Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna seara vreau sa imi spuneti si mie o reteta pentru a face aripi de pui... cu ce condimente, sosuri speciale etc. :D
Cum pot sa scot de pe perdele mucegaiul? am incerat cu clor dar nu mere...va rog dati-mi un raspuns.multumesc
Am si eu o problema cu gresia- in continuu ramane praf pe jos, oricat as sterge cu mopul... cred ca se ia de pe suprafata ei... nu stiu ce sa mai fac. Si nu, nu pot sa o schimb pentru ca stau cu chirie.? (mai mult)
Cum se sadesc bulbii de frezie? se mai uda dupa sadire? si zmeura are nevoie de multa apa, se poate planta in ghiveci?
Cum pot invata un papagal sa vorbeasca?
Cum pot sa-mi decorez camera cu stil?
Cum sa sadesc ghioceii?
Unde pot downloada sims?
Este cineva pe aici din Corund? acolo cineva confectiona din lemn colivii-casute pentru pasari, aveau un lantz de care se puteau atarna in pomi in gradina.
De cate ori pe saptamana se poate uda Begonia? Si unde? Direct pe pamant sau jos in tavita? Multumesc.
Gospodinelor, cat va ia curatenia de Paste? Mie vreo 3-4 zile. Dar asta inseamna curatenie peste tot. Voi?
Cum pot confectiona din lemn o colivie pe care s-o agat in pom in gradina?
Cam cat costa un meserias sa-mi renoveze apartamentul (2 camere) (zugravit parchet gresie faiantza.)?
A`ti mai vrea sa fiti la gradinita?:)):">
Imi spune si mie cineva cum se numeste aceasta floare? http://i1020.photobucket.com/albums/af328/smilerz_19/DSC01133.jpg?t=1269088430 Dau fundita celui mai bun, dar va punctez pe totsi. Cat mai multe...? (mai mult)
Prietena mea si-a terminat casa:) iar maine ca tot am auzit ca este frumos afara ne-a invitat la un gratar si ma gandeam ca nu i-am luat nimic de casa noua:|cam ce as putea sa-i iau?:( sunt lipsita de inspiratie:((...? (mai mult)
Ce sa mai faca mama de mancare ca m-a innebunit! Da'ti-mi niste idei va rog mult!
Este ceva rusinos daca la 19 ani, ai mei, sunt varza in bucatarie? Mama imi tot reproseaza, ca ea cand era de varsta mea, ii ieseau si peri albi de la gatit.:-s. Crede-ti ca are dreptate?
Buna tuturor. Poate cineva sa-mi spuna cum pot scapa de o natie de musculite minuscule care imi apar in casa din cauza florilor, sau a pamantului de la flori cred, deoarece de cand tin plantele de ghiveci...? (mai mult)
Cum imi pot decora bucataria ieftin si cu bun gust?
Ce stiti despre cei care planteaza capsuni in Olanda? E greu sa plantezi capsuni in sere?
Cum se ingrejeste cactusul?
Cum poti scapa de sobolani?
Am un palmier Areca la care se usuca frunzele incepand de la varfuri are temperatura constanta de 17-18 grade il ud si il stropesc pe frunze o data pe saptamana, nu il tin in curent.Care este cauza?
Ce credeti voi despre casa si Gradina?
Miley stie si engleza si romana?
Daca am de tencuit 100 de m patrati la grosime de 3 cm cum trebuie sa calculez sa aflu cate kg imi trebuie la suprafata de 100 de m patrati
Aş vrea să-mi pun parchet din lemn masiv în două dormitoare ce esenţă sa aleg, aş vrea pareile voastre.
Cum fac adresa email
Buna ziua! Am o intrebare care probabil va irita iubitorii de animale, dar nu am de ales. Stau la casa, am o pisica pe care am castrat-o. De o perioada de timp patruleaza la noi in curte 2-3 motani,...? (mai mult)
Am in zona Buzaului, 5 arii de vita de vie si vreau s-o mut in Dambovita. Vita este destul de batrana 15 ani. Se poate muta? Am ceva sanse sa se prinda? Cum se face si cand? Multumesc! Anticipat....? (mai mult)
De unde pot cumpara cabina de dus cu sauna (sau dati-mi un link)? mersi anticipat
Fetelor, care este cel mai bun detergent/balsam de rufe in opinia voastra? Eu nu mai stiu ce sa folosesc, hainele au un miros frumos doar pana le iau de pe sarma si apoi, puf, dispare! Oare de ce?
Este ziua fratelui meu intr-o saptamana si vreau sa ii cumpar ceva putin mai scump dar am ramas fara bani. Dati-mi niste motive sa le tot cer parintilor bani ca sa ii pot strange.Multumesc anticipat! Dau...? (mai mult)
Cum se scot petele de ulei de pe covor? :| si cand iti scapa ciorba pe covor cum scoti pata?
Exista ceva calcator de haine vertical, care se foloseste manual? Daca folositi, careva, dati-mi de stire de unde pot achizitiona unul, care sa fie cat de cat bun.
Daca gasesc perie electrostatica pentru praf?
Se poate schimba culoarea parchetului daca el este deja lacuit?
Mi-am cumparat un cactus...cat de des e indicat sa il ud? si de cata luminozitate/intuneric are nevoie?
Am in proprietate o parte distincta a unui imobil. Daca doresc sa o modific intr-un fel sau sa o demolez, trebuie sa am acordul si celuilalt proprietar pentru a obtine autorizatia de constructie/demolare?...? (mai mult)
Daca tatal meu vitreg, care este casatorit cu maica-mea are o garsoniera, eu beneficiez de ea la moartea lui? Mentionez ca nu are copii!
Imi puteti da si mie exemple de plante ornamentale prin frunze?(care sunt cele mai frumoase?)Dar in acelasi timp care pot fi achizitiionate din Romania si care traiesc la noi adaptandu-se la conditiile...? (mai mult)
am o problema, de vreo saptamana am o gardenie si de cateva zile a inceput sa i se usuce frunzele si sa cada, am observat de asemenea ca incep sa ii cada si bobocii, ce as putea sa fac ca sa nu...? (mai mult)
Pentru cei care cunosc in probleme cu centrale termice.Am toate caloriferle date la maximum in casa, o centrala de 40 de kw, dar la 3 dintre caloriferele de la parter nu baga apa in ele de fiecare data...? (mai mult)
Cum se ingrijesc orhideele care sunt in ghiveci? Daca careva dintre voi au asa ceva, va vor ajutati-ma sunt incepatoare in ale florilor.As dori sa stiu mai concret la ce interval se uda, ce temperatura...? (mai mult)
Am un palmier cu 4 brate si de cateva zile am obesrvat ca are musculite in pamant in( ghiveci). Va rog sa ma ajutati.:( cu ce pot sa il tratez?
Doresc contra cost, la schimb, seminte de GHIMBIR, s-au de unde pot procura? Daca cineva dintre utilizatorii TPU au aceste seminte, rog sa fiu contactat pe privat. multumesc, o zi...? (mai mult)
Ce gresie se poarta in baie acum?
De ce pui mei tot plang pisicile sub geamu meu da asa urat plang... oare inseamna ceva?
Unde se gasesc cele mai ieftine covoare? Si cea mai ieftina mobila?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.