TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
AdiMihai25
în 14 Noiembrie 2020 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Caut o reclama / farsa de pe Fb/youtub Cu un negru care se face ca este obosit si adoarme in bratele fetelor din tren, magazin etc Caut melodia din acel video. Nu il mai găsesc.

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 13 Noiembrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Filme cu război, comunism, naziști pe Netflix stiti?

5
Răspunde Raportează
Animeking223
în 13 Noiembrie 2020 | Animeking223 întreabă:

Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon nou din korean Bl drama : Where your eyes linger. L-am vazut si mi-a placut foarte mult. Si chiar as vrea sa stiu daca o sa mai continue. !

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2020 |

Stie cineva cateva filme cum este fifty of grey? dar partea dominanta sa fie o femeie?

2
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 13 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Stiti cumva cum se numeste filmul cu tipul care s- a ratacit intr o padure cu cainele? Tin minte ca isi facea insulina iar la final reuseste sa il scape pe el cu elicopterul dar pe caine il...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Julean0000
în 13 Noiembrie 2020 | Julean0000 întreabă:

Salut, ma uit la naruto shippuden si am vazut cele 200 de episoade naruto, dar la filme cand si ce ordine trebuie sa le vad? aa si in shippuden se spune ca doar jumatate din chakra lui 9 cozi e in ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2020 |

Salut, am vazut un film mai demult cu un baiat de culoare care fura si intr- o zi intra intr- o biserica si incepe sa fie credincios si sa se lase de toate lucrurile pe care le facea inainte, atat tin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2020 |

Stiti cumva daca o aparut un nou film cu spawn? In afara de cel din 97 cu acel clown

12
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 12 Noiembrie 2020 | TomyBrave2019 întreabă:

O intrebare despre Death Note. Spoiler warning. Sunt la episodul 29 si nu inteleg ceva. Shinigami- ul celalalt a mers la Ryuk sa ii cearta caietul inapoi, dar n- am inteles de ce. Cand si- a recapatat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RaduRobertRO
în 12 Noiembrie 2020 | RaduRobertRO întreabă:

Nu reusesc sa- mi amintesc despre un film cu un copil bolnav de cancer in faza terminala si tatal sau. Poate cineva stie si ma ajuta. Din cate imi amitesc cei doi pleaca impreuna sa gaseasca un fluture...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonomam
în 12 Noiembrie 2020 | anonomam întreabă:

Unde ma pot uita la filmu acesta? https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=JgCQDZdlMdc

1
Răspunde Raportează
Radu_Ionut_1993
în 12 Noiembrie 2020 | Radu_Ionut_1993 întreabă:

M- am uitat de curand la inazuma eleven si inazuma eleven go. Si nu inteleg ce s- a intamplat in cei 10 ani dintre inazuma eleven sez 1, 2, 3 si inazuma eleven go si vreau sa- mi explice ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
acerr
în 11 Noiembrie 2020 | acerr întreabă:

Salut, ma uitam la un film si am inchis din greseala, nu il mai gasesc, este cu un negru, fost politai, are o firma de curatat dupa cadavre < film american >

4
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 11 Noiembrie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Cum se cheam filmul in care Pamintul intra in era glaciara si scapa cine poate? Atat imi aduc aminte din film ca niste tineri fugeau cat ii tineau picioarele de gheata care acoperea tot. Au intrat intr-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 11 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Am vazut acum cativa ani un film cu o mama ce era sechestrata intr- o fortareata, un fel de casa unde a si nascut iar copilul ei nu vazuse lumina zilei in cei 6- 7 ani de viata! Intr- un ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 11 Noiembrie 2020 | OctavianDanielMaria întreabă:

Cine stie un film de parodie cu Mahomed? Parodie cu Jesus este "Black Jesus"

6
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 11 Noiembrie 2020 | TomyBrave2019 întreabă:

O intrebare pentru cei ce au vazut Death Note. Spoiler alert. Am vazut pe Youtube cineva care spunea ca Light a devenit un Shinigami. Vorbea despre un episod care il arata pe Ryuk cu un Shinigami...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
dedemic
în 11 Noiembrie 2020 | dedemic întreabă:

Buna,mă puteți ajuta cu ceva aplicații gen Netflix, care sa fie free să aibă și subtitrari? Multumesc

9
Răspunde Raportează
DanielaPopan
în 11 Noiembrie 2020 | DanielaPopan întreabă:

Știe cineva unde as putea găsi filmele din aceasta lista? Sunt aproape 400 la număr si sunt marca BBC. Majoritatea sunt filme de tipul vintage, epocale. Pe Netflix nu cred că le voi găsi....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cata012
în 9 Noiembrie 2020 | cata012 întreabă:

Caut de ceva timp un serial in genul Riverdale dar sa fie britanic si nu gasesc! Ma puteti ajuta.

2
Răspunde Raportează
RoxanneRxn19
în 9 Noiembrie 2020 | RoxanneRxn19 întreabă:

Imi puteti recomanda seriale in genul El Dragon, Prison Breack, The Flash, Arrow, Dexter, Csi, Blind Spot... Multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2020 |

Hello Guys! Imi recomandati va rog frumos cel mai bun film vazut de voi? As vrea sa vad un film in seara asta si nu am idei.Nu conteaza genul, doar sa fie foarte bun. Ofer funda!

20
Răspunde Raportează
SadlySingle
în 9 Noiembrie 2020 | SadlySingle întreabă:

Oare stie cineva ce Serial si Episod este in acest clip? https://www.youtube.com/watch?v=BDrTqseda2k

2
Răspunde Raportează
Robi2121
în 9 Noiembrie 2020 | Robi2121 întreabă:

Salut, in Naruto in ce episod il intalneste Sasuke pe Itachi? Tin minte ca am ramas acolo, dar nu mai stiu nr la episod

1
Răspunde Raportează
Preda_Stefan_1984
în 9 Noiembrie 2020 | Preda_Stefan_1984 întreabă:

din filmul Balika Vadhu in ce episod s- a batut fiul lui Bairon Singh cu oamenii lui Ratan Sight? Ma refer ca a fost un episod in care in timp ce s- a batut fiul lui Bairon Singh, Ratan Singh...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Beea09092000
în 8 Noiembrie 2020 | Beea09092000 întreabă:

Puteti sa imi spuneti niste seriale de actiune si romantice pe Netflix sau Prime video? Raspunsul cu cele mai interesante seriale primeste funda

3
Răspunde Raportează
AnnaSuper
în 8 Noiembrie 2020 | AnnaSuper întreabă:

Sper sa ma ajutati cu cateva idei, am mai pus intrebarea asta si nu prea am primit răspunsuri pe al meu plac. Caut filme cu înșelat sotul sotia iubitul iubita.

9
Răspunde Raportează
AnnaSuper
în 7 Noiembrie 2020 | AnnaSuper întreabă:

Caut niste filme de dragoste in care pentru ea este prima iubire/ prima noapte de dragoste.

7
Răspunde Raportează
ioanacoruga4567
în 7 Noiembrie 2020 | ioanacoruga4567 întreabă:

Cunoașteți filme asemănătoare lui "After"?

2
Răspunde Raportează
AnnaSuper
în 7 Noiembrie 2020 | AnnaSuper întreabă:

Dau fundita celui mai bun raspuns. Caut cateva filme de dragoste, in care sotia/iubita moare si barbatul sufera sau ceva foarte foarte de dragoste. Gen: ps, te iubesc! Astept răspunsuri!

6
Răspunde Raportează
bestia69k20
în 7 Noiembrie 2020 | bestia69k20 întreabă:

Imi poate recomanda cineva cateva filme de aventura, comori pierdute, etc? Gen "Comoara nationala" Mersi anticipat.

5
Răspunde Raportează
RagingZeus
în 7 Noiembrie 2020 | RagingZeus întreabă:

Stie cineva numele filmului din spatele acestui video? https://youtu.be/E5TakfMiJ4I Multumesc frumos!

1
Răspunde Raportează
Qzckaiz
în 7 Noiembrie 2020 | Qzckaiz întreabă:

Ce filme recomandati pe Netflix cu milionari, secrete de familii, mafie, etc? In afara de dinastia ca deja l-am vazut. Nu sa fie neaparat pe Netflix doar sa fie usor de gasit si gratis.

5
Răspunde Raportează
Face0ff
în 7 Noiembrie 2020 | Face0ff întreabă:

Am văzut un film mai de mult cu un barbat mai în vârstă căsătorit(cărunt, dacă ajută la ceva) care mergea foarte des la dame de companie si dacă- mi amintesc bine, nu sunt sigur, dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Qzckaiz
în 6 Noiembrie 2020 | Qzckaiz întreabă:

Ce parere aveti despre 365 days? Sincer mie mi se pare overrated si massimo ala nu e asa wow.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2020 |

In filmul romanesc "Atunci i-am condamnat pe toți la moarte" cine l-a ucis pe soldatul german? Elevul venit in vacanta care era doar un copil (interpretat de Cristian Sofron)?

2
Răspunde Raportează
Ionut659
în 6 Noiembrie 2020 | Ionut659 întreabă:

TPU îmi puteți recomanda câteva filme de crăciun? Și poate câteva filme normale de comedie sau aventură etc.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2020 |

care sunt cele mai bune comedii de vizionat din seria American Pie? Si daca mai stiti si alte filme de comedie de genul cu adolescenti sa imi recomandati?

2
Răspunde Raportează
SERIALS
în 6 Noiembrie 2020 | SERIALS întreabă:

Cum se numeste termenul cinematografic filmarea unei scene lungi dintr-un singur cadru cu miscari de camera, etc?

2
Răspunde Raportează
HopeM
în 6 Noiembrie 2020 | HopeM întreabă:

Îmi puteți zice toate filmele/serialele în care Emma Roberts a jucat un rol lgbt?

1
Răspunde Raportează
R4ulTripon
în 5 Noiembrie 2020 | R4ulTripon întreabă:

Spuneti- mi si mie va rog cateva filme in genul crima- mister. De exemplu mai multi oameni raman blocati intr- un loc si printre ei se afla un criminal in serie. (ca pe jocul among us daca il...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MocanuMaria
în 4 Noiembrie 2020 | MocanuMaria întreabă:

Era un filmulet pe Facebook in care un cuplu, de fiecare data cand se raneau fizic, gaseau bani, pana au ajuns sa se mutileze efectiv. Stiti cumva cum se numeste filmul?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Noiembrie 2020 |

Credeți că personalitatea actorului se răsfrânge într- o oarecare măsură asupra rolului pe care îl joacă? Există "cenzurare" perfectă a personalității actorului atunci când intră în pielea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Sonia822
în 4 Noiembrie 2020 | Sonia822 întreabă:

Poate cineva sa-mi trimita finalul episodul din The Family Guy, in care era o pandemie, se inchisesera orasele si armata nu-ti dadea voie sa iesi din oras decat daca aveai dovada vaccinarii?

1
Răspunde Raportează
Jenny123
în 4 Noiembrie 2020 | Jenny123 întreabă:

S-a uitat cineva la Hellsing? Imi amintesc cand il dadeau pe KIDS.CO in 2006 pe la 2 dupa-amiaza.

2
Răspunde Raportează
Diana99624
în 4 Noiembrie 2020 | Diana99624 întreabă:

Pentru cei care ati urmarit serialul Netflix "You", va rog sa imi recomandati alte filme sau seriale asemanatoare. Mentionez ca am vizionat deja "The girl on the train" sau "Gone Girl" pentru ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nechifor20062
în 3 Noiembrie 2020 | Nechifor20062 întreabă:

Ati vazut filmul Unfriended si Unfriended dark web? Daca da, puteti sa imi spuneti daca tot ce se intampla este real sau se poate intampla? Ca mi- e frica si am devenit putin mai paranoia cu pc- ul meu...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 3 Noiembrie 2020 | Afsdghvcs întreabă:

Niște seriale Netflix super? Serialele pe care le-am văzut sunt prison break,got,the wicher,casa de papel, vikings, spartacus.

8
Răspunde Raportează
Jenny123
în 3 Noiembrie 2020 | Jenny123 întreabă:

Ce parere aveti despre serialului "Nini" de pe Disney Channel? Mie nu mi-a placut niciodata de personajul Nini. Avea aerul ala de mironosita incapabila "Scuze, scuze.Eu nu pot.Eu nu stiu..."

1
Răspunde Raportează
Jenny123
în 3 Noiembrie 2020 | Jenny123 întreabă:

Care a fost cel mai prost dublat desen din Romania?

1
Răspunde Raportează
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune dect ASUS? Ce experienta ave?i cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 12 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu l?s?m sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS Romnia ?i POT, asa cum a f?cut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 29 Septembrie

DrMihailovici întreabă:

Salutare, stimabililor ?i preaferici?ilor useri! Mda, iar pune doctoru' ntreb?ri... Ce s? fie oare? Politic?? Ceart?? Probleme vaginale? Nup. M- am actualizat ?i eu. Ast?zi, v? surprind...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.493
  • Întrebări: 3.951.451
  • Răspunsuri: 17.642.404
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Hell on Wheels

Hell on Wheels

Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii