TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Desenelecopilarieiro
în 24 Mai 2022 | Desenelecopilarieiro întreabă:

Bună, înainte era un desen, nu mai țin minte cum se numea, cred ca era pe nick și era ceva cu 3 ninja care încercau mereu sa prindă ceva sau sa distrugă, nu mai știu și fiecare avea o încercare....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ZiKDavidZiK
în 24 Mai 2022 | ZiKDavidZiK întreabă:

Buna TPU! Imi puteti recomanda un site de filme/seriale gratis care nu are ad-traps, ad pop-ups si reclame care se deschid automat dupa ce apesi pe play si iti dau un malware? =}}

6
Răspunde Raportează
GoodyMasterGirl
în 24 Mai 2022 | GoodyMasterGirl întreabă:

Buna TPU, stie cineva care este sfarsitul filmului Breakfast at Tiffany's? Multumesc aniticipat

1
Răspunde Raportează
GabiIsclov
în 22 Mai 2022 | GabiIsclov întreabă:

Buna. Am vazut ceva vreme un film cu o femeie maritata care are o aventura cu un tip care desi parea ca ar putea avea o relatie el, se foloseste de ea si ii mai da si hiv. Imi amintesc ca filmul se incheie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2022 |

În scenele de genul celei din acest clip de la minutul 33:19 https://www.youtube.com/watch?v=eaJK5qi6G8A sunt folosiți cascadori sau le execută actorul însuși? Mă refer la manevrele tipului cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 21 Mai 2022 | SelenaTpu întreabă:

Cine a văzut Naruto? L-am văzut acum ceva timp și la final m-am oprit pentru ca ma așteptăm ca o să fie o prostie. Pana la urma cum s-a terminat?

4
Răspunde Raportează
Desenelecopilarieiro
în 21 Mai 2022 | Desenelecopilarieiro întreabă:

Bună, am văzut mai demult un film cu power rangers și era un om dar nu era obișnuit, era malefic și era Mov fără par și voia sa cucerească lumea și ei voiau să- l oprească nu mai știu cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Mai 2022 |

De ce unele scene din filme sau seriale ne emoționează și ne fac să plângem iar la altele (la fel de emoționante și intense) rămânem impasibili?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2022 |

De ce producătorii anumitor remake- uri de filme și seriale nu își dau silința să le facă cum trebuie, chiar mai bune decât originalul, în schimb remake- urile ies de slabă calitate și nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2022 |

De ce lungesc producătorii celebrul serial "Tânăr și neliniștit"? Ce vor să obțină cu asta?

7
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 18 Mai 2022 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Salut TPU, caut si eu un film, deci ce mai stiu din el este doar asta / era un baiat de locuia parca cu parintii si ii placea de o fata care era sub acoperire si la final descopera ca avea "iarba" in...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
St1xWtfcs
în 17 Mai 2022 | St1xWtfcs întreabă:

Hey, e un film cu o persoana (femeie dacă nu ma înșel) care e în coma și e ieșită din corpul ei, nimeni nu o poate vedea cu excepția unui bărbat, nu mai știu cum se numeste, help va rog

2
Răspunde Raportează
Anabelle02
în 17 Mai 2022 | Anabelle02 întreabă:

Era un film în care personajul principal era o fată care era diferită de ceilalți și toți voiau să o prindă. Tinerii erau puși să aleagă o categorie din care să facă parte și fata a ales...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2022 |

De ce în unele filme/seriale, personajele negative, cum ar fi mafioții, hoții, asasinii plătiți sau afaceriștii corupți sunt reprezentați îmbrăcați în negru: jachetă neagră din piele,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2022 |

Credeți că spune ceva despre personalitatea omului faptul că unii au ca favoriți (super) eroii din filme/seriale iar alții personajele antagonice?

1
Răspunde Raportează
Dca2002
în 15 Mai 2022 | Dca2002 întreabă:

Ce preferați Sex and the City sau Friends?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2022 |

Recuzita de arme și muniție din filmele sau serialele de acțiune, de unde și cum se obține?

5
Răspunde Raportează
madliv
în 11 Mai 2022 | madliv întreabă:

Imi aduc aminte de un opening care avea o melodie ABBA pentru desenul battle d- baman, am vazut ca si ungurii o foloseau, dar nu am reusit sa gasesc openinig- ul, am gasit ceva pe Youtube, dar nu pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Antimanele104
în 10 Mai 2022 | Antimanele104 întreabă:

Lamuriti- ma si pe mine cu o chestie: de ce a ales Guy Ritchie sa regizeze filmul Alladin dupa ce a regizat niste filme exceptionale cum ar fi Snatch(2000), Lock, Stock and 2 smoking barrels(1998) sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
hiei553
în 8 Mai 2022 | hiei553 întreabă:

Buna ziua, am vazut in anul ~1998 la pro- tv un film horror/slasher cu o papusa pe nume Jessica. Din cate imi mai aduc un negru a daruit- o cadou unui baietel, era adusa din mexic/africa(nu sunt sigur)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Roxana_Karla_1987
în 8 Mai 2022 | Roxana_Karla_1987 întreabă:

Buna. Cine poate sa imi spuna cum il cheama pe Sorin in realitate din sezonul 4, episodul 36 Lectii de viata?

1
Răspunde Raportează
Ardelean_Alexandru_1972
în 8 Mai 2022 | Ardelean_Alexandru_1972 întreabă:

Cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu, la unul din revelioane am văzut o scenetă cu Puiu Călinescu pe care nu am mai văzut- o de- atunci și nu e absolut nicăieri, pe niciun site, nu știu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
roby223
în 7 Mai 2022 | roby223 întreabă:

Salut, mi- a zis un prieten ca a văzut un film cu unii care merg pe o planeta pentru ca au descoperit niște unde radio și acolo descoperă ca extratereștrii aia ne- au creat și vroiau sa ne extermine...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Suki111
în 5 Mai 2022 | Suki111 întreabă:

Bună, acum câțiva ani am văzut un film despre o femeie care se muta la țară (undeva in sudul Franței, nu stiu sigur, dar estetica era una cottagecore) țin minte ca a cumpărat un conac pe care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Mai 2022 |

Aveți un erou preferat dintr- un film, serial, carte sau din altă sursă? Al meu e "Crinul de Argint" (El Lirio de Plata) din telenovela "Mi Gorda Bella". https://youtu.be/tGgEndDyDL0 "Crinul...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Legolaputere
în 3 Mai 2022 | Legolaputere întreabă:

Buna dimineața, cineva ma poate ajuta cum sa ma uit la filmele star wars ca nu stiu ordinea iar eu până acum nu m-amm uitat niciodată la un film star wars. Vreau sa stiu

5
Răspunde Raportează
Mihaip90000
în 2 Mai 2022 | Mihaip90000 întreabă:

Salutare, Am vazut acum ceva ani un film mindfuck pot sa zic. Ideea filmului era urmatoarea, totul se învârte in jurul unui personaj, barbat. Probabil era vorba si de unele calatorii prin timp,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanLego
în 2 Mai 2022 | IoanLego întreabă:

Buna ziua, cineva ma poate ajuta ce e star wars si cum sa înțeleg tot? Eu nu stiu nimic despre star wars

2
Răspunde Raportează
Theo94
în 1 Mai 2022 | Theo94 întreabă:

Ce credeti despre animeul Demon Slayer? https://www.imdb.com/title/tt9335498/ Am inteles ca este vorba despre demoni, vanatori/ucigasi de demoni, etc. Actiunea avand loc in Japonia in perioada Taishō...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanaMaria321
în 1 Mai 2022 | IoanaMaria321 întreabă:

Bună TPU! Vreau o listă cu seriale/filme de vară pe Netflix. A venit în sfârșit luna mai și aș vrea să iau în considerare, să fie niște seriale/filme de vară, nu de iarnă. Funda!

1
Răspunde Raportează
Anonima91837
în 30 Aprilie 2022 | Anonima91837 întreabă:

Buna TPU! Are cineva idee cum se numea filmul in care era vorba de o fata Alice care era crescuta la țară de mama ei profesoara, iar tatăl fermier? Tatăl ei o îneacă și mor și ei după și gen...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 30 Aprilie 2022 | TomyBrave2019 întreabă:

S-a uitat cineva la Black (kdrama) de aici? Daca da, ce ziceti de final?

1
Răspunde Raportează
Strwberrs
în 30 Aprilie 2022 | Strwberrs întreabă:

Buna dragilor! Ce anime- uri kawaii sau la scoala recomandati? Anime uri scolare cum ar fi Akebi's Sailor Uniform sau Dont Toy with Me miss Nagatoro Anime- uri kawaii cum ar fi Sailor Moon, Tonikaku...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 30 Aprilie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Exista emisiuni pe Netflix sau internet în legătură cu Știința umana? Ex: putrefacția omului decedat și etc

1
Răspunde Raportează
Intrebari124
în 29 Aprilie 2022 | Intrebari124 întreabă:

A vazut cineva filmul, , Adio Uniunea Sovietica" sau in engleza, , Goodbye Soviet Union", daca da cine imi poate recomanda film asemanator ca ala deoarece mi- a placut atat de mult ca l- am vazut de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 29 Aprilie 2022 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut TPU, caut de ceva timp un film animat mai vechi, povestea stiu ca era in china si era vorba de 2 frati unu sarac celalalt bogat si un cuib de randunele care aducea noroc sau ceva de genul. Daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimulmut
în 28 Aprilie 2022 | anonimulmut întreabă:

Buna, TPU! Pareri despre al doilea film 365 de zile (Acea zi)?

4
Răspunde Raportează
Pichakchiu
în 28 Aprilie 2022 | Pichakchiu întreabă:

Nu inteleg de ce toată lumea e dezamăgită de filmul 365!? La ce se așteptau? Secvente pentru adulți?!

1
Răspunde Raportează
dany1988122
în 28 Aprilie 2022 | dany1988122 întreabă:

Cum s-a prins Bob ca e ala spion? Ma refer la filmul :''Spionul din vecini.

4
Răspunde Raportează
M2000
în 27 Aprilie 2022 | M2000 întreabă:

Buna, mi- am adus aminte acum de un film in franceza cu o fetița mică blonda care trăia cu mama ei, care a fost omorâtă de un băiat mult mai mare ca fetița si care a încercat sa o violeze si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PlsraspumdeptNaruto1
în 27 Aprilie 2022 | PlsraspumdeptNaruto1 întreabă:

Mă uit la serialul Naruto și sunt la episodul 145 și nu știu ce să fac, pot trece la Shippuden sau trebuie să mă uit la toate 220 de ep? Pentru că mi- e teama sa nu înțeleg ceva când intru ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PlsraspumdeptNaruto1
în 27 Aprilie 2022 | PlsraspumdeptNaruto1 întreabă:

Vreau sa răspundă fanii Naruto! Sunt la episodul 145 Naruto pot sa trec la Shippuden sau trebuie să mă uit până la episodul 220?

1
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 27 Aprilie 2022 | IonutValeriu întreabă:

Seriale cu vanatori de vampiri, varcolaci, etc in care vampirul sau varcolacul se indragosteste de o fata normala, etc, ca in teenwolf? Dau daca stiti, ca the 100.

4
Răspunde Raportează
Cristina12387
în 26 Aprilie 2022 | Cristina12387 întreabă:

Care este cel mai prost film pe care l-ai vazut?

9
Răspunde Raportează
Nimicinteresantaici
în 26 Aprilie 2022 | Nimicinteresantaici întreabă:

Preferati horror sau comedie? Film

13
Răspunde Raportează
puffylica
în 25 Aprilie 2022 | puffylica întreabă:

Salut TPU. Cand aveam vreo 8- 9 ani era un desen de asta vechi cu un baiat care se deghiza in fata sau se transforma nu mai stiu exact. Problema e ca nu ii mai stiu numele deci daca are cineva o idee rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TristanTzara
în 25 Aprilie 2022 | TristanTzara întreabă:

Nu sunt sigur dacă e categoria perfectă dar... Știu că era un desen animat în anii 2000 pe ce era atunci Minimax despre un orășel populat de de niște animăluțe. Și în fiecare episod era o figură...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AloneMan2427
în 23 Aprilie 2022 | AloneMan2427 întreabă:

Cunoasteti vreun anime despre arta sabiei?

26
Răspunde Raportează
Matei88yg
în 21 Aprilie 2022 | Matei88yg întreabă:

Nume Ramona din lectii de viata sez 6 ep 148? Plsss

1
Răspunde Raportează
Kassiana1999
în 21 Aprilie 2022 | Kassiana1999 întreabă:

Salut, am vazut mai demult un trailer la un film sau serial, nu stiu ce era. Era despre niste angajate intr- o firma de cosmetice cu radiu, care si- au dat seama de element si radioactivitate, si incercau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 10 ore

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • Alexb89
    trimisă acum 5 ore

Alexb89 întreabă:

Bună la toată lumea, cineva o trecut prin operație de scoaterea fierei? anestezie generală etc? mi-e o frică de moarte sunt foarte speriat! Multumesc
    23 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Ce idei v-ar apărea daca ar fi sa scrieți o carte high fantasy precum,, The Witcher ",, Malazan "?
    16 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă acum 12 ore

Johny12498 întreabă:

Buna ziua, daca am depus o plangere penala la politie pentru inselaciune pe net oare e normal sa nu primesc dovada plangerii? Un nr de inregistrare nimic… ieri am depus… m- am intors tot ieri sa le...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.332
  • Întrebări: 3.951.257
  • Răspunsuri: 17.641.199
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Geometrie clasa a VII-a

Geometrie clasa a VII-a

Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a

Start quiz
Categorii