TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
Neagandalf
în 19 Noiembrie 2019 | Neagandalf întreabă:

vreau sa gasesc un film pe care l- am vazut cu foarte multa vreme in urma. In special vreau sa il gasesc ca sa il pot recomanda unui prieten. Deci filmul este cam asa: Genul: Comedie Nume:...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anomim2025
în 19 Noiembrie 2019 | Anomim2025 întreabă:

De ce Christopher Nolan este un regizor așa de special în comparație cu mulți alții?

2
Răspunde Raportează
Leonard001
în 18 Noiembrie 2019 | Leonard001 întreabă:

As vrea sa imi dati niste desene foarte asemanatoare cu Vanatorii de Troli dar foarte asemanator cu un baiat cu 2 prieteni cu o amuleta sau altceva dar sa aiba prieteni si sa protejeze troli dar sa nu ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AdyYingYang
în 18 Noiembrie 2019 | AdyYingYang întreabă:

Am văzut mai demult un film. Era vorba de 2 oameni veniți din alte lumi pe Pământ, dar care erau dușmani. Unul din ei ucise familia celuilalt si acum luptau unul cu altul. Ala rau se deplasa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VexxatuVexx47
în 18 Noiembrie 2019 | VexxatuVexx47 întreabă:

Știți ceva de Saga Amurg seria 6? Tot văd pe YouTube scene din ceea ce este numit Breaking Down partea a 3-a. Mulțumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
OneTap
în 18 Noiembrie 2019 | OneTap întreabă:

Cine ar câștiga o luptă dintre Yuri Boyka și John Cena? Vreau păreri.

16
Răspunde Raportează
GolopențaAdrian
în 17 Noiembrie 2019 | GolopențaAdrian întreabă:

Filme sau seriale in gen cu filmul Die Welle(2008) si serialul We Are the Wave(2019)? La serialul mentionat azi am inceput sa vad din el.

11
Răspunde Raportează
Radu994
în 17 Noiembrie 2019 | Radu994 întreabă:

Hei TPU.Era un film in care o fata intalneste un baiat.Dar cand il cunoaste mai bine afla ca acesta nu are Facebook, Instagram... si incearca sa afle mai multe despre viata lui cautand despre el, nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Balonaseplutitoare
în 17 Noiembrie 2019 | Balonaseplutitoare întreabă:

Salut, vreau un serial in care personajul principal sa fie o persoana singuratică, tristă, depresiva. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Marko556
în 17 Noiembrie 2019 | Marko556 întreabă:

Salutare, am văzut mai demult un film în care un bărbat și o femeie sunt prinși pe o insula și încearcă sa supraviețuiască, țin minte ca femeia este blonda, dar nu mai țin minte cum se numește...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RahKoon77
în 17 Noiembrie 2019 | RahKoon77 întreabă:

Caut un film... Am văzut doar niște secvențe, în care erau niște chinezi care se băteau pe niște scuturi cu țepi și aveau și ei scuturi. Atât îmi amintesc

4
Răspunde Raportează
TOOL
în 17 Noiembrie 2019 | TOOL întreabă:

acum câteva zile am terminat Neon Genesis Evangelion (atât filmele cât și seria de 26 de episoade din 1995) mi- a plăcut mult drama și trauma prin care trece protagonistul foarte mult,...? (mai mult)

0
Flo12312xa
în 17 Noiembrie 2019 | Flo12312xa întreabă:

stiti cumva daca se va lansa sezonul 4 din misterul familiei hunter?

1
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 17 Noiembrie 2019 | oceanoflove întreabă:

Pentru cine urmareste serialul la bloc. De ce au fost scoase niste episoade https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lista_episoadelor_din_La_bloc Lipsesc ep. 137, episoadele 92- 94. Nu se gasesc pe net si nici...? (mai mult)

0
LaurDobre96
în 17 Noiembrie 2019 | LaurDobre96 întreabă:

Cine imi poate spune despre ce film este vorba? Filmul este drama despre un tata care din lipsa neatentiei isi pierde fetita, anunță politia, nu este găsită, nu poate sa ierte, ajunge cum ar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NEbuna69
în 17 Noiembrie 2019 | NEbuna69 întreabă:

Hei. E o melodie "Era - Ameno". Stie cineva cum se numeste filmul din videoclipul ei si daca e interesant?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2019 |

Salut, am o întrebare, nu mai știu în care serial în pariu cu viata sau o noua viața Andrei ajunge la spital și era acolo mama lui, sora lui, Ioana și își revine. În care episod e secvența? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2019 |

Este adevarat ca se fac inscrieri pentru mireasa pentru fiul meu? Mi-o placut tare mult acea emisiune as vrea sa o revad

4
Răspunde Raportează
Stelian45
în 16 Noiembrie 2019 | Stelian45 întreabă:

Salut, vreau și eu un film de groaza, ce îmi recomandati?

7
Răspunde Raportează
combativul
în 16 Noiembrie 2019 | combativul întreabă:

Ce seriale imi recomandati sa vad pe Netflix, noi?

4
Răspunde Raportează
Alexandraaa197272
în 16 Noiembrie 2019 | Alexandraaa197272 întreabă:

Netflix, HBO sau HBO Go? Care e cel mai bun?

3
Răspunde Raportează
Alexandraaa197272
în 16 Noiembrie 2019 | Alexandraaa197272 întreabă:

Buna TPU. Am o întrebare: pentru cei care aveți Netflix merita sa îți faci abonament la ei? Si dacă da, care e cel mai bun tip de abonament? Eu am auzit ca cică Netflix are probleme cu semnalul....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pricope_Marius_1997
în 15 Noiembrie 2019 | Pricope_Marius_1997 întreabă:

Sunt cumva pe aici persoane care se uita la seria Naruto anime japonez? 1. Ce parerea aveti despre povestea lui Hagoromo Ōtsutsuki si despre mama si copii lui? Un zeu care sa impartit in doua, mai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonim24122004
în 15 Noiembrie 2019 | Anonim24122004 întreabă:

am o mare intrebare, voi ce credeti ca s- a intamplat cu Misa si Light din death note dupa ce au murit? Au devenit shinigani? Ryuk a zis ca cine primeste acel carnet nu poate sa ajunga nici...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maldini
în 15 Noiembrie 2019 | Maldini întreabă:

Mi- am creat un cont pe Netflix, de pe telefon, iar in lista de subtitrari, atunci cand ma loghez de pe TV, lipseste limba romana desi pe telefon sau laptop apare... Contul e creat din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeeyuAndrei
în 15 Noiembrie 2019 | DeeyuAndrei întreabă:

Ce animeuri îmi recomandați? Deci nu știu nimic despre animeuri sau cu ce se mănâncă :)). Asa că, care sunt cele mai bune animeuri văzute de voi? Aș vrea un fel de inițiere în genul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2019 |

De filme m- am cam saturat as vrea sa vad niste animeuri.Imi puteti recomanda un top 5 al celor mai bune anime uri vazute de voi? O sa va scriu ce am vazut eu ca sa nu il includeti in top. Death...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Johny94c
în 15 Noiembrie 2019 | Johny94c întreabă:

Salutare. Am vazut de curand un articol cum ca un suedez vrea sa lanseze un film de 720 de ore. Care a citit despre asta si stiti despre ce e vorba spuneti- mi va rog si mie ca pe mine ma sperie si trailler-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Tssssssss
în 14 Noiembrie 2019 | Tssssssss întreabă:

Hei! Văzusem din întâmplare un scurt clip pe Facebook din serialul inima de tigan cred că se numea, nu l- am văzut niciodată, dar clipul respectiv era foarte amuzant și nu mai reușesc să îl...? (mai mult)

0
Stefan33Pavel
în 14 Noiembrie 2019 | Stefan33Pavel întreabă:

Salutare,am avut abonamet la hbo go si sa ia automat bani si cand a luat bani, am inchis abonamentulsi nu-i normal sa vina banii inapoi? Daca da, in cand timp vin? Multumesc

3
Răspunde Raportează
MarcuPopescu
în 13 Noiembrie 2019 | MarcuPopescu întreabă:

Salut,vreau sa ma apuc de dragon ball z dar când caut pe anime kage îmi da dragon ball kai dc?

1
Răspunde Raportează
Vali215
în 12 Noiembrie 2019 | Vali215 întreabă:

Am văzut Bleach până la episodul 311 (sfârșitul luptei cu Aizen), fără să urmăresc episoadele alternative, mai are rost să urmăresc până la episodul 360? Sau sunt și ele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lucian_Olteanu_2003
în 12 Noiembrie 2019 | Lucian_Olteanu_2003 întreabă:

A ieșit Transporter 5? Sau daca nu, când?

2
Răspunde Raportează
kTz3n
în 11 Noiembrie 2019 | kTz3n întreabă:

Am văzut acum câteva zile o secvență dintr- un film asiatic si nu mai stiu cum se numeste serialul. Era vorba despre un fost militar care a devenit profesor la un liceu sau scoala. O altă...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2019 |

Stiti cumva cand apare ip man 4 in cinema?

2
Răspunde Raportează
nicuuu22
în 11 Noiembrie 2019 | nicuuu22 întreabă:

Salut, imi poate recomanda cineva un anime gen aventura, puteri supranaturale? Am vazut : Black Clover, Naruto/boruto, one punch man, fary tail, hero academia, tokyo goul, seven dedly sins, teath...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Stefan33Pavel
în 11 Noiembrie 2019 | Stefan33Pavel întreabă:

Salutare.Cum pot sa sterg contul de amazon video? Multumesc

4
Răspunde Raportează
Maggie49
în 11 Noiembrie 2019 | Maggie49 întreabă:

Ce părere aveți despre serialul Nikita? Mie mi se pare o porcărie.Am văzut niște poze pe Google dar acele ipostaze nici nu se regăsesc în serial. P.S.:Am văzut tot serialul și mi se părea aproape...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fox9
în 11 Noiembrie 2019 | Fox9 întreabă:

Salut. Stie cineva cand o sa apara episoade noi sau film din kimestsu no yaba?

1
Răspunde Raportează
Mihaelaaaa19
în 11 Noiembrie 2019 | Mihaelaaaa19 întreabă:

Filme horror bune? Genul ala cu ucigasi. Cum e haloween, hell fest, vineri 13 etc.

4
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 10 Noiembrie 2019 | gemeni6226 întreabă:

Pentru cei pasionati de serialul Dr.House.Care citat din film va place cel mai mult? O zi frumoasa va doresc.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2019 |

acum ceva timp am văzut un film pe tv1000 despre un profesor de literatura mai arțăgos, care preda la un colegiu, avea și o fata și un frate gay, nu se înțelegeam cu el și intr-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
William1000
în 10 Noiembrie 2019 | William1000 întreabă:

La ce oră și în ce zi este emisiunea „Ce vor plantele"?

6
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 9 Noiembrie 2019 | gemeni6226 întreabă:

Sugestii filme blow your mind?

7
Răspunde Raportează
Fisticel
în 8 Noiembrie 2019 | Fisticel întreabă:

De ce majoritatea filmelor horror sunt filmate in România?

4
Răspunde Raportează
Strepix
în 8 Noiembrie 2019 | Strepix întreabă:

As vrea niste filme in gen Law Abiding Citizen, Unknown, Taken, Run all Night sau Inception.

1
Răspunde Raportează
Fisticel
în 7 Noiembrie 2019 | Fisticel întreabă:

Când apare IT Chapter 3? Filmul ăla cu acel clovn care învie odată la 27 de ani. Am văzut pe net că o să apară și partea a 3 a.

11
Răspunde Raportează
xShadowCatalin
în 7 Noiembrie 2019 | xShadowCatalin întreabă:

Cum se numea animeul acela cu fata cu parul rosu si avea o coada ca o sirena, era ecchi din ce stiu, cum se numea? dau funda repede

1
Răspunde Raportează
CristianDarius1
în 7 Noiembrie 2019 | CristianDarius1 întreabă:

as vrea sa fac și eu un film(adică un fel de poveste despre o fata caruia i- au murit părinții și rămâne singura cu bunica ei paralizată la pat și din fata tocilara a devenit o vagaboanda...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
George6656
în 7 Noiembrie 2019 | George6656 întreabă:

Ce părere aveți despre serialul Supernatural?

4
Răspunde Raportează
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 14 ore

anonim_4396 întreabă:

O iau razna din nou, înnebunesc psihic. Vreau sa fiu moarta, sa nu mai stiu ca am parte doar de atata ghinion in viata si peste tot. Tot ce am vrut in viata asta, a fost sa fiu si eu iubita de ...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Vi s-a întâmplat sa vi se golească coșul de gunoi automat dacă aveți prea multe fișiere sau aplicații pe el?
    11 răspunsuri
  • Cupă_Daniel_1992
    trimisă acum 17 ore

Cupă_Daniel_1992 întreabă:

Salutare, grup! Vin la voi pentru a vă cere un sfat, un sfat pentru un seamăn în pană de idei. Ce idee de afacere îmi puteți da și mie? Eu sunt agent de poliție, nu am voie să fac nimic în...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 10 ore

Ion1989 întreabă:

Nu cumva toti oamenii din ziua de azi sunt niste prefacuti? Ei doar se prefac ca rad, ca nu au nicio durere, nicio suferinta nimic, doar se prefac ca nu sunt suparati, deranjati, afectati de nimic...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.750
  • Întrebări: 3.951.750
  • Răspunsuri: 17.644.769
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
The Walking Dead

The Walking Dead

Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.920 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.718 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.995 Carieră
  • 20.323 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.906 Conversaţii