TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
Oreo5647
în 12 Decembrie 2018 | Oreo5647 întreabă:

Salut, am si eu un catelus de 3 luni si tocmai s- a invatat sa iasa pe afara adica sa se obisnuiasca cu lesa si zgarda, de plimbat se plimba, dar problema este ca nu vrea sa faca absolut deloc afara,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2018 |

Am gasit o pisicuta pe strada, am dus- o la veterinar, i s- a facut vaccin, deparazitare, de vreo 200 lei, in Bistrita. Mi s- a spus ca pisicuta are 2 luni. Pentru sterilizat stiti care...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mt34
în 11 Decembrie 2018 | Mt34 întreabă:

Ce credeți că ar fi mai bun? Boxul sau mma-ul? De ce?

2
Răspunde Raportează
Barbu_Alex_1990_BOdR
în 11 Decembrie 2018 | Barbu_Alex_1990_BOdR întreabă:

Vreau să îmi iau un câine dar nu știu ce să aleg dintre o rasă de tip Beagle sau un Golden Retriever.

1
Răspunde Raportează
Deliqueena
în 11 Decembrie 2018 | Deliqueena întreabă:

Ce aplicatie, sau site gratis pot folosi pentru a imi publica desenele sau a le veadea pe ale altora?

2
Răspunde Raportează
Geoko_Geo_1984
în 11 Decembrie 2018 | Geoko_Geo_1984 întreabă:

Eu am o iepuroaica si nu prea stiu ce nume sa-i pun as vrea niste nume dragute, dulci

2
Răspunde Raportează
Zeinbenet
în 11 Decembrie 2018 | Zeinbenet întreabă:

Am o catelusa de Asia centrala de 6 saptamani dar merge mai cracanata, e vreo problema? Si ma puteti ajuta cu un nume pentru ea? E alba cu pete negre, ofer fundita.

4
Răspunde Raportează
ArdeleanMaria
în 11 Decembrie 2018 | ArdeleanMaria întreabă:

Daca cainele meu are boala (jigodie), exista riscul ca si pisica mea sa o faca?

1
Răspunde Raportează
Denisa978
în 10 Decembrie 2018 | Denisa978 întreabă:

Hei! As vrea si eu sa știu dacă pisicile zgârie mobila sau perdelele sau dac fac foarte multe rele?

3
Răspunde Raportează
Ionut_Adrian_2002
în 10 Decembrie 2018 | Ionut_Adrian_2002 întreabă:

URGENTTT! Am un pui de amstaff de vreo 6-7 saptamani,va rog spuneti-mi ce se intampla ca nu imi mai mananca deloc, abia merge si a slabit foarte rau, va rog din tot sufletul sa imi spuneti ce sa fac

2
Răspunde Raportează
Cornel_Mihalache_1962
în 10 Decembrie 2018 | Cornel_Mihalache_1962 întreabă:

Salut tuturor! Cum se poate determina numarul de cadre efectuate pe un aparat foto Panasonic Lumix FZ 150. Am incercat aproape toate programele sugerate de pe net.Nu functioneaza. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Denisa445
în 10 Decembrie 2018 | Denisa445 întreabă:

Am o problema cu cățelușul meu în vârstă de un an. Nu e bolnav sau ceva dar nu știu cum îl pot dezobisnui făcut caca în casa sau sa nu mai facă mizerie. Adică mai am o cățelușa care nu îmi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denisvs
în 10 Decembrie 2018 | Denisvs întreabă:

Am un pui de rottweiler de 2 luni si o saptamana. As dori ca atunci cand o sa fie mare sa imi latre si sa fie rau cu orice om care il vede pentru a fi paznic. Ce sa fac ca sa aiba acest temperament...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 10 Decembrie 2018 | Domexd întreabă:

Pisicile vad color sau alb negru?

2
Răspunde Raportează
MAIA18
în 10 Decembrie 2018 | MAIA18 întreabă:

Un magazin online unde pot cumpara online tort pentru cățelușa mea?

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 9 Decembrie 2018 | Girly97 întreabă:

Este normal ca un husky siberian să iubească perușii și să îi lîngă pe picioare din când în când? Cățelul meu se poartă de parcă perușii care i-ar mânca ar fi prieteni.

3
Răspunde Raportează
Anonim4466311
în 9 Decembrie 2018 | Anonim4466311 întreabă:

Are cineva Benjamin Titan NP.177?(sau.22)? (Știți site-uri de unde poți lua arme cu,, peleti"(?) de calitate? Am găsit doar in America ...in Europa oare? (In România nu cred)

3
Răspunde Raportează
Adeza
în 9 Decembrie 2018 | Adeza întreabă:

Hei, deci ieri hamsterul meu a intrat in hibernare pentru ca am lasat caldura oprita si s- au facut sub 10 grade pe hol unde o tineam, iar astazi am observat ca nu a iesit sa manance si am facut descoperirea. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lav123
în 9 Decembrie 2018 | Lav123 întreabă:

Am și eu doi perusi, ii am de 6 luni de zile și din păcate a trebuit sa plec in Spania, bineînțeles aveam in plan sa ii iau și pe ei, iar după 30 de minute de mers pe drum, mi- am dat seama...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KanekiMalai
în 9 Decembrie 2018 | KanekiMalai întreabă:

de Crăciun mă gândeam să îmi iau un papagal sau doi, mă gândeam la 2 amorezi, nimfa sau peruș, cum ar fi mai bine? Mă gândeam că dacă îmi iau 2 amorezi o să mă ignore sau ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mario157
în 8 Decembrie 2018 | Mario157 întreabă:

Deci am un bichon havanez de 2 luni si de 2 zile a inceput sa "haraie", e foarte energic, mananca, se joaca dar ma ingrijoreaza acel harait si nu l- am putut duce la medic deoarece a fost weekend...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jdjsnshxjxjshdhx
în 8 Decembrie 2018 | Jdjsnshxjxjshdhx întreabă:

Acum 10- 20 de min m- a mușcat câinele meu de mână( țin sa menționez ca nu e vaccinat si nu stiu ce l- a apucat, recunosc ca ma jucam cu el si l- am enervat însă el înainte nu ma musca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Apollo11
în 8 Decembrie 2018 | Apollo11 întreabă:

Salutare! Am cumparat o butelie de co2 pentru acvariul meu, dar cred ca acceasta are tuv expirat. 2018/11 https://ibb.co/NKvgGR6 Precizez ca am cumparat-o de pe un site specializat.

1
Răspunde Raportează
Marilyn50
în 8 Decembrie 2018 | Marilyn50 întreabă:

De unde as putea cumpara o vidra?

8
Răspunde Raportează
goldenbullet
în 7 Decembrie 2018 | goldenbullet întreabă:

Le cade parul la cainii Golden Retriever?

3
Răspunde Raportează
Oreo5647
în 7 Decembrie 2018 | Oreo5647 întreabă:

Salutare, am acasa un ciobanesc german, face imediat 3 luni si nu stiu ce sa mai fac, nu vrea absolut deloc sa iasa afara. Mentionez ca stau la bloc la etajul 4, scarile a invatat sa le urce si sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mely_Ena_1996
în 7 Decembrie 2018 | Mely_Ena_1996 întreabă:

cu vreo 3 ore in urma, am calcat pisica mea care are doar 11 saptamani. Nu stiu exact unde, dar saraca cazuse pe scari tipand tare in durere. Cazuse si facea ca un gandac cand cade pe spate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mt34
în 6 Decembrie 2018 | Mt34 întreabă:

Cum pot învăța repede să merg pe bicicletă?

7
Răspunde Raportează
Stefan123x
în 6 Decembrie 2018 | Stefan123x întreabă:

Ceva recomandari de nume de caini? Daca ajuta cu ceva: sunt pechineji negrii :)

6
Răspunde Raportează
CosminBA
în 6 Decembrie 2018 | CosminBA întreabă:

Hei, TPU! Stie cineva de unde pot cumpara o basma din portul traditional bulgaresc in Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Anonim4466311
în 6 Decembrie 2018 | Anonim4466311 întreabă:

Ce părere aveți despre arme airsoft pe arc? Merita sa dai 1000 lei pe una? Sa am încredere sa iau de pe olx(de exemplu) una modificata la 4.5 J (parca?)

1
Răspunde Raportează
Joker3134
în 5 Decembrie 2018 | Joker3134 întreabă:

La psihologic pentru scoala de subofiteri politie daca nu scrii unde ai lucrat in trecut si tu scrii ca nu ai lucrat niciunde, te verifica si te pica?

4
Răspunde Raportează
mfaraon
în 5 Decembrie 2018 | mfaraon întreabă:

Hei TPU, aș dori și eu să știu dacă există licee în Ploiești respectiv și în afara orașului(Prahova) tehnologice cu profil de Tehnician-Veterinar! Mersii!

2
Răspunde Raportează
Neagandalf
în 5 Decembrie 2018 | Neagandalf întreabă:

Concurs: 1xPorunca = 0, 50 EURO Am nevoie de idei de pedepse si porunci. CERINTE: - Ideile sa nu fie exagerate si sa se poate executa in casa. - Sa nu fie nevoie ca cel care primeste pedeapsa...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
gardin
în 5 Decembrie 2018 | gardin întreabă:

deci am o problema ...azi am fost plecata si am lasat catei de 9 luni in curte si cand am venit am gasit pisica unui vecin in curte moarta...ei stiau pisica si nu stiu ce sa cred.

4
Răspunde Raportează
Era256
în 5 Decembrie 2018 | Era256 întreabă:

Ce șerpi pot fi bune animale de companie? Adică inofensivi și neveninoși

12
Răspunde Raportează
Crisss114
în 5 Decembrie 2018 | Crisss114 întreabă:

AJUTOR! Perusului meu ii cad pene in exces din cauza raiei pe care o care. Momentat ii dau cu Canider U. Pe burtica aproape ca ramane fara ele. Va rog ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
Stefan123x
în 4 Decembrie 2018 | Stefan123x întreabă:

Salutare! Am o pisica ce are cam 10 ani si de ceva timp, cam un an daca nu ma insel are niste coji/bubite (mai mult coji decat bubite :) )[cred] care cred eu ca sunt cauza pentru care (aici vine problema...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2018 |

Buna TPU~ recent am descoperit un fel de pasiune pentru chitara, am una de mult timp și e clasica și am început de vreo câteva săptămâni să o folosesc, dar am observat că aș vrea mai mult acustica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NoNamesec
în 4 Decembrie 2018 | NoNamesec întreabă:

Hei, salut TPU, mai nou mi- am luat si eu un Amstaff si vreau si eu daca se poate niste pareri avand in vedere ca acum la 4luni si 2 saptamani are 11- 12kg, inaltimea nu am avut timp sa o aflu. Ceva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Orla
în 4 Decembrie 2018 | Orla întreabă:

De la al catalea contact sexual intre caini care raman inciotati femela ramane? Dau funda

2
Răspunde Raportează
gardin
în 4 Decembrie 2018 | gardin întreabă:

am un caine de 9 luni care are telazioza numita si conjunctivita viermoasa, ii aplic unguientul acela optican (pe unde isi dau femeile cu creion) si am observat ca secretiile sunt galbene si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Orla
în 3 Decembrie 2018 | Orla întreabă:

Inainte de a face primul vaccin la un catelus mai trebuie sa ii dau vreo pastila?

2
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 3 Decembrie 2018 | Razvan1lol întreabă:

Imi puteti recomanda un sampon bun pentru purici? ( pisici ) Sau alte solutii? Pisicuta mea are purici nu stiu cum. L- am luat acum 2 luni de pe strada micut si firav. I- am facut baie de doua trei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2018 |

Cum se întreține un iepure de casa și cum se educă? Am primit un iepure de rasă pitică, olandez ..cred

1
Răspunde Raportează
Tarzhan
în 3 Decembrie 2018 | Tarzhan întreabă:

Pentru o nimfa ar fi de ajuns un balcon inchis de 5m lungime si 2 m lățime?

5
Răspunde Raportează
evaevenova
în 3 Decembrie 2018 | evaevenova întreabă:

Am o problema. Am un caine, un soricar, are 6 luni si nu face afara. De cand l- am luat vara asta il tot scoteam si nu voia sa faca afara. Daca il duceam dupa ce manca, se tinea sa faca in casa....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dan_Marcu_1970
în 3 Decembrie 2018 | Dan_Marcu_1970 întreabă:

Vin și eu cu o întrebare, am un cane Corso in vârsta de 9luni și nu da nici un semn ca ar fi un câine cu instinct de paza, ce pot să- i fac ca sa devină mai agresiv ca intra toată lumea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lori7
în 3 Decembrie 2018 | Lori7 întreabă:

Buna, am si eu un iepurila cap de leu pitic... Mă confrunt cu o problema de când l- am luat. Mănânca tapetul de pe pereți. Pe lângă asta unde prinde o hartie începe să o devoreze. Nu il las...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreyukkkul
în 2 Decembrie 2018 | Andreyukkkul întreabă:

Am un labrador de 3 anișori pe care încerc de vreo 2 luni sa îl învăț sa se rostogolească in stânga sau in dreapta.Problema e ca nu vrea de nici un fel sa stea pe spate.Am încercat eu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • OpenLow
    trimisă acum 22 ore

OpenLow întreabă:

Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
    11 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 19 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am un wifi tp link extender re305 si pe banda de 5ghz e semnal slab de ce?
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 6 ore

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.071
  • Întrebări: 3.953.671
  • Răspunsuri: 17.657.504
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Entourage

Entourage

Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.044 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.241 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.081 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.213 Conversaţii