Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa ii zic unei fete (pe mess) ca o plac foarte mult repet (am 11 ani si is cam timid:)) ) funda!:X
Am o problema. Vreau sa fiu cu un baiat.ma inteles fff bine cu el, am mai fost impreuna acum un an dar dupa 2 luni ne-am despartit.Intre timp el a fost cu alta, eu cu altul.Acum inca vb cu el, o prietena...? (mai mult)
Buna eu sunt in clasa a8a si am 14.Imi place de o fata din clasa a6a, diferenta de varsta nu ma deranjeaza dar problema este ca ea este putin mai inalta decat mine si nu prea imi place ca fata sa fie mai...? (mai mult)
Salut.Stie cineva un site de unde pot downloada si eu frontierville hack pentru face book?, dar sa nu fie cu surveys :| ca nu merg... dau funda celui care merge?
Exista prietenie intre baieti si fete?
Ajutati-ma va rog mult!(sunt foarte trista. m-am certat cu baiatul care imi place mult(si lui tot de mine). ne-am intilnit la club vinerea trecuta, eram cu o fata si el cu un baiat. si cind am intrat in...? (mai mult)
Exista dragoste adevarata?
Ceau, am fost cu un baiat aproape doualuni dar ne vedeam ff rar deorece el era ocupat sa stea cu prieteni lui dar mai apoi ne-am despartit, si el avea o prietena l-am intrebat daca o tinut si mai tine...? (mai mult)
Deci.aseara am fost la disco cu niste pr:P si acolo era un baiat pe care eu pusesem ochii mai demult.am dansat aman2 ceva timp apoi el s-a pus pa scau zicand ca ii este rau:| era un scaun inalt apoi cand...? (mai mult)
Oare baietii sufera pentru o fata...sincer?
Deci baietii astia sunt asa greu de inteles! Fostul meu prieten vroia sa ne impacam si a vb cu prietena mea despre asta. M'a sunat pentru ca nu eram acasa si eu pentru ca tin inca la el am acceptat a mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre indiferenta intr-un cuplu?
Am mare nevoie de un sfat, ofer fundita... Va rog! Eu si mama ne-am mutat cu tatal meu vitreg acum sapte ani. El este un tip foarte de treaba, calm, dimplomat si avem o relatie destul de prieteneasca? (mai mult)
Salut, dati-mi si mie un program cu care pot sa filmez in pc mai excat la metin2gx va rog am pus la categoria asta pentru ca am pus si la timp liber si n-a raspuns nimeni:(.
Sa incep cu inceputul.Inainte cu 2 saptamani sa luam vacanta de la scoala am inceput sa ma inteleg extraordinar de bine cu un baiat din scoala foarte bogat, frumos si curtat. Daca ma cautai...? (mai mult)
Buna imi poate da si mie cineva niste statusuri prin care sa arat ca nu sunt ca toate parasutele cu care umbla el?:D mersi:*
Cum pot scapa de celulita fara creme? funda si vot la fiecare care ma ajuta scuze de categorie
:) Un timp imi place foarte mult de o fata! Am avut sanse bune, insa nu le-am folosit (((( Acum regret!( Acum iarashi s-a aprins ceva in mine pentru dinsa! Suntem in relatie buna, adica comunicam,...? (mai mult)
Statusuri de dor.
La ce varsta ati facut sex?
Buna TPU am primit niste extensii sims 2 (toate) Sims 2 am original cumparat si mi-am pus alt windows pentru ca s'o virusat alalalt in fine... da pe ala vechi mergea sims2 apartament life :)bun acum nu? (mai mult)
Cum poti cuceri un baiat din zodia capricorn?
Intrebare pentru baieti:P.Cum ati descrie fata ideala?
Fetelee nebunelele :x:x:x, asa cum baietiilor lear placea sa faca sex cu 2 fete, voua var placea sa faceti sex cu 2 baieti?:x eu da:x mi-as dori enorm:x astept parerile voastre:x, si baietii pot sa...? (mai mult)
Relatile la distanta merg mereu ma gandesc ca pleaca in spania helpp me
Cum pot sa le fac lipeala prietenei mele cele mai bune cu unul din prietenii prientenului meu.Baiatul nu o vrea. a auzit niste prostii de la niste fraieri care sufera de indiferenta ei(este fff frumoasa)...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un sfat, in legatura cu baiatul pe care il plac. De 2 ani de zile incerc sa il cuceresc dar fara succes. Suntem prieteni dar eu am ajuns sa il iubesc. El a avut o prietena care...? (mai mult)
Help pe facebook cum fac sa am o poza dinaia de ex. cu pisici si cand pui mausul sa apara un nume. Explicati-mi detaliat ca asta nu reusesc sa-mi fac deloc. mersi si scuze de categorie
Buna TPU:*! zilele acestea m-am plictisit, asa ca am picat putin pe ganduri, spre viitor, gandindu-ma ca vor trece foarte repede sarbatorile de iarna si se va apropia Valentine's Day si Dragobetele...? (mai mult)
Voi credeti in Dumnezeu? Daca da de ce? Daca nu de ce? V'ati gandit vreodata ca poate toate dorintele pe care vi le implineste, toate datile cand va ajuta nu sunt de fapt decat lucruri logice care se...? (mai mult)
Sunt cu prietenul meu de 4 luni, nu stiu ce simt pentru el dar cu siguranta e ceva special. e cea mai lunga relatie a mea de pana acum si chiar imi doresc sa nu se termine. el a avut o relatie de 1 jumate...? (mai mult)
Auziti...este normal sa se intalneasca un o fata de 14 ani si un baiat de 19 astept raspunsuri va rog!
Salut Acum 6 ani cand eram mic aveam vreo 10 ani a venit o fata la noi sa isi petreaca vacanta la verisoara ei Era innebunita dupa mine, iar eu nu o intelegeam, am dezamagit-o rau, a inceput chiar...? (mai mult)
Cum pot sa uit pe cineva care am iubit-o? si chiar azi mi-a spus ca e cu un bun prieten de al meu
vreau si eu un link de unde sa iau install'u pentru camera Web Genius E-messenger 112. va rog frum. si spuneti-mi ce trebuie s fac. imi trebuie urgent :((( multumesc. si scuzati categoria, funda+...? (mai mult)
Fundaaa!:x SaLuT! VA ROG. HELPPP Am o problema de aproximativ 2 saptamana. imi place de un baiat. de fapt sunt nebuneste indragostita de el. dar este o problema. el este o fire foarte rece. si distanta!...? (mai mult)
am si eu o intrebare mai mult pentru fete!:D Uitati, eu m`am cam certat cu prietenele mele in ultima vreme(acestea sunt in nr de 3) As vrea daca puteti sa`mi dati si mie niste idei cum sa confectionez...? (mai mult)
Ce le place baietilor la fete?
De ce un barbat de 30 ani atunci cand ne intalnim ma sa saluta dar nu se uita in ochii mei? suntem vecini si la un moment dat le-a zis parintilor lui ca ma place.eu am 22 d ani.sa fie timiditate? ca.ma...? (mai mult)
De ce exista dragoste ?
Sall. vreau melodii triste! cele mai frumoase primeste funda! plz daca se poate ceva de genu' Allexandra si Chriss - ultimu' vers. FUNDA! HELP! M`am certat cu cel pe care`l iubesc si vreau melodii. pentru...? (mai mult)
Este corect ca daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa faci dragoste des? Ce se poate intimpla daca ti-ai inceput viata sexuala dar o faci mai rar?
Cum sa ii spun ca vreau sa folosim prezervativul, eram odata ...si m-am oprit nu stiam cum sa ii spun, ce sa fac? imi e teama ca nu il va accepta nu stiu daca foloseste asa ceva :|
Pt inceput scuzati caterogria si craciun fericit! Am nevoie de niste experiente de ale voastre de atunci cand ati avut varsat de vant(adica la ce varsta, febra, si cam cat de multe bubite). Dau fundita...? (mai mult)
Care mai stiu vreun metin2 privat care mai functioneaza?:) dau funda
Cum pot cuceri o fata mai mare decat mine cu 1an sau cu 2 ani? Dau FUNDA pentru cel mai tare raspuns...
Un amic i-a spus baiatului de care imi place ca il plac, dar acel baiat nu il crede pe amicul nostru. Ce ar trebui sa fac? Sa ii spun eu ce simt? Baiatul de care imi place isi face griji pentru...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog! Imi place foarte mult o domnisoara are 16 ani si eu ei deasemeni ii plac, dar dese-ori nu stim pe ce teme sa vorbim! Ce as putea sa ii spun ca sa o interesez? Despre ce as putea sa o...? (mai mult)
:)imi cer scuze ca postez aceasta intrebare aici dar e cea mai vizualizata rubrica:">. pana acum cateva zile ma gandeam sa dau la facultatea de litere:-j dar m`am razgandit si as vrea la ASE la...? (mai mult)
Hei. Eu sunt clasa a8a, am aproape 15 ani, si unui tip de la a6a ii place de mine [are aproape 14 ani]. Si mi se pare dragut. Dar cei din scoala stiu ca el ma place si majoritatea au inceput sa rada si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
tonyc7 întreabă:
hvnf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!