TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
Rivex12
în 25 Decembrie 2020 | Rivex12 întreabă:

Daca am ca hobby printre altele și domeniul de sănătate/viața sănătoasă ce pot face în viața cu el, la nivel de hobby nu că profesie astfel încât să am și eu satisfacția că am ajutat cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 23 Decembrie 2020 | DiaDiana9 întreabă:

Imi spuneti va rog hobbyuri? Cat de multe

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2020 |

Heey! Nu stiu ce sa mai fac! Ma plictisesc si in afara de scoala onpine si calculator, nu fac nimic! Dati-mi, va rog, idei de jocuri/activitati care se pot desfasura de o singura persoana, in casa!

8
Răspunde Raportează
DIGIT4L
în 23 Decembrie 2020 | DIGIT4L întreabă:

Salutări, as dori o recomandare de un model de zgardă pentru pisici (stau la țară), ceva care sa se rupă ușor in caz că se agață in crengi/gard etc, ar fi perfect dacă ar fi și fosforescent....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dwwdw4r
în 23 Decembrie 2020 | dwwdw4r întreabă:

Buna seara.Am un pug de 8 saptamani care tot mușca si nu stiu ce i-as putea face, astept raspunsurile voastre!

14
Răspunde Raportează
dwwdw4r
în 23 Decembrie 2020 | dwwdw4r întreabă:

Salut,de 4 zile am un pug pui de 8 saptamani si as dori sa-l invat cateva comenzi de bază dar acesta nu ma asculta deloc, ce as putea face?

1
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 23 Decembrie 2020 | Anonima6754 întreabă:

vreau sa- mi cumpar un catelus (mascul) rasa yorkshier terrier toy pui (in jur de 16- 20 zile) dar as vrea sa stiu mai multe informatii despre aceasta rasa. Il pot dresa cat de cat in sensul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2020 |

Cum pot afla cărei rase aparține motanul meu? Se pricepe cineva de aici la pisici?

11
Răspunde Raportează
Sami099
în 22 Decembrie 2020 | Sami099 întreabă:

Ce sa intampla daca un câine/cățea mănâncă mâncare de pisici de mai multe ori?

9
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 21 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Ce melodii, mai ușoare, sa le pun papagalilor, nimfelor mai exact, sa învețe sa le cante?

7
Răspunde Raportează
REXTORM
în 21 Decembrie 2020 | REXTORM întreabă:

De unde pot cumpara un Crested Gecko sau un Leopard Gecko?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2020 |

Am o pisica (femela), are 4 luni. Și de aproximativ 2 luni o am la mine. Primele 2 săptămâni a fost cuminte. Acuma a început sa sare la picioare sa ma muste și sa ma zgârie. E tratata bine,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rivex12
în 19 Decembrie 2020 | Rivex12 întreabă:

Ce părere aveți de blog? E abia la inceput. https://holiavo- info.blogspot.com/? m=1 Voi aveți blog? Pe ce domeniu să mă axez că si el puțin mai vizionat? Mă gândeam la ceva despre sănătate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 19 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Cum pot imblanzi doua nimfe, mascul și femelă?

1
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 19 Decembrie 2020 | anonymus005249 întreabă:

Buna! De 2 zile am 2 papagali, nimfe mai exact, femelă si mascul. Femela e cat de cat cuminte, insa masculul, cand bag pana în cusca sa pun alta mâncare încearcă sa ma muște si pare puțin ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
taskforceozone
în 19 Decembrie 2020 | taskforceozone întreabă:

De unde pot cumpara green gas pentru airsoft,se gaseste si in magazinele pentru materiale de constructie, sau doar in magazinele online pentru airsoft?

0
Răspunde primul Raportează
Cosmin89321
în 19 Decembrie 2020 | Cosmin89321 întreabă:

Salut, exista o alternativa la 3d printig care sa fie 2d? Adica o imprimanta normala care sa scoata piese 2d de plastic, cum am vazut ca sunt piese de plexiglas cu gauri precise si diverse forme.

4
Răspunde Raportează
CojocaruMarius240519
în 19 Decembrie 2020 | CojocaruMarius240519 întreabă:

Am o problemă, cățelușa mea respiră greu, adica cand inspira scoate un sunet ciudat si nu are pofta de mancare, are 6 luni si nici un vaccin facut, ce poate avea? O sa merg cu ea azi la veterinar,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EliBaldwin
în 18 Decembrie 2020 | EliBaldwin întreabă:

Am un cățeluș Amstaff de 6 săptămâni cu parvoviroza. E sub tratament de 3 zile. Mâine mergem la a 4 a tura de tratament. Încă vomita lichid și are diaree apoasa dar nu cu sânge. Nu mânca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreeaT23
în 17 Decembrie 2020 | AndreeaT23 întreabă:

Îmi puteți spune vă rog frumos în Ploiești unde pot să găsesc un cabinet veterinar deschis non-stop? Este o urgență

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 17 Decembrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Veterinarii iti vaccinează câinele dacă nu are carnet de sănătate? Cățeaua mea a fatat 4 catelusi și vreau sa le fac doar vaccinurile necesare când vine vremea(pentru parvo mai exact) fără...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DinoRax
în 17 Decembrie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU cât costă un al doilea vaccin si sa tai unghiile la căței am facut programare azi si am uitat sa întreb veterinarul

2
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 16 Decembrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

Salut, am Rottweiler in varsta de 1 an si 7 luni, eu am luat- o pentru paza, dar intra si iese cine vrea, ce pot face sa fie mai buna pentru paza? Mai agresiva? Mentionez (eu o tin la mine acasa sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2020 |

Cum as putea să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca si să plec acasa? Cainele meu s- a lovit la o laba si acum merge schiop.Cat va dura să ii treaca? Daca pun...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DianaMishipisicutamishipisi
în 15 Decembrie 2020 | DianaMishipisicutamishipisi întreabă:

Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere o pisica cat mai repede(mai exact de Craciun)?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2020 |

Am o gaina care nu mai sta in picioare, are o stare de somnolenta si misca putin din cap, fara motiv. Am cautat pe internet si nu am gasit nimic exact. Nu am un medic veterinar prin preajma,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Dariagall
în 15 Decembrie 2020 | Dariagall întreabă:

Am si eu o intrebare. Si- a luat soacramea o pisica pentru nepotul ei de 3 ani. Aceasta tot insista sa nu mai bagam pisica in seama si sa nu o mai mangaiem sau sa o luam in brate ca vezi doamne...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DinoRax
în 15 Decembrie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU, recent am pierdut carnetul de sănătate a câinelui meu si trebuie sa merg la vaccin cu ea, ce pot face pot sa fac unul nou atunci? P.s are doar un vaccin in carnet

4
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 14 Decembrie 2020 | Alinaaaapp întreabă:

Vreau si eu informatii despre centrele de echitatie din România,ve rog. Versta de la care poti participa,cum se procedeaza cu programul in timpul anului școlar, pretul etc Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 14 Decembrie 2020 | Sasukesmecherul întreabă:

Am o catelusa pe nume Bella(rasa pitbull sau corcitura, nu stiu exact) de 9 luni si a inceput sa sangereze, asa ca am cautat pe internet si am vazut ca este perioada in care e in calduri. Langa mine ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 14 Decembrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Am nevoie de sfaturi privind situatia unui caine. Bunicii mei au la țară un câine de talie mare(e ceva corcitura de alsacian) și e cam sălbatic dacă pot spune așa. Ei l- au legat în lanț de ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Andrei199114
în 13 Decembrie 2020 | Andrei199114 întreabă:

Pisica mea trage parturi mereu și nu știu ce sa fac, ii place foarte mult fasolea și sardine cu lămâie.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2020 |

Cum as putea să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca si să plec acasa? Cainele meu s- a lovit la o laba si acum merge schiop.Cat va dura să ii treaca? Daca pun...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Vali222005
în 12 Decembrie 2020 | Vali222005 întreabă:

Am 2 perechi de papagali perusi si ceilalti nu stiu cum le zice au creasta asa in sus M-ar interesa daca ii pot tine in aceiasi cusca si cand e sezonul de imprechere

1
Răspunde Raportează
KangalTurcesc
în 12 Decembrie 2020 | KangalTurcesc întreabă:

Întrebare în special pentru pescari / cei care lucrează in domeniul acvaculturii. Dacă, cumpăr niște crapi vii, din Metro. Selgros..etc, îi pot elibera în dunăre? Crapii de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2020 |

Ce e un pedegree?

2
Răspunde Raportează
Februar30
în 11 Decembrie 2020 | Februar30 întreabă:

De ce sunt ciorile asa nenorocite? Odata am vazut- o pe una cum ataca un motanel... erau sus pe un acoperis si n- am putut sa intervin. Si ala prost nu stia cum sa scape de ea. Daca ii dadea o gheara peste...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Anaa939839393
în 11 Decembrie 2020 | Anaa939839393 întreabă:

Cat la suta pisica este mai iubita fata de un caine? Cat la suta din populatie prefera pisica?

5
Răspunde Raportează
Marian38rider
în 11 Decembrie 2020 | Marian38rider întreabă:

Sunt nou pe aici, dacă greșesc cu ceva vă rog să mă scuzați! Am început o colecție de cartușe trase (tuburi goale)cu capsa lovită, m- am documentat și este legal.Momentan dețin 9mm;...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mirelemi
în 11 Decembrie 2020 | Mirelemi întreabă:

Am un câine husky și de când a început sa ningă a vrut numai pe afara, fiind și "prietena lui" in călduri, nu m- am înțeles cu el și a dormit numai in zăpada lângă ea. Acum. de o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
makacacahehe
în 11 Decembrie 2020 | makacacahehe întreabă:

Este Misha nume de catea?

2
Răspunde Raportează
Georgiana209
în 10 Decembrie 2020 | Georgiana209 întreabă:

Ce se întâmplă dacă nu sterilizezi pisica? DAU funda!

7
Răspunde Raportează
Brinceanu_Eliseialin_1982
în 10 Decembrie 2020 | Brinceanu_Eliseialin_1982 întreabă:

Cum se rezolva cubul 2x2x2 legat la ochi?

1
Răspunde Raportează
Georgiianaa20
în 9 Decembrie 2020 | Georgiianaa20 întreabă:

Se poate umbla cainii in perioada aceasta de pandemie?

4
Răspunde Raportează
Preda_Stefan_1984
în 9 Decembrie 2020 | Preda_Stefan_1984 întreabă:

Am o intrebare:daca ai un hobby(sa iti placa sa faci un lucru)ex:informatician, sa repari un telefon sau o tableta; esti obligat sa iti placa ce fac părinții tai(unde lucreaza ei)si acolo...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Abcnuamgasitnume
în 8 Decembrie 2020 | Abcnuamgasitnume întreabă:

Dacă am un lichid de vape fără nicotina trebuie neapărat sa îl combin cu baza sau pot sa îl folosesc direct?

3
Răspunde Raportează
Georgiianaa20
în 8 Decembrie 2020 | Georgiianaa20 întreabă:

Pot sa gasesc shiba inu la animaxul din Arad? Daca nu, spuneti-mi ce alte rase de caini pot sa gasesc la animax.

1
Răspunde Raportează
Georgiianaa20

Unde se poate gasi un catel pomsky in Arad? Si la ce pret?

1
Răspunde Raportează
Georgiianaa20

Locuiesc in Arad si as vrea sa stiu ce rase de caini se vand la Animax, desigur cel din Arad, Calea Aurel Vlaicu. Se poate gasi welsh corgi, pug, bichon, etc?

3
Răspunde Raportează
Anomaly080
în 8 Decembrie 2020 | Anomaly080 întreabă:

Salut, as vrea sa stiu daca se pot cumpara cartuse (gloante) folosite si daca da, de unde?

9
Răspunde Raportează
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AnneM123
    trimisă acum 4 ore

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 19 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Doamnelor și domnilor, dragi colegi, are cineva bunăvoința să îmi dea o idee de mâncare gătită, dar din "aia, ca la mama acasă". Fără pizza și prostii (gen șnițel cu cartofi prăjiți),...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Maria1609
    trimisă pe 18 Septembrie

Maria1609 întreabă:

Ce treaba au pozele in oglinda cu pitipoancele? Eu am foarte multe poze in oglinda, sunt o pitipoanca? Si apropo, ce gen de muzica asculta o pitipoanca de obicei? In afara de manele
    16 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă acum 13 ore

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.219
  • Întrebări: 3.951.087
  • Răspunsuri: 17.639.947
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Naruto

Naruto

Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!

Start quiz
Categorii
  • 651.883 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.823 Conversaţii