Muulte melodii de dragooste...fruumoase! Va roog frumos.
Datzimi si mie idei de chesti pe care la pot face singura pentru ca vin te la scoala fac temele stau pe mess apoi ies si MA PLICKTY NU AM CE SA FAC IDEEI?
Am si eu 2 perusi de aproximativ 5-6 ani. Dar am o problema cu femela adica ii un picior ca si "paralizat" deci asa il tine atarnat, merge schiop si ce ii cel mai rau se musca de picior pana ii curge...? (mai mult)
Cat costa un catel de la Pet Shop-uri? Poti adopta de acolo? Funda
Trage un caucazian ciobanesc(de un an) o dacie?;))sau orice alta masina... fundita daca imi dati un video cu asa ceva sau mai multe:)
Ce va place mult (hobby, lucruri, animale etc)? Puteti posta glume (bancuri)...
Pt Call of Duty 4 Modern Warfare 2|| Cum omori cainii? Sa le rupi gatu? Fundaa:-)
Credeti ca daca pisica mea are limbrici din cauza asta ii curge sange pe nas?
Sal am pes 2011 si vr sa fac controlul la tastatura asa d sut a centrare s pasa w pasa lung si e sprint care mile puneti dau funda
Ma ajutati si pe mine va rag. vreau sa descarc un joc pentru fete (da nu vreau denalea cu barbi sau ceva de genu... vreau mai interesante), dar nu gasesc nici unul care sa ma atraga cu adevarat deoarece? (mai mult)
Cine are vreun cont de metin2? sa-mi dea si mie va rog
Hey buna! Am si eu o intrebare din curiozitate: ce face un psiholog? Asa teoretic stiu si eu cu ce se ocupa, dar vreau sa stiu ce fel de probleme interioare trebuie sa te framante pentru a apela la...? (mai mult)
Astazi mami nu vazu pisicuta nostra si se aseza pe ea da nu rau si atunci ii cursa sange pe nas, acum nu-i mai curge da nu mai mananca, doarme incontinuu si mi se pare ca nu poate respira. Ce are?...? (mai mult)
AM auzit pe la colegi si pe la diversi oameni ca in puscarie daca iti cade sapunul pe jos cand faci dus sa nu te apleci dupa el la ce se referea?
Funda! La farmaciile vetelinare se gasesc catelusi?
Cine imi poate face si mie un cont vip...sau sa imi dea contul. dar sa imi zica til dau prin mesaj ca sa pot da fundita...pls
Sall! Ce ar trebui sa fac ca sa fiu mai bun la fotbal? Inafara de a ma duce la un club, la antrenamente...
Imi puteti recomanda o carte buna va rog? M-am plictisit, pentru ca am citit toate cartile din biblioteca? Multumesc!
Funda :D eu ma joc un koc pe facebook si se numeste "pet society" si e un loc unde trebuie sa sapi si primesti obiecte daca sapi in locurile bune dar eu nu nimeresc niciodata locurile si daca putezi sa...? (mai mult)
Am nevoie de nume de papagali pentru femele si masculi!
Sall! Imi da cineva link pentru un site cu hack gratuit la barn buddy la hi5? plssss DAU FUNDA!
La barn buddy, am modene in minus daca hranesc cainele si el nu este 'mort de foame'?
Imi puteti spune de unde iau hack de clubpenguin? Multumesc pentru ca ma ajutati!
As dori sa fac cadou fetitei mele un mp3. Dar nu dispun de prea multi bani, asa ca intrebarea este :de unde pot cumpara un mp3 nu prea scump?
Am si eu o intrebare! Mai de milt stiam cum se face... dar am uitat. cum pot sa scriu la BurnBuddy atunci cand cineva imi fura recolta sau imi pune buruieni sa-i apara acolo sus in? (mai mult)
Care sunt hobbiurile voastre, va pun aceasta intrebare deoarece multa lume sta la tv si manaca seminte:D.Eu practic tenisul de camp chiar daca suntem in 3 decembrie si eu joc pe un teren neacoperit in...? (mai mult)
Cu litere, normale, in zig-zag, in valuri, cu dungi, frunza, jumatati de culoare si multe alte modele de bratari ale prieteniei. Pentru detalii, mesaj pe privat, sau aici!
Daca aveti un cOnt imvu VIP pe care nu. l mai folositi va rog sa mi. l dati mie; o3 Dauu` fundita;>. parola prin msj;]
Mi-am pierdut pisica ieri seara, nici nu stiu cum, dar presupun ca pe la 11 cam asa am intrat pe balcon si am lasat-o acolo fara sa-mi dau seama. Am avut multe teme si n-am mai avut timp sa ma uit...? (mai mult)
Animalele sunt sursa ta de inspiratie?
Cum imi fac un server de mt2 privat si ce programe imi trebuiesc
Va rog frumos cine are un cod de webkinz sa-mi dea si mie si i
Imi puteti face o lista cu ce mananca si ce nu au voie sa manance porcusorii de guineea?
Ce cadouri mai ieftine de 400 lei se gasesc? in afara de:haine, pantofi, jucarii.
Cand se deschide ice mania iasi?(in iarna asta) funda raspunsul 1.
Va rog din sufletul meu! Care are conturi de IMVU care nu le mai trebuie? DACA AVETI SCRIETILE!
De unde pot descarca/lua gta sau sims. dau fundita.
Caut carti de Jane Austen in format electronic. Nu am citit decat "Mandrie si prejudecata" si "Emma". M-ar interesa "Ratiune si simtire", "Persuasiune", "Mansfield Park" sau "Manastirea Northanger". Daca...? (mai mult)
Cui ii plac jeleurile verzi cu crema de alune si nuga inauntru ia ziceti ati gustat eu le ador cine e cu mine?
Buna am si eu o intrebare.Catzeii mama-fiu sau tata-fiica se imperecheaza intre ei sau nu?
Deci... Vreau sa joc nightclub city pe facebook Si imi scrie ``logging in...`` dar nu merge sa ma conectez Ce sa fac? Funda
Hey:)Am o tzestoasa cu tample rosii (de florida). Si de cateva zile is ochi umflatzi si nu vrea sa ii deschida.Am pus-o in ceai se simte un ppic mai bine. Dar nu vreau sa moara:(Ce pot sa ii fac cat mai...? (mai mult)
Salut.sunt nou pe acest site si vreau sa va urez salutari:) Asa. deci. am si eu un caucazian de aproape 1 an. am o problema MARE pe care nu o inteleg:|Acum ca s-a stricat vremea, a inceput ploaia etc....? (mai mult)
Cumpar/Adopt caine de talie mica. Nu conteaza rasa
Cum deosebesc daca o nimfa este mascul sau femeie? Funda
De plictiseala. Cine joaca Metin2 RO pe servarul Draco si cam ce lvl are :D eu sunt unDrackbun pe joc si am nivel 79 momentan si sunt pe locul 20 desi imi petrec foarte putin timp pe joc
Aveti Superstar Racing? Imi trebuie un cont VIP!
stie cineva daca s-a deschis patinoarul din Craiova? imi puteti spune cand se deschide si al ce ore sunt turele? funda:>:*
Adopt caine talie mica
Daca un caine are nasul umed? este de bine? Dar daca il are uscat? este bolnav? Trebuie dus la veterinar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?