea sa construiesc parterul din bca si etajul...? (mai mult)
Vreau sa adreseza ceasta intrebare pentru cei din republica Moldova, Cum puteti sa va considerati voi ca sinteti romani cind republica Moldova si Rominia sunt 2 state diferite, au imn si flag diferit,...? (mai mult)
In masina, acasa, la birou... Mai este aerul conditionat un moft? Sau este o necesitate?
Spuneti-mi si mie ce ii pot face unui vecin.Tot curge apa de sus de la el si imi uda o parte din peretele de la bucatarie de s-a umflat lavabila dupa el cat si o parte la baie. Am vb cu el sa isi...? (mai mult)
Am adormit intr-o camera cu flori mirositoare si m-a luat de cap...a mai patit cineva?
Va rog dati-mi si mie niste idei cum se face sexarea la pui de gaina rasa mixta.adica prin ce se deosebesc puicutele de cocosi? vreau sa mentionez ca au o saptamana pui si au pene in aripi toti.si putina...? (mai mult)
Cui va plec florile si cui le place sa le ingrijeasca?
Va rog daca stiti sa-mi spune-ti numele acestei flori minunate, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=283467961751939& set=a.221163497982386.44979.100002662120132& type=1& theater am trecut pe langa...? (mai mult)
Cum se altoiesc mandarinii?
Cum se numeste floarea asta? http://imagini.hartabulgaria.ro/poza-6518/album-508/Palatul_Reginei_Maria/Flori_galbene_inflorite.html
Buna fetelor! As vrea sa imi schimb lookul. Vreun sfat?
Pentru pescari: ati observat cand prinzi un peste ce tare se zbate, chiar dupa ce l-ai luat in mana?(cate stiuci am scapat eu asa...) ei, daca il intorci cu burta-n sus nu mai misca si il poti baga linistit? (mai mult)
Ce clima ati recomanda (12000BTU)? Are cineva Samsung sau Electrolux?
Salutare ma ajuta cineva am un zid de turnat si ma cam depaseste calculul de beton metru cub. dimensiunile sunt: L860xH40xH100x35grosime=mcubi? respect tuturor
Am un lamai de aproximativ 20 de ani si nu mai rodeste de ceva vreme... Ce are? Si ce as putea sa ii fac daca mai ii pot face ceva?
Cum se deosebesc pui de gaina intre sexe la o saptamana?
Buna TPU mi s-a rupt cheia in usa iar o parte a ramas inauntru si una la mine in mana si nu pot sa o mai scot ce trebuie sa fac se mai poate scoate sau trebuie schimbata toata iala? fundita male multumesc...? (mai mult)
Am pui de gaina de o saptamana toti fug sunt voiosi mananca beau apa, dar am 2sau3 pui cu aripile putin mai lasate in jos.cred ca au ceva dar ma indoiesc pentru ca nu stau deoparte fug mananca.tin sa mentionez...? (mai mult)
Am niste menta plantata in ghiveci care creste foarte bine. As vrea sa rup o tulpina pe care sa o replantez intr-un alt ghiveci. Cum ar trebui sa procedez? O pun mai intai in apa sa-i creasca radacini?...? (mai mult)
Mi s-a ars becul la o aplica modelul acesta http://www.eco-iluminat.ro/iluminat-casnic/birou-home-office/spoturi/aplica-spot-moderna-eglo-riccio-90352-1x-50w-gu10-orientabila-cu-1-bec-halogen-reflector-50w-cadou_P4869...? (mai mult)
sunt din botossani si caut o piscina gonflabila ceva mai mare da care sa nu treaca de 170 lei vreau linkuli sau magazine mersii dau funda la cele mai bune raspunsuri:**
Am 13 ani si as vrea sa imi dati un link cu o rochita draguta.Nu de petreceri.DAu funda pentru cea mai draguta.
In hornul casei este un stup mare de albine.Cred ca e si matca.MII SI MII DE ALBINE SUNT ACOLO! Cum pot sa distrug pentruca soba da fum.Raspuns repede.
Cand faci un gratar, din cate parti dai foc la piramida de lemne, ca sa arda frumos?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!