TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Wolf1kalal
în 15 August 2019 | Wolf1kalal întreabă:

Parintii mei imi zic mereu ca il vor da pe PUFFY (catelul meu de 3 luni). Ce pot face ca sa il dresez cu "baia"?

1
Răspunde Raportează
Lord2010000
în 15 August 2019 | Lord2010000 întreabă:

Am o pisica în vârstă de 5 luni și am o problema... În fiecare dimineață de câteva zile încoace ma trezește la 5 dimineața și deja nu mai suport, apa are, mâncare are, litiera...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Isayarina
în 15 August 2019 | Isayarina întreabă:

Cățelusa mea se simte puțin rău. Vrea sa vomite dar nu poate.Intr- un fel tușește.Ce credeți ca se întâmpla? Este o cățelușa de talie mica(5kg), are 3 ani.Nu pot ajunge acum la veterinar. Acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Wolf1kalal
în 14 August 2019 | Wolf1kalal întreabă:

Cum pot dresa un catel Bichon Maltez *3 luni* sa nu mai muste?

4
Răspunde Raportează
Wolf1kalal
în 14 August 2019 | Wolf1kalal întreabă:

Catelul meu bichon maltez de 3 luni musca, face unde nu trebuie si roade cabluri, papuci. Ce pot face?

7
Răspunde Raportează
Denyyy888999
în 14 August 2019 | Denyyy888999 întreabă:

Am un pui de pisica (nu stiu ce varsta are deoarece cand am luat- o nici fostul ei stapan nu stia), cred ca are vreo 2- 3 luni si nu miauna deloc. Se joaca normal, mananca, se odihneste destul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Geanina_Chirila_1982
în 14 August 2019 | Geanina_Chirila_1982 întreabă:

Eu mâine seară urmez să plec din țară și a-și vrea să îmi spuneți o listă cu activitățile pe care pot să le fac într-o zi ca să treacă timpul mai repede.

5
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 14 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

Buna TPU am o intrebare pisica mea e gestanta si are aproximativ 2 luni azi noaptea s- a culcat in bucătărie la ora 12 a început să miorlae eu am crezut ca poate vrea afara si m- am dus sa vad ce face...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Idunna2888
în 13 August 2019 | Idunna2888 întreabă:

Voi calatori cu avionul impreuna cu 2 pisici. Care este procedura in aeroport? Exista vreun control special? Din cate am inteles de pe internet trebuie sa scot pisicile si sa le tin in brate la controlul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 13 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Cum pot da galbenusiul de ou la puii de Betta?

5
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 13 August 2019 | AlexAL275 întreabă:

Am 16 ani și aș vrea niște sfaturi cu privire la citit. Eu sunt genul de persoană care se plictisește repede și care nu prea citește. Am observat mai nou că unii oameni s- au schimbat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2019 |

Salut, Iubesc tot ce înseamnă a scrie. Imi place sa caut informatii, sa fiu informat, sa descopar lucruri noi, sa experimentez, sa calatoresc si cel mai mult sa scriu. Am 17 ani si as dori...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2019 |

Hai salut! De ce va vreme îmi plac șerpii așa că vreau să prind unul, vreau să-mi spuneți și mie unde pot găsi. =)))

1
Răspunde Raportează
Benyamin173
în 12 August 2019 | Benyamin173 întreabă:

Stie cineva de ce mereu cand imi fac poze parul imi sta in directia opusă si cum pot rezolva asta, doar ca nu vreau sa intorc imaginea deoarece imi întoarce si scrisul din poza invers si se vede...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2019 |

Este in regula daca atunci cand mangai pisica ea incepe si bălește? E singurul moment in care face asta. E pui

9
Răspunde Raportează
Coke2015
în 12 August 2019 | Coke2015 întreabă:

Am si eu un husky de o luna si as dori sa stiu si eu ce mancare gatita as putea sa-i dau pentru varsta lui. Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Ana7807820
în 12 August 2019 | Ana7807820 întreabă:

Ce tot are pisica mea de sta langa mine mereu si nu sta sa cerseasca mancare?! Eu o alint si ea toarce, si sta aproape de mine toata ziua Are 10 ani si practic e reprezentarea pura a copilariei mele ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Panait_Alina_1990
în 12 August 2019 | Panait_Alina_1990 întreabă:

Am un pisoi nou-nascut muscat de mama sa, ce as putea sa ii fac pentru a trece rana? Pisoiul are o saptamana Funda

5
Răspunde Raportează
Dalmore
în 12 August 2019 | Dalmore întreabă:

Vreau să- mi iau un câine. Nu mă pot decide între samoyed și akita inu japonez. Care are un temperament mai bun? Nu vreau un câine prea energic care sa- mi distrugă casa, că mai am doi. Nu mă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 11 August 2019 | TomyBrave2019 întreabă:

Pentru cunoscătorii de animale: la un chihuahua îi fac bine semințele? Întreb pentru că unele alimente deloc. Strugurii, ciocolata, alunele, știu că nu sunt ok dar semințele de floarea soarelui?...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 11 August 2019 | Nicoleoficial întreabă:

De unde îmi pot lua un Yorkshire în Constanța? Până la pretul de 1200.Am mai pus întrebarea o dată dar am scris-o greșit și nu am primit răspunsuri care să-mi zică

1
Răspunde Raportează
JustAnimeAdrian
în 11 August 2019 | JustAnimeAdrian întreabă:

Am un catel ciobanesc de bucovina de 9 luni si nu mai creste ma refer in inaltime dar se lungeste putin oare ciobanestii de bucovina au etape?

2
Răspunde Raportează
theceoking2
în 11 August 2019 | theceoking2 întreabă:

Buna,a m si eu o intrebare. De unde din Bucuresti pot achizitiona piese lego la bucata? Este ok si din toata tara ( daca stie cineva) Am pierdut niste piese de la legouri si vreau sa le reconstruiesc.

2
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 11 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

Buna TPU de mult timp am vrut să țin o pisica în casă de un an am o pisica brithish care este gestantă și doresc să o tin in casa cum pot sa- mi conving părinți tatăl meu nu prea vrea sa tina...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 11 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

Buna de mult timp doresc sa tin o pisica in casa dar nu pot sa- mi conving părinți pe mama aș putea sa o conving dar pe tata deloc am o pisica care trebuie sa nasca e din rasa brithish iar dacă no ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 11 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Am nevoie de un răspuns foarte urgent! Pui de peste Betta au ieșit mai trebuie să țin masculul?

1
Răspunde Raportează
Keon
în 10 August 2019 | Keon întreabă:

De 3 săptămâni dețin doi peruși (mascul și femelă), iar aceștia refuză să iasă din cușcă. Eu și restul familiei vorbim cu ei, în fiecare dimineață le curatam cușcă, le...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andreea7367
în 10 August 2019 | Andreea7367 întreabă:

Heey. Am un arici de companie de vreo doua luni si m.am imprietenit cu el cred ca destil de bine. Am plecat in vacanta 2saptamani si l.am lasat la cineva pentru ai putea da apa si mancare.(inca sunt in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2019 |

Am o pereche de hamsteri de cam o luna, mi s- a spus ca au in jur de 2 luni.Astazi am gasit 2 pui morți la ei in cusca, oricum nu stiam ca este gestantă. Problema e ca ii atârna din vagin un firicel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Puf54boc
în 10 August 2019 | Puf54boc întreabă:

Am si eu o problema!???? Acum 3 zile mi- a plecat motanul, în varsta de 2 ani si o luna de acasa! A fost batut de alt motan mai mare, a fost ranit, daca puneai mana pe el miorlaia, si ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Shonny
în 10 August 2019 | Shonny întreabă:

Buna, ma numesc Cristina si am un bichon de 2 luni! Ii dau ROYAL CANIN PUPPY dar nu stiu cum sa il prepar deoarece pe ambalaj scrie ca trebuie preparat cu apa si nu inteleg cantitățile, ce as putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2019 |

Buna TPU Am un rottweiler de 2 luni jumatate. Problema este ca nu ma asculta, ii acord foarte multa atentie zilnic dar s- a invatat sa muste, nu tare dar totusi... Am nevoie de cateva sfaturi sa ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
124mara5
în 10 August 2019 | 124mara5 întreabă:

Hey TPU... motanelul meu in varsta de 9- 10 luni se comporta cam ciudat. Dar nu mereu. As vrea sa stiu daca e in perioada de calduri : in primul rand, tot mai des ia haine in gura, ( ca si cum ar lua...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PaulIonut111
în 9 August 2019 | PaulIonut111 întreabă:

Am si eu o intrebare despre cainele meu. E un labrador are 11 saptamani, a trecut de faza de vaccinare..etc..si il pot scoate afara dar nu stiu cum sa il obisnuiesc sa isi faca treburile afara....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
uncumo
în 8 August 2019 | uncumo întreabă:

Pisica mea de un an a plecat de două zile de acasă. Înainte să plece nu era în călduri, dar celelalte pisici da. Presupun că a intrat și ea în călduri. Nu este de rasă, dar este foarte frumoasă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iana2205
în 8 August 2019 | Iana2205 întreabă:

Stie cineva un site unde as putea gasi poze frumoase dar naturale, adica fara editare pentu ca vreau eu sa le editez.

4
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 8 August 2019 | Maripapaia întreabă:

Salut. La ce vârstă ar trebui să facă pui doi câini? 2 câini care sunt frati, pot face pui?

6
Răspunde Raportează
Andreiw4eytghujyg7tfrs543wdyhujb
în 8 August 2019 | Andreiw4eytghujyg7tfrs543wdyhujb întreabă:

Daca nucile de cocos au si par si lapte de ce nu sunt considerate mamifere

8
Răspunde Raportează
Rodiro04
în 7 August 2019 | Rodiro04 întreabă:

Buna, am un pui de belgian mallinois. Are 2 luni și i s au rupt 2 Dinți din fata (sus) și au rămas 2 cioturi. O sa i cada sau nu? Sau nu o sa i mai crească?

2
Răspunde Raportează
PeggyRock
în 7 August 2019 | PeggyRock întreabă:

Știe cineva cât ar costa evaluarea unei colecții de monede, bancnote, timbre de către un expert și unde îl poți găsi?

1
Răspunde Raportează
TOOL
în 7 August 2019 | TOOL întreabă:

am o catelusa de 1 an de zile e ceva corcitura rottweiler, o bijuterie la casa omului, din păcate în ultimele zile văd că face niște răni în zona urechilor, probabil cum se scarpină,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ElEmennt622
în 7 August 2019 | ElEmennt622 întreabă:

Bichonul meu (4 luni) a fost diagnosticat cu parvoviroza. De 3 zile ii e rau. Am fost la medic iar el mi- a spus ca i lipsea vaccinul (abia il primisem, credeam ca primul stăpân ii facuse vaccinurile,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2019 |

Am un pisicuț de 1 luna jumate, azi când sa ii dau sa mănânce am observat ca laptele era cam stricat dar acesta a mâncat sa zicem o lingura, e vreo problema¿¿¿¿

7
Răspunde Raportează
IvanovVictor
în 6 August 2019 | IvanovVictor întreabă:

Bună ziua TPU. Aș dori să intreb dacă în jud. Tulcea se practică Airsoft. Nu contează unde prin județ, poate să fie la sat la o comună sau la un loc anume nu contează. Vă rog să mă ajutați...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheRuben63ud
în 6 August 2019 | TheRuben63ud întreabă:

Unde Unde pot să găsesc o maimuță de vânzare adevărate

2
Răspunde Raportează
Larysa690
în 6 August 2019 | Larysa690 întreabă:

Cu ce aș putea să îmi ocup timpul liber pe acasă? Ce activități aș putea să am? Mă plictisesc toată ziua stau numai acasă si ies rar pentru că nici nu prea am prieteni si mama nu mă...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
UnCeSiDeCe
în 6 August 2019 | UnCeSiDeCe întreabă:

Ciua, lume! Imi puteti recomanda niste hobby-uri pentru dezvoltare personala?

5
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 5 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Am o pereche de Nimfe. Îmi doresc foarte mult pui! Le am pus un cuib făcut de mine ( o cutie de carton cu rumeguș ) femela se simțea foarte bine in cuib, chiar făcea pe closca. Când ea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 5 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Pot pune oua de găină la o closca rata? Daca da pot folosi oua și din frigider? Va rog sa răspundeți cât mai repede! Mulțumesc!

9
Răspunde Raportează
AGuyOnTheInternet
în 5 August 2019 | AGuyOnTheInternet întreabă:

am nevoie de ajutor repede.cainele meu (akita inu japonez) a mancat niste cartofi cruzi iar acum este foarte anemic.stiu ca un caine nu are voie sa se atinga de multe fructe si legume.este posibil...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

Daca niste hoți s- ar baga in seama cu voi cum ați proceda? Le dați feedback? Sau ii ignorați complet? La mine in zona vad că în ultimul timp se tot fura din magazine, și fete am văzut că ciordesc!...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă pe 23 Noiembrie

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    20 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 6 ore

Furnicuta000 întreabă:

E adevarat ca cine are iphone nu are chat gpt? Cum rezistati fara el?
    17 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 10 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Salutare tuturor. Probabil ați auzit sau citit în mass media că acum doua săptămâni premiul cel mare la loto 6/49 a fost câștigat de un tânăr inginer (30 de ani), care a jucat o varianta simpla...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.928
  • Întrebări: 3.953.407
  • Răspunsuri: 17.655.999
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
The Notebook

The Notebook

Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.584 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.068 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.175 Conversaţii