Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum se infiinteaza o sera de flori
Unde gasesc regent pentru gandaci? Am inteles ca nu mai exista pe piata.
Cu ce pot sa curat chiuveta de calcar?
Prietena mea mi-a promis un chiuaua.Imi plac foarte tare cainii, dar n-am mai avut niciodata unul de talia aceasta. Mi-e teama, ca sunt prea sensibili si ca nu voi fi o "mama" buna. A mai avut cineva...? (mai mult)
Cu ce se curata mucegaiul de sub covor?
Cum se scot petele de mucegai de pe haine
Cu ce se curata mobila din lemn de fag?
In ce hipermarket pot gasi space bag cube? (geanta in care se pun hainele si se videaza cu ajutorul aspiratorului).
Ce se poarta in 2009 in materie de unghii?
Ce se pune in apa pentru flori sa tina mai mult
Ce se poate face cu un blender?
Cum se curata mucegaiul din baie?
Cum se planteaza bulbi
Cum se cheama floarea de pe profilul meu si cum se ingrijeste cum se inmultzeste
Am plantat niste seminte putin mai devreme. Am aruncat la gunoi plicul asa ca nu mai stiu cum se numeste. Stiti cumva la cat timp trebuie sa ud ghiveciul si cam in cat timp apare planta din pamant?
Care e cea mai eficienta cale de a indeparta urme de grasime de pe un perete vopsit?
Cum poti amenaja o gradina "japoneza"?
Ma gandeam sa-mi amenajez mansarda, dar nu stiu de unde sa incep. La ce ar trebui sa fiu atent?
Cum se intretin canapelele din piele?
Am in casa furnici Pharaon, cum se combat? am incercat praf de copt, burete imbibat cu sirop am schimbat dusumelele am folosit sprayuri si prafuri contra insectelor, nici un rezultat
Vreau sa-mi fac casa mai luminoasa, dar nu mai vreau sa fac totul alb, mi se pare obositor... ce-mi recomandati?
Daca am tablia patului din fier forjat, arata uaat sa-mi iau oglinda cu rama de lemn?
Ce pot pune in apa la flori (flori taiate, nu in ghiveci) sa se tina mai mult? Ingrediente care le-as putea avea acasa fiindca nu am de unde cumpara acum ingrasamant sau produse similare.
Vreau sa-mi redecorez apartamentul dar nu stiu ce culori sa aleg... Unde as putea gasi un ghid al culorilor sau ceva de genul acesta?
Sunt gravida in luna a saptea, urmeaza sa nasc un baietel si inca nu am amenajat camera pentru el. As vrea sa fie potrivita pentru un bebel, dar nu suport camerele roz si bleu, decorate in functie de...? (mai mult)
Pana la urma, sa ai centrala termica te aduce mai ieftin decat sa fii bransat la "caldura" blocului?
Vreau sa-mi reamenajez dormitorul, dar nu stiu de unde sa incep... Vreun sfat?
am primit o zambila alba intr-un ghiveci. si as vrea sa o mut intr-un ghiveci mai mare pentru ca ii iese radacina afara din ghiveci.cum sa o mut?
Cum se pot pastra trandafirii primiti
Exista vreo baza de date unde sa gasesc firme care se ocupa de amenajari interioare?
Mi-au murit doi bonsai pana acum, si vreau sa-mi iau altul. Voi cum faceti sa-i ingrijiti?
Care e diferenta dintre gresia portelanizata, cea glazurata si cea standard?
Stiti vreo vopsea lavabila care chiar sa fie lavabila? Ca mereu se ia si vopseaua odata cu praful...
Feng Shui tine numai de estetica sau chiar conteaza sa respecti principiile?
Nu am termopane si nici nu imi plac, dar nu stiu cum sa imi izolez geamurile cat mai bine, fara sa pun termopan… Vreo idee?
Tocmai mi-am innoit colectia de ustensile de gradinarit si m-ar interesa cum se pot intretine acestea pentru cat mai mult timp. Voi cum faceti?
Bonsaiul e sensibil la temperatura?
Imi place foarte mult fierul forjat, dar apartamentul meu e decorat cu elemente moderne... Cu ce alte materiale pot combina fierul forjat astfel incat sa se potriveasca?
Cata lumina ii trebuie un bonsai? Unde sa-l tin?
Salut:) vreau sa-mi renovez camera si doresc sa va cer un sfat:D care credeti ca ar fi culoarea potrivita? Eu m-am gindit la galben sau vernil voi ce ziceti? Ms mult...
Cati saci de ciment intra la un metru cub de fundatie?
Tapet sau lavabila?
Sunt o persoana friguroasa, cu sa-mi decorez casa astfel incat sa inspire caldura?
Care e cea mai eficienta metoda de a curata rosturile dintre placile de gresie si faianta?
Sal la toata lumea ...cat ciment se pune in balastru la o betoniera de 130litri pentru fundatie
E adevarat ca paiele si chirpiciul sunt termoizolanti buni?
Va pricepeti la ales perdele sau galerii?
Cum pot scoate ceara topita de pe tapiterie?
Ce culori ar fi potrivite pentru amenajat baia? Ca m-am plictisit de vesnicele combinatii bleu-alb-verzui...
Simt ca ma sufoc in garsoniera mea... Aveti vreo solutie magica pentru obtinut mai mult spatiu fara sa arunc lucruri din casa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!