Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 21 Noiembrie 2025 sunt:
Va salut. Nu suport ca dupa ce merg la sala imi creste libidoul instant dupa ce ies. Se poate sa scap de senzatia asta? Exista niste shakeuri sau pastile pentru asta?
Noroc, cateva intrebari am si eu, a incercat cineva sa- si faca diy Fleshlight? Ma bate gandul sa incerc dar de prezervative imi e rusine sa ma duc sa cumpar deci ajungem la intrebarea care ma macina,...? (mai mult)
Bun, sper sa ma intelegi in ceea ce scriu aici si sa ma clarificati cum trebuie.Va rog sa fiti cat mai seriosi! Pe data acum o saptamana am avut primul meu contact sexual(neprotejat)a incercat sa o bage...? (mai mult)
Bună.De un an mă întâlnesc cu un băiat la un curs și stăm mereu de vorbă mai ales în drum spre casă. (Locuim aproape unul de celălalt)Eu îl urmăresc pe el pe toate rețelele de socializare....? (mai mult)
Recent am cunoscut o fata, care mi- a atras atenția. Mi- a dat follow pe insta, am constat, din postari ca este o fata extrovertită. Eu, de felul meu, sunt un pic mai retras. Merita sa încerc o...? (mai mult)
Bună! Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată datorită lichidului preejaculator în perioada NEFERTILĂ? Partenerul s- a masturbat cu aproximativ 36 de ore înainte, dar a urinat. După...? (mai mult)
Daca am avut contact sexual neprotejat, a ejaculat dar pe exterior si am luat pastila de a doua zi, dar a doua zi iar am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare, ce se poate intampla? Va rog fiti...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când faceți sex cu iubita voastră în pat și ea începe brusc sa urle tare așa încât vecinii încep sa bată în țevi și se aud câinii cum latră? Cum gestionați...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Ieșiți în oraș la restaurant cu un băiat și el va spune ca va așteaptă în restaurant la masa, dar nu va spune masa la...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema... odata la vreo 2 3 luni mi se intampla sa simt ca imi atarna testiculul stang si ma doare foarte rau mai ales in timp ce merg si durerea dureaza cam o zi si jumătate, de...? (mai mult)
Bună dimineața! Am incercat să mă masturbez dar treptat, Și nu am finalizat și mi-a ieșit puțin lichid la cap care era în interior care nu are miros, E normal? Cum se numește acel lichid?
Salut TPU! Când faci sex cu o femeie, cum știi ca ești aproape de a-i oferi orgasm, cum știi ca a avut orgasm și cum știi cand trebuie sa te oprești? Va mulțumesc!
Hey TPU, eu n-am avut niciodată primul sărut, cum se simte când te săruți cu cineva? Se simte bine? Îmi puteți explica senzația?
Este ok pentru o fata 15-18 ani sa aibă relații intime sau e prea devreme?
Buna ziua, am 19 ani, sunt baiat, am observat ca, cand fac sex cu prietena mea incepe sa-mi bata inima rau de tot, la fel cand imi facea oral, imi bate rau de tot, de ce?
Salut TPU, vin cu o întrebare. Se poate rămâne însărcinată atat de ușor? Intreb pentru ca am o stare de ingrijorare, mi- a intarziat menstruația 15 zile, dar am facut sex numai protejat, ...? (mai mult)
Vă spuneam că am o colegă de facultate foarte timidă cu care aș vrea să vorbesc mai mult (și eu fiind la fel de timid). Până acum nu am intrat în vorbă cu ea (din cauza timidității mele și...? (mai mult)
Salut TPU! Situația a fost așa...Am făcut sex cu iubitul meu, apoi i- am făcut oral să ejaculeze. A ejaculat in gura mea și am înghițit (fara hate, fiecare are damblalele lui) iar apoi am stat...? (mai mult)
TPU, cu ce sa ma masturbez sa dureze mai mult ca după ce ma excit nu mai pot atinge zona intimă. As vrea sa știu și ce as putea sa introduc in vagin chestii care le pot găsi și in casa
Bună. Când fac sex cu prietenul meu mereu simt o durere insuportabilă la care e nevoie să îl opresc pentru că doare foarte tare. Adică simt că atinge ceva cu penisul în interiorul meu când îl...? (mai mult)
Buna, am 18 ani și nu am avut vreo relație serioasă până acum, am avut doar "încercări" de relații. Nu sunt vreo urâtă, sunt chiar magnetica pentru cei din jur. Dar cei care mă plac nu îndrăznesc...? (mai mult)
Ieri a avut loc un contact sexual iar prezervativul s-a rupt. Azi mi-a venit ciclul. Mai trebuie sa iau pastila de a2-a zi? Daca o iau se poate intampla ceva grav?
Hey fetelor, va plac băieții cu parul făcut inele?
Hey lume, am o dilema care m- a dat peste cap, nu mă pot concentra, m- am împiedicat și am scăpat cafeaua și biscuiți pe jos, șeful a văzut și a început sa îmi facă semne. A venit și femeia...? (mai mult)
Vin cu o intrebare pentru voi, astazi voi face sex cu o virgina, tin sa mentionez ca eu am 16 ani dar am un fel de fimoza ușoara, adica pot decalota complet penisul cand este erect, dar nu pot sa ...? (mai mult)
Buna TPU, de ce nu mai gasesti baieti buni cu care sa iti poti face o relatie si sa construiesti ceva de viitor?
Salut! Vă rog, cât mai multe răspunsuri. Am o colegă de facultate care este foarte timidă. Cum aș putea să fac ca să ne cunoaștem mai bine (ea nu prea vine la facultate, poate pentru că are...? (mai mult)
Buna, am varsta de 19 ani, am o prietena de 18 ani, suntem impreuna de 5 luni ea nu mai e virgina de 1 an si ceva, am facut sex intr- o seara la hotel si am facut 30 minute nu s- a intamplat nimic,...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o problema, am o relatie cu o fata de vreo 8 luni, in astea 8 luni am facut sex o singura data si nu stiu... am penisul de 16 cm in erectie, cand mi- am bagat penisul in vaginul...? (mai mult)
Salut, eu cand aveam 11 ani si ejaculam scoteam cateva picaturi, nu stiu daca asta imi va provoca probleme si nu voi mai putea face copii, doamne fereste ziceti- mi si mie va rog daca asa trebuie(am...? (mai mult)
Cât timp rezistă sperma în corp fără masturbare și sex? La un moment dat o să am ejaculare în somn?
Bună seara prieteni! Este normal sa ma simt inconfortabil când stau și ma plimb cu o fata care are iubit? Acea fata ma considera un prieten foarte bun și de încredere și amuzant și îmi da...? (mai mult)
Buna TPU! Daca partenerul meu isi baga degetele in mine FIIND NESPĂLATE, as putea face infecții? (Ma ustura foarte tare) Multumesc!
Hey lume, în primul rând vreau sa va dedic o piesa draga mie care mă reprezintă și mă emoționează de fiecare data `'foaie verde 5 chiperi, mă întâlnii măicuța ieriii, mă întâlni puicuța...? (mai mult)
Ce înseamnă când un băiat te desenează în timpul orei, fără să creadă că l-ai observat?
Salutare, Stie cineva daca exista grupuri de Telegram sau de Whatsapp unde putem face sau citi recenzii la sugarbaby de pe siteuri gen Sugardaters sau cautsponsor?
Buna TPU! Sunt o fata de 17 ani si sunt virgina. Mi- am făcut recent un iubit si aș vrea sa o facem dar am o frica: cred ca este gay. Este putin cam feminin, e prieten cu foarte multe fete si nu prea...? (mai mult)
Îmi lipsește mult afecțiunea unei fete. Nu pot să îmi fac relație și ajung să mă masturbez zilnic sau maxim la 3 zile. Nu știu ce sa fac cum sa rezolv. Când am avut relație nu o făceam așa...? (mai mult)
Dacă placi o persoana,iar persoana respectiva spune ca nu este reciproc deși mereu te caută sa iesiti, se minte sau pur și simplu vrea sa avem o relatie de prietenie?
Buna TPU, intreb pentru un prieten care are 21 de ani. Este normal ca barbatul sa fie seful in casa? Are probleme de relatie cu iubita lui, dau funda
Hey fetelor, cum reactionati în situația asta disperata? Ieșiți cu un băiat de vreo săptămână și va întâlniți întâmplător pe strada cu niște prieteni. Voi îl prezentați pe băiat ca...? (mai mult)
Buna seara, Am un ciclu regulat de 28 zile iar ultima menstra a fost pe 7 Aprilie. Pe 5 mai ar fi trebuit sa- mi vina menstruația însă nu s- a întâmplat nici azi. Am făcut test de sarcina aseară...? (mai mult)
Buna! Iau anticoncepționale Logest de vreo 3 ani, problema e ca de aseară am niște scurgeri maronii și dureri ușoare abdominale( ca și când as fi la menstruație). Menstruația s- a terminat pe...? (mai mult)
Buna, nu stiu numele unei melodii, versuri, refren sau cum suna. Nu- mi amintesc decat o descriere a videoclipului pe Youtube. Intre anii 2014- 2015- 2016 era o melodie destul de populara si thumbnail-...? (mai mult)
Buna ziua! Considerati ca relatia amoroasa dintre un baiat de 22 de ani si o fata de 17 ani este platonica?
Daca ultima perioada de menstruatie a fost 27 aprilie si s- a terminat pe data de 2 mai definitiv, in ce data pot ramane insarcinata? Cum se calculeaza ovulatia? Tin sa precizez ca am un ciclu...? (mai mult)
Buna TPU, am 15 ani si am lasat o fata bortoasa. Dezavantajul e ca este de origine tiganca si nu vrea sa il avorteze. Ce pot sa fac? Dau funda.
Unde găsesc cluburi Gay in Timișoara?
Vă salut, oameni buni! Am o curiozitate : voi cum ați reacționa în cazul în care v- ați trezi că primiți mesaj de la un/o fost/ă iubit/ă cu care ați avut o relație frumoasă în urma cu câțiva...? (mai mult)
Buna TPU. Va rog sa nu judecați. Acum 2 săptămâni am făcut sex neprotejat iar ca sa fim siguri ca e totul ok am luat pastila de a doua zi. Iar menstruația mi- a întârziat 4 zile luna asta doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
paletedestele23 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!