Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ce fel de flori preferati sa aveti in curte, in ghivece sau in casa? Ce fel de copaci va plac intre mar, par, prun sau cires?
Ce e mai convenail si mai ieftin pentru o casa la curte: centrala termica cu gaze sau lemn? vreau si argumente.multumesc.
Salut am mai multi cactusi si nu sti la ce interval de timp sa ii ud. Va rog spuneti-mi si mie pentru ca imi plac foarte mult si nu vreau sa ii pierd!
Buna! Nici nu stiu cum sa incep. Am citit tot despre capuse, plosnite si nu mai stiu eu ce. Problema e ca de vreo 2 zile imi apar niste puncte rosii. Si cand spun punct, chiar asta vreau sa spun: nu...? (mai mult)
Exista o solutie(tratament) pentru tratarea gandacilor rosi, viermi(daunatorii culturii) de sparanghel? rog seriozitate
Pot sa folosesc proiectul altei case ca sa o construiesc pe a mea sau trebuie sa fac alt proiect?
Buna stiti si voi cum pot sa plantez cactusi? plzzzzzzzzzzzzzz ajutati-ma
Stie cineva unde pot sa vind oua de prepelita de f buna calitatesau pui de 3 saptamana 0740371474 cluj
De ce creste iarba?
Va rog dati-mi un sfat, daca am un ficus pui la cat timp sa-l ud?
Am un hol de 9, 5o/3, 5o si are 3 pereti cu geamuri uriase, vreau sa pun 2 gemuri obisnuit de mari pe 2 pereti, ce imi sugerati geamuri termopane? de care? pret mediu si bune sa fie! si tot aici vreau...? (mai mult)
Sint scumpe caramizile de sticla? rezista la geruri+calduri mari? ce-mi sugerati? si multumesc celor ce imi vor raspunde!
Sprayurile pentru gandaci dauneaza calitatii parchetului?
Ce flori de cameră vă plac?
Ce e asa special la saltelele de tipul Memory Foam Mattress?
Cum pot afla duritatea apei? Ma intereseaza pentru masina de spalat
Cum se scoate siliconul sanitar de pe materiale textile? Am cautat pe net dar fara rezultat...cica nu iese cu nimic...totusi nu are cum sa nu iasa.trebuie sa existe un mod...eu ma gandeam la fierul de calcat...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum se numeste specia de iarba care creste pe stranduri si la tara. E cea verde inchis si cu frunzulite foarte mici pe tulpina. Sau de unde as putea gasi seminte de acest gen ca nu am gasit...? (mai mult)
Trandafirasii pot fi tinuti in ghiveci, in apartament? Imi plac la nebunie, dar n-am gradina in care sa plantez tufe de trandafiri din pacate
Din ce sunt facute caramizile?
La mine in baie miroase tot timpul foarte urat, mirosul vine din tevile de scurgere si nu stiu cum il pot inlatura. Ce ma sfatuiti? Am incercat si Mr Muscolo, dar tot miroase.
Cum, unde gasesc date tehnice si informati{ poze, filme, articole}utile cum sa construiesc o sera sau solar? http://www.blogtv.com/People/djcioko
Cunoașteți plante comestibile care nu sunt în dieta noastră zilnică, dar se găsesc în stare sălbatică prin România? Știți vreun glosar cu astfel de plante?
Cum sam sam fac un sait
Am citit despre plosnite.In aproape fiecare seara, apare un fel de gandac de dupa corpul de chiuveta.Azi am descoperit ca s-ar chema plosnita. E mare, urat, lat, paseste repede la lumina.Cum sa il omor,...? (mai mult)
Cum se cultiva ciupercile Lentinus?
Am cumparat o pereche de papuci de casa, dar miros foarte tare a gaz. I-am spalat la masina de vreo 3 ori, degeaba mirosul tot persista.Cum pot sa scot mirosul din ei?
De unde pot cumpara un pat etajat?
Cand si cum se efectueaza copcitul vitei de vie?
Cei de la Ikea asigura transportul pentru marfa luata de la ei? Sunt conditii in sensul asta? (sa iei de o anumita valoare / gramaj?)
Din ce e alcatuita o camera de zi?
Din ce se fac ingrasamintele organice?
Si mai am o intrebare pentru. cei de meserie sau cunoscatori:care e cel mai bun material pentru o scara interioara, lemn, beton, metal?
Din ce se poate construi un garaj cu forte proprii, usor si ieftin? daca aveti vreo idee ingenioasa va rog sa o spuneti, multumesc.
Din ce se poate construi un garaj cu forte proprii cat mai ieftin si usor?
Din ce planta se extrage moscul?
Din ce planta se extrage vanilia?
Pot creste vanilie la mine acasa?
Cum arata o bergamota? De unde pot cumpara aceasta planta?
Daca imi iau ceva de la Ikea, mi le si monteaza ei?
Exista o solutie(tratament) pentru tratarea gandacilor rosi, viermi(daunatorii culturii) de sparanghel?
Http://www.youtube.com/watch?v=CuJ-ENdrei0 ati vazut asta? ce parere aveti?
O saptamana buna va doresc! Va rog, as dori sa cumpar o pereche de purcei rasa mangalita, daca cineva de pe site stie unde pot gasi, rog insistent sa ma anunte. ...? (mai mult)
Ce materiale si in ce cantitati imi trebuiesc pentru un metru cub de beton? Va multumesc anticipat!
Cum pot electrifica un gardulet mic de gradina ca sa nu il mai distruga cateii?
Stiti cumva cat costa un covor de la Basarabia Grup?
Vreau sa construiesc un gard de beton de 56 m lungime, cu Adancime de 25 cm la suprafata si 25 cm in pamant, Latimea centurii de beton este de 20 cm. Cat beton este necesar?
Care e cea mai usoara cale de a scapa de furnici?
Sint aproape gata cu revopsirea barcii de agrement si pescuit, va rog, dati-mi o sugestie, ce nume sa-i dau s-au ce sa scriu pe ea, inainte aveam scris pe ea; stiu eu... ce stiu! ? (mai mult)
De unde pot procura interfoane si videointerfoane de calitate la un pret rezonabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!