TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Liviu321
în 20 Ianuarie 2023 | Liviu321 întreabă:

Salut! Caut sa vad un film bun dar nu prea știu ce sa aleg, aștept o recomandare de la voi: ceva acțiune sau comedie apărute după 2020.

4
Răspunde Raportează
Roman_Si'Mona_1993
în 20 Ianuarie 2023 | Roman_Si'Mona_1993 întreabă:

Bună,caut un desene se difuza pe tvr1sau tvr2 anii 2000.Era despre niste pasari(berze sau ceva alb :))) Era un oraș al lor gen, avea mai multe episoade.

2
Răspunde Raportează
EnciuMarian
în 19 Ianuarie 2023 | EnciuMarian întreabă:

Bună seara. Caut și eu un film indian, nu mai știu cum se numește, era o fată și un băiat, fata a fost în club, s- a îmbătat, iar băiatul a dus- o la hotel după care băiatul i- a dat ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
aMpLiNcR
în 18 Ianuarie 2023 | aMpLiNcR întreabă:

Nu pot oricat caut sa gasesc un film pe care l- am vazut, dar nu mai stiu cum se numeste. Poate din ce imi aduc aminte sa descriu poate cineva sa isi dea seama: Se intampla in viitor, cred ca la inceput...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 17 Ianuarie 2023 | 0RASPUNS0 întreabă:

Știe cineva când apare sezonul 6 din prison break sau dacă este confirmat ca va apărea?

5
Răspunde Raportează
GulubuntzBudulush
în 17 Ianuarie 2023 | GulubuntzBudulush întreabă:

Salut! Pentru cei care sunt maghiari sau stiu limba maghiara, imi poate transcrie cineva ce spune in videoclipul de mai jos? Si daca se poate, sa- l si traduca. Funda!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fantaspirit
în 17 Ianuarie 2023 | Fantaspirit întreabă:

Buna. Un film care sa se asemene cu filmul Lucy știți? M-a impresionat acest film și aș vrea să văd ceva asemănător.

10
Răspunde Raportează
DracuIa
în 15 Ianuarie 2023 | DracuIa întreabă:

Ce filme cu mortaciuni in care moare actorul principal sau toti sunt ucisi stiti? Niste recomandari mai jos, ms.

3
Răspunde Raportează
SkyEL
în 15 Ianuarie 2023 | SkyEL întreabă:

Stiti niste videoclipuri cu scene de lupta foarte faine din filme sau animeuri. Imi puteti da un link de pe Youtube sau alte siteuri?

15
Răspunde Raportează
C?t?lina1115
în 14 Ianuarie 2023 | C?t?lina1115 întreabă:

Buna! Am văzut acum ceva timp un film ca Midnight sun. Era o fata mulatra care avea o boala autoimună și maica- sa o proteja foarte mult și la un moment dat afla ca a totul a fost o minciuna. Mama...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sweetys
în 14 Ianuarie 2023 | sweetys întreabă:

Buna! Dintre Netflix, Hbo max si Disney + , ce recomandati? Nu vreau site- uri de filme care vezi 10 reclame pana dai de un film, alte 5 pana il deschizi iar la fiecare pas, Andreea e la 3km departare,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
uryayaywu
în 14 Ianuarie 2023 | uryayaywu întreabă:

Buna,ce părere aveți despre 13 reason why vreau sa stiu tot despre el fara spoiler thx

2
Răspunde Raportează
Nustiu6687
în 13 Ianuarie 2023 | Nustiu6687 întreabă:

Pentru cunoscătorii de filme! Salut! Acum câțiva ani 2019- 2020 dacă nu mă înșel am văzut pe Netflix niște filme care mi- au plăcut dar nu îmi aduc aminte cum se numesc, am cautat peste ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgiana97ali
în 13 Ianuarie 2023 | Georgiana97ali întreabă:

Bună seara, va scriu în speranța că mă ve- ti ajuta. Unde pot găsi și eu emisiunea "schimb de mame din 2008" menționez ca nu mai știu nici sezonul nici episodul, caut pe google pe YouTube și...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
KidnappedAlien123
în 13 Ianuarie 2023 | KidnappedAlien123 întreabă:

Ce va place mai mult sa incepeti un serial sau sa va uitati mereu la filme? eu le fac pe amandoua dar imi plac mai mult serialele, filmele sunt asa, vad un film bun de care ma bucur pe termen scurt, serialul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Nimeni20192018
în 12 Ianuarie 2023 | Nimeni20192018 întreabă:

Filme horror bune, de vizionat cu BFF, pe care să le găsesc pe YouTube.

2
Răspunde Raportează
Young27338273
în 12 Ianuarie 2023 | Young27338273 întreabă:

Salut guys, in filmul Doing Money(cel in care joaca Și Anca Dumitru) cu câți ani e +12/15/18 ani?

4
Răspunde Raportează
Emm14
în 12 Ianuarie 2023 | Emm14 întreabă:

Hey, caut un serial ce a fost difuzat pe tvr 2, era cu niste adolescenți. Era un virus care omora oamenii dupa 20 de ani parca si au supraviețuit numai copii. Ei incercau disperați sa caute un leac....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LoreAndreea
în 12 Ianuarie 2023 | LoreAndreea întreabă:

❗️Salutare grup! Caut și eu în disperare un film și nu mai știu cum se numește. Poate cineva l- a vizionat și ma ajuta cu titlul. În film este vorba despre o fata ce merge cu părinții ei la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anamariadenisa16
în 11 Ianuarie 2023 | Anamariadenisa16 întreabă:

Bună seara! Poate să- mi spună cineva numele unui serial? Dau un indiciu Regina Scotiei, Mary Stuart, la curtea franceza in timp ce asteapta casatoria ei cu Francis, viitorul rege al Frantei,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Vicen?iu90
în 11 Ianuarie 2023 | Vicen?iu90 întreabă:

Idei de filme bune va rog dacă ma poate ajuta cineva.

4
Răspunde Raportează
Victor009
în 10 Ianuarie 2023 | Victor009 întreabă:

Știți dacă serialul de animație Disney+ Black Rock Shooter Dawn Fall va mai avea sezonul 2?

6
Răspunde Raportează
Sharkyman
în 10 Ianuarie 2023 | Sharkyman întreabă:

Salut TPU, am si eu o intrebare despre un episod din "schimb de mame" pe care nu il mai gasesc. Este vorba de episodul cu casa automatizata : https://www.youtube.com/watch?v=9pqh5pLGVQY&ab_channel=PrimaTVRomania ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Anamariadenisa16
în 10 Ianuarie 2023 | Anamariadenisa16 întreabă:

Bună! Cine este Dove Cameron? Ca eu habar n-am cine e ea!

6
Răspunde Raportează
___dl1Y
în 10 Ianuarie 2023 | ___dl1Y întreabă:

Buna, va rog ajutati- ma cu ce pot face sa vadă filme online pe smart. Am un Samsung care de o vreme îmi dă pe orice site de filme online as intra mesajul prove You are not robot. To play this video...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
djdidjdj
în 10 Ianuarie 2023 | djdidjdj întreabă:

Stie cineva cand apare jocul calamarului sezonul 2?:)

1
Răspunde Raportează
AlexaIulia11
în 10 Ianuarie 2023 | AlexaIulia11 întreabă:

Buna! Am și eu o întrebare, este legat de serialul,, Familia Hunter". Ce se întâmpla cu ceilalți copii in noile episoade, adică Max, Daniel, Tess ca nu mai apar? Mulțumesc anticipat!

0
Răspunde primul Raportează
DraganStefania
în 10 Ianuarie 2023 | DraganStefania întreabă:

Bună, aș dori și eu să vă întreb dacă știe cineva ceva despre un film în care un frate și o soră au ajuns destul de intimi pentru ca erau izolati, iar mama lor îi trata oribil si l- a omorât...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
B00bsLicker
în 10 Ianuarie 2023 | B00bsLicker întreabă:

Am vazut acum ceva timp un film cu o fantoma care avea tentacule si a scapat dintr- un beci si era o secventa in care o penetra pe o baba in timp ce dormea (cu tentacula).A luat- o pe baba cu celalalt ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonButoi
în 10 Ianuarie 2023 | IonButoi întreabă:

Salut, caut un desen vechi pe care l- am vazut la televizor acum cativa ani, era vorba despre un baiat din epoca de piatra care era prieten cu un extraterestru sau ceva de genu si introul era ceva de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 9 Ianuarie 2023 | Maryyyaa întreabă:

Heeey.De cine se îndrăgostește"profu" din filmul "Profu'de franceza "?

3
Răspunde Raportează
KaliKaali
în 8 Ianuarie 2023 | KaliKaali întreabă:

Caut un film ce l- am vazut cand eram mica, tot ce imi amintesc este ca o familie opreste pe un drum inchis ca sa ajute o fata, fata aia ii omoara unul cate unul, la un moment dat ii smulge la unu tot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Young27338273
în 8 Ianuarie 2023 | Young27338273 întreabă:

Salut guys, exista TITANIC 2? Care se va filma in 2023? https://youtu.be/5A6YjRSvR0Q

4
Răspunde Raportează
User0987654321
în 8 Ianuarie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare! Incerc sa aflu si eu numele la un film pe care l- am vazut cand eram eu mai mic. Din ce imi aduc eu aminte, era vorba despre un baiat care vroia sa cante la vioara, dar tatal lui nu il lasa,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EnciuMarianemmy1
în 8 Ianuarie 2023 | EnciuMarianemmy1 întreabă:

Bună seara. Caut și eu un film indian, nu mai știu cum se numește, era o fată și un băiat, fata a fost în club, s- a îmbătat, iar băiatul a dus- o la hotel după care băiatul i- a dat ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Abcdefgh17
în 8 Ianuarie 2023 | Abcdefgh17 întreabă:

Bună! Caut și eu două filme indiene vechi, dar al căror nume nu îl mai rețin. Primul film este despre o fată oarbă care se îndrăgostește de un băiat, iar la un moment dat ea se operează...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihailVeteranu
în 7 Ianuarie 2023 | MihailVeteranu întreabă:

Era un film cred ca prin 2005- 2010 ceva de genul cu un savant ce locuia la o ferma cu familia, zilnic analiza poziția satelitului natural al pământului(luna)pe telescop acesta observase ca luna se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
uryayaywu
în 7 Ianuarie 2023 | uryayaywu întreabă:

Buna TPU, ce părere aveți despre team building?

5
Răspunde Raportează
Omega_Beta_1988
în 7 Ianuarie 2023 | Omega_Beta_1988 întreabă:

Caut un film dar am uitat cum se cheama, este vorba despre un negru care este ranit in puscarie, il vindeca intr-o masinarie si devine puternic, gloantele nu-i pot penetra pielea

3
Răspunde Raportează
Young27338273
în 7 Ianuarie 2023 | Young27338273 întreabă:

Salut guys, știți de Serialul Las Fierbinți? Ei anul asta parca au dat ep ăla piramida când explodează cârciuma lui Bobiță. Ei nu chiar au dat foc carciumii nu? Având în vedere că Las Fierbinți...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cristi3672
în 7 Ianuarie 2023 | Cristi3672 întreabă:

Am văzut la o emisiune tv că ar fi un film despre o prostituată care a decedat și a inviat după 100 de ani și ar fi fost șocată de ceea ce ar fi găsit...Cine știe numele filmului?

2
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 7 Ianuarie 2023 | xSNGHOSTx întreabă:

Salut, stie cineva cand ar trebui sa apară partea 3 din Lupin?

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 7 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Pentru cei care ati vazut serialul Wednesday: 1 ce v-a placut la el? 2 ce v-a influentat sa va uitati? Eu l-am vazut si mi-a placut desi unele scene sunt putin cam horror

4
Răspunde Raportează
kristynneradu
în 6 Ianuarie 2023 | kristynneradu întreabă:

Care a fost filmul surpriza de Anul Nou la HBO MAX?

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 6 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU.Cand eram mai mica sora mea si cu o prietena de a ei s- au uitat la un film horror. Era cu o fata blonda si la un moment dat s- a dus la o baie si erau gandaci pe acolo, dupa un timp avea si ...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
StefanMV001
în 5 Ianuarie 2023 | StefanMV001 întreabă:

Buna! Era un film vechi animat, nu mai stiu pe ce canal dar stiu ca era despre un baiat care voia sa fie erou ca intr- o banda desenata sau reclama tv nu mai stiu exact si avea un costum semi robotic ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
B00bsLicker
în 5 Ianuarie 2023 | B00bsLicker întreabă:

Ce parere aveti despre filmul soldatii:o poveste din ferentari? E pe Netflix.

2
Răspunde Raportează
Young27338273
în 5 Ianuarie 2023 | Young27338273 întreabă:

Salut guys, cum se numeste ep din sez 4? https://youtu.be/uuPuo08X5iY

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Ce părere aveți despre emisiunea "Anchetele comisarului Antonescu"? Ce vibe vă dă Dan Antonescu?

6
Răspunde Raportează
aurdin
în 4 Ianuarie 2023 | aurdin întreabă:

În 2023 mai este serialul inima de țigan? Dacă da când? Mulțumesc

7
Răspunde Raportează
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    34 răspunsuri
  • AnneM123
    trimisă acum 22 ore

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.232
  • Întrebări: 3.951.106
  • Răspunsuri: 17.640.090
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Hannah Montana

Hannah Montana

Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.884 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.826 Conversaţii