TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
Eduard8452
în 31 Decembrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

am un caine din rasa rottweiler, daca cineva intra in curte fara nici un motiv si cainele il musca, o sa am probleme cu politia? Dau funda

5
Răspunde Raportează
snowyy
în 31 Decembrie 2020 | snowyy întreabă:

Care sunt rasele de pisici? Stiu ca sunt multe dar poate cineva sa imi trimita un link sau ceva?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Decembrie 2020 |

De ce pisicile cu blana în trei culori (gen alb, negru și cărămiziu) - "panseluțe" - se spune întotdeauna că ar fi femele? Ați întâlnit sau există motani cu astfel de blană? Și dacă ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
xXVranceaXx
în 30 Decembrie 2020 | xXVranceaXx întreabă:

Ce credeți despre câinii vagabonzi? Vi s-a întâmplat să vă muște unul? Credeți că sunt câinii "ai străzii" sunt urâți sau frumoși?

10
Răspunde Raportează
NiculaiMarianTraian
în 29 Decembrie 2020 | NiculaiMarianTraian întreabă:

Cat dureaza castrarea unui motan?

12
Răspunde Raportează
Iukhflhhh
în 29 Decembrie 2020 | Iukhflhhh întreabă:

Am o gasca de vreo 8 luni care are ciocul stramb. Nu stiu de ce! Are vreo boala sau ceva?

4
Răspunde Raportează
Budescu_Maria_1956
în 28 Decembrie 2020 | Budescu_Maria_1956 întreabă:

Ce inseamna numarul format este incorect?

5
Răspunde Raportează
Valentina81
în 28 Decembrie 2020 | Valentina81 întreabă:

Fiul meu are un perus, acum 2zile o plimba cu masina cu telecomandă, ea a alunecat și a prins- o intre mașinuță si dulap. De atunci nu se mai sprijină pe un piciorus. I- am miscat ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vali222005
în 28 Decembrie 2020 | Vali222005 întreabă:

Cum sa câștigi încrederea unui câine?

6
Răspunde Raportează
Psksjns
în 28 Decembrie 2020 | Psksjns întreabă:

stau la casă mai pe la țară și am un ciobănesc german de un an și jumătate, de obicei îl las dezlegat noaptea dar noaptea trecută l- am lăsat legat și în următoarea zi am observat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EliBaldwin
în 27 Decembrie 2020 | EliBaldwin întreabă:

Am mai postat o întrebare in legătura cu cățelușul cu parvoviroza, mai exact puiut de Amstaff de 6 săptămâni. Și a revenit, miraculos. Știe cineva de ce are încă diaree? Doua zile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ioana12000
în 27 Decembrie 2020 | ioana12000 întreabă:

Hey! Ieri mi am cumpărat trei hamsteri. Toți erau jucăuși 2 fete si un baiat dar dupa amiaza si toată noaptea baiatul a stat cocoșat cu o ochii strânși si urechile pe spate. Mi a zis o fata experimentată...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Omega844
în 26 Decembrie 2020 | Omega844 întreabă:

Salut, am un hamster pitic femela de un an si as vrea sa ii introduc un mascul tanar din aceiasi rasa, problema este ca aceasta nu a mai vazut alti hamsteri de cand am luat- o din petshop.Cum ar trebui...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Claudiu66777
în 26 Decembrie 2020 | Claudiu66777 întreabă:

Bună ziua motanul meu in vârsta de un 1 an jumătate are aproape 2 săptămâni de când e plecat de acasă sunt foarte îngrijorat fiindcă e luna decembrie și afara ninge mai sunt șanse să se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2020 |

Putin acid de baterie a cazut pe pisica....aceasta este bine.nu are "daune" dar i- a cazut parul in acea zona. vreau sa va intreb care sunt sansele ca in acea zona sa nu ii mai creasca blana? E o parte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 25 Decembrie 2020 | 111111111aaa întreabă:

Am un caine de 1 an, si as vrea sa il dresez pentru paza. Va rog sa ma ajutati!

2
Răspunde Raportează
111111111aaa

Cum ii pot arata cainelui meu ca eu sunt seful?

3
Răspunde Raportează
111111111aaa

Am nevoie de ajutor. Am un caine de 1 an si cateva luni. Nu am prea stat cu el, pentru ca locuiam in alt oras, dar mai veneam. Acum 3- 4 zile, am inceput sa il dresez, dar nu ma asculta....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anoniq
în 25 Decembrie 2020 | Anoniq întreabă:

Salut din nou, am un catel din rasa Amstaff, are 2 luni, ce hrana imi recomandati sa ii cumpar? din cate am inteles trebuie 4 mese pe zi, cate grame trebuie sa contina o masa?

4
Răspunde Raportează
Anoniq
în 25 Decembrie 2020 | Anoniq întreabă:

am primit un catelus din rasa Amstaff deoarece persoana care mi l- a dat nu putea sa aiba grija de el, as vrea sa il cresc dar nu vreau sa fie agresiv, nu vreau sa il "folosesc" la paza, ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Justmeivy
în 25 Decembrie 2020 | Justmeivy întreabă:

Am primit doi iepurasi de california foarte dragalasi insa nu stiu unde ar trebui sa ii tin pe timp de iarna. Oare iepurii rezista afara la temperaturi scazute? Sunt destul de marisori si nu- i pot...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Domexd
în 25 Decembrie 2020 | Domexd întreabă:

Daca am ca hobby printre altele și domeniul de sănătate/viața sănătoasă ce pot face în viața cu el, la nivel de hobby nu că profesie astfel încât să am și eu satisfacția că am ajutat cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 23 Decembrie 2020 | DiaDiana9 întreabă:

Imi spuneti va rog hobbyuri? Cat de multe

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2020 |

Heey! Nu stiu ce sa mai fac! Ma plictisesc si in afara de scoala onpine si calculator, nu fac nimic! Dati-mi, va rog, idei de jocuri/activitati care se pot desfasura de o singura persoana, in casa!

8
Răspunde Raportează
DIGIT4L
în 23 Decembrie 2020 | DIGIT4L întreabă:

Salutări, as dori o recomandare de un model de zgardă pentru pisici (stau la țară), ceva care sa se rupă ușor in caz că se agață in crengi/gard etc, ar fi perfect dacă ar fi și fosforescent....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dwwdw4r
în 23 Decembrie 2020 | dwwdw4r întreabă:

Buna seara.Am un pug de 8 saptamani care tot mușca si nu stiu ce i-as putea face, astept raspunsurile voastre!

14
Răspunde Raportează
dwwdw4r
în 23 Decembrie 2020 | dwwdw4r întreabă:

Salut,de 4 zile am un pug pui de 8 saptamani si as dori sa-l invat cateva comenzi de bază dar acesta nu ma asculta deloc, ce as putea face?

1
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 23 Decembrie 2020 | Anonima6754 întreabă:

vreau sa- mi cumpar un catelus (mascul) rasa yorkshier terrier toy pui (in jur de 16- 20 zile) dar as vrea sa stiu mai multe informatii despre aceasta rasa. Il pot dresa cat de cat in sensul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2020 |

Cum pot afla cărei rase aparține motanul meu? Se pricepe cineva de aici la pisici?

11
Răspunde Raportează
Sami099
în 22 Decembrie 2020 | Sami099 întreabă:

Ce sa intampla daca un câine/cățea mănâncă mâncare de pisici de mai multe ori?

9
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 21 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Ce melodii, mai ușoare, sa le pun papagalilor, nimfelor mai exact, sa învețe sa le cante?

7
Răspunde Raportează
REXTORM
în 21 Decembrie 2020 | REXTORM întreabă:

De unde pot cumpara un Crested Gecko sau un Leopard Gecko?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2020 |

Am o pisica (femela), are 4 luni. Și de aproximativ 2 luni o am la mine. Primele 2 săptămâni a fost cuminte. Acuma a început sa sare la picioare sa ma muste și sa ma zgârie. E tratata bine,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 19 Decembrie 2020 | Domexd întreabă:

Ce părere aveți de blog? E abia la inceput. https://holiavo- info.blogspot.com/? m=1 Voi aveți blog? Pe ce domeniu să mă axez că si el puțin mai vizionat? Mă gândeam la ceva despre sănătate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 19 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Cum pot imblanzi doua nimfe, mascul și femelă?

1
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 19 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Buna! De 2 zile am 2 papagali, nimfe mai exact, femelă si mascul. Femela e cat de cat cuminte, insa masculul, cand bag pana în cusca sa pun alta mâncare încearcă sa ma muște si pare puțin ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
taskforceozone
în 19 Decembrie 2020 | taskforceozone întreabă:

De unde pot cumpara green gas pentru airsoft,se gaseste si in magazinele pentru materiale de constructie, sau doar in magazinele online pentru airsoft?

0
Răspunde primul Raportează
Cosmin89321
în 19 Decembrie 2020 | Cosmin89321 întreabă:

Salut, exista o alternativa la 3d printig care sa fie 2d? Adica o imprimanta normala care sa scoata piese 2d de plastic, cum am vazut ca sunt piese de plexiglas cu gauri precise si diverse forme.

4
Răspunde Raportează
CojocaruMarius240519
în 19 Decembrie 2020 | CojocaruMarius240519 întreabă:

Am o problemă, cățelușa mea respiră greu, adica cand inspira scoate un sunet ciudat si nu are pofta de mancare, are 6 luni si nici un vaccin facut, ce poate avea? O sa merg cu ea azi la veterinar,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EliBaldwin
în 18 Decembrie 2020 | EliBaldwin întreabă:

Am un cățeluș Amstaff de 6 săptămâni cu parvoviroza. E sub tratament de 3 zile. Mâine mergem la a 4 a tura de tratament. Încă vomita lichid și are diaree apoasa dar nu cu sânge. Nu mânca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreeaT23
în 17 Decembrie 2020 | AndreeaT23 întreabă:

Îmi puteți spune vă rog frumos în Ploiești unde pot să găsesc un cabinet veterinar deschis non-stop? Este o urgență

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 17 Decembrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Veterinarii iti vaccinează câinele dacă nu are carnet de sănătate? Cățeaua mea a fatat 4 catelusi și vreau sa le fac doar vaccinurile necesare când vine vremea(pentru parvo mai exact) fără...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DinoRax
în 17 Decembrie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU cât costă un al doilea vaccin si sa tai unghiile la căței am facut programare azi si am uitat sa întreb veterinarul

2
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 16 Decembrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

Salut, am Rottweiler in varsta de 1 an si 7 luni, eu am luat- o pentru paza, dar intra si iese cine vrea, ce pot face sa fie mai buna pentru paza? Mai agresiva? Mentionez (eu o tin la mine acasa sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2020 |

Cum as putea să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca si să plec acasa? Cainele meu s- a lovit la o laba si acum merge schiop.Cat va dura să ii treaca? Daca pun...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DianaMishipisicutamishipisi
în 15 Decembrie 2020 | DianaMishipisicutamishipisi întreabă:

Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere o pisica cat mai repede(mai exact de Craciun)?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2020 |

Am o gaina care nu mai sta in picioare, are o stare de somnolenta si misca putin din cap, fara motiv. Am cautat pe internet si nu am gasit nimic exact. Nu am un medic veterinar prin preajma,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Dariagall
în 15 Decembrie 2020 | Dariagall întreabă:

Am si eu o intrebare. Si- a luat soacramea o pisica pentru nepotul ei de 3 ani. Aceasta tot insista sa nu mai bagam pisica in seama si sa nu o mai mangaiem sau sa o luam in brate ca vezi doamne...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DinoRax
în 15 Decembrie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU, recent am pierdut carnetul de sănătate a câinelui meu si trebuie sa merg la vaccin cu ea, ce pot face pot sa fac unul nou atunci? P.s are doar un vaccin in carnet

4
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 14 Decembrie 2020 | Alinaaaapp întreabă:

Vreau si eu informatii despre centrele de echitatie din România,ve rog. Versta de la care poti participa,cum se procedeaza cu programul in timpul anului școlar, pretul etc Multumesc!

1
Răspunde Raportează
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 18 ore

Alexandra123s întreabă:

Iat? c?, prin mila Celui de Sus, am p??it cu to?ii n pragul anului 2026. Spune?i dar?, cu inim? deschis?: ce gnduri mari ?i ce rnduieli ave?i pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 13 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mic? au o precizie mai mare pe suprafe?e? De exemplu, ca s? scriu pe un disc, folosind o raz? de lumin? albastr? mi poate crea forma?iuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 16 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vou? v a dat cineva cu pumnul n um?r? Eu l. Am pe unu care cnd ma prinde mai mi da cte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.713
  • Răspunsuri: 17.665.619
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Prison Break

Prison Break

Ai stat cu sufletul la gura la fiecare episod sa vezi daca planul lui Michael de a-si salva fratele de la o pedeapsa nedreapta va functiona? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al serialului Prison Break?

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii