TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Elgwt
în 3 Aprilie 2023 | Elgwt întreabă:

Hey You TPU, am o cățelușa Amstaff de 2 luni, recent primul vaccin a fost făcut‚ am voie sa îi dau mâncare conservată Dante de la Kaufland pentru câini mari?

2
Răspunde Raportează
Deliutzz
în 3 Aprilie 2023 | Deliutzz întreabă:

Buna! Unde credeți ca as putea sa- mi las câinele când merg la facultate? Părinții mei nu sunt de acord sa aibă grija de ea deoarece sunt mai mereu plecați, iar eu as vrea sa dau la poliție, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Deliutzz
în 3 Aprilie 2023 | Deliutzz întreabă:

Buna! Am o mare dilema…. Am 17 ani și un câine de aproape 3 ani. Deși a trecut suficient timp, mama nu poate sa o sufere (e inofensiva, un shih- tzu, nici nu o auzi in casa). In fiecare Weekend...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EDUARDX2000
în 2 Aprilie 2023 | EDUARDX2000 întreabă:

Salut, detinatori de nimfe! As vrea sa imi iau o nimfa si vreau sa stiu cat rezista sau daca rezista fara sa se imbolnaveasca sau sa moara cand sunt plecat pe o perioada mai lunga de timp (o saptamana,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elgwt
în 2 Aprilie 2023 | Elgwt întreabă:

Bună, recent mi- am cumpărat un amstaff, l- am vaccinat prima oară pe 28 martie și am spalăt- o pe 27 martie, întrebarea mea e pot sa îi fac o baie? Pentru că tot o manancă pielea și e destul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
croissant
în 2 Aprilie 2023 | croissant întreabă:

Motănelul meu are ditamai mustățile. Voi ați tăiat mustățile la pisica?

6
Răspunde Raportează
Elgwt
în 1 Aprilie 2023 | Elgwt întreabă:

Bună TPU, mi-am vaccinat cățelul recent pe 28 martie azi e 01 aprilie, cățelul are împlinite 2 luni. Am voie sa îi fac o baie? PS: Rog seriozitate rasa e amstaff

2
Răspunde Raportează
Elgwt
în 1 Aprilie 2023 | Elgwt întreabă:

Buna TPU, am voie sa vaccinez cățelul de 2 luni care a fost vaccinat recent?

4
Răspunde Raportează
Mariana998877
în 1 Aprilie 2023 | Mariana998877 întreabă:

Salut. Am un bichon de 6 săptămâni, oare îl afectează cu ceva dacă ii dau sa mănânce mâncare umeda pentru adulți? Și e nevoie sa- l hrănesc cu mâncare de la branduri mari? Care e diferența...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alinutzu990
în 31 Martie 2023 | Alinutzu990 întreabă:

Ce trebuie sa ii dau pisicii să mănânce daca are 1, 5 - 2 luni? PS are și mama (mă rog încă nu am luat dar... Urmează de Paști și iau mă rog sa o primesc "cadou") mulțumesc la toți, seara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CopilMuritLaBotez
în 30 Martie 2023 | CopilMuritLaBotez întreabă:

De ce câinii adulmecă tot?

2
Răspunde Raportează
MihaiCorduneanu111
în 29 Martie 2023 | MihaiCorduneanu111 întreabă:

Buna. Am un perus iar mama i- a taiat aripile...La aripa dreapta sa zicem ca au crescut 2 pene iar la aripa dreapta deloc. Ce ar trebui sa fac sa- i creasca? Sa i le dau jos pe alea rupte se tot? Va rog...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Suntsaracnuambani5
în 29 Martie 2023 | Suntsaracnuambani5 întreabă:

BN ce trebuie sa știu înainte să am o pisică? La cate zile trebuie schimbată litiera? Ce mănâncă?(mamaia zice că "mănâncă de toate" inclusiv "pâine cu lapte" in fine apropo trebuie sa o duc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elgwt
în 29 Martie 2023 | Elgwt întreabă:

Buna, recent mi- am cumpărat o cățelușa care face peste câteva zile 2 luni. Ea e născută pe 3 februarie, provine din rasa Amstaff. Ieri am vaccinat- o și după vaccin e foarte obraznica, se ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 28 Martie 2023 | Lightning1997 întreabă:

Pisica de azi a inceput sa miroasa excesiv prin casa orice. Vine la mine si ma miroase si isi baga capul in hainele mele, se mai tavaleste pe jos. Ce ar putea avea? Alt simptom nu are, este sterilizata,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Goodmonsterr
în 28 Martie 2023 | Goodmonsterr întreabă:

Vreau sa iau la scoala un iepure cap de leu inca mic, nu am cusca si nu am cum sa cumpar acum, in ce il pot baga? Este un drum cu autobuzul.

8
Răspunde Raportează
Bosznic
în 27 Martie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, se poate creste un șoarece de casa nou-născut luat de la mama sa? Mă refer sa am eu grijă de el. Daca da cu ce îl pot hrăni?

3
Răspunde Raportează
Suntsaracnuambani
în 27 Martie 2023 | Suntsaracnuambani întreabă:

Ce credeți că a pățit acesta pisicuță? https://youtube.com/shorts/HX9YO88Ynv8?feature=share

4
Răspunde Raportează
Desh
în 27 Martie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă Mothflight Vision are spoilere din Dawns of Clans? Ar merge să citesc Mothflight Vision înainte să termin arcul 5:Dawns of Clans?

1
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 27 Martie 2023 | EUeStEEu întreabă:

Salut, era un film cu Jason Statham in care un grup de 4- 5 barbati organizau jafuri armate ale masinilor care transportau banii catre banci. Acestia il impusca pe fiul sau, care moare si pe el, dar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aberda
în 26 Martie 2023 | Aberda întreabă:

De ce pisicile mănâncă iarbă?

5
Răspunde Raportează
Bogdan5784
în 26 Martie 2023 | Bogdan5784 întreabă:

Bună ziua! Aș dori să înființez un adăpost pentru câini. Am înțeles că sunt asociații ce îți aduc ei câini acasă, puteți sa ma ajutați cumva sau cunosteti vreo asociație? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
Rotar_Gabryela_
în 26 Martie 2023 | Rotar_Gabryela_ întreabă:

Vreau să învăț să fac o rochiță din material reciclabil pentru fetiță mea de 3 ani

3
Răspunde Raportează
idkanonim53
în 24 Martie 2023 | idkanonim53 întreabă:

Buna, am cumparat recent un porcușor de guineea. Eu mai aveam 1 fetita de 1 an jumate ( a avut o surioara dar a murit din pacate recent) si i am cumparat alta. Problema e ca mi s- a spus ca este fetita...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Razvyyyyyyyy
în 24 Martie 2023 | Razvyyyyyyyy întreabă:

Buna, mi-am cumpărat un papagal micul Alexandru de pe olx, îl am de 1 săptămâna, vorbesc cu el dar când incerc sa ii dau mancare din palma se agita, ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi?

2
Răspunde Raportează
Carol_Carol_1990
în 23 Martie 2023 | Carol_Carol_1990 întreabă:

Pisica mea a fost luata de hingheri în breaza, Prahova. Unde o pot găsi?

1
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 22 Martie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

De la ce vârsta putem sa tundem câinele? La 4 luni este ok?

3
Răspunde Raportează
Sapodernac
în 22 Martie 2023 | Sapodernac întreabă:

Câinii au voie să mănânce alimente sărate sau pline de zahăr?

5
Răspunde Raportează
SamsungElectronics
în 22 Martie 2023 | SamsungElectronics întreabă:

Buna ziua. Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta dar nu știu de care sa îmi iau, cam pana în 3000 de lei. Ce părere aveți despre bicicletele cu roti groase? I- am văzut pe mulți cu asemenea...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sapodernac
în 21 Martie 2023 | Sapodernac întreabă:

Câinii pot mânca pufuleți?

2
Răspunde Raportează
ZahariaMiandaAntonia
în 21 Martie 2023 | ZahariaMiandaAntonia întreabă:

Buna! Se pot imprechea și pot depune oua doua broaște țestoase de specii diferite?

1
Răspunde Raportează
TavaSparta
în 21 Martie 2023 | TavaSparta întreabă:

Salut! Tocmai ce mi-am cumpărat un cățel akita american și sunt îngrijorat cu faptul că îi este frica de noul lui loc. Nu este pui are 6 luni. Daca mă puteți ajuta aș fi recunoscător.

1
Răspunde Raportează
Tyna24
în 21 Martie 2023 | Tyna24 întreabă:

Bună, motănelul meu Kimi, de 8 luni a fugit de 3 zile de acasă, am reușit sa îl localizez undeva cam la 1 km de casa, dar cum ne apropiem se sperie și fuge. Oare se va întoarce el singur? Momentan...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Confuzul9din10
în 20 Martie 2023 | Confuzul9din10 întreabă:

Am găsit acu o ora o cioara in parc care nu putea să zboare. Am adus- o acasă pentru că la ora asta este închis orice cabinet veterinar. I- am pus o tentativa de atela la picior unde cred eu că are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Martie 2023 |

Întrebare pentru cine a avut pisica sterilizata. Acum 3 zile mi- am sterilizat pisica și a început sa tragă azi de pansament. Pana acum nu i- am pus guler deoarece asistenta a insistat ca nu este nevoie,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jamiraese
în 19 Martie 2023 | Jamiraese întreabă:

Buna! Știe cineva cât costa tunsul la pisica?

4
Răspunde Raportează
Gicu200219
în 18 Martie 2023 | Gicu200219 întreabă:

Bună seara, știe cine de unde pot cumpăra curcani de o zi, Arges, Teleorman, Giurgiu, Olt

1
Răspunde Raportează
Alexfiru10
în 18 Martie 2023 | Alexfiru10 întreabă:

Salut, am o pereche de porumbeii voiajori care mi- au făcut oua, unul dintre ele l- am aruncat deoarece este prima lor serie de oua, problema este ca azi trebuia sa iese puiul dar nu a reușit sa rupă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gherbevos
în 18 Martie 2023 | gherbevos întreabă:

Pisica mea a luat pe labă superglue (țac pac) și se tot linge. Cred că s-a uscat, dar tot se linge. I se poate întâmpla ceva? Menționez că a fost o cantitate mică.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie 2023 |

Mi- am sterilizat pisica astăzi pe la 16. Stiam din auzite și ne pe net că în primele 24 de ore nu este bine sa le lăsăm să sară, si ea deja vrea să sară pe scaun și calorifer unde stătea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CristescuEmilian
în 18 Martie 2023 | CristescuEmilian întreabă:

As vrea sa știu cum se curată de cocleală o moneda veche de cupru pe care nu se mai vede aproape nimic?

4
Răspunde Raportează
Bogdan8102
în 17 Martie 2023 | Bogdan8102 întreabă:

Buna ziua, am un mascul de neozeelandez și o femela de UG și când dau femela la mascul acesta nu o montează, am o săptămână de când îi tot incerc, îmi puteți da un sfat? Mulțumesc p.s am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PopescuAntonio
în 17 Martie 2023 | PopescuAntonio întreabă:

Salut,am un pui de caucazian are 4 luni 25 30kg, ii dau k9 complete growth câte pastile sa ii dau pe zi? Acum ii dau câte una pe zi 10 zile cu 10 pauza

1
Răspunde Raportează
Mira1
în 15 Martie 2023 | Mira1 întreabă:

Buna ziua, am o broscuta de apa dulce, o am de 10 ani de zile. Nu mai mananca de 14 zile deloc, nu vrea sa manance, intra an apa si iese la uscat. Ce sa fac? Ca nu stiu de ce nu vrea sa manance

3
Răspunde Raportează
PopescuAntonio
în 13 Martie 2023 | PopescuAntonio întreabă:

Buna seara, am un pui de caucazian de 4 luni, îl hrănesc foarte bine ii dau orez carne royal canin am grija cât ii pun îl perii etc, însă am omis un lucru nu m- am gândit ca o sa cotrobaie in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MariaEElena0505
în 13 Martie 2023 | MariaEElena0505 întreabă:

Buna. Am o catelusa care a vomitat de cateva ori. Am dus- o la veterinar si acolo i- a facut o injectie. Se pare ca mancarea a fost de vina. Ai mei ii da mancare nepotrivita cand eu sunt plecata, dar ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cucustiuca
în 12 Martie 2023 | Cucustiuca întreabă:

Buna TPU. Doresc sa imi dau cainele undeva unde pot sti ca va fi tratat bine de catre stapani. E un caine cu adevarat fain, ascultator si cuminte, dar nu am timp sa am grija de el. Stiti un asemenea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariana998877
în 12 Martie 2023 | Mariana998877 întreabă:

Salut. Am cumpărat un cățel bichon de 6 săptămâni. Ce mâncare ar trebui să- i dau? I- am cumpărat lapte praf, pana la cât timp trebuie să- i dau și când pot sa ii dau mâncare normala sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2023 |

A încercat cineva Nextgard Sepectra pe câini? Este bun?

5
Răspunde Raportează
Denisaaa773
în 12 Martie 2023 | Denisaaa773 întreabă:

Buna TPU! Am doua întrebări, o cățea daca sta la monta ii place sau sta pentru câine? Intreb pentru ca imi văd cățeaua in curte ca umbla după câini si câini la fel.Și dacă ea nu vrea sa facă...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • FatimaS
    trimisă acum 12 ore

FatimaS întreabă:

De ieri după- amiază, am o durere puternica de cap, slăbiciune, greturi si amețeli, inclusiv cand stau întinsă pe pat, ma ia o foarte mare amețeală și la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 17 ore

gllopel întreabă:

Buna! Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.
    13 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 12 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Dacă am curul mic și plat credeți ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea? Și să îmi arăt curul? Adică să nu îmi fie rușine cu el mereu am încercat să îl ascund și să nu se vadă...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 17 ore

octav005 întreabă:

Bună ziua. Dacă ar fi sa comparam un procesor de Laptop cu unul de smartfone care ar fi mai bun- rapid. Luam un exemplu doua procesoare apropiate s- au asemănătoare la frecventa, nuclee. Etc. ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.042
  • Întrebări: 3.950.856
  • Răspunsuri: 17.638.305
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Pizza

Pizza

Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)

Start quiz
Categorii
  • 651.866 Adolescenţi
  • 55.499 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.952 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.799 Conversaţii