TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
beniamin987
în 30 Noiembrie 2022 | beniamin987 întreabă:

Buna ziua Am facut decat 6 clase in Romania si acum 23 de ani se poate face ceva sa continui scoala sa termin liceul pentru ca as dori sa sa fac academia de politie Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Marius827pop
în 29 Noiembrie 2022 | Marius827pop întreabă:

Salut,mi-am luat un Caine din obor cu 200 lei, femeia de acolo a zis ca e bichon si are o luna si putin.Eu il voi duce la veterinar abia vineri. Imi puteti spune DACA este maidanez sau nu?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Noiembrie 2022 |

Am luat o pisică, in jur de 4- 5 luni, de pe stradă. O am de o săptămână, dar încă nu pot pune mâna pe ea. Când reușesc să o prind, stă în brațe, toarce, dar când o las jos și vreau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
king5151
în 28 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

Poate sa raceasca un motan mai mic? Pentru ca de vreo 2 zile nu mai are chef de nimic, sta doar intr- un loc si nici nu prea mananca. S- a intamplat chestia asta exact a doua zi de cand a ramas fara mama,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
king5151
în 27 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

Detin 3 motani si unul dintre ei nu mai are chef de joaca, adica sta numai intr-un loc dupa ce au ramas fara mama, are vreo legatura? Sau ce ar putea fi altceva

9
Răspunde Raportează
Romaniapower
în 27 Noiembrie 2022 | Romaniapower întreabă:

Bună TPU, am un motan care are otita la ambele urechi asa ca i- am cumpărat ceva special pentru asta (am vorbit cu un veterinar) și nu știu dacă îl pot tine în casa în perioada asta de o săptămână....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cleo96
în 26 Noiembrie 2022 | Cleo96 întreabă:

Buna ziua Am o problema cu un peruș.Am cumparat(fără sa știm genul), 2 femele și un mascul, pui, au crescut impreuna și la noi 2 luni au stat impreuna, una dintre femele este fără strop de vlagă,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
king5151
în 26 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

Niste idei de adapost pentru niste motani mici? Sa nu le fie frig, (Stau la curte)

13
Răspunde Raportează
king5151
în 25 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

Am niste motani, sunt mari cat de cat, au vreo 6 luni, credeti ca ii afecteaza daca nu mai au mama? Ii vad cam tristi

11
Răspunde Raportează
king5151
în 24 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

De ce pisica e foarte rea cu pisoii ei? Le ia mancarea ii zgarie foarte rau, si nu cred ca se joaca pentru ca de vreo 2 saptamani mereu face asta si scoate si sunetul ala cand zgarie.

16
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 22 Noiembrie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Îmi recomandați sa-mi iau un ciobanesc malionis ținând cont ca am 14 ani?

9
Răspunde Raportează
94Lucifer94
în 21 Noiembrie 2022 | 94Lucifer94 întreabă:

Dacă am o pereche de câini din rasa lup cehoslovac, părinți cu pedigree, insă nu am canisă pentru a fi recunoscut drept crescător, ce pot face cu puișorii? Gratis nu i- aș da pentru că nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GabbyGabriella64
în 21 Noiembrie 2022 | GabbyGabriella64 întreabă:

Scottish fold este o rasa agresiva?

6
Răspunde Raportează
Yoyo222
în 21 Noiembrie 2022 | Yoyo222 întreabă:

Este cineva pasionat de teatru/actorie si sa fie din Bucuresti? As vrea sa fac o trupa de tineri actori amatori dar nu stiu unde sa ii gasesc. Stiti voi, cei pasionati de teatru care nu au bani de cursuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tatiana2af
în 21 Noiembrie 2022 | Tatiana2af întreabă:

Buna, am un caine border collie " cea mai deșteaptă rasa " dar problema e ca el nu ma ascultă deloc. Cand merg cu ea la plimbare trage lesa si e foarte greu de controlat mai ales ca are 1 an, deci...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mariagiulia
în 20 Noiembrie 2022 | Mariagiulia întreabă:

Bună ziua! Știți vreun cabinet veterinar care tratează țestoase în Suceava? Pe lângă centru, dacă se poate, dar dacă nu e bine orice.

0
Răspunde primul Raportează
Edynnn
în 20 Noiembrie 2022 | Edynnn întreabă:

De ce ai nevoie să devii dresor și ce vârstă trebuie să ai? Ms mult

6
Răspunde Raportează
BlablablaFatacudetoate
în 19 Noiembrie 2022 | BlablablaFatacudetoate întreabă:

Buna! Poate să îmi spună și mie cineva de unde pot achiziționa online cai breyer? Vreau să cumpăr dar găsesc numai papo sau collecta și când găsesc sunt preturile sunt foarte mari, va...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdrianCole
în 19 Noiembrie 2022 | AdrianCole întreabă:

Buna ziua. Am o catelusa de 2 anisori cu o sarcoma. Ar trebui sa inceapa chimioterapia cu Sindovin luni dar nu imi permit. Este 150 lei sedinta si are nevoie de 6 sedinte pentru inceput. Este cineva care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 17 Noiembrie 2022 | Anonim1447799 întreabă:

Doresc o zgarda cu GPS pentru cățelul meu, mai scapa uneori din curte și vreau sa îl urmăresc exact! Ce recomandări aveți? Pe distante lungi (km)

9
Răspunde Raportează
Oancea_Roxana_1988
în 17 Noiembrie 2022 | Oancea_Roxana_1988 întreabă:

Buna ziua, de unde pot cumpăra și eu un mini Yorkshire, dar de la vânzători serioși ca am tot citit despre diverse siteurî de îți e frica sa încerci. mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
AnamariaD29
în 17 Noiembrie 2022 | AnamariaD29 întreabă:

Bună seara, am un Ciobănesc de Bucovina în vârstă de 5 luni fără 8 zile și are 23 kg, este bine?

1
Răspunde Raportează
croissant
în 16 Noiembrie 2022 | croissant întreabă:

Bună seara! Menționez că am pentru prima dată un animal de companie și anume pisica! Am observat că în ultima perioada se scarpină des și atunci când se scarpina cad pe jos niste pete negre și...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
cosmin2009chelaru
în 15 Noiembrie 2022 | cosmin2009chelaru întreabă:

Daca pisica mea gestanta (nu știu 100% că e gestanta) are toate simptomele adică foamea excesiva, dormitul in exces, dorința de a fi alintata, burta i s- a mărit, dar nu înțeleg un lucru pe ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 15 Noiembrie 2022 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Buna seara, am un caine are varstra de 4 luni i- am tot facut baie cu substante antipurici si am dat cu spray de purici dar acum e foarte frig sa- i fac baie ca toata ziua este in curte. Acum am vazut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ovidiu33b
în 15 Noiembrie 2022 | ovidiu33b întreabă:

Am avut o catelusa marisoara cca 1si 8 luni si nu suporta sa fie legata, noi eu si mama am legat- o ca avea obiceiul prost sa alerge pe drumuri dupa pasari de curte, acu a scapat si sunt 10 zile de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
king5151
în 15 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

Credeti ca i-ar afecta pe niste motani de vreo 3-4 luni daca ar ramane fara mama? Mi s-a cam luat sa am grija de ea si pe langa asta e si rea cu ei

3
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 15 Noiembrie 2022 | Maryyyaa întreabă:

Hey TPU. Am doua zebre australiene, din magazin mi- au spus că sunt pereche, una alba (care mi- a zis că este femela) și unul care are portocaliu in obraji (este clar că este băiat) le- am pus un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deeea2003
în 15 Noiembrie 2022 | Deeea2003 întreabă:

Buna. Am un Bichon in vârsta de 9 luni. De la vârsta de 6-7 luni a intrat in călduri și efectiv am pus și anunț peste tot olx, publi etc și nu găsesc pe nm pentru monta.

2
Răspunde Raportează
Aryannabilionara
în 14 Noiembrie 2022 | Aryannabilionara întreabă:

Nume pentru o ursoaică super micuța de plus (este fetița), va rog frumos?

3
Răspunde Raportează
starkiller88
în 13 Noiembrie 2022 | starkiller88 întreabă:

Bună ziua, știți de unde pot cumpăra piele pentru a face teci, curele si alte lucruri pentru outdoor?

2
Răspunde Raportează
CcaAnamaria
în 13 Noiembrie 2022 | CcaAnamaria întreabă:

Ce face o broasca testoasa langa un elefant?

3
Răspunde Raportează
BlablablaFatacudetoate
în 13 Noiembrie 2022 | BlablablaFatacudetoate întreabă:

Buna! Puteți să îmi recomandați câteva centre de echitație in apropierea Buzăului? Niște preturi mari ajuta enorm. Mulțumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
CinevaCandvaUndevaEu
în 12 Noiembrie 2022 | CinevaCandvaUndevaEu întreabă:

Bună! Acum ceva timp am văzut într- o reclamă pe Instagram niște căni foarte drăguțe cu Moș Crăciun. Figurina era ieșită în relief. Din păcate, nu erau de vânzare. Vreau să- mi fac și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
idk21
în 10 Noiembrie 2022 | idk21 întreabă:

Salut! Eu stau la tara si aveam un bichon de cam 9 luni. Acesta era liber, in curte si prin strada, iar deoarece era cuminte si se intorcea merely acasa l- am lasat liber sa zburde, desi acesta era...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RuxGDiana18
în 10 Noiembrie 2022 | RuxGDiana18 întreabă:

Bună! Am un cățel metis, adoptat de pe strada, diagnosticat cu parvoviroza. Suntem în a 5 a zi de când au debutat simptomele și a 4 a zi de tratament. Cățelul este prezent, receptiv, merge ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
king5151
în 9 Noiembrie 2022 | king5151 întreabă:

La cate grade rezista o pisica? Sau un pui de pisica?

10
Răspunde Raportează
Tomastefanionut
în 8 Noiembrie 2022 | Tomastefanionut întreabă:

Bună ziua, am și eu un câine de 4 luni, este cane Corso și nu știu cum să-l învăț sa-și facă nevoile afara, e, îsi face nevoile în casa, de ce?

1
Răspunde Raportează
Dobre_Dumitra_Daniela_1990
în 7 Noiembrie 2022 | Dobre_Dumitra_Daniela_1990 întreabă:

Buna TPU! Aș de dori și eu câteva păreri despre pisicuța mea, are de două zile pe partea stângă umflat gâtul și nu știu de la ce i se trage, acum a doua zi umflatura se lasă sub gât pe tranhee....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 7 Noiembrie 2022 | maphiotul întreabă:

Salut. Cu ce dați pe elementii de la batul de pescuit ca sa nu se ințepenească cand inchideti undița? Mersi

4
Răspunde Raportează
PopescuAneliseIoana
în 7 Noiembrie 2022 | PopescuAneliseIoana întreabă:

BuNă TPU! Am o întrebare mică… pisica mea a implinit acum in Noiembrie 7 luni și nu știu cum sa îmi dau seama dacă s- a împerecheat cu vreun motan sau nu… ma puteți ajuta cu un răspuns va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adriangrowinglife12
în 7 Noiembrie 2022 | adriangrowinglife12 întreabă:

Salut. Am un motanel, 4 luni jumate. Azi tata lucra la ceva si nu a vazut pisoiul si a varsat pe blana lui amestec de benzina + ulei. Eu i- am facut baie dar nu s- a luat grasimea aia si blana lui tot...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
HaibaoM
în 7 Noiembrie 2022 | HaibaoM întreabă:

Este normal ca un caine sa lase atat de mult par incat sa fie peste tot, adica in orice loc din casa este par?

4
Răspunde Raportează
Liviiiiiiaaa
în 7 Noiembrie 2022 | Liviiiiiiaaa întreabă:

Am un Amstaff cu toate vaccinurile la zi și vreau sa-mi spună cineva dacă pot sa-l țin afara pe timpul iernii, dacă nu moare sau ceva. Menționez ca are 2 ani si ca are padoc. Dau funda.

2
Răspunde Raportează
Anonymus1029
în 7 Noiembrie 2022 | Anonymus1029 întreabă:

Salut! Vreau sa fac un steag pictat cu graffiti.Stie cineva de unde pot cumpara o panza pentru a realiza steagul? De preferat sector 6.

3
Răspunde Raportează
ovidiu33b
în 6 Noiembrie 2022 | ovidiu33b întreabă:

Am o catelusa maidaneza de 1 an si cca 6 luni, ieri 5 noiembrie a fugit, s- a dezlegat si a sarit gardul, nu cred ca e perioada de imperechere ca are catei de 2 luni, dati- mi un sfat, ca lipseste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2022 |

De ce unii vor să-și forțeze animalele de compania să devină vegetariene?

17
Răspunde Raportează
Mariagiulia
în 5 Noiembrie 2022 | Mariagiulia întreabă:

Bună! Am o țestoasă din specia Mississipi map. De vreo săptămână nu mai mănâncă. Am crezut ca vrea sa hiberneze, dar cealaltă (aceiași specie) e activa și mănâncă. Am observat că din...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
goguta10
în 5 Noiembrie 2022 | goguta10 întreabă:

Buna ziua, am o pisicuta pe care am sterilizat- o acum o luna.Ea are 10 luni si de 2 zile nu a mai venit acasa.Nu- i rasa pura, e corcitura (ceva norvegiana de padure). Credeți că se mai intoarce, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ZoliSzolga538252
în 4 Noiembrie 2022 | ZoliSzolga538252 întreabă:

Buna tuturor. Stiu ca este off topic, insa nu stiu unde sa mai caut. Are cineva extensia jocului catan, "dragoni si comori" si ar vrea sa o vanda? Am inteles ca nu se mai face aceasta extensie

0
Răspunde primul Raportează
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • FatimaS
    trimisă acum 13 ore

FatimaS întreabă:

De ieri dup?- amiaz?, am o durere puternica de cap, sl?biciune, greturi si ame?eli, inclusiv cand stau ntins? pe pat, ma ia o foarte mare ame?eal? ?i la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 18 ore

gllopel întreabă:

Buna! Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.
    13 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 12 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Dac? am curul mic ?i plat crede?i ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea? ?i s? mi ar?t curul? Adic? s? nu mi fie ru?ine cu el mereu am ncercat s? l ascund ?i s? nu se vad?...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Mihaela2023
    trimisă acum 13 ore

Mihaela2023 întreabă:

Bun? TPU! Avem un apartement ramas de la bunici iar pe acte sunt trecute 3 persoane(mama mpreun? cu sora ?i fratele ei). vor s? vnd? apartamentul iar fratele lor nu e de acord, spune ca banii...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.044
  • Întrebări: 3.950.859
  • Răspunsuri: 17.638.346
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Prison Break

Prison Break

Ai stat cu sufletul la gura la fiecare episod sa vezi daca planul lui Michael de a-si salva fratele de la o pedeapsa nedreapta va functiona? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al serialului Prison Break?

Start quiz
Categorii
  • 651.866 Adolescenţi
  • 55.499 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.952 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.799 Conversaţii