Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Tu cand te-ai bucurat ultima data din tot sufletul?
De ce imi e facebook- ul asa giorgiana_cosmina1999@yahoo.com https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCsQFjAA&url=https%3A%2F%2Fro-...? (mai mult)
Cum va place suhsi? Mie mi se pare delicios si e preferatul meu pentru. ca: e delicios :)), nu ingrasa, arata bine, se mananca cu betisoare, e fita maxima si are peste fara oase :)) Apropo de sushi,...? (mai mult)
Ştiţi daca mall-ul din craiova a dat faliment?
Am o intrebare pentru voi. Care este wreslerul vostru preferat. Al meu este Undertaker, al vostru.
Cine stie cine e Lali Esposito? Cine imi da cele mai multe informatii primeste funda.
Ar fi bine sa existe un document pe care sa il detinem in mod individual, prin care sa se certifice de la caz la caz fie existenta unei orientari religioase a fiecaruia fie lipsa teismului? Ma gandeam...? (mai mult)
FUNDAA! Cum se rezolva exercitiile de genul asta: 5 radical din 2? Nu stiu cum sa pun semnu de radical de asta am scris in litere. P.S VA ROOG!
Ma gandeam, toata lumea se gandeste mai mult la trecut decat la viitor? Caut raspunsul la intrebarea "de ce?", si pentru a raspunde obiectiv, trebuie sa stiu daca suntem multi, sau doar eu,...? (mai mult)
Salut, vreau sa va cer parerea in legatura cu ceva. Care muzica o considerati mai curata, rock sau rap? Eu ascult rap de mult timp, ascult mai ales Eminem si melodii ca si Mockingbird, Beautiful,...? (mai mult)
Se permite ca in cantecele reggae sa se cante despre bani?
Cam cat costa un Samsun Galaxy S3? Unde il pot gasi mai ieftin?
Am vazut pe acest site utilizatori care pun zeci de intrebari legate de religie, pun intrebari sau posteaza opinii cu caracter anti- religios in continutul carora fac referiri jignitoare la adresa religiei...? (mai mult)
am si eu o rugaminte pentru cei care joaca League of Legends... daca vreunul din voi a donat 25 de lei prin paysafe nu imi puteti da codul de pe hartia aia la care v- a raman 3 lei va rog? ca...? (mai mult)
Ce va doriti de Paste?
Stiti de unde pot sa-mi procur SNEACKERS din Chisinau.Sa fie ceva ieftin, dar de calitate. Funda la cel mai rapid si bun raspuns!
Copiii trebuie pusi de mici la treaba ca sa devina oameni harnici?
Care credeti ca sunt cele mai frumoase orase din lume? si de ce?
deci cand intru pe youtube sa ma uit la un videoclip merge cam vreo 10 - 12 sec asa si dupa imi zice ca a aparut o eroare neasteptata eu ma uit la calitatea de 360 si cand iau eroarea aia se ...? (mai mult)
Caut un prieten de gaming care sa nu fie ofticat sa joace mc 1.6.4 sau mc 1.6.2 sau 1.5.2.Sa mai joace si alte jocuri cum ar fi :Cs, sau sa- mp daca vreti sa ma contactati : skype: gabriel.marius.mocanu ...? (mai mult)
Hei. Pe calculatorul meu am mai multe accounturi si cel de administrator nu mai pot sa il aflu. As dori sa intru pe contul de administrator ca sa pot sa imi descarc anumite fisiere deoarece pe acest cont...? (mai mult)
Buna TPU. Voua va place next star? Cine ati vrea sa castige finala?
Ce parere aveti despre acesti oameni care nu stiu pe ce planeta sunt, in afara de cel de la final? https://www.youtube.com/watch?v=eJ1l7CN6tdw
ce inseamna pt voi expresia "a trai la maxim" :D
mai gasesc pe undeva bilete la Dinamo - Steaua? si daca da, unde? mersi anticipat
In Medias si Copsa mica sunt curierate?
Cum pot ameninta pe cineva ( un barbat ) fara ca acesta sa isi dea seama cine este si de unde vine. Vreau cateva idei interesante! Tot barbat sunt si eu dar sa ma duc direct la el... = dosar penal. asa...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales bine categoria sper sa o fi aleso! Buna seara am o groaza de intrebari la care nu gasesc raspuns una si cea mai inportana este: De ce ma- m nascut 2 de ce sunt urat? 3 de ce nu am ...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere o chitara? Adica ei zic ca este doar un moft, ca niciodata nu sunt multumita, ca ei imi fac toate poftele si de fiecare data cand imi cumpara ceva trebuie...? (mai mult)
vă place Master Chef? A ti dorii să participati?
Am mai pus intrebari legate de problema despicarii varfurilor. Deci, nu folosesc placa, nici ondulator, nici fhoen, nu imi piaptan parul cand e umed fiindca stiu ca atunci mi se rup firele...? (mai mult)
Recent mi- am luat un Iphone 4 S, cand mi- am creat ID- ul Apple am tastat din greseala @gamil in loc de @gmail iar acum nu reusesc sa- mi schimb iD- ul Apple. Pe adresa respectiva nu pot intra pentru...? (mai mult)
implinesc 17 si am 1.76 m ( seara). ce sanse mai sunt sa mai cresc pana la 1.77-1.78? funda!
Definește-te printr-un singur cuvânt. :)
Salut..cit va fi 100$ in lei moldovenesti? dau funda pentru primul raspuns dar va rog sa fie corect)))
am o mare problema! la mine la casa am vreo 4- 5 caini si unul dintre ei a disparut de vreo 3 luni si el era de vreo 3- 4 ani, asa si credeam ca nu- l voi mai vedem niciodata! azi cand am...? (mai mult)
TPU.Ce ar trebi sa fac daca o prietena imi spune ca nu se duce la o persoana si cand eu nu sunt prezent, fara sa stiu ea se duce la el si vorbesc se joaca.Ce ar trebui sa fac? Sa- i raspund cu ...? (mai mult)
Un prieten disponibil sa asculte si sa dea un sfat? :(
Am si eu nevoie de 2 povestiri din Volumul Intuneric si lumina!
Ce animal ati simtit ca este viata voastra(daca ati avut unul)?
Hei. Ce sa folosesc pentru cosurile de pe fata? :)
imi spuneti simie cum va fi vremea in saptamana asta pentru ca se face o excursie si as vrea sa stiu cumo sa fie
As vrea si eu sa va zic ceva: am gasit un joc care se numeste Plasmamice, dar nimeni nu se joaca. De ce? E urat? Nu cred, de la inceput are 1000000 de branze si tot atatea capsuni. Toti pot...? (mai mult)
Eu am un blog despre Violetta. Uitati adresa aici: www.violettaromaniafan.blogspot.com Ce va place si ce nu va place la blogul meu?
Pe ce retele de socializare poti gasi celebretati adevarate?
Bună TPU şi scuze de categorie.De la ce vârstă poţi sta pe locul din dreapta şoferului? Unii spun că de la 14 ani alţii că de la 12 ani, şi spun că doar dacă ai buletin poţi sta pe locul ...? (mai mult)
Help please :) Am 3 saptamani la dispozitie sa slabesc cat de mult pot - Spuneti- mi cea mai buna metoda? ( ziceti- mi pas cu pas metoda) si cate kg as da aproximativ daca as tine- o! Cum sa fac? Multumesc...? (mai mult)
Va rog, cine poate sa imi spuna ceva filme de comedie? :*
^^ Cum a fost primul vostru sarut si unde ...as vrea mai multe amanunte :*! Va pup :*
Ce credeti ca s-ar intampla cu societatea noastra daca in loc sa comunicam fata in fata am trimite numai SMS-uri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!