Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
la anul viitor as dori sa ma apuc sa mi construiesc o casa si nu am idee cum sa o fac! as dori ceva micut cu 3 camere undeva in mansarda, baie sus si jos, un living si bucatarie! as dori niste...? (mai mult)
stie cineva cum se scot petele de rugina de pe haine?:(va rog niste idei astept si mersi:)
Buna TPU ma joc 4 story si cand asmi fac characteru ma da nu stiu unde unde trebuie sa ma duc sa ma deie in padure sau in oras sa lupt? dau fudnita plzzz
Ca o intrebare, m-ar interesa parerea voastra despre sistemele de usi glisante. Ca si exemplu, vizitati site-ul : http://www.mobila-constanta.com/usi-glisante.html
Haide-ti sa vedem.ne sfatuim ce retete minune aveti de ciorbe, tarte, prajituri s-au rulade cu carne?! Eu sunt Inebunita dupa ciorbe! Imi puteti da cevva secrete?!
Salut all, la ce pret ajung jaluzelele verticale:-/? multumesc anticipat
Care este formula de calcul pentru un mc de beton? De exemplu, daca am un cofraj sa spunem de 25 cm latime, 50cm inaltime si 2250 cm lungime, cati mc? Si cum se calculeaza?
Am o prietene care a fost"invadata" de gandaci de bucatarie(maro)// A incercat si cu sprayuri goange, solutii de la farmacie, etc... Cum poate sa scape de ele?
Doresc sa-mi construiesc un sistem de supraveghere pentru casa unde stau.As dori sa cumpar 6-8 camere de supraveghere si un DVR.Cum as putea monta acest sistem ma refer la sistemul de fire dintre camere...? (mai mult)
As vrea sa cumpar o cutie metalica cu incuietoare pe care sa o montez pe un perete pentru protectia unui tablou electric.Stiti cumva unde as putea gasi asa ceva sa cumpar?
Daca se poate sa imi raspunda mai mult cei care au trecut prin asa ceva sau care au cunostinte in domeniu. De cateva zile caut sa cumpar un apartament in Constanta si am vazut ceva care mi-a placut, as...? (mai mult)
Salut, din neatentie am pus recipientul pentru barbierit pe gresia si chiuveta din baie, peste citeva zile am observat pete de rugina pe ele.Cu ce le-as putea indeparta ...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie cateva site-uri in care se explica cum sa faci ornamente de mana.
Va rog raspundem la probleme dau fundita ok sa vedem suma a 3 nr este e8289. suma a primelor 2 nr este 4001 suma ultima 2 este 5099 aflati numerele plzzz rezultatu dau fundita:*
Dati-mi va rog urgent ceva site despre padure.adica expresii! Multumusc funda!
Am cumparat si eu o geaca de piele insa acasa mi-am dat seama ca miroase foarte puternic a oaie si mi se face rau. Stie cineva cum pot scapa de acest miros? Multumesc de ajutor
Am un porcusor de guineea ce credeca ca ar trebui sa fac cu el fiindca nu mananca si nu bea apa de obicei dar acu doua zile s-a simtit rau ieri bine iar azi donou dar azi a avut si diaree. Ce asi putea...? (mai mult)
Merita 4000 de euro un apartament cu 2 camere in orasul Balan jud Harghita(de renovat)?
Am vazut in iunie o revista ce avea pasii in crearea unui tablou din pietre de rau. imi poate da cineva imaginea?
Imi spuneti si mie voi cu ce curatati oglinda din baie? Nu suport sa vad oglinda murdara, am o obsesie pentru asta si mereu ma gandesc cu ce sa o mai curat, voi cum faceti? Multumesc pentru raspunsuri....? (mai mult)
La ce pret se pun metru patrat la granit
am un maieu alb care mi sa patat putin cu roz de la spalat si am pus clor pe el am crezut ca iese dar mi sa patat tot maieu cu galben, il mai pot face la loc.
Cind am venit de la mare mi-am spalat costumul de baie care era galben si cu negru, dar pe locurile de culoare galbena au ramas pete de cul neagra, le mai pot indeparta?:(
Vreau sa-mi montez parchet triplustratificat peste polistiren extrudat de 2cm, si nu stiu daca peste extrudat se poate pune parchetul prin lipire(ca sa nu scartaie)... Daca da, ce adeziv as putea? (mai mult)
M-am mutat intr-o alta casa acum 2 ani iar peretii dormitorului meu i-am vopsit un verde-crud, placut si linistitor.Insa nu prea am respectat regula 60-30-10, cam toata camera fiind 90% verde, foarte...? (mai mult)
Daca ma puteti ajuta:vreau sa cumpar un nissan primera inmatriculat in romania.De preferat sub 2000 de euro, nu conteaza daca masina este avariata, dar trebuie neaparat sa fie tip breack. V-as ruga sa...? (mai mult)
Va rog frumos, poate ma puteti ajuta in legatura cu Anturyum.Am aceasta floare de 8 luni, si nu da nici un semn de viata. Nici nu se dezvolta, nici nu infloreste. Ce pot sa fac ca s-o revitalizez?
Hey :X ce sa fac sa fie frumos in gradina?
Va salut! am si eu o intrebare in legatura cu un televizor mic cu diagonala de 37 cm.Il pot aseza pe cuptorul cu microunde? Ii poate dauna ceva sau cu ceva, tv-ului? Il pot afecta microundele? va multumesc...? (mai mult)
Cum se joaca club peguin si cum cumpar si cum fac bani si ce trebuie sa fac dau fundita mersi*:*:**:*X:X:X:XX:X:XXDDDD:D:D::D:D
Unul dintre perusi mei e putin cam suparat, doarme pe cutia de la mancare si nu urca la fel de des si pe barile alea ce le au in colivie. Ce as putea sa ii dau sa nu mai fie asa? Totusi il vad la fel...? (mai mult)
Am varsat cafea pe covor si am incercat sa curat cu Vanish, mare greseala, pentru ca nu a curatat deloc si in plus tot din cauza lui a aparut asa numitul efect de micsorare a covorului, mai exact niste...? (mai mult)
Vreau sa imi fac priteni adevarati se ofera cineva?:D:D:Ddaca vreti lasati id voastre:D
Recent am descoperit musuroaie de cartita in gradina casei. Am reusit sa o gonesc un timp cand am tuns iarba( masina face mult zgomot ) dar a revenit. Ideii cum sa scap de ea?
As vrea si eu un sfat. Momentan am camera roz. Si ma gandesc ce culoare as putea sa o fac. Si vreau sa precizez ca este mica si ca nu ar sta bine cu o culoare puternica, si nu stiu ce culoare...? (mai mult)
voua ce culoare v-ar placea sa aveti in camera ca eu voi avea o camera noua si nu stiu ce culoare sa aiba... sugestii?:D
Am facut o boacana. mi-am patat o geaca alba de vopsea, vreau si eu o solutie sa indepartez pata. va rog raspuns urgent daca stie cineva. sar'mana mult :*
Vreau sa-mi cumpar un cuptor si plita incorporabile si am observat ca cuptoarele pe curent le gasesti intr-o gama f variata si mult mai ieftine decat cele pe gaz. Oare sa fie curentul mai ieftin decat gazul?...? (mai mult)
Am un teren pe care vreau sa fac un cartier de locuinte si nu stiu cum exact se face cu finantarea. Imi puteti da un sfat?
Ce culori amestecate cu alb dau galben?
Buna nu stie cineva o agentie de decorare camere si dormitoare in oradea?
Buna TPU am si eu rugaminte la voi ...la mine in apartament bucataria este mutata in apartament si locu unde era bucataria e la un loc cu holul si este transformata intr-un living numai ca vr sa o fac? (mai mult)
Ce inseamna ca un animal sa traiasca "un pumn"?!?!?!?!
Cum sa amenajez un apartament mansardat? Toate camerele sunt mansardate, inclusiv bucataria!
Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot vinde lemn de nuc pentru mobila?
Buna! Am nevoie de multe idei. Vreau sa-mi vopsesc casa intr-o nuanta potrivita [nici prea vesela nici prea trista]. Culoarea acoperisului este visiniu.MULTUMESC:)
De ceva vreme m-am mutat la casa.Am si pisica si caine. Pisica a fatat. Puii s-au facut mari, iar tata i-a dus la oras.(am uitat sa mentionez ca stau la sat!) Problema este ca au venit doi pisici,...? (mai mult)
Stie cineva daca pentru a imprejmui un teren cu gard trebuie proiect? stiu ca cel mai bine e sa intreb la primarie dar e cam complicat acolo... Mentionez ca terenul este intravilan in sat Rosu, langa? (mai mult)
Am si eu nevoie de un sfat: La curte la tara gardul din uluca este vopsit recent in culoarea ocru, in ce culoare as putea face portile care sunt din fier/ tabla? Ce culoare ar merge pentru a...? (mai mult)
Am un apartament dragut singura problema este bucataria care este mai nica decat baia noi ne gandim sa inversam baia cu bucataria sa daramam debaraua si sa facem o bucatarie mare dar nu stim daca putem...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!