TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
Anonim99990
în 10 Noiembrie 2018 | Anonim99990 întreabă:

As vrea sa aplic la facultatea de medicina veterinara din București. Însă as vrea sa știu care este viitorul unui student de la medicina veterinara. Se merita sa faci o astfel de facultate?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
joghu22
în 10 Noiembrie 2018 | joghu22 întreabă:

In medie, cam cât trăiesc bichonii?

1
Răspunde Raportează
Marcelian43
în 10 Noiembrie 2018 | Marcelian43 întreabă:

Desi nu e pentru sanatatea mea, este pentru a unui animalut Acesta s- a nascut fara ochi acum cateva saptamani. Ii curge un lichid de la ochisori, dar nu vede. Si nici sa- i facem o injectie pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Girly97
în 10 Noiembrie 2018 | Girly97 întreabă:

De cateva zile perusul nostru tot incearca sa scape din colivie. In prima zi am vazut ca a incercat sa ridice usita coliviei de trei ori ca sa iasa. Imediat ce i- am spus mamei a legat usita cu sfoara ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
armygirl
în 9 Noiembrie 2018 | armygirl întreabă:

Știe cineva câteva romane Sf, eventual polițiste, care chiar merită citite? Să fie recente, de actualitate.

2
Răspunde Raportează
alexandru0995
în 9 Noiembrie 2018 | alexandru0995 întreabă:

detin o mini ferma de cincile, animale mici, si acum o saptamana mi- a murit una, la doua zile alta si astazi încă una. Imi puteti spune si mie din ce cauza o fi? Cei care stiti despre ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neymar_Nicu_1999
în 9 Noiembrie 2018 | Neymar_Nicu_1999 întreabă:

Salut, am o pereche de iepuri normali, cred ca au 7-8 luni, dar nu se imperecheaza, de fapt eu nu i-am vazut de loc, cand se vor imperechea?

1
Răspunde Raportează
Zeinbenet
în 9 Noiembrie 2018 | Zeinbenet întreabă:

am o iepuroaica rasa berbec german. E la prima fatare dar a cam intarziat, trebuia sa fete dupa data de 06.11. 2018 acum are deja 33 de zile de gestatie dar nu si- a facut nici cuibul. Are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lorrystef
în 8 Noiembrie 2018 | lorrystef întreabă:

Bishonica mea de 2 lunite nu mai vrea sa pape granule(mini starter royal canin) ii alearga ochisorii numa dupa ce mancam noi... Rezolvari? :(

8
Răspunde Raportează
Guran_Larisa_1993
în 7 Noiembrie 2018 | Guran_Larisa_1993 întreabă:

Am un bichon malteze de talie mica (toy). 6 saptamani(mascul) Ce ar trebui sa stiu despre el? Vreau sa il tratez cel mai bine!

2
Răspunde Raportează
BogdanKunn
în 7 Noiembrie 2018 | BogdanKunn întreabă:

Va rog ajutati- ma rapid :c am o pisica mica de vreo 3 saptamani si cand plecam de acasa si era singura se baga la motor la frigider si putea sa fie curenteta. Astazi cand am venit de la scoala am gasit-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cucolea_Cristian_2000
în 7 Noiembrie 2018 | Cucolea_Cristian_2000 întreabă:

am reusit dupa o luna sa- mi imblanzesc papagalul si as vrea sa multumesc persoanelor care m- au ajutat cu sfaturi.Acum il las liber in camera aproape zilnic, il mangai si chiar acum imi sta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dianaaaaaioanaaaaaa
în 7 Noiembrie 2018 | Dianaaaaaioanaaaaaa întreabă:

Bună TPU, mi-am cumparat o broscuta testoasa acum o saptamana si nu mananca dar nici nu hiberneaza pentru ca toata ziua înoata.Ce ar putea avea?

2
Răspunde Raportează
Nawici
în 7 Noiembrie 2018 | Nawici întreabă:

Ajutor! Cu ce pot sa hranesc puii de zebra australiana daca nu gasesc mancare speciala pentru ei in magazine? Vreau sa le dau eu din mana ca sa se obisnuiasca cu mine! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Lusii13
în 7 Noiembrie 2018 | Lusii13 întreabă:

Tocmai ce am primit un pui de Bichon Malteze și as vrea sa știu dacă prezenta pisicilor în casa alături de el îi dăunează. Aștept răspunsurile voastre, mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Mt34
în 6 Noiembrie 2018 | Mt34 întreabă:

De unde îmi pot cumpăra un raton sau un pui de raton?

1
Răspunde Raportează
Alinus23031230
în 6 Noiembrie 2018 | Alinus23031230 întreabă:

Am un ciobănesc german pui(o luna și o saptamana)...și faza e ca el când doarme are mișcări necontrolate și brusti ale mușchilor! Este ceva normal? Are o problema ceva?

5
Răspunde Raportează
Cricy
în 6 Noiembrie 2018 | Cricy întreabă:

Hei, deci iubitul meu e geaman. Dar gen nu conteaza asta ci ca el si fratele sau vor hamsteri. Si ma gandeam sa le iau de craciun dar vreau sa le iau 2 femele ca sa nu faca pui ca na, nu au cui sa ii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
yourkittycat
în 6 Noiembrie 2018 | yourkittycat întreabă:

Este adevarat ca daca ai o pisicita in casa nu mai pot face copii? Eu am pisica de 2 ani care o tin numai in casa. Sunt ceva riscuri?

6
Răspunde Raportează
ABYG
în 6 Noiembrie 2018 | ABYG întreabă:

Am o catelusa care de abia a făcut ochi si azi am observat ca nu e foarte stabilă și se tot răstoarnă din cauza unu picior din fața si îl tine mai mult sub ea. Piciorul nu e umflat. Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
Nawici
în 6 Noiembrie 2018 | Nawici întreabă:

pentru cei care au zebre australiene sau stiu lucruri despre ele. Am 4 pui de zebra australiana, 2 au murit, in fine acum am 2 pui de zebra australiana si se bat. Ce pot face? Am o femela...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheMadKing
în 5 Noiembrie 2018 | TheMadKing întreabă:

Salut prieteni, am avut 2 caini pe unul l- a lovit o masina acum 3 zile si a murit, acum celalalt a cazut in depresie nu vrea sa manance, sa se joace nimic, sta doar trist, nici nu mai raspunde cand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VirtualVirus14
în 5 Noiembrie 2018 | VirtualVirus14 întreabă:

Stie cineva daca primul vaccin de la 6 saptamani e obligatoriu sa fie trecut in carnetul de sanatate la catel? Vreau sa cumpar un catel husky de 2 luni. I s- a facut vaccin la 6 saptamani dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VirtualVirus14
în 5 Noiembrie 2018 | VirtualVirus14 întreabă:

E obligatoriu ca primul vaccin la un catel husky sa fie trecut in carnetul de sanatate? Vreau sa cumpar un catel, are 2 luni, i s- a facut vaccin de 6 saptamani dar nu i s- a facut carnet. Eu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kadxss
în 5 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Ce părere aveți de DENTASTIX? Ajuta la întâlnire dinților cărților vostrii?

3
Răspunde Raportează
NuAmUsernameee
în 5 Noiembrie 2018 | NuAmUsernameee întreabă:

Imi recomandați niște pinioane bune pentru bicicletă?

2
Răspunde Raportează
Alexe_Denis_1995
în 4 Noiembrie 2018 | Alexe_Denis_1995 întreabă:

Perușul meu strănută și scarpină pe creștetul capului foarte des.Este ceva în neregulă?

1
Răspunde Raportează
TheMadKing
în 4 Noiembrie 2018 | TheMadKing întreabă:

Buna prieteni, doresc sa imi cumpar un catel de pitbull. Spuneti-mi daca am nevoie de ceva documente pentru a-l detine, multumesc.

1
Răspunde Raportează
najsia
în 4 Noiembrie 2018 | najsia întreabă:

Ma intrebam daca este legal in Romania sa ai un sarpe occidental cu rat de porc ca animal de companie. Ma gandeam ca as vrea sa imi iau unul. Multumesc.

6
Răspunde Raportează
Jwjai
în 4 Noiembrie 2018 | Jwjai întreabă:

Am doi căței mici și de fiecare data când mă joc cu ei se iau la bătaie. De ce oare și ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
iustinul78
în 4 Noiembrie 2018 | iustinul78 întreabă:

Vreau un caine din rasa amstaff este legal sa detin unul daca am 16 ani? Am auzit ca trebuie trecut la politie si vreau sa stiu daca o pot face cu varsta pe care o am. Daca nu pot, de exemplu:poate...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Minkky
în 4 Noiembrie 2018 | Minkky întreabă:

Ce inseamna cand o pisica sta pe burta stapanului si nu mai pleaca?

3
Răspunde Raportează
ArisaMia
în 4 Noiembrie 2018 | ArisaMia întreabă:

Am si eu o curiozitate in privinta catelusului meu cel nou. Am mai avut catelusi in trecut si ma pricep destul de bine la ei dar la un pui de 6 saptamani chiar nu stiu ce sa ii fac. Stiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lethal31
în 3 Noiembrie 2018 | Lethal31 întreabă:

Buna seara TPU, am un catel shih tzu de 2 luni, astazi s-a jucat foarte mult iar acum cand doarme respira foarte rapid si gafaie. Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
Kadxss
în 3 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Ce mâncare ii recomandați cainelui meu, o mâncare bună până în 40 de lei, una la un sac de peste 3 kg.

8
Răspunde Raportează
Papushikathadidi
în 3 Noiembrie 2018 | Papushikathadidi întreabă:

Am o cățelușă yorki. Am dus-o la monta in data de 1 august. Pe cand ar trebui sa vina pe lume puiuții? Am observat ca are lapte.

3
Răspunde Raportează
C?t?linaa98
în 3 Noiembrie 2018 | C?t?linaa98 întreabă:

Ajutor! Am un cățeluş cu vârsta de 4 luni.De trei zile nu mănâncă nimic (a slăbit foarte mult), dar bea doar apă în candităţi foarte mici. Cred că cineva l- a otrăvit! Medicul veterinar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FlorentinaMihai
în 3 Noiembrie 2018 | FlorentinaMihai întreabă:

Am un bichon care a fost mușcat Iar acum rana a facut puroi. Ce as putea sa fac?

5
Răspunde Raportează
Andreea_Iulia_1995_VJE8
în 2 Noiembrie 2018 | Andreea_Iulia_1995_VJE8 întreabă:

Am nevoie de ajutor, am un bichon de 7 saptamani si e constipat.I- am dat sa manance bobite pentru catei recomandate de medic, a zis sa- i dau doar din astea si apa si cred ca de la ele e constipat, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Illuminati2016
în 2 Noiembrie 2018 | Illuminati2016 întreabă:

Cate becuri de 100w poti sa conectezi la o priza cu siguranta de 16 amperi

5
Răspunde Raportează
8590765980
în 2 Noiembrie 2018 | 8590765980 întreabă:

De doua zile motanul meu se poarta foarte bizar! Miauna de parca ar vorbi cu cineva pe care eu nu il pot vedea! Ieri motanul s- a uitat timp de 3 minute nemiscat la un perete si apoi a fugit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kadxss
în 2 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

De ce nu mănâncă cainele mâncarea prima lui mâncare a fost pedigree- ul iar dupa thank'q de vita iar acum thank'q de pui pedigree a mâncat dar thank'q nu mănâncă ce pot sa fac. VA ROG SA MA...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Noiembrie 2018 |

Bună. Cateaua meu suferă de jigodie (o boală). In prima zi când am văzut că nu mănâncă e amărâtă și supărată, am chemat veterinarul și i- a făcut câteva injecții. Ieri a venit iar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2018 |

Eu am un caine bichon maltese in varsta de 4 luni si as vrea sa va intreb unele chestii. 1.Eu ii dau prima masa bobite royale Canin junior, a doua masa ciorba(usoara), si a treia masa tot ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
fanFCSB
în 1 Noiembrie 2018 | fanFCSB întreabă:

Hoverboard sau bicicleta?

4
Răspunde Raportează
Adina4526
în 1 Noiembrie 2018 | Adina4526 întreabă:

Zgarzile pentru purici se folosesc pentru a scapa de ei sau pentru a preveni apariția lor?

5
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 1 Noiembrie 2018 | supadeceapa întreabă:

Am spalat ceva cu clor si motanul meu se tot mangaie de el si-l miroase, parca ar fi indragostit. E normal? :/ Nu l-am mai vazut asa.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2018 |

Are cineva la apartament si caine si pisica? Ma intereseaza cum se inteleg, daca se inteleg...

9
Răspunde Raportează
OanaMarginean
în 31 Octombrie 2018 | OanaMarginean întreabă:

Am un hamster de aproape un an. Inca de cand l- am cumparat i- am luat o cusca mare cu o casuta in care sa stea inauntru. Pana acum aproximativ o saptamana isi ducea rumegus in casuta si dormea toata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Octombrie 2018 |

De ce Google Translate traduce prost?

13
Răspunde Raportează
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian028
    trimisă pe 29 Noiembrie

AndreiAdrian028 întreabă:

In loc sa-l respectati si promovati pe Alexandru cel Bun, voi dvs.il promovati idolatrizati si respectati pe Vlad Dracu sau Vlad Tepes care era un ucigas si un tortionar calau ori psihopat!?
    32 răspunsuri
  • Silwian
    trimisă pe 29 Noiembrie

Silwian întreabă:

De ce Armata Română nu are curaj sa doboare dronele rusești întrate în spațiul aerian Romanesc?
    12 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă pe 29 Noiembrie

Alexandru9971 întreabă:

Salutare tuturor! Sunt pe profilul "Științe sociale", ce facultate aș putea face pentru a ieși direct cu un job bun?
    12 răspunsuri
  • AndreiAdrian028
    trimisă pe 29 Noiembrie

AndreiAdrian028 întreabă:

Binele,pacea sunt considerate pacat pentru ca te simti bine,dar raul calaismul, psihopatia bataia de joc batjocura care implica victime nu sunt pacat?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.066
  • Întrebări: 3.953.665
  • Răspunsuri: 17.657.452
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Capitalele statelor americane

Capitalele statelor americane

Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?

Start quiz
Categorii
  • 652.044 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.240 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.080 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.212 Conversaţii